Mycket nu

Alltså har inte haft tid idag heller. Har inte ens tagit nå kort idag så har som inte så mycket att visa. Kan säga att min älskling var grymt söt uppe på scen i dag när han och musikgänget hade konsert :] Det gick rätt så bra för dem, ibland spelades det fel men det gjorde som inget. Det som störde mig mest (som inte var uppträdarnas fel) var att på en låt var det skit konstigt ljud alltså den var mixad konstigt eller hur man säger. Det var som att instrumenten hördes för mycket och det var inte på ett bra sett. Och de hördes typ också olika mycket.
Jag har idag köpt muffins och festis som jag ska ha på NP i matte E i morgon. Jag vill så gärna skriva VG, hoppas hoppas.
Bäst att göra det sista jag hade tänkt vid datorn och sen sova.

Godnatt

CSI sen sova

Matade den svarta kattungen under tiden det var CSI på tv, hon stod och skrek och var hungrig.
Nu är det sista stunden på CSI, sen ska jag sova. Ska i morgon kolla på när min älskling och ett gäng spelar på medborgarhuset i vännäs.

Godnatt

Måndag

Har idag haft matte, metorstid och svenska. Sedan for jag och mamma och hämtade upp pappa och sen till stan. Mamma kollade synen och beställde nya glasögon och pappa var hos tandläkaren.
Efter middagen så har jag hjälp mamma och mata kattungarna. Ikväll blir det matte räknande, tv tittande och äta tårta från igår :) Här kommer bilder på kattungarna innan vi matade dem. Plus en när Madonna äter :P



"Jag vet hur man använder lådan, kolla bara, nu kissar jag"


"Hihi du kan inte ta mig"




Det är lite halkigt på golvet



Söndag

Jag har suttit vid datorn en hel del idag, men har inte haft tid att blogga. Har gjort fädigt min ekonomiska analys av Mexico och skickat den till isak som ska opponera den och Micke samhällsäraren. Har idag även skrivit färdigt mitt PA, hade missat lite i diskussionen i veckan, så fixade till det. Och hoppas på ett VG komemr nog få veta i morgon. Är lite irriterad att jag inte har hunnit räkna nå matte i helgen då jag har NP på onsdag. Och du vore kul med ett VG, men visst är jag nöjd med ett G. Eller nja egentligen inte, fick G i matte D och blev jävligt besviken. Så jag fasiken sätta VG i matte E.
Idag är det morsdag så mamma fick idag sitt teh som hon valde ut på tehörnan i fredags. Och vi åt tårta efte middagen, jag och pappa blev super mätta :P Jag har även tagit lite kort på kattungarna så de kommer upp här under.

Tårta :P




Vad håller du på med där uppe?


Godnatt

Flytt

Flyttade ner kattungarna från mamma och pappas sovrum till vardagsrummet idag. De ska ju börja matas ordentlig och behöver då tillgång till kisslåda. Och nu har det även så att de har blivit så sällskaps sjuka, så det passar bra att de får flytta ner där det är folk om dagarna. För nu den senaste dagarna har de alltid börjat skricka när man kommit in till sovrummet och de ha velat blivit upp plockade :)





Nu beger jag mig snart till henrik. Ska först förbi affären och köpa något gott till ikväll :) Vi har nämligen 1år och 4 månader tillsammans idag♥ Vi ska se The Vampire Diaries avsnitten som var igår kväll hade vi tänkt. Sen får vi se, alltså jag känner mig ganska trött så kommer nog inte vara hos henrik så jätte länge ikväll. Har mer plugg att göra i morgon, har fått till SWOT-analysen(samhällskunskap) idag men har diskussionen kvar.


Lördag

Nu: Avalon High på Disney Channel
Sen: Plugga, PA och samhälls kanske matte om jag hinner och orkar




Godnatt

Jag ska nu se färdigt filmen som är på tv3 just nu Step Brothers, som slutar 23:25, och sen sova. Lägger upp en bild på vad henrik hade med sig till mig ikväll. Tre olika kexchoklad :) Smakade den med hallon och den med blåbär har jag ätigt tidigare. Men banan fick henrik ta med sig hem när han for. Men det gör inget :P



Godnatt

Dagens shopping

Jag har tagit kort på allt jag har köpt(skorna betalade mamma), hade även kvar på ett presentkort på H&M(101kr). Plus att syrran fick ett linne, en t-shirt, strumpor och två par skor. Mamma köpte också ett par skor.

