28/2 2013

Som jag skrev så i tisdags så åkte jag till vännäs för att äta middag och tårta hos henrik som fyller år på lördag. Så gjorde det helt enkelt och såg även två asnitt av The Vampire Diaries.
Igår onsdag så vart det shopping på stan med henrik och hans mor. Jag köpte två par stretch jeans på H&M med presentkort jag fått i julklapp. Sedan blev det tre par örhängen på Ur&Penns rea, totalt 60kr. Lunch på Frasses och till sist gick jag på Forex för att köpa lite pund som jag ska ha som en del av resekassan till England. Känns skönt att ha lite med sig och inte behöva panik ta ut eller alltid betala med kortet.
 
Idag har jag pluggat, bytt sängkläder, hjälpt mamma skotta av altan från snö, bakat kladdkaka, gått till affären och köpt grädde och nu har jag nyss lagt upp bilder på bloggen. Ska fortsätta plugga lite och sedan hitta på något annat.
 
Ett par av de tre örhängena jag köpte
 

Uppdatering genom bilder

 

Fick VeckoRevyn i fredags(22/2), fick överaskning från Stimorol: Deras nya tuggumi TWiST
 
 
Resväskan jag inhandlat på Coop som jag ska ha i England
 
För att se att den är 70cm hög, så använda jag en linjal och Aslan ville hjälpa till också :)
 
24/2 söndag. Var och hälsade på hos mormor, på vägen hem i bilen var det fullmåne :)
 
MysHarry i solen, 25/2 Måndag
 
 
 
Var och handlade med Pappa på måndag kväll, fullmåne även då och betydligt större(närmare jorden för att vara naturvetenskapligt korrekt ;) ).
 
Väl hemma på parkeringen, en stor och tydligt måne
 
Tisdag 26/2, gick hundpromenade med mamma innan jag for till vännäs.
 
 
 

Kommer större uppdatering! Men nu Mello-dunk! :D

Som rubriken lyder kommer det en lite större uppdatering sen. Men nu måste jag vissa vad jag inhandlat ikväll, "Först på Statoil"
 
 

Oonnssdaag

Onsdag idag ja, upp och till universitetet nio till tolv. Räknat och uppskattat brio-godisar i en påse, pratat om england och ätit Rollo kola.
Väl hemma åt jag lunch, bestod av nudlar. Typ slösade bort tid framför tvn, dock när mamma kom hem gick jag ut med hundarna i det fina vädret (bilder nedan).
Efter middagen for jag och pappa och handlade på Rusta och på Coop. Väl hemma, in i duschen och sedan har jag legat framför tvn. Gjorde hallon/mango/(något mer) smoothie till kvällsfika. Är planerat att äta semlor i morgon, så inge kakor fick det bli ikväll.
Sovmorgon i morgon känns riktigt skönt, så ska ta vara på den genom att komma i säng snart. Här kommer bilderna från dagens promenad.
 
 
 
 
 
Godnatt

Slö tisdag

Visst att jag känner mig slö idag och känns som om jag inte gjort något alls. Men det har jag, dagen har bara kännts så lång liksom som två dagar :P
Steg upp och for med bussen så jag var på universitetet vid nio, satt där med Anja och Linnea och jobbade med rapporten tills 12 = Äntligen färdiga! Har bara den enskilda diskussionen att skriva.
For hem och åt lunch och dega vid tvn. Fast såg även live från landstingsfullmäktige om DoroteaUpproret/folkomröstningen, fast där strax innan tre fick de krångel med tekniken så jag slutade titta. Tog och gick ut med hundarna i ställe, Sune var som galen efter mamma kom hem från stallet.
Det "nyttiga" jag gjort ikväll är väl att sökt sommarjobb, skrev ihop ett personlig brev och skickade iväg. Hoppas mycket på det faktiskt. Så perfekt det skulle vara om det gick att ordna fort. Dock har jag igen erfaranhet inom läkemedelsindustin eller produktionsteknik. Men skrev ett övertygande (enligt mig) personligt brev så hoppas på det bästa. Så får se om de hör av sig med positivt besked.
 
Nu ska jag ta och lägga mig på värmedynan och läsa lite, eller bara ligga och fundera. 9-12 i morgon är det som gäller, obligatorisk matematikdidaktik ;)
 
Godnatt

Måndag - ny start

Blev att åka till universitetet och jobba med rapporten tillsammans med Anja och Linnea. Vi ligger bra till i tid och enligt våran plan, så det känns riktigt skönt.
Har varit trött som bara den i kväll, fått gjort några sidor engelska i alla fall så det är bra. Nu ska jag se sisat minuterna av Dicte och sedan sova.
I morgon är det jobb med rapporten som gäller. Förhoppningen är att resultat delen blir klar i morgon.
 
