Blandgodis på tvn

Sett lite blandat på tv ikväll. Startade med Harry´s Law sedna till Varning för Jönsonligan och nu är det Law & Order:SVU. Får se vad det blir att göra i morgon, kommer nog regna så blir nog inget Wheels. Hade kanske inte alls blivivt det heller. Skulle de lovas fint väder skulle jag ha planerat in att ligga och sola.
Behöver målas men med regn går det inte. Men finns saker att göra inne också, typ som städa toaletterna och mammas hamster skulle nog behöva få sin bur städad.

Men nej, ska kanske se klart Law & Order eller sova. Ska höra vad henrik vill, dock ser Abbe ut som han vill sova snart. Men hundarna sover förhoppningsvis längre i morgon då, sov morgon vore skönt.

Godnatt

Torsdag

Klev upp och åt frukost sen blev det in i duschen för att sedan äta en snabb lunch och bege mig ner till kontoret. Träffade Robin och Niklas för ett snabbt litet snack medans jag väntade på Sten. Sten hade fixat anställningsbetyg åt mig. Känns sjukt konstigt att inte fara till kontoret längre, inte på ett långt tag i alla fall. Får se vad som händer i framtiden.
Gick en snabbis på H&M men hittade inte något jag sökte så tog första bästa buss hem. Fick mitt visa kort idag, blev riktigt bra :) Valde eget kortmotiv och tog en bild på Ludde.
Vet som inte riktigt vad jag ska skriva, det är så mycket som jag känner. Och för det första har jag en sådan konstigt huvudvärk så känner mig dum. Alltså tror att det beror på att mitt synfel har förändrats så ska ringa och boka tid för en synundersökning i morgon. Hoppas det finns tid nästa vecka. En annan sak jag måste göra är att jag måste klippa mig, helst innan den 9 augusit då jag och henrik åker till grekland.

Nu blir det att sova. Sovigt lite halv bra i veckan och det tar både på kroppen och på synen.

Godnatt

Sväng förbi universitetet och stan

Skulle hämta ut tentan, trodde jag. Alltså jag fattande inte alls hur jag skulle komma in till där man skulle hämta tentan. Det var ju låst uppe på våning 5, så jag hoppas att de går att hämta dem till hösten i stället.
Sen for jag i alla fall ner på stan, köpte den sista prissänkta tvsändaren till datorn. Tack Jon på Kjell&Company för hjälpen :)
Sedan blev det in på akademibokhandeln och köpte häftmassa, sedan gick jag runt och kollade i lite olika affärer. Letar efter ett par shorst i modelen badshorst fast lite längre men hittar tusan ingenstans. Skulle ha köpte två när väl h&m hade dem för typ nått år sedan.
Mammas födelsedagspresent är fixad och planer på vad syrran ska få finns också. Blir faktiskt att dra ner en sväng på stan i morgon också, ska förbi Online och hämta mitt arbetsintyg.


Regnet bara öser ner

Började dagen med att se tre avsnitt av PLL tillsammans med syrran. Sedan blev det rabarberkräm och tunnbrödsmörgås med gravadlax till lunch innan jag och mamma for och handlade.
Vi for först till djurmagazinet för att köpa klosax alltså tusan det finns typ tjugo sorters kammar och borstar medans det finns 5 sorters klosax. Och den vi köpte var inte ens mamma nöjd med och den var ändå den bästa för vårat behov. Sedan blev det rusta, där vi bara skulle köpa vanish egentligen men blev lite mer också. Så som Capri-sonne som det var sänkt pris på och min faster hade sådana en sommar när vi var där så därför köpte vi dem :) Sedan blev det Willys för att handla mjölk och sådant.
Pappa har nätat in balkongen idag så nu, när väl värmen kommer tillbaka, blir det att ha öppet balkongen så katterna får vara där och titta ut och spana.

Ikväll vart det att se Allsång på Skansen och Morden i Midsomer. Planen inför i morgon är att fara till universitetet och hämte ut min matematiktenata och sedan en sväng ner på stan.




Bilder från midsommarafton

Dagen började med lunch med mormor, olle och henrik + famlijen hemma i umeå.




Frida satt och åt tunnbröd när en nyckelpida landade på hennes hand


Efterrätt






I väntan på Hernik på parkeringen för Ica Kronoparken


Lunch i solen med axelbandsklänning detta är resultatet


Efterätt hos henriks mamma på kvällen efter en god middag bestående av grillat och potatisgratäng



Midsommardagen

Har haft sovmorgon idag som jag inte haft på sju dagar. Så det blev gröt till frunch och sedan en chokladbeskvi. Sedan förbi affären och upp till henriks mor, där det blev på med bikini och solning för min del :) Köpte marsglas på konsum så det åt jag och henrik ute solen.
Solat ryggen en stund idag, men är inte super skönt för mig att ligga på mage på en plan yta så allt som allt blev det mest framsidan.
Ikväll blir det film mys med henrik, vi ska se Red Riddning Hood.


Midsommar + ny start

Igår var sista passet på Online på ett tag, har nämligen sagt upp mig. Blir fullt fokus på studierna till hösten. Men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden.
Idag är det i alla fall midsommar, och mormor och olle har nyss åkit. Har haft midsommar lunch, nu packar jag inför en helg i vännäs. Blir häng med gam-go-gänget i kväll :) Super kul, var ett tag sen jag träffade några av dem :)




Tyst

Här har det varit tyst från mig i nästan två veckor, andledningen-mycket uppgifter som skulle göras de två sista veckorna på terminen plus tenta plugg inför tentan som jag skrev igår. Så det har inte hänt så mycket, mest pluggat helt enkelt. Och eftersom det var sista dagen på terminen i fredags så hade jag och min klass picknick och spelade lite kubb innan det började regna för mycket. Så någon bild från det kommer nedan.

Idag blev det först en sväng till Expo och Blomstertorget på teg på förmiddagen direkt efter frukost, som var typ vid elva :P På expo köpte jag två ljuslyktor och fyra ljus till dem som jag ska ha på balkongen nu i sommar.
Väl hemma så tog jag äntligen upp de nya möblerna till balkongen och flyttad ner de gamla. Så nu gäller det bara att pappa ska näta in balkongen så balkongdörren kan vara öppen.

Eftermiddagen blev det en sväng till graven med mamma och syrran. Vi planterade en tagetes på morfars grav och gick en sväng ner till morfars pappas och mammas grav(tror jag det är). Så fint med förgätmigej det växte på flera ställen på kyrkogården.

Några bilder från picnicken









Bilder från graven









Förgätmigej





RSS 2.0