Köpta på skopunkten 149:-


Mamma fick välja te som hon ska få på morsdag, från tehörnan. 55:-


Från Bikbok, 79:-


Bättre bild på örhängerna


Klänning från H&M, 149:-


Större t-shirt från H&M, 99:-



Fredag

Har varit i stan idag med mamma och syrran. Fick med mig en hel del hem, bilder på de kommer sen. Nu ska jag fokusera på Talang 2011 och på henrik :P Har gjort lite på samhälls idag. Och har PA att göra i helgen, och matte. Dumma gunnar som inte kunde förklara ordentligt för mig, jag har så mycket nu och gjorde verkligen bara det han sa. Kunde väl säga allt på en gång, så behövde det inte komma ett mejl till mig idag om bakjobb.
*suck*


Katt i byxa

Mufasa hittade ett mysigt ställe att ligga på, mammas byxor :P




Torsdag

Hade samhällskunskap idag utan lärare inte ens vikarie. Men vi vart insläppta i klassrummet av en annan lärare så vi som var där kunde sitta och jobba ändå. Hade sedan matte, repetition inför nationella provet som vanlig. Och sist hade jag veterniär prov om kor. Det gick bra, hade pluggat på just rätt saker. Jag verkar typ alltid ha tur i veterinär och plugga rätt. Kunde svara på alla frågor utan probelm, eller nästan alla. En var jag inte helt säker på.
Efter skolan så fixade jag ut en sak på First Class åt resten av samhällsklassen.
Och sedan gick jag en promenad med hundarna och efter det så matade jag och mamma kattungarna för första gången. Sisådär gick det väl, men smakade lite på maten gjorde de.

Så här såg det ut innan det blev kladdigt och mat typ överallt :P



Pärlan

Här kommer två bilder på Pärlan :)






Onsdag

Känner mig less och trött på saker. Har i alla fall idag haft matte hela förmiddagen sedan freko-prov efter lunch, sista skrivkramp provet, som mattias sa. När jag kom hem så gjorde jag en sockerkaka. Och lagade sedan middag, varmasmörgåsar och sallad. Sen har jag typ hela kvällen fram tills Grey´s Anatomy som började 21:00 skrivit på mitt PA, vill väldigt gärna ha ett VG. Så idag har jag utökat mitt PA med dryg 850 ord. Ska läsa igenom det i morgon och sedan skicka in det till gunnar.
Nu ska jag läsa om kor innan jag somnar.

Bild från tidigare idag


Godnatt

Godnatt

Ska nu lägga mig i sängen och läsa. Idag har jag, mamma och syrran bestämt att på fredag ska vi fara till stan :) Jag behöver skor och någon klänning. Och det slinker säkert med nå mer :P Har ekologiprov i morgon och på torsdag är det veterinär prov som handlar om kosan. Fick idag veta att jag får MVG i svenska C, KUNG! :D

Ne nu kryper jag i säng.
Godnatt

Tummen upp

Mejlade Online idag och nu är det fixat. Får börja arbeta igen i Juli :) Skulle ringa i slutet av Juni så det skulle skrivas avtal. Japp, sommarjobbet fixat och på det hon skrev verkade verkligen som de tyckte det var riktigt kul att få tillbaka mig. Känns riktigt kul att de tycker så! :D




Bildbomb på kattungarna! :D

Mamma har nu tagit bort sängen vi hade till kattungarna så nu har de jätte stor plats som de kan springa runt på. Vi har nu även betsämt vad de ska heta :)







Whitney Houston


Tina Turner


Madonna













Måndag

Har som inte haft tid att blogga idag. Har mycket i skolan just nu, så ikväll har jag pluggat och sett på tv. Fixat alla språkliga fel på mitt PA, gjort en ny framsida och lagt in sidonummer. Har även pluggat på ekologin. Imorgon skippar jag sovmorgonen för att gå till skolan första letkionen och räkna matte. Sen är det svenska, tror inte den kommer hålla ut i 80min :P Vi ska typ bara skriva ett protokoll hela klassen tillsammans. Och det är typ bara halva klassen där så det kommer nog gå fort.

Ska krypa i säng alldeles strax och läsa lite mer i ekologiboken.
Kram

Med kattungebilder säger jag godnatt

Ser nu på bilderna att jag måste tvätta min lins. Borde funkar bra med min putsduk som jag har till glasögonen.







Godnatt

Söndag

Idag vaknade jag upp hemma hos henrik. Vi åt smörgås och delade på fruktsalladen som var kvar till frunch. Sen gick jag hem och jag, mamma och syrran for till stan. Var på barnenshus, buketten och djurmagasinet. Sen for vi på Backens kyrkogård där mig morfar ligger begravd. Och vi planterade blommorna vi hade köpt och tände ett gravljus. Här kommer bilder.







Såg även coola fiskar på djurmagasniet och eftersom jag hade kamerna med mig så tog jag kort på dem :P







Kommer bilder på kattungarna senare
kram

Nya bilder på kattungarna










Visst är de bara för gulliga? :D


Lördag

Ikväll har jag och henrik sett två avsnitt av The Vampire Diaries och gjorde även fruktsallad med vanlijvisp :) Och testade en ny sorts godispåse från Marabou, som verkligen var super god :D

Nytt mums från Marabou


Inhandlades


Resultatet


Tsm med vaniljvispen :)


Nu ska vi snart börja gå och lägga oss :) Hoppas alla som var med igår mår hyfsat bra i alla fall.
Lägger upp några bilder på kattungarna i nästa inlägg som blir det sista för idag.