Tog två bilder jag tänkte lägga upp, men tydligen finns dem inte. DUMMA MOBIL!
 
Godnatt

Söndag

Vet inte riktigt vad jag tänkte skriva. Hade egenltigen bara tänkt lägga upp en bild på min senaste målning och vars den sitter i mitt rum plus en bild på kitty och maja som ligger på min värmedyna. Värmedynan ligger på golvet, avstängd, nedaför sängen. Lägger den där när jag har använt den.
 
 
 
 

Senaste dagarna i bilder

Bilder kommer i detta inlägg, som lovat.
 
Onsdag, Semla och teh till kvällsfika
 
Alla-♥s dag
 
Alla-♥s dags present från henrik (fick den i tisdags då jag var i vännäs)
 
Blir spännande och se vad de smakar :) Har inte ätit upp dem än :P
 
Fredag, handling på Willys. Finns redan påskmust :P (köpte inte, förtok för tidigt!)
 
Fredag, Någon av hundarnas tassavtryck på bron, Ludde eller Sunes för stort för att vara Abbes
 
Fredag, satt och skissade på min planerade tatuering(är inte 100 om det blir någon). Inspration.
 
Fredagsmys, Harry och Aslan
 

Fredag

Har bilder att lägga upp men orkar inte koppla in mobilen, så får lägga upp dem i morgon. Nu ska jag se en film på svt1, sedan sova. Tänkte bara snabbt uppdatera för att lova bilder inom kort.
 
Godnatt

Fettisdagen 2013

 Gårdagen spenderades lite på Universitetet med Anja för att fixa rapportuppgifterna och sedan i vännäs med henrik. Sov över där tills idag och har idag varit först på besök på Vega Skolan och lånat en klass som har gjort uppgifterna som ska lägga grund fölr våran rapport. Sedan blev det att gå till veterinären där tre katter hade tid för bland annat vaccinering klockan 14. Så åkte hem med mamma. Väl hemma så gick jag en sväng med hundarna.
Ikväll blev det fettisdagsmys med några från klassen med snack om england, semlor och sällskapspel.
Nu blir det sängen och läsa lite innan jag ska sova. Det är 9-12 som gäller i morgon, med en timmes film och sedan seminarie om den filmen.
 
 
Godnatt

Lördag, +1 i vänner

Ja igår var det alltså upp på morgonen och till universitetet för engelska till 12:00. Kul att höra om allas projekt de ska göra kring englandsresan och skönt att jag och Bea fick vårt projekt klartecken.
Sen drog jag ner på stan och mötte upp Jennifer och Mimi och vi drog till Skellefteå. Jag tog en powernap i bilen och vaknade när Mimi tvärbromsa :P Hehe, men det blev lagom tid att sova så gjorde inget. Efter det var jag mycekt piggare :) Väl framme i skellefteå gick vi en sväng in på Cubus och bara kolla läget och väntade på Sara och John. När vi mötte dem så gick vi och fikade på ett café som hette Lilla Mari.
Vi begav oss till skelleftehamn och hem till Sara och Ville. Chillade, började med maten och sen kom Amanda, "minns inte vad han hette", deras hund Vigo och KW. Vi åt och sedan såg vi lite på youtube, följt med barn alfapet som Sara vann och till sist såg vi serier.

Jag, Mimi och Jennifer bilade hem i natt så jag var hemma halv två. Lagom så där, väl inne tog jag ett glas fil, skrapat trisslott (vann 30kr) och öppnade kuvertet från HSB. Sen hopp i säng.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, gjort det mest nödvändigaste helt enkelt :P Börjar få ordning på sista uppgiften i "hemtentan" i matte. Så ska renskriva det  i morgon och sedan hoppas jag att jag känner mig klar med den så jag kan lämna in den.
Ikväll är det Melodifestivalen som gäller!! :D Och glass! :D Har kvar sedan förra veckan.
 
