Söndag

Ska alldeles strax gå över till henrik. Vi ska till stan med eftermiddags bussen och sen blir det middag och bio i stan. Vi ska se Sanctum, grabbarna såg den förra helgen och i alla fall sebastian tyckte den var bra. Och jag har velat seden sedan jag såg den första reklamen om den.
Idag har jag ätit frukost, duschat, tagit kort på vinterleksaker som ska läggas ut på blocket och ätit lunch :)

Jag just nu, är lite trött :P



hej då

Melodifestivalen deltävling 4

Gillade verkligen Nicke Borg´s låt :) och Linda B´s var inte heller dålig. Så alltså riktigt bra låtar vidare till Globen ikväll. Gillade även Love Generation´s låt.
Nu blir det sängen.



GODNATT

Nu:

Nostalig med The Aristocats!



Aftonbladet



Jag tycker verkligen inte om folk som tar droger, och det som den här artiklen handlar om är en orsak. Klicka på bilden för att komma direkt till atikeln. Och just de personer som visas på bilderna började med lättare droger så som alkohol och cannabis.

Och nu till en helt annan nyhet på aftonblandet som är betydligt mycket trevligare. Jo vad man ska äta för att få ett längre och friskare liv! Klicka på bilden nedan om du vill läsa hela artikel, eller läs listan ner om du vill veta vad som kommer göra så att du lever längre och håller dig friskare.

Här är listan:
1. Äpplen
2. Björnbär
3. Svart te
4. Blåbär
5. Broccoli
6. Fullkornsflingor
7. Körsbär
8. Körsbärstomater
9. Kaffe
10. Tranbär
11. Mörk choklad
12. Grönt te
13. Apelsiner
14. Persikor
15. Plommon
16. Hallon
17. Röda vindruvor
18. Rödlök
19. Spenat
20. Jordgubbar


Godnatt-inlägg

Sovmorgon i morgon väldigt skönt. Blir nog att sova till halv 10 sen minifrukost och sedan in i duschen innan lunch och sedan skolan. Ska redovisa om centerpartiets historia i morgon, kommer nog gå bra. Lite jobbigt bara att det är så mycket årtal men går som inte att göra något åt, är ju historia. Sen blir det att gå ner på banken och lägga in lite pengar på kontot, använder inte lösa pengar så pengarna används annars aldrig. Så tänkte göra det imorgon eftersom jag slutar halv två och de stänger tre.

Dagens bilder






Godnatt och sov gott!


dålig uppdatering

Orkade inte blogga igår. Det var jobbigt på skolan och sen på kvällen kom jag hem rätt sent. Firade henrik som fyller år nästa vecka(2 mars). Är typ trött hela tiden känns det som, fasen vad skönt det kommer bli med lov om en vecka. Och nästa vecka går jag tre dagar i skolan varav en då jag ska till lycksele med veterinärgruppen. Tack för mig, orka inte skriva nå mer nu.


godnatt

Nu går jag och lägger mig,



Godnatt & Sov gott!


Mätt efter middagen

Nu har jag just skickat in freko-rapporten till min lärare. Känns skönt att få det gjort, nu innan lovet är det bara veterinär arbetet, redovisningen om Centerpartiets histori och politik prov. Och fick veta en väldigt trevlig nyhet idag, jag kommer vara ledig nästa tisdag från skolan. Eftersom min fysiklärare andreas vill följa med åk1 och åk2 på friluftsdag i Agnäs. Och det var okej för Ingela att vi NV08:or som går Svenska C skulle få vara ledig.

Ska nu ta en dusch sen kommer älsklingen hit.


Dagens bild




Kladdkaka i micro

Just det har jag gjort alldeles nyss, kladdkaka i micro den fick en tummen upp av syrran. Har skrivit färdigt oppositionen i svenska C och har sedan varit ute med hundarna på en promenad. Nu blir det att skriva färdig freko.