Godnatt

Hungrig

Har sprungit runt på bakgården och busat med Abbe, blev varmt och jag blev väldigt hungrig. Bra bra, go middag idag. TACOS! :D Och hemma äter jag oftast tacos med tre olika såser :) Muma!
Måste verkligen bli krogen fler gånger! :D Så jävla kul! Fasiken vad jag kommer sakna min klass när vi tar studenten♥
Ska göra lite magövningar nu,
kram

Mycket stök i natt i Umeå

Umeå
00.33 Fylleri och misstänkt narkotikabrott, Schlagerklubben. En 18-åring medtagen för provtagning, misstänkt ringa narkotikabrott. En annan person omhändertagen för fylleri.
00.48 Berusad man, Näckrosvägen.
00.56 Berusad kvinna, Busstationen. Kvinnan förd till till tillnyktringsenheten
01.07 Fylleri och klotter, Västra Norrlandsgatan. En man i 20 årsåldern tagen på var gärning när han står och klottrar på en trafikljusstolpe. Kraftigt berusad. Förd till polisstationen för tillnyktring och förhör.
01.10 Anträffad misstänkt narkotika, Corona. Vakter har hittat en påse med vitt pulver, misstänkt narkotika.
01.14 Fylleri, Corona. En berusad man omhändertas av vakter. och tas till polisstationen för tillnyktring.
01.27 Fylleri, Busstationen. En man omhändertagen för fylleri. Förs till polisstationen för tillnyktring.
01.46 Misshandel, Schlagerklubben. En man i 21-årsåldern grips misstänkt för misshandel. Han förs till polisstationen och läggs in för tillnyktring.
02.13 Fylleri och misshandel, Club Five. En man i 23-årsåldern har varit i bråk med ordningsvakter. Förs till polisstationen för tillnyktring och förhör.
03.27 Pågående skadegörelse, Mariehemsvägen. En man slår sönder fönster. Polis som kommer till platsen får veta att lägenhetsinnehavaren själv slagit sönder sin ruta.
05.18 Stöld av handikappcykel, Hedlundavägen. Två killar tar en trehjuling från en innergård. Polis anträffar en av dem, han tas in till förhör och misstänks även för ringa narkotikabrott.

Källa: vk.se

Dagen efter första kvällen på 5ive

Trött och slut i kroppen är jag. Kul var det, första gången ute på klubb. Tack stina och sandra för att ni skolade in mig på utelivet :)  Åkte ju även ultrabuss för första gången, så nu kan jag göra det :) Ont i foten har jag, det var en tjej som klev på mig igår på dansgolvet. Och hon hade ju såklart klackar på sig, jag äger ju inga så hade bara tygskor.
Har idag stigit upp och käkat frystpizza till frunch och sen legat i soffan och sett på Talang 2011 som var igår kväll. Jag ska nu sitta vid datorn en stund, sen blir det kanske att gossa lite med kattungarna. Och borde sen ta på mig någon vanlig tröja, sitter just nu med pyjamas t-shirten. Måste vakna till något idag :P


Godmorgon

Har duschat och fixat benen nu på morgonen. Steg upp vid nio och åt frukost. Så nu sitter jag här, ska väl snart äta lunch och sen bege mig till skolan. Fick hem paketet från barnensbokklubb idag, en bok rikare och 175kr fattigar :P Men det är det värt :)




Torsdag

Luktar bokstavligen talat kosamu, slängde byxorna och rocken i tvätten så fort jag kom hem. Munkjackan som jag hade under rocken luktade också ko, irriterande. Nu ska jag i alla fall gå över till henrik.

Kram

Godmorgon

Sitter nu och ska snart ha samhällskunskap långt i från alla har kommit. Får se hur detta går :P
Var lite snurrig i morse, blivit lite bättre nu men inte helt bra.
Nu är det mexico som gäller! :P

Dålig uppdatering

Har som inte riktigt haft tid att blogga idag. Efterskolan så pratade jag med mamma en stund och sen gick jag ut med hundarna. Efter det så har jag suttit vid datron och skrivit min diskussion till mitt PA, skulle egentligen ha lagat middag ikväll men det fick pappa göra. Har i alla fall skickat in mitt PA till min lärare nu, jag kommer nog inte får mer än G men vore kul med VG :) Sen var jag med henrik ett tag innan han for och var med Sebastian och gjorde deras PA.
Såg Grey´s Anatomy med mamma och syrran ikväll.
Nu blir det sängen. Imorgon väntar en hel förmiddag med samhällskunskap, hamburgare till lunch sedan matte och sist studiebesök med veterinärgruppen till kor som ska få klövvård. Skit kul! :D Typ not!
Men i alla fall tagga fredag, någon gång ska va den första.

