Gott nytt år!

Gott nytt år alla mina vänner! <3 Liksom om ett tag kommer det vara omöjligt att få fram ett sms till någon. Var försiktig, alkohol och raketer går inte ihop. Välj något av det. Det blir raketer för min del :D men ska inte skjuta upp några själv, så "skillad" är jag inte.
Snart ska jag bege mig till henrik. Blir chill med henriks far Göran, Kicki(görans flickvän), Johan(henriks bror) och Mirto(johans flickvän).

Nej nu ska jag dunka lite musik.


Peace Out


Nyårsafton

Just nu tar jag bara det lugnt, måste komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Har tagit hand om mitt ansikte för ett tag sen, nu börjar rådnaden gå ner. Ser på någon konstig film på TV4+, eller den är nog bra men man ska ju inte börja se en film i mitten av den.




Godnatt

Känner att jag tidigare under lovet var bättre på att blogg. Men nu har det inte blivit så mycket, har som inte gjort så mycket speciellt på dagarna. Men nu är det ju nyårsafton i morgon plus att på tisdag till veckan ska jag och bowla med ett gäng sköna folk. Berättar mer om det då. Fast nog inte på tisdagen för då ska vi till stan innan bowlingen, ska fara till stan kl.11 så då blir det att ställ väckarklockan så jag hinner göra allt jag måste innan jag kan bege mig ut blad folk. Hehe, ne ska krypa ner i sängen nu. Som alla vet är det ju nyårsafton i morgon och då är man ju vaken sent. Så bästa att sova nu.




Kväll

Det blir en kväll med henrik eftersom han ska sova här i natt. Mysigt mysig. Så jag ska nog gå ner och ta nå fika nu, sen fortsätta se filmen med henrik på tv6. Idag visas Dorm Daze 2.



Ha en bra kväll!


Nyduschad

Nyduschad och ska på en stund gå ner och börja med maten. Ugnspannkaka med blåbär, mums! :D Idag har jag typ bara sett tv och duschat har inte haft ork till annat.


nu

Ska läsa lite bloggar nu, och sen som jag skrev göra ugnspannkaka.

Chockad

Min mamma kom upp på övervåningen och pratade med mig, då kom Maja gåandes och mjauade så syrran och mamma gick och kollade i lådan. Och chockade ropar de på mig, maja har fött en till kattunge. Så när är det två, den nya föddes just ett dygn efter den första.

Här är två bilder på vad jag har gjort idag, jag har även gått ut med hundarna på promenad:





Och nu två bilder på lyckliga familjen som bor i en låda i mamma och pappas sovrum :D (kattungarna är lite tunnhåriga på huvudet men det kommer bli bättre när de är äldre)





trött

Jag vet inte vad jag ska skriva för jag känner igentligen inte för att blogga. Men i alla fall i natt så sov jag hos henrik, vi hade det mysigt och låg och tittade på tv bland annat Harry Potter filmen som gick på tv igår. Sen idag vid kl.13 så smsade mamma om att Maja (våran katt) hade värkar så efter en stund var jag hemma. Det tog lång tid, första kattungen kom vid 16. Nu är frågan om det är kvar en i hennes mage eller inte, det är lite svårt att avgöra.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, är väldigt trött. Kommer vara skönt att ligga ner och sträcka ut ryggen.

Godnatt



glömde

Jag hade tänkt lägga in en bild på hur kortet såg ut som jag fick av mormor och olle som innehöll 500kr, här kommer det,


Snart blir det att äta middag, resterna från julbordet igår :) Ikväll är det Fångarna på Fortet så det blir nog till att se det.

Kram

Julklappar

Här är bilder på de julklappar jag fick när jag var hos henrik,
Av henrik:


och det ena presentkortet, båda är hos Marias Nagelvård i vännäs på 200kr. Det andra fick jag av Eva-Britt och Kenneth


Och av Eva-Britt och Kennetk fick jag även en påse med godis (+ två till Toeblerone, som jag har ätit upp)



Julafton(igår)

Det var julafton igår och jag orkade aldrig blogga något, här kommer några bilder från igår.


De saker jag fick i julstrumpan på morgonen. Gossedjur, kislermärke, nagel-klistermärken och ett pussel


I väntan på kalle anka spelade jag och syrran spel, här spelar vi "Vem där?"


Julklapparna, lite suddig bild


Maja sprang runt och skrek, hon var väldigt sällskapssjuk


Nästan all julmat

Och nu till de julklappar jag fick, av mamma och pappa fick jag det på bilden nedan, av mormor och olle fick jag 500kr. Och vad jag fick av henrik kommer i nästa inlägg.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men nog bara ta det lugnt, och snart ta en dusch.