Dagens

Lägger upp dagens bild innan jag går och lägger mig. Fikastunden jag och henrik hade ikväll, glasswinerbröd och chokladbiskvi :)



GODNATT

Bye

Nu ska jag alldeles strax gå över till henrik, har skrivit färdigt om alla arter som jag ska ta med i Freko-rapporten. Så har diskussionen kvar om indirekta skador på reven.
Jag har blivit godisberoende igen, fy fy! Så nå blir det inge godis för mig. Eller alltså till jag har ätit upp de jag har kvar sen i helgen :P hehe

Hej då!

Rast

Nu har jag rast och Veterinär börjar om typ 15min. Då ska jag skriva om höns och få veta om hur det blir på torsdag när jag och tjejerna(och krister läraren såklart) ska till Lycksele.
Just nu kollar jag på chatten med The playtones, just innan var det Eric Saade och efter kommer det vara Shirley´s Angels 14.00 och Sara Varga 14.30. Det är på Aftonblandet förresten :)

Nu kommer snart Evelina och Amanda upp tills skåpen skulle jag tro, ser hur de går från idrottshallen. Om det inte tar en sväng om i caféet först. Sen är det bara sara som saknas och krister.

kram

Svenska C

Nu är det Svenska C som gäller. Har äntligen fått in det på min studieplan också, så nu kommer jag gå ut med 2700p. 200p mer än vad man behöver och egentligen ska ha.
Fokus på svenksa lektionen nu.


Godmorgon

Har nu rast, hade matte lektion först på morgonen och 10 över 10 så har jag mentorstid/projektarbete. Var jätte nära att få VG på matte provet, fick G++ hehe :) Rätt så god lunch idag, pasta med kycklingsås. Ne nu blir det att kolla runt lite på aftonbladet innan Gunnar kommer. Måste även kolla om jag har fått in Svenska C i min studieplan.


Godnatt

Någon dagens bild har jag inte, har inte använt mobilen idag alltså för att ta kort med. Såklat har jag smsat idag. Men dagens låt får nog bli det klassiska "spännande" musiken i Wallander-filmerna. Hehe, eftersom det är de jag sitter och väntar på nu, att Wallander ska börja efter nyheterna eller nu är det reklam. Såg förresten att det är dubbelt Will Smith ikväll, Hancock på tv3 och Hitch på Kanal5 :)
I morgon får jag förhoppningsvis veta hur det gick på matteprovet som jag gjorde i onsdags, spännande spännande. Var ett prov helt utan miniräknare, vilket jag tyckte var intressant. Jag fick liksom tänka mer, typ inte bara titta på problemet och sen trycka in siffor på miniräknaren.
Nej nu börja nog Wallander snart, måste komma på vad jag ska ha för kläder i morgon. Blir nog minus arton grader.

GODNATT!



Nyduschad

Nyduschad och ska nu fortsätta plugga, innan det blir att kolla på tv tills elva ikväll. Först Bones och sen Wallander:Tjuven. Bjuder på en bild :)



Tillbaka till pluggandet :P


Just nu..

Ser lite på Teen Mom som går på MTV. Plus att jag skriver om Centerpartiets historia eller är snart klart så nu är det om hur de är nu. Power Point presentationen till redovisningen gör jag i veckan, ska ju inte redovisa föräns på fredag.




Melodifestivalen

Ja nu har man sett tredje deltävlingen av melodifestivalen. Eric Saades låt var bra men inte jätte bra, hans röst lät dåligt när hans typ glasbur gick sönder. Låten The King kan jag faktistk inte utala mig om, lyssnade inte så noga :P Men i alla fall lite synd att inte Sara Lumholdt inte gick vidare, jag tyckte den låten var bra.
Nu blir det att vara lite med älsklingen och sen sova, blir nog rätt så tidig kväll för mig ikväll. Är rätt trött, har saker som jag måste få gjort i morgon ändå så.