Från ett tidigare studiebesök


Godnatt

Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Första lektionen i morgon börjar 10:10 så har lite sovmorgon i morgon. Skönt att det inte verkar som att det ska regna i morgon. Blir nya leggings och någon tröja, vet inte vilken hittar men någon i morgon. Har två lektioner i morgon, matte innan lunch och främnade ekosystem efter.
Här kommer några egypten bilder från resan med klassen hösten 2010:)





Sista kvällen i Dahab


Båttur på Nilen




Med dem bilderna så säger jag Godnatt

Kattungar i en hög :P

Här kommer tre bilder som jag tog i eftermiddag på katungarna och kitty innan mitt batteri på kameran dog. Så nu ligger den på laddning.





Vad gör du för nått?



Double chocolate muffins

Double Chocolate Muffins 15st
Ingredienser:
100g smör eller margarin
2ägg
2½ dl strösocker
1 tsk vanlijsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
50g ljus blockchoklad
50g mörk blockchoklad
Garnering:
ev florsocker
Tillbehör:
muffinsformar av papper eller aluminium, gärna hög modell

1. Sätt på ugnen på 225grader. Smält matfettet och låt de svalna.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Använd gärna elvisp. Medan elvispen går, hacka de båda chokladsorterna grovt. Blanda vaniljsocker, salt, kakao, mjöl och bakpulver.
3. Tillsätt mjölblandningen i äggvispet och rör sedna ner matfettet. Rör sedan ner chokladen i smeten.
4. Ställ muffinsformar på en plåt. Fyll dem till 3/4 med smet.
5. Grädda bakverken i nedre delen av ugnen ca 10min. Låt dem svalna på galler. Sikta ev florsocker över muffinsens strax innan de ska serveras.

Lycka till! :D
Idag blev det 18st muffins för mig, eftersom jag hade små formar.










Domedagen?

Går jorden under på lördag? Aa det är väl bara och vänta att se. Jag kan inte säga att jag inte tror på det, men jag skulle inte bli förvånad om det inte hände. Nu blir det PA som gäller. Har smakat en muffins, den bästa omgången som jag har gjort av dem. Supergod :D
Recept och bilder i nästa inlägg.


Många katter i en säng

Lite trång kanske :P men mysigt tycker rexarna att det är :)


Nu blir det att äta i sig någ lunch, och tydligen visar Disney Channel film idag nice :) The Goofy Movie. Så när filmen är slut går jag någ ut med hundarna. Då blir det lunch och muffinsbak under filmen.


Godmorgon

Är ledig idag, så har nu suttit vid datorn en stund. Ska snart gå ner och borsta tänderna, för det glömde jag göra innan jag gick upp :P

Grattis säger jag till min klasskompis Sandra som fyller år idag :) ♥

Kram

Sängen väntar på mig

Nu ska jag snart lägga mig i sängen, tänkte bara snabb-blogga innan. Ikväll har jag varit hos veterinär med mamma med katter som skulle vaccineras. Det tog väldigt lång tid, for dit vid 18:00 och kom hem en stund efter 19:30. Men det var för att det var väldigt mycket folk. Så mina planer som var att baka muffins ikväll funkade ju inte. Så det blev att se på tv och räkna matte i stället.
Så i morgon blir det att baka muffins, plugga och gå ut med hundarna. Så himla nice å va ledig :) Men det behövs, har plugg att göra :P

Syns kanske lite dålig, men idag har jag i alla fall haft på mig ett av halsbanden jag fick av henrik♥


Godnatt

Kattungarna öppnar ögonen

Här kommer bilder då man ser att kattungarna har öppnat ögonen, och det är supergulliga :D








Kina-presenter

Här kommer bilder på vad jag fick av min älskling när han hade kommit hem från kina :) En sak har jag inte tagit kort på, och det är klänningen. Det kommer ett kort på den framöver.

Två halsband


Örhängen som hör till halsbandet ovan till vänster


Jade halsband



Mobiler kan ligga bakom massdöd på bin


Mobiltelefoner är skulden till mystisk massdöd på bin.
Det hävdar den schweiziske forskaren Daniel Favre, som lyckats bevisa att mobilstrålning triggar igång ett svärmbeteende hos honungsbin.
– Det kan ha dramatisk påverkan på försvinnandet av hela kolonier, säger han.

Jordens bibestånd har minskat kraftigt under många år, till exempel finns i dag bara hälften så många bin i Storbritannien som för 25 år sedan och i USA har mängder av kolonier drabbats av mystiska försvinnanden under vintern.
Det saknas knappast teorier till orsakerna. Allt från parasiter till bekämpningsmedel och minskning av vilda blommor har förts fram som tänkbara orsaker.
Men vissa menar att bidöden delvis kan bero på strålningen från mobiltelefoner. Daniel Favre, biolog vid Swiss Federal Institute of Technology i Lausanne, har lyckats påvisa att  mobilstrålning stör bin på "ett dramatist sätt".