Godnatt

Jag ska lägga mig i sängen nu och ta och försöka sova. Längtar tills i morgon, vill ge bort julklapparna som jag har "gömda" i garderoben (syrran och mamma vet att julklapparna ligger där). Är så himla nöjd med det jag har köpt till mina nära och kära i år och det är väldigt skönt, alla saker är mer eller mindre genomtänkta. Fast liksom mer genomtänkta :P hehe. Känns som jag har slagit hammaren på spiken och in smått träffat tommen. Hihi, och så klart vill jag veta vad jag får i julklapp.
Men det jag tycker mest om med julen är att jag träffar personer jag tycker om och får ge bort julklappar till dem♥
Ne nu känns det skönt att krypa ner i sängen, ska smsa med henrik innan jag sommar. Och får så om jag får sällskap i sängen av någon mysig kisse katt.

Så här kan det se ut i min säng. Jag vaknar av att jag inte får plats med mina ben någon stans.


♥GODNATT♥

Dagen före julafton

Idag har jag tagit det lugnt, fixat en outfit till i morgon. Och på förmiddagen så ställde mamma och syrran in "kattungelådan" i mamma och pappas sovrum. Det är i den lådan som maja ska föda sina kattungar, imorgon eller senast på måndag. Det var många katter som ville kolla vad et var för något som hade blivit inställt i sovrummet. Nedan kommer bilder:

Simba och Muffasa(muffasa biter simba i benet) och Maja inne i lådan


Muffasa


Inne i lådan, Maja och Kitty närmast.

Nu ska jag gå ner till resten av familjen och se vad de sysslar med. Blir inte bingo-spel för våran del, utan blir att äta varm skinka(när den är klar) och choklad ur Merci asken kanske.


Onsdag

Har varit och tänt nya ljus på min morfarsgrav idag, tsm med mamma, syrran och mormor. Vi for sedan vidare till stan, graven ligger på backen kyrkogård, för att shoppa lite.
Jag ocg syrran fick var sitt par örhängen av mamma, de kostade 29:-/st. Sen köpte syrran en present till hennes kompis som fyller år nästa vecka. Och jag köpte mer julklappar till henrik, och kan ju inte skriva vad jag har köpt, eftersom han ibland läser mig blogg. Kan i alla fall visa hur mina örhängen ser ut, ska först och främst ha dem på julafton :)



Tisdag

Idag har jag duschat och sen bara chillat. Smsat med henrik med jämna mellanrum. Sen har jag tagit en promenade med hundarna och nu har jag nyss käkat middag och väntar på att jag kan gå över till henrik.

Försökte lägga in några bilder men det vill inte funka.



Måndag

Idag har jag gått med hundarna, skottat gården, slagit in alla julklappar och varit med älsklingen. Här nedan kommer en bild från vad jag och henrik fikade idag :) Tog även bilder på mig och älsklingen men han vill inte att jag ska lägga ut dem. Plus att jag såg lite rolig ut på bilderna. Ska nu börja dra täcket över mig och sova.
Imorgon blir det nog att träffa henriks bror som är bosatt i Grekland, jag är nervös.

GODNATT




mer presenter

Igår kväll firade min släkt mig. På bilderna nedan ser ni vad jag fick :D

Av mormor och olle:


Av min moster och hennes familj(på H&M):


Idag har jag och min familj julpytta, plus att jag och syrran gjorde färdigt vårat pepparkakshus. Så här der det ut:


Nu ska jag fortsätta se julkalender och sen blir det att se Bones.


just nu :D

Nyduschad :) lyssnar på musik och spelar farmville :P


Lördag

Idag har jag städat toaletterna och gjort lite som behövdes göra. Jag och mamma tog bilder på våran katt majas mage, blir ju kattungar dagarna efter jul. Gå in på www.brandkatten.se klicka på kattungar där till vänster. Där finns det bilder på magen :) Nu ska jag alldeles snart ta en dusch, ska bara lyssna klart på radions julkalender.