Jo Lena PH feat Dead by Aprils tolkning av "Dance in the Neonlight" var riktigt bra! Bäste låten under hela kvällen.




Dagens låt och bild

Dagens bild


Dagens låt

Vet inte egentligen om den är bra, men

Lena PH feat Dead by April - Dansa i neon (Melodifestivalen mellan akt deltävling3 2011)


"God morgon"

Första inlägget för dagen, eftersom henrik just startade sin dator. Vi har ätit pizza till frunch och sen tog vi varsin bit kladdkaka. Solen skinner ute, så snart ska jag ta och gå hem. Så man kan få lite vår fräknar, och njuta av solen så klart. Plus att det säkert finns saker att göra hemma. Kommer senare upp med dagens bild och låt.
Och ikväll är det Melodifestivalen som gäller.

En bild från henkes dator



Fikatajm!

Nu sitter jag och henrik och fikar kladdkaka och ser på Nile City 105,6. Så det här blir sista inlägget för idag. Blir sängen efter det här. Nedan är receptet och en bild på kladdkakan. Är lindt choklad i den på två ställen för att henrik ville testa hur det skulle smaka :)





Här kommer även en bild på Blondinbella som jag glömde lägga upp.



Godnatt!

Månen

En bild på månen som jag tog när jag gick över till henrik. om 15 min börjar Vampire Diaries :) Så vid halv åtta var pizzan klar och efter VD blir det att baka kladdkaka, gott gott. I nästa inlägg kommer receptet på kladdkakan upp och bilder :)




Beger mig

Nu ska jag packa det viktigaste och bege mig över till älsklingen. Jag och han ska gör pizza som kommer bli hans middag och sedan våran lunch i morgon :) Och sen ska vi baka kladdaka, vilket påminner mig om att jag måste ta med mig receptet :P tur att jag bestämnde mig för att ta en bloggstund. Ne packa var det. Bloggar nog kanske en snabbis senare.
Oj oj, höll nästan på att glömma. Måste berätta att ikväll kl:20.00 så börjar Vampire Diaries igen, Måste ses! På tv6 som det alltid ha varit. Så blir bara en halv timmes Let´s Dance + utröstnignen för min del.




Nu ska jag packa.
Kram

Hundpromenad

Hemma från hundpromenaden. Om ett tag blir det att börja med middagen, Tacos! :D MUMS! När jag kom hem ville syrran att jag skulle vicka en pappersloppa åt henne, så det gjorde jag och sen gjorde jag även en liten som hon också fick :)





Bild på lopporna och en bild från promenaden.


Bild

Dagens bild

Simba ligger i min säng under täcket, gamla katten♥


Hemma

Nu sitter jag hemma vid datorn, kom hem för typ 30 min sen. Så nu är det helg, skönt. Men ingen vila för det, finns alltid läxa att göra. Plus att i morgon ska jag laga mat till min mammas tjej kompsiar som kommer på besök. Kommer bli kul, tycker om att laga mat.
Förändringar:
* Mer bilder på mina djur och vad de har för sig
* Konst, min egen och sån som inspererar mig
* Och allmänt bättre uppdatering

Så det är bara att hålla utkik efter mina egna målningar. Hihi, kommer komma upp lite då och då. Och jag ska även sätta igång att använde de julklappar jag fick :) Och för er som inte kommer ihåg vad jag fick så kommer en bild här nedan:


Nej nu ska jag göra lite läxa och sen ta en promenad med hundarna innan solen försvinner för dagen.