Började pipa
Enligt Daily Mail placerade Favre två stycken mobiltelefoner under en bikupa och spelade in de olika ljud som bina gav ifrån sig, beroende på huruvida apparaterna var av, i stand-by läge eller i samtalsläge.
Och när mobilerna var i samtalsläge var det tydligt att bina började bete sig på ett annorlunda sätt. De blev nervösa och gav ifrån sig en mängd högfrekventa pip, samma sorts ljud som bina normalt ger ifrån sig innan de svärmar. Och bara två minuter efter att mobiltelefonerna stängts av betedde sig bina normalt igen.
– En hypotes är att de elektromagnetiska fälten som kommer från mobiltelefoner kan vara bidragande till att bikolonier över hela världen försvinner mystiskt, säger Daniel Favre.

 


Söndag

Jag vet att jag lovade att jag skulle visa vad henrik har köpt till mig från sin kina resa. Men ishockeyn blev lång och har inte haft tid innan det, har jobbat på mitt ProjektArbete.
Och kattungarna har öppnat ögonen, så det sak det bli bilder på i morgon. Och det lovar jag. Måste även snart ladda mitt kamerabatteri. Så måste använda den som en tok imorgon så att batteriet vill dö någon gång :P
Ledig tisdag, nice! :D

Godnatt

Har inte haft tid

Jag har inte haft tid att blogg idag, har varit med henrik hela dagen. Kan visa "i morgon" vad han har köpt åt mig i kina. Har nu sett på ESC, sverige på en tredje plats SKIT BRA! :D Och Azerbaijan vann, gratis! Svenska medarbetare i den låten, så musik det kan vi. Och nice att Sverige vann semi-finalen i torsdag.
Nu hoppas vi på VM-guld i ishockey för sverige i morgon! :D

GODNATT

Eric Saade, vilken menar du? Han från Umeå eller?

Precis som rubriken lyder, det finns en kille som bor i Umeå som heter Eric Saade. Men är inte den Eric som tävlar i ESC. Men de har likanade bakrund och skulle lätt kunna vara bröder. Båda grabbarnas föräldrar är från Libanon, där namnet Saade inte är särsklit ovanligt. Läsa mer av artikeln på Vk.se genom att klicka på bilden nedan.




Godnatt

Nu går jag och lägger mig. Kommer vara vaken länge i morgon, så det är lika bra att jag går och lägger mig typ vanlig tid idag.
Ska ju alltså så Eurovision Song Contest i morgon kväll, och det slutar 00:15.
Imorgon får jag även träffa henrik, längtar.



GODNATT

Fredag

Har inte gjort så jätte mycket idag
Badat ludde
Lagat middag
och
gått ut med hundarna.
Här kommer lite bilder från idag, fast den första är från igår.

Simba i låda, från igår


Prinsen, Pippi och Maja


Simba


Lady


Prinsen och Lady


Frida var lite klantig och gjorde en sjö på golvet :P Hon råkade kliva på brikan som vattenskålen står på så skålen välte upp.

Syns lite gran att det är mycket vatten på golvet


När jag hade torkat upp det med en trasa så såg man hur mycket det var :P


Min studentmössa kom idag, och den satt perfekt. Super skönt :D



Ska fortsätta se på de av Talang som är kvar. Sen blir det nog att sova skulle jag tro. Kanske ser lite av någon film eller sitter vid datron. Har inte bestämt mig.


YES!!

Alltså jag trodde det nästan inte, trodde inte det var sant! Sverige gick vidare till Final i ESC! Go Eric Saade!



Nu går jag och lägger mig, GODNATT


Ännu mera katt

Alltså jag tar ofta med mig kameran när jag går in till kattungarna som bor i en låda i mamma och pappas rum. Och det blir alltid något jag måste ska ta kort på. Kattungarna är ju bara så gulliga och super bra på att posa! :D











Alltså sista bilden, jag såg inte förens jag hade tagit bildet att den svarta kattungen gäspade. Ibland har man riktigt tur. Så himla gullig.
Ska nu se på Herr och Fru när det är tillbaka efter reklamen. Sen blir det att se Eurovision Song Contest. Eric Saade måste ju bara gå vidare! :D

Kram, är jag kattmänniska så är jag! :D :]


Katterna steker

Här kommer bilder från när bland annat Pippi och Lady steker i solen i köket. Prinsen var också med, men han posade inte så han fick inte vara med på bild.

Pippi, uppmärksamma den raka svansen


Lady


*Gäsp*


*hihi*



Godnatt från mig och simba

Ser på Off the map just nu och sen blir det att sova.

Simba


GODNATT

kissekatter

Nytagna bilder på kattungarna.







Kram

Onsdag

Hade sovmorgon i morse, sov till typ halv nio. Sen blev det 45min lång matte lektion. Sen har resten av dagen bestått av PA-mässa.
Ikväll blir det kanske att se 112-luftens hjältar. Och sen blir det verkligen att se Grey´s Anatomy.

Min monter


Gratisgodis kom i brevlådan idag, syrran fick även fyra tuggumin



Blomma

Jag har nyss duschat så sitter med håret i handuken. Invigde mina Polarized Sunglasses idag när jag gick på promenad med hundarna :) Sedan satt jag på baksidan och solade en stund medans hundarna tuggade hundben. Jag fick en svag rand från linnet och satt inte i solen i mer än 30 min. Eftersom det blev varmt, men solen är ju även starkare så här nu på våren så måste vara försiktigt. Lite är lagom.