Tog en bild på det jag fikade, tänkte lägga upp. Men tydligen blev det nå fel, så bilden finns inte :/
 

Mycket att göra och ordna torsdag

Är rätt uppe i varv just nu :P Har räknat matte hela dagen, inblandat lite candy crash saga :P Sedan har jag duschat, städat toaletterna, gått till lillkonsum här på ersboda och handlat. Bakat, badat simba och bytt i sängen. Vispade även grädden till semlorna som vart kvällens fika.
Och då vi kanske ska sova i skellefteå i morgon så har jag skrivit lista på vad jag ska ha med mig så jag inte glömmer något. Då jag börjar 8:30 imorgon och inte har super mycket extra tid på morgonen.
Så för att kunna varva ner ikväll blir det väl att läsa eller så kommer jag slockna så fort jag lägger mig :P
Nej, ska gå ner och försäkra mig om att allt är diskat och bort plockat. Sedan borsta tänderna och röra mig mot sängen :)
 
Godnatt

BLä

Som rubriken lyder så har jag känslan av "blä". Blä för hemuppgiften i matte, då jag vet exakt vad jag ska göra, liksom hur de två efterfrågade diagramen ska se ut. Men hur jag sa gå till väga för att få till dem har jag ingen anning. Störande till tusen!
Men i detta svåra och blä så finns det något positivt. Det blir roadtrip till skellefteå på fredag och träffa gänget där uppe. :) Det känns riktigt kul! :D Så ska planera allt i morgon, måste ha lunch så jag kan äta på universitetet innan  vi far och jag måste även tänka ut om det är något speciellt jag ska ha med mig. Måste ju ta med det redan på morgonen 8:30 :P
 Men nej, med sovmorgon i morgon ska jag ta och lägga mig på värmedynana och läsa.
 
Godnatt

Måndag

Hade tänkt skriva nå inlägg, men känner att jag bara vill skynda i säng. Universitetet 9:00 i morgon.
 
Godnatt

Helgen

Ja i fredags blev det klassfest hos malin som jag skrev tidigare. Var riktigt kul, Sofie hade fixat musikquiz som handlade om musik som spelar i reklamer. Många bilreklamer som min grupp inte kunde, men fritidsresor och reklamen för Apollo var två av dem vi kunde. Min grupp fick 10p och de andra två grupperna fick 24p och 28p :P Hehe, men någon ska ju komma sist ;)
 
Igår såg jag nyhetsmorgon från klockan tio då Darin var lördagsgästen. Efter det delade jag reklamen för helgen och, ja mer, jo jag satt vid datorn och sen sova jag :P Hehe, somnade innan middagen och sov typ 1 ½ h. Sen på kvällen åt jag glass(bild nedan) som jag åt i Grekland. På ett Häagen-Dazs café så när jag såg deras glass på Coop kände jag för att lyxa till det lite, för 500ml kostade 39:90 :P Och enligt kvittot var det extrapris. Och så klart såg jag på Melodifestivalen, teknikstrul och allt vad det var. Rolig mellanakt och rätt bidrag som gick vidare till final och andra chansen.
 
Idag var jag sugen på ägg till frukost, så kokade det till mig och syrran. Såg lite på nyhetsmorgon innan jag gick upp och satte mig vid datorn en stund. Sedan, eftersom det var så himla fint väder så tog jag luddde och fick en promenad. Gick i skogen och totalt var det en promenade på 1h och 10min :) Tog lite bilder så lägger upp dem nedan. Har även hämtant ut paketet från CDON idag, så äntligen har jag Darins nya album "Exit" och de tre "Snuten i Hollywood"-filmerna :)
 
Ikväll blir det att ta en dusch. Sedan tv, Bones och En Pilgrims Död och äta glass.
 
 
Glassen, Häagen-Dazs-glassen smakande lika som den jag åt i Grekland. Då jag även då tog choklad glass.
 
 
I Grekland :)
 
 
 
De var alla bilder från dagens promenad :D Stora fina bilder
 
 
Det från CDON, tack vare att Snuten i Hollywood filmerna var i varsit fodral i lådan så rymdes det inte i brevlådan :P
 

Fredag

Varit på universitetet 8:30 till 12:00 idag, haft engelska - grammatik och bedöming för lärande. Sen var det hem och äta lunch, satt vid datorn och tog en powernap. Medans jag satt vid datorn fick jag sms om att mina grejer från CDON ligger på Coop, så måste dit och hämta det i helgen. Sen "nyvaken" hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. Håller på att fixa i ordning tills ikväll :) T.ex. så  var det hål i de första par sockar jag tog, så fick byta.
Nu: Fixa ännu mer, sedan kommer pappa strax hem och då börjar han med middagen. Planen är att ta bussen vid 18:00 till Malin och kvällens klassfest :)
 

RSS 2.0