Lyckad kväll

Som rubriken lyder, det blev en lyckad kväll. Börjar med att jag och mamma lagar mat tillsammans. Sen efter maten får jag skjuts halv vägs till henrik, alltså till konsum. Där jag och pappa handlar och jag får nässpray och sen går jag till henrik därifrån. Hos henrik har jag fått spela mycket x-box spel, så det var riktigt nice. Och jag bjöd på nybakad kladdkaka med polly(med en del utan till william). Och sen typ nyss när jag skulle gå hem så erbjuder sig oskar att han kan skjutsa hem mig. Det var skönt, är trött. Så nu ska jag sova, tillsammans med simba som vanligt. Prinsen ligger i min säng nu, men vet inte hur länge han stannar. GODNATT

fredag-jullov

Dagen började bra med bild och form C som jag fick MVG i :) Och fortsatte med go lunch, julgröt. Men... Sen gick det bara nedför. Först; smör i håret i matsalen någon jävlen kastade vet inte vem det var+anders fick smör på tröjan. Andra; missnöjd med mitt betyg i matteD speciellt när läraren säger att han skulle vilja ge de betyg jag vill ha men ha kan inte. Och det tredje och sista; Umeå Univeristet har inte examentillstånd på de omgjorda lärarutbildningarn, och då speciellt det program jag vill gå. Så nu vet jag inte vad jag ska göra när jag slutar skolan, har ingen lust att flytta.

Jag hoppas kvällen kommer bli bättre, är x-boxlan med grabbarna och jag och henrik ska bjuda på kladdkaka med polly(+en del får vara utan polly så william kan ta, han äter inte godis). Fan jag har verkligen lust attt döda någon, vilket jag kommer få göra idag. Ja såklart inte på riktigt utan spela x-boxspel där man dödar. Det kommer kännas riktikt skönt. Få ut lite ilska och känna mig duktig.

Nu ska jag små städa hos min hamster, fan just ja, ska fixa håret först. Måste få bort det smör anders inte kunde troka bort från det i matsalen med en servett.

Hoppas du/ni hade en bättre dag än vad jag har haft idag. Min första dag på jullovet, aja ska vara positiv. Nu kan det fan bara bli bättre!
♥  ♥

torsdag

orkar inte skriva något vill bara hoppa i säng. Är trött och vill sova. Här är fyra bilder från idag:









GODNATT!

Onsdag

Idag har det varit sovmorgon och allmänt chill dag i skolan, fick sluta 13:05. Ikväll har jag bakat och varit med henrik, jag och henrik har set julkalendern och Bonde söker Fru plus pratat om minnen. Baka gjorde jag för att ska ha med fika i morgon på skolan. Jo dagen i morgon kommer också vara rätt så chill.
Först fysikprov på morgonen, sen beytgsnack och fika andra lektionen (biologi) sen lunch. Och det är go lunch i morgon, jullunch :D. Och sen återstår bara fika med klassen, den fika stunden är  det jag har bakat till.

Så här vart muffisen :) Pepparkaksmuffins så klart, så här nära jul(lov)!


Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, snart kommer henrik smsa och säga att han har kommit hem till sig.

GODNATT

Tisdag-lite bilder


De örhängerna som jag bytte till, fick dem av mamma och pappa när jag fyllde år(de jag bytte in alltså, de som är på bilden var dem jag valde)


När jag gick hem från henrik igår.

Tre bilder från min morfars grav:






Bilderna är lite mörka, tog dem med min mobilkamera. Var där ikväll med min familj, min moster och hennes man och en av mina kusiner.


Måndag-lucia

Väldigt kallt idag, blev att ta täckbyxorna. Idag fick jag och min klass luciafika på historian, gott gott. Saft och saffransbulle :D Nu lyssnar jag på radions julkalender, och snart ska jag se på svt:s julkalender :)
Sen bär det av till henrik i det här kalla vädret :P


söndag

det var begravning igår så hade inte tid eller ork att blogga något. Idag har jag ätit frukost till Spirit-hästen från vildmarken, sedan gått en kort promenad med mamma, Abbe och Frasse. Åt sedan lite lunch och satt igång med marsipangodis :D färgade, rullade bollar och doppade i ljus choklad, mums! Sedan har jag gjort min power point till matteD redovisningsuppgiften redovisningen och kommenterat en annan rapport. Ska be gunnar skriva ut papper åt mig i morgon till veterinärprofil redovisningen, så är den redovisningen klar. Har ju en cd-skiva med röntgen bilder.

Om 30min är det Bones och sen ska jag sova.





fysik

nu är det fysik. Bild på förmiddagen utan anders han svarade inte på sms. Vet inte vars han håller hus. Käkade lunch med maja och gänget. Sen var det redovisningar i religon, blev väldigt nerövs vart jag när jag pratade. Blev hur varmt som helst. Pinsammt.
Nu fokus på fysik.


på börjad

Jag, pappa och syrran började bygga vårat pepparkakshus :) Vi ska fixa dit resten sen, nog på söndag. Mina syrra ville göra lite saker i sitt rum, pyssla på med lite olika saker. Så vi gjorde det bara halvfärdigt. Här kommer en bild:



håltimme

har just nu håltimme, har inge läxa att göra som jag skrev tidigare. Men orkar inte gå till banken nu, för mår inte riktigt bra. Mår lite illa, vart väldigt mätt. Plus att min mage är väldigt känslig efter resan i egypten. På tala om egypten, jag ska försöka lägga upp lite bilder från resan. Har ju en hel del bilder, har mina egna och från nästan alla andra som var med på resan också.
Senare har jag veterinärprofil lektion, vi ska lämna in vårat arbete och typ bara sitta och snacka om vad som ska vara med på provet efter jul. Riktigt chill lektion. I mitt egna arbete har jag skrivit om en alaskan husky som hade magomvridning.