Det blommar redan i rabatten :)


I söndags när jag byggde på min isbjörn så fick jag sällskap en denna varelse (den går på kartong)



Kattungarna

Så himla gullig alltså! :]


"Sträcker på mig"


Här kom en Kitty mitt i vägen och undrade vad jag höll på med :P



Måndag

Har gått i skolan hela dagen. Och det kan vi skipa. Fick i alla fall MVG på veterinärprovet om hästen. Och har efter skolan målat isbjörn. Lagade mat till mig och syrran, pytt i pann med ägg. Sedan chattade jag med henrik. Kollade till färgen på isbjörnen och sedan såg jag lite på tv och förberedde inför mässan på onsdag. Gick ut med hundarna och avslutade kvällen med CSI och fika.

Nu ska jag krypa i säng.
Godnatt



Söndag

Jag har inte ritkigt haft tid att blogga något idag. Sov till strax efter tio åt frukost och sedan har jag arbetat med mitt projektarbete hela dagen. Sedan har jag suttit och chattat med henrik snabbt innan middagen och sen i över en timme efter middagen då jag sedan gick in i duschen.
Ikväll har jag sett på Bones. Tänkte gå och lägga mig tidigt. Typ innan tio vill jag ligga i sängen. Efter jag har suttit vid datorn en stund tänkte jag gå och hälsa på kattungarna.
Simba ligger redan i min säng så det blir att ha sällskap av honom skulle jag tro.

GODNATT

Godnatt

Jag är trött nu, så sängen väntar. Jag tycker i alla fall att filmen Bedtime Stories var riktigt bra. Jag gillar filmer som mest går ut på att vara roliga alltså komedi. Men det är vikitigt att det ska vara en bra story och det har den. Så jag rekomenderar verkligen Bedtime Stories. Och ett tips se inte trailers på den. Själv försöker jag göra det så lite som möjligt. Ofta får man veta mer än vad man vill och det förstör som filmen.



GODNATT

Lördag

Har suttit och chattat med henrik ett bra tag innan jag gick ut med hundarna klockan åtta. Halv tio blir det att se Bedtime Stories, en film jag har velat se länge. Så nu när den väl går på ikväll så tänkte jag passa på att se den. Snacks blir chips och dip :) Yes mums! :D
Jag ska försöka vara riktigt duktigt i morgon, hoppas det går :P

Kvällens snacks :)



Just nu

Middag till mig och syrran, köttsoppa+makaroner




Ändrade planer

Jag såg inte på Talang 2011 när reprisen var. Utan gick i stället ner till Vännäs Vårdag. Jag var först inne oss optikern och jag och pappa slog till på ett par Polarized Sunglasses från Polaroid var. Det var även 99kr rabatt :) Sen var jag med mormor och jag och hon gick en sväng och kollade vad som fanns. Sedan hjälpte jag snabbt till och sålde lotter för SOS Barnbyar med mormor.
Vännäs Variation var där, och oj vad det väcker minnen. Jag har ju dansat Line Dance ett bra tag när jag var yngre.

Inte en super bra bild, men det var mycket folk




Brillorna :) Vad tycks?



Godmorgon

Jag har varit vaken i lite över en timme. Väntar på att Talang 2011 ska börja. Ja kvällen igår kunde ha gått bättre lite mycket spya där i slutet. Men kul var det! :D Det var skönt att det inte regnade eller snöade när jag gick hem vid klockan ett på natten. För det gjorde det typ hela kvällen, det var därför jag fick skjuts till sara, jennifer och ville.

Snö på bilen när jag kom hem



Beger mig

Beger mig nu till sara, ville och jennifer. Mamma kommer nog skjutsa mig eftersom det regnar ut. Super snäll är vad hon är! :D
Min syrra är i mitt rum och ser Superhjältarna på min tv. Det är alltså hennes fötter som syns på bilden.
Lite nervös inför kvällen börjar jag bli :P




Hamstermat

Gav just min hamster mat och då upptäckte jag hö liknande små pinnar. Och de var väldigt hårda. Fasiken så irriterande, liksom det ska absolut inte finnas i hamsermaten Eftersom hamstrar inte ska äta hö, för höet kan sticka hål i deras kindpåsar när de trycker in dem.
Hamstermaten var av märket Dogman Professional, Dinner för hamster.

Så här ser påsen ut:


I min påse:


Nu tar jag en dusch. Har skrivit på mitt PA och chattat med henrik. Han skulle gå och lägga sig nu. Eftersom klockan nu är 21:49 i kina. Han ska upp klockan 07:00 och fara och kolla på den kinesiska muren och OSparken.