Typ godmorgon :)

Jag steg upp vid tio idag och sen har jag typ bara suttit och sett på Disney Channel. Och nu är jag på skolan och har min enda lektion för dagen. Skriver om Centerpartiets historia som jag ska redovisa nästa fredag. Ska fortsättaq skriva nu, men först

Dagens låt

E-Type - Back 2 Life


Nolia och Blondinbella :)

Mässa på nolia idag min enda "lektion" fick ju inte ens närvaro, ingen av mina lärare var med. I alla fall, själva mässan på nolia gav mig inget. Men föreläsningen som Blondinbella höll var jätte bra. Nedan kommer några bilder när jag, Nadja, Lina, Andrea och Angelica efter föreläsningen gick fram och pratade med henne. Lina ville bland annat ha hennes autograf :) Bella pratade om hur man på ett sätt kunde känna pengar på sin blogg och om hennes uppväxt och om hennes företag. Go Bella! :D Så i min blogg kommer det hädan efter bil förändringar, hur får ni vänta och se. Hmm.. skulle behöva hjälp av någon att fixa en ny design. Fast det kan nog vänta ett tills lite senare. Här kommer bilderna jag lovade.










Daylight - film just nu




kattungarna bildbomb! :D
























Post

Idag fick jag min order från gratisgodis :) Riktigt nice, jag har egenligen sagt att jag inte ska äta godis. Men det nog mer att jag inte ska köpa godis, vill spara pengar :P
Blir det att chilla vid datron, och sen får jag se vad jag ska se på tv. Mamma och pappa skulle nog se Antikrundan ikväll eftersom det var från Umeå, kan ju vara roligt att se. Och sen blir det att se CSI Miami :)




Gratisgodis

Ska egentligen dra ner på godis men, väntar på ett paket från gratisgodis. Längtar lite! :D




Just nu



Godnatt

Yes! :D

Danny och Swingfly gick vidare direkt till final i Globen :) Båda låtarna var riktigt bra men den bästa var Dannys med In the Club! Nu ska jag se lite på MJs This is it, längtar tills t-shirten är tvättade för då åker den på! :D alltså den som jag fick av henrik igår, min gulleunge som gör allt för att jag ska må bra och vara glad♥ Ikväll har jag, som det står på facebook, gjort fysik labbrapporten. Den är inte klar än behöver hjälp med att göra en härledning. Ska fråga andreas på måndag. Jo tillbaka till nu, får se om jag orkar se hela This is it, den slutar 23:50 lite sent. För är rätt trött somnade sent igår, och vaknade till när mamma och pappa kom hem inatt vid 02:00 för Frasse började skälla. Nu ska jag börja runda av det här inlägget, så nu ska jag fokusera på filmen och smsa med henrik.

Hoppas ni alla har/hade en bra kväll!




Westlife

Tänkte visa vilka Westlife album jag har :)

"World of our own" 2001 "Turnaround" 2003
"Face to face" 2005 "Te love album" 2006
"Gravity" 2010




Dålig uppdatering

Har inte orkat skriva här på ett tag, har tänkt på det men inte känt drivet. Igår var jag i alla fall med henrik och vi bakade muffins och såg let´s Dance. Han har just gått hem, han skulle förbi konsum så han kunde laga nå middag.
Henrik har varit så himla gulligt och skickat efter Westlifes nya album och en michael jackson t-shirt till mig♥ Fick paketet igår,


Han är bara så helt underbar, älskar henrik väldigt väldigt mycket♥

Ska nu göra lite läxa och lyssna på Westlifes nya album

Kram

1 februari, Tisdag

Har duschat för litet tag sedan, väntar nu på att henrik ska komma hit. Bakade ju bullar i eftermiddag, tog typ tre timmar :P Och resultatet blev 88st bullar, och det roliga är ju att på receptet står det att det ska bli ca40 st små bullar. Och liksom de jag har gjort är inte mini små :P Men det gör inget att det blev mycket bullar, det är bara gott :)
Ikväll blir det att läsa freko och se på The Mentalist. Och så klart mysa med henrik ♥


Kram!

Fysik

Har fysik just nu, sen är det svenska sen slutar jag. Riktigt nice :) kommer äta lunch på skolan och sen gå hem och baka bullar :D
Andreas kollar vad jag gör så kan inte skriva nå mer :P

Bye!

RSS 2.0