(bild: från google.se)


snart lunch

Nu har jag skrivit färdigt min biologifördjupning om aneurysm, åderbråck. Och snart är det lunch! bara 20 min kvar, jag är hungrig. Får se vad jag ska göra på min håltimme, har ingen läxa och göra. Vet inte om jag orkar gå ner till banken nu, har tänkt göra det efter skolan. Måste fixa med studiebidraget, behöver gå ner till Vännäs Ur och Guld och kolla på örhängerna också.


fika :)

Det vart julmust, skumtomte och pepparkaka för min del, fanns även bananer och mandariner. Nu är det biologi, ska jobba med fördjupningen. Jag ska bara skriva färdigt sammanfattningen, och just ja skulle kanske ha med en diskussion. Får se. Ska jobba på nu.
Just ja, det är go lunch idag. Stek med klyftpotatis och bearnaisesås :)


fysik

nu fysiklabb, sen fika med nior :)


mer presenter

Det nedan fick jag av henrik:

Min syrra vart avundsjuk, hon har velat ha just en sådan ängel


Det är en riktig diamant på 0,02carat

Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött. Tack till alla som har gratulerat mig idag :) Det känns alltid som om födelsedagen går så fort, fast idag kan det ju också bero på att jag har suttit och skrivit matte prov i 3h och 40min. Men ändå, men det känns kul att jag kommer bli firad två gånger till. Först på fredagkväll nästa vecka med grabbarna och sen lördag kväll samma helg med släkten och min familj(+henrik).

GODNATT

Grattis till mig :D

Det här fick jag av familjen:




Och ett till par örhängen som jag inte tog kort på, för att jag ska byta ut dem. De var inte riktigt i min smak. Så blir att gå ner till Vännäs Ur och Guld nu i veckan eller nästa vecka.

Nu väntar jag på att henrik ska komma hit, för en stund efter det blir det tårta :D


matte prov

Satt med matte provet i 3timmar och 40 min. Kunde inte två av sjuton uppgifter, och det belv säkert fel på några. Nu längtar jag tills man får veta hur det gick på provet. Vi hade en super kort freko-lektion, bara 20 min, vi fick veta fakta om hajar och diskuterade hajattackerna i egypten. Nu sitter vi och väntar på att historian ska börja, vilket den typ gör nu. Vi ska diskutera filmen vi såg i måndag, Elisabeth, som handlar om drottning Elisabeth den första.
Går till lektion nu.

Dags att sova...

det är nationellaprov i matte D i morgon så bäst att gå och lägga sig. Blir att sitta cirka 4 timmar, för jag sitter ofta hela provtiden ut, och räkna matte.

GODNATT

beställt

Fick en tidig julklapp från Bubbleroom, 100kr. Och det räckte bara idag, så letade som en tok nu ikväll efter något att beställa. Blev en bh, behåar kan man inte ha för många av :)


Det snöar ute



(jag är lite trött så råkade ta bort den bästa bilden, så den nedan är näst bäst)



Jag är nog lite sen men det hände idag igen

Min mamma sa det till mig i veckan men jag kom över en repotage film på msnVideo nyss och ville bara nämna det. Haj attackerna i Egypten, och läste nu att idag har en tysk kvinna dött av en haj i Sharm el-Sheikh. Tänker bara på vad hemskt det hade varit om de hära hajattackerna hade hänt när jag och min klass var i Egypten. Visst vi var inte just i Sharm el-Sheikh och det ligger vid Sinai spetsen, Daha ligger mer in mot viken. Men det är samma vatten och alla våra anhöriga hemma skulle ha nog varit väldigt oroade.



Kvällen

Ikväll blir det att vara med grabbarna och henrik. Får se vad vi hittar på, och jag känner för att köpa en kladdkaka men kommer säkert bli snål :P men får se. Go middag idag, strimmelbiff och wokgrönsaks gryta med ris :D

Jag och prinsen


3 december

Eftermiddags fika :D

2 december

Såg första avsnittet av Julkalendern i går "Hotell Gyllene Knorren", den verkar faktiskt riktigt bra. Kan nog vara bättre än förra årets "Superhjältejul".


Simba och Mufasa




1 december




RSS 2.0