Godmorgon (typ)

Jag steg upp vid kvart i tio, chillade och åt frukost. Sedan gick jag och mamma med hundarna. Och gick även förbi apoteket för att köpa nässpray. Så nu sitter jag här vid datorn. Tänkte göra lite samhälls och sen äta nå lunch. Sen blir det duschen och PA. I vilken ordning vet jag inte får se vad klockan är när jag äter lunch.


Kryper ner i sängen

Nu går jag och lägger mig. Ska se Criminal Minds:Suspect Behavior som slutar vid elva sen sova. Får se om Simba kommer att göra mig sällskap. Ska planera min morgon dag också. Vet att jag i alla fall ska gå ut med hundrarna tillsammans med mamma och vi ska gå ner till konsum och köpa nässpray.

NV08


GODNATT

Torsdag

Har nyss sett på Grey´s Anatomy med mamma. Pappa spelade ju in det igår. Så nu sitter jag och väntar på att Crimnal Minds ska börja på kanal5.
Direkt efter middagen så for jag, mamma och pappa handlade. Jag fick med mig en påse chips och dip tills på lördag och även en ny spännade godis påse från Malaco.

Criminal Minds nästa, ser det i mitt rum så får pappa se ishockey på stor-tvn i vardagsrummet :)
Ska nog även äta lite på mitt kindersuprise ägg som henrik köpte till mig igår♥




samhällskunskap

Har just nu samhällskunskap utan ordinare lärare, fast vikarien är inte ens här just nu. Vi håller på att skriva uppsatser, eller typ börjar på dem. Jag ska göra en ekonomisk analys av landet Mexico. Det jag tycker kommer bli svårt är att alla källor är på engelska. Och jag är inte så bra på att läsa komplicerad engelska. Så det blir google translet for the win! haha :P
Smsar också en del med henrik, han åker snart till Umeå för att mitt på dagen i dag flyga till Stockholm. Han har med sig sin dator så han har sagt att han ska försöka mejla mig varje dag.
♥ Gullig är vad han är ♥

Ska fortsätta med landanalysen nu. Det är i alla fall god lunch idag, kycklingnuggets med ris, helt okej! :D


Godnatt

Avslutar dagen/kvällen med ett gäng bilder på kattungarna och med de säger jag GODNATT








(L)

Henrik åker till Kina i morgon, kommer sakna honom♥ Så jag var i alla fall kvar där lite längre än vad jag brukar på en vardag. Han hade köpt fika och en överraskning till mig, ett kinder-ägg. Vad glad jag blev, jag tycker om chokladen jätte mycket och att ta reda på vad det är inne i ägget är lika kul som att äta chokladen.
Så det blev inte så mycket tv-tittande ikväll, vi har pratat om allt möjligt. Men det var okej för mig, eftersom pappa spelade in Grey´s anatomy åt mamma som var på möte ikväll.
Jag kommer ha fullt upp med mitt PA och uppsatsen i samhällskunskap i helgen och nästa vecka, är PA-mässa den 11maj på onsdag alltså.

Mums!



Nässtyngsfluga

Eva min lärare i främmande ekosystem visade oss elever idag en artikel om en väldigt ovanlig fluga. Som även var väldigt äcklig. Och nu har även aftonbladet skrivit om det.

Läs aftonbladets artikel om nässtyngsflugan genom att klicka på bilden



Lämmelår

Det är ett lämmel och sork år i år. Och det märks tydligt, jag har hört många som har fått sina blommor och rosenbuskar uppätna. Men det går faktiskt att skydda sina blommor och sitt hus. Man kan skaffa en apparat som skickar ut ljud som är jobbiga för de små gangarna. Det är frekvenser som vi människor inte kan höra. Och det funkar, min mormor äger en sådan. Eftersom de ofta tidigare år har fått in möss och liknade i huset. Men i år har hon inte märkt av något alls. Och blommor och buskar som står närmast husvägen är helt orörda.

Tryck på bilden för att komma till videoklippet när en norrman blir attackerad av en lämmel i svenska fjälet



ESC

Eric Saade har haft sitt första repetition igår inför semifinalen i tyskland den 12maj. Glasburen gick inte sönder, det sprängdes med glaset gick inte sönder. Så tyskarna har satt in en till extra repetition bara för Eric som blir av idag. Det blir även en repetition på lördag.
Så nu hoppas jag verkligen att det löser sig, nu när Eric får ha glasburen så måste den ju funka. Eftersom Eric Saades sång och dans gick super bra och det vara bara glasburen som kråglade.
Heja Saade!
Det är nice att jag har hemmastudier på fredag den 13maj, så då kan jag verkligen se semifinalen som visas på SVT1 klockan 21:00 den 12maj.

Tryck på bilden för att komma till aftonbladetsartikel



Freko

Har just nu främmande ekosystem, först svarade vi på enkäter och nu ska vi lyssna på ett radio klipp. Och sen något annat, stänger av datron.

Kram

Sov gott allihopa!

Nu lägger mig i sängen och läser om hästens parasiter, hovar och sinnen.
Har sovmorgon i morgon, vilket känns riktigt skönt. Kommer även ha det på torsdag och på fredag med. Och på fredag kommer jag även ha hemmastudier så det blir att vara "ledig" på fredag.

