Idol

Chris gick vidare av killarna i idol ikväll, jag är nöjd. Det blev inte sebastian, haha. Chris är mycket bättre. Av tjejerna var det Linda som gick vidare, jag nöjd där också. Hon är riktigt bra.

Oj,

Jag orkar inte skriva något om helgen nu. Vill sova, så tänker lägga mig i sängen och se Idol som börjar om typ 8min. Och sen sova. Och så klar smsa med henrik innan jag somnar.
Godnatt


Helgen...

Kommer jag berätta om i morgon. Orkar inte idag och har redan stängt av datorn. Sitter just nu och ser en serie på SVT1 som heter The Event, och hade premiär i USA för sex dagar sen. Ska fortsatta se nu och sen sova. Bilder och info mm helgen kommer som jag skrev i morgon. Godnatt!

Glömde nästan :P

Jag var just på väg att stänga av datorn när jag kom på att jag inte hade bloggat något idag. Hade tänkt göra det innan Idol 2010 men han inte för biologin tog så lång tid. Så har inte träffat henrik idag, hans inte med. Så idag har jag gått i skolan, vanlig skoldag, fast med lång lunch för jag hade håltimme.

Sen hem och gå en promenad med hundarna, innan middagen satt jag bara och chillade vid datorn.
Efter maten började jag med att bada Ludde. Och sedan biologi rapporten, och det började bra. Jag hoppas krister skrev ner vad vi kom fram till på labben så vi kan hjälpas åt, för nu sitter jag fast.

Ludde och jag ska med henrik och hans pappa upp till stugan i morgon och kommer hem på söndag.
Det kommer bli riktigt kul :) Ludde följer med som sällskap åt mig så jag har något att göra på lördag då göran och henrik är ute i skogen och jagar. Så då tar jag väl en promenad och kanske tränar honom lite, typ nå tricks.

Nu ska jaga krypa ner i sängen, är trött. IV-val i morgon, bild, innan lunch. Fredagens lunch är parisare med bröd hoppas det är gott. Sedan religion, vi ska se film, och sist matte.

GODNATT

orkar inte

orkar inte och jag känner att jag aldrig har tid för att blogga. Vill göra annat än att sitta vid datorn och skriva. Det är lättare när jag har bilder och lägga upp, då behöver jag inte komma på något att skriva utan lägger upp en bild. Ja för att det ska blir någon uppdatering.

Men i alla fall idag har min klass och jag varti på studiebesök på apl, käkat lunch i stan och sen spelat minigolf. Jag spelade med sandra och stina, hur kul som helst!! ♥:D

Sen blev det simning för oss som ska till Egypten i höst. Gick bra, men jag är fortfarande lite osäker med simfötter, cyklop och snorkel. Men jag lär mig väl.

Oj nu vart det visst lite text, tur eller nåt. Jag ska gå och lägga mig nu, får se om jag vaknar upp med träningsvärk eller inte. Känner av bland annat musklerna i ryggen just nu.


Godnatt

Godnatt

Jag ska sova nu för ska upp tidigt i morgon och åka buss till stan för att vaccinera mig. Ska ju till Egypten i höst.
Tänkte att jag kunde lägga upp en bild på mina och henriks misslyckade maränger, goda vare de men itne vackra :P Använd alltid bakplåtspapper när ni ska göra maränger, annars fastnar det väldigt hårt på plåten.




Hihi, Prinsen






Just nu....



Ser idol 2010 som gick igår

Sick Puppies

"Maybe" - Sick Puppies




Dagens film

Det har blivit en del filmer idag.
Började dagen med med "A Goofie Movie" och fortsatte med "Kangaroo Jack". Och i mitt i den andra filmen blev det lunch, åt våfflor från tidigare i veckan. Fortsatte sedan och se film. Sen satte jag mig ute på balkongen med datorn. Sedan började jag se "Skönheten och Odjuret" på datorn, jag hade faktiskt aldrig sett den förut. Och just nu sitter jag och ser "Sandor slash Ida". Så än så länge idag har jag sett tre filmer och ser nu min fjärde.




Daughtry

Shit, alltså ibland kan jag inte fatta hur skönt det är att låta högtalarna spruta ut bra musik! Daughtrys nya album på spotify "Leave this town (tour edition)" är hur bra som helst! Den mest kända är låten "No Surprise" vilket jag har hört tidigare på radion.

Daughtry är ett amerikanskt rock band från North Carolina som bildades 2006 av före detta American Idol-deltagaren Chris Daughtry. Deras debutalbum släpptes 21 november 2006 och låg etta två veckor i sträck på Billboard 200. Albumet slog där med ut idolvinnaren Taylor Hicks debutalbum och såldes i mer än 3 miljoner exemplar. Deras album är också det snabbaste säljande debutrockalbumet i Soundscans historia.
Länkar:
DaughtryOfficial.com
MySpace






God morgon (mobilblogg)

Just nu sitter jag nere i vardagsrummet i soffan och ser på disney channel. Just nu visas A Goofie Movie, en film som jag gillar riktigt mycket. Pappa far runt med dammsugaren och sedan ska han skura. Mamma är på hundutställning med Abbe i Nordmaling. Och syrran blev hämtad av mormor för 20min de ska gå på stan idag och sen ta en fika. Nu ska jag fortsätta att se filmen.

Ska sova

Ska alldeles nu lägga mig och sova, skulle vilja sova bort hela helgen om det var möjligt. Vill träfffa älsklingen som jag inte får träffa förens på måndag :/. Fast två saker jag inte vill missa i helgen är att fortsätta på min nya idé till projekt arbete och fira min kusin på söndag :) Blir ju go-tårta och får träffa tegssläktningarna :D

Godnatt!

Älskar henrik

Larv





Ludde undrade vad det var jag tog kort på





Sova

Jag sov dåligt i natt så ska försöka somna riktigt snart ikväll. Hoppas bara att Prinsen slutar greja på massa saker i mitt rum. Jagade just ut honom för att ha var i min bokhylla *suck*. Godnatt!

Funderar på ny kamera

Jag funderar på att köpa en ny digitalkamera :) Har kollat runt och har nog bestämt mig för en Fujifilm Finepix XP10, skulle vilja dra in på mediamarkt plus att klämma och känna på den :P Plus kolla priset, har kollat runt på internet sidor vad den kostar där så jag har koll på det. Så här ser den ut:




Godnatt!

Jag ska krypa ner i min säng nu, kommer vara extra mysigt eftersom jag har bytt till nya sängkläder ikväll medans henrik var här.
Godnatt

Prinsen



Dålig uppdatering

Jo precis, det har varit dålig uppdaterintg. Har inte orkar. I helgen har jag varit med goda vänner och henrik. Och bah chillat.
Idag har jag haft matte på morgonen, och för att jag han långt i fredags kunde jag ta det lungt i slutet av lektionen. Sen hade vi PA/mentor fick träffa Syven så nu är allt i sin ordning när det gäller kurser och poäng. Schemat stämmer inte men jag vet vad jag har så det löser sig. Resten av dagen, eftermiddagen, hade jag historia. Läste om antikGreklands konst som ska redovisas i morgon, återberättas till klassen. Ska nog öva lite idag för det är ju skönt att vara förbered.

Nu kom henrik, han ska vara stöd när jag gör biologiläxa. hehe.

Här kommer vad jag och henrik hittade när vi gick hem från skolan:


Ta hand om er!


Bilder från hundutställningen

Abbe, han hade mycket spännande att se på :)
Han blev BIRvalp (bäst i rasen) och kom på tredje plats i BISvalp (best in show).





Hans priser, han fick även en väska med en miniräknare, leksak, en plåtburk och matskålsunderlägg.



Hundutställning

Snart bär det av till hundutställning nere på badet. Det är en valputställning så det är Abbe som ska ställas ut. Mamma ska gå med Abbe och jag ska vara fotograf. Vi ska ha bilder att skicka till uppfödaren. Igår så var jag med henrik och vi såg på film. Vi såg den som gick på tv3, "tillbaka till 90-talet". Den var riktigt roligt, skrattade jätte mycket! Hehe, ska fara ner till badet nu.

Urgullig flodhäst! :D

Hihi, koll in på länken. Hur gullig som helst!
Unik flodhästunge född!


Dålig uppdatering

Har bara inte orkat och haft tid. Igår kväll var jag inte hemma, hade skit kul hemma hos tre underbara vänner! Och idag har det varit skola, promenad, middag, duscha och varit med henrik. Och nu ligger jag i sängen och bloggar. Är riktigt trött, var inte vaken så jätte länge igår men vi dansade och hoppade runt sånt som jag inte gör i vanliga fall. I morgon har jag Bild och Form C på morgonen, anders har det också fast grundkursen så det är skönt med en person jag känner. Sen är det lunch, förhoppningsvis är det kebabpytt vilket är väldigt gott. Sen har jag religion och matte. Matten går riktigt bra, läser matte D nu. Och tänker faktiskt läsa matte E också. Min matte lärare har sagt att den är på ett sett lättare än det jag håller på med nu. Så då kommer jag klara nu. Nej nu måste jag sova, GODNATT.

RSS 2.0