Med pyjamaströjan på


GODNATT

Tv-serier

Tv-serier blir det inte mycket av idag. Det är fotboll på tv3 ikväll så inge NAVY CIS. Blir att läsa om hästen och att mysa med Henrik. Blir väl även att gräva i frysen efter nå fika, hihi. Har blivit riktigt sugen på drömrulltårta så det blir det bland annat ikväll.
Jag är bjuden på fest både på fredag den här veckan och fredag nästa vecka :P I veckan blir det fest, det har jag redan bestämmt. Men om näste vecka vet jag inte, eftersom den festen är i stan. Skulle vara förfest i en lokal på ersboda och sen ut på krogen.

Kitty och kattungarna





Just nu

Nu ska jag börja läsa om hästen som jag har prov i på torsdag. Jag har även försökt ringa Umeå-vännäs trafikskola hur många gånger som helst idag men tyvärr när jag väl fick tag i dem så får jag veta att intensivutbildningarna för B-körkort är fulbokande i sommar. Så nu har jag mejlat tre andra trafikskolor i Umeå och jag hoppas att någon av dem har intensivutbildningar i sommar. Annars blir att bara skit.
Har gått på promenad med hundarna idag, inge bakande. Får bli senare i veckan. För jag upptäckte att det finns lite fika i frysen som jag hade glömt bort. Typ drömrulltårtan.


AF

Har i typ 40-50 min lyssnat på en kvinna från arbetsförmedlingen. När hon var klar så hade jag en timme kvar tills min andra och sista lektion för dagen började. På svenskan som börjar 10:10 så ska vi skriva CV och ett personligt brev till ett jobb som vi vill ansöka till eller så gör vi det fiktivt. Det är så att det ingår i kursen att man ska skriva ett CV och ett personligt brev.
Så ska börja på med det nu hade jag tänkt.


Sov sött

Jag kom för en liten stund sen hem från henrik. Blev kvar en stund efter CSI var slut. Men det är jag och han som värd. Eftersom han åker bort till Kina på torsdag och kommer inte hem till sverige förens på fredag om en vecka och är hemma i norrland på lördagen. Ska gå och lägga mig nu. Men först bjuder jag på en typ dagens bild :)

Brännboll 2010, NV08/TE08


Alltså gymnasietiden kommer lätt vara den bästa skoltiden jag har haft. Alla dessa saker som vi har hittat på och gjort. NV08♥ Egypten resan kommer jag ju aldrig glömma och innan det var det resan till norge, Lovund tillsammans med NV09.

GODNATT

PAbajs

Karln kommer nu och klagar och fattar inget av mitt arbete typ. Det är hans jävla fel att jag nu måste typ skriva så jävla mycket mer. Och än så länge är det G, och han kan inte ens tillägga ett "men är diskussionen bra så blir det nog ett VG". Han vet ju fan inte hur man peppar folk på att jobba med arbetet! Och om jag fick bygga isbjörnen fick jag inget direkt svar på. Så måste fråga igen, så han riktigt fattar. Så han inte kommer sen och säger att det där kommer inte räknas med i ditt PA eller något annat skit.
*suck*


Nu nalkas sängen

Ska krypa ner i sängen alldeles strax. Hm, funderar på om det blir mjukisbrallor i morgon. Pallar fan inte jeans om det är typ 6-7 plus ute. Och jag tycker inte riktigt om jeans heller, gjorde det förut men nu är det leggings eller mjukisbrallor som gäller. Blir att läsa om hästen som "innan somna läsning" ikväll. Har prov på torsdag så det är bästa att börja plugga. Eftersom även det som vi går igenom i morgon kommer typ på provet.
Go lunch på skolan i morgon, alltid ett stort plus. Det är pannkakor med sylt hoppas bara att inte sylten tar slut.
Blir även att höra om vad gunnar tycker om mitt PA.

Vi skulle ha fixat ner våra arbetserfarenheter på papper till svenskan i morgon. Och hon vill helst ha med datum också, men det har jag helt glömnt bort. Och har inte tänkt leta efter papper på det nu. Så kommer bara ta det CV jag har nu, plus att jag lägger till Online som jag sommarjobbade på förra sommaren.

Bjuder på några bilder från Egyptenresan med klassen♥













Alla bilder är tagna på samma ställe i Dahab. En av de restaurangerna vi var mycke vid under dagarna. Även den restaurangen som vi åt middag på sista kvällen i Dahab, den heter Buddha.

Med det så säger jag, GODNATT

Söndag

Blev inte inga bilder tagna igår. Jag kände mig väldigt trött och sen glömde jag bort det. Men det var en kul kväll, jag var dock så trött så jag for hem vid tolv. Satt typ och halvsov. Men i alla fall, idag har jag och syrran sett "som hund och katt" och "natt på museumet 2" :) Och nu sitter jag och försöker komma på några bra namn till kattungarna.


RSS 2.0