Uppdatering på "VIKTIGT!"

Min mobil funkar igen. Så nu är det bara att smsa till mig utan problem. Har varit utan eftersom jag och resten av min familj har bytt från Telenor till Halebop.

VIKTIGT!

Mitt SIM-kort fuknar inte, så jag kan inte ta emot sms och samtal. Det har varit så sedan 24/6 kl.04:00. Så om någon har smsat mig efter den tidpunkten har jag alltså inte fått det.
Om du vill något, kontakta mig via facebook, bilddagboken eller här på bloggen.

Online AB

Ska lägga upp lite bilder senare, just nu orkar jag inte leta upp USB-kabeln till mobilen :P
Har inte skrivit här på ett bra tag. För förra veckan så jobbade jag måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag. Faktiskt riktigt kul :D fast de flesta reagerar negativt när jag säger att jag jobbag med telemarketing (telefonförsäljare).

Lite bilder kommer senare

Skellefteå

Tjenare, just nu sitter jag på Skellefteå Camping. Riktigt glad över att det är surfzon över campingen, då får jag något att göra :P Det är kattutställning i ishallen i helgen och vi har ju valpen Abbe med oss så jag ska vara i husvagnen och vakta honom.

Här kommer en bild på Abbe tidigare idag, jag satt i köksoffan och han sov i mitt knä


Och det är ju nice att det är dyrare godis i butiken på campingen, för då betalar pappa :P


Ha en bra fredagkväll, för mig blir det nog att se någon film på datorn finns inge bra på tvn

Sommar!

Skit så nice med sommarlov! :D
Fast okej inte riktigt än måste göra färdigt två biologi-rapporter sen är det sommarlov for real!
Och på måndag börjar jag jobba, så glad jag är över att ha jobb i sommar.

Här är dagens outfit





Bildregn på Abbe

Orkar inte resna ut nå bilder så det få blir alla :D



"Vad håller du på med?"








"Är jag snygg så här?"







Här ser de som har sett Frasse, hur liten Abbe är :P


"Visst är jag lika söt som Abbe?"







Abbe gjorde ett utfall mot kameran och samtidigt så slickade han sig om nosen, nedan är resultatet av de :P

Roligt

I fredags så köpte jag och henrik salta bilar och i den påsen var det en godisbil som såg ut som en delfin. Så självklart fick jag lov att ta kort på den, var lite svårt. Men visst ser det ut som en delfin?


Valpen

I kväll var jag, mamma och pappa på flygplatsen i Umeå och hämtade våran valp som kom från stockholm med mammas kompis mamma. Han heter Abbe och är skit söt! Kommer mer bilder i morgon skulle jag gissa. Lägger upp en nu som är från morsans mobil, vilket inte har något bra kamera. Men man ser att har är gullig :] ska ta med de andra hundarna på kort i morgon så kommer ni förstå hur liten han är.



Älskar Henrik♥

snabb uppdatering

Igår så var jag med henrik. Vi såg Talang 2010 och sedan filmen "Tears of the Sun", en krigsfilm. Jag tyckte det var rätt jobbigt att se så mycket när personerna var dödade. Men den slutade lyckligt så det var i alla fall bra.

Nu ska vi fika massa mums och se "Pirates of the caribbean 3, At the World´s end"

Ha en bra kväll





Älskar min Henrik ♥

kan inte få det bästa.....

Dagen:
Sov morgon och sedan lyssnat på redovisningar. Sen 30minuters studiebesök på vet. stationen, handlade om praktiken i trean. Sen matte. Sen har jag städat mitt rum, räknat matte och varit med henrik.

Fick även veta att jag har fått mitt sommarjobb på Onlie AB, vilket känns riktigt skönt. Fast det är inte så kul att säga till folk att jag ska jobba som telefonförsäljare, det tycker flesta tycker det verkar skit jobbigt och skulle tycka det var skit tråkigt. Och att de aldrig skulle vilja jobba som telefonförsäljare för att det är så dåligt jobb, att de inte tycker om telefonförsäljare.
Men det är ett jobb, i kontrakter står det att om jag jobbar 40h (10pass på 4h) så får jag 70kr/timme även fast jag inte har sålt ett skit. Det här är det ända jobb jag kommer få i sommar så har inte så mycket annat val. Vill jag få in nå pengar så måste det blir det här.

Ska sov nu eller typ snart, ska kolla andra bloggar först.
GODNATT





Älskar dig Henrik ♥

dagens bilder

 

 

 


Musik 4-ever

Älskar verkligen Erik Grönwalls musik! Jävligt bra är vad den är. Och han är hur grym som helst. Efter jag har träffat honom tycker jag mer om honom som artist. Får som en "relation".

Hans nya album äger!

"somewere between a rock and a hard place"






trött...

Sitter just nu i sängen med datorn halvt i knät. Och i hörlurarna spelas Milows underbara låtar. Ska  nog ta och sova riktigt snart. Är trött, i morgon är det i alla fall en chill dag. På morgonen är det engelska sen har jag inget förens 12:15 dår det är konsert på medis med folk från liljaskolan som spelar. Och bland annat min älskade Henrik, ska blir riktigt kul att höra och se honom spela. Ska nog spela in lite också, hihi, han tyckte inte det var någon trevlig idé men jag gör det ändå.

GRATTIS till Stina som tog körkortet idag. Och två andra tjejer, Erica och Sandra, som tog körkortet för några veckor sedan men som jag inte har gratulerat i bloggen. GRATTIS.

Nej ska ta och krypa ner i sängen, smsa lite med Henrik och sen sova.
Godnatt


Lovund = minnen (L)

brännboll!

Så här vackra var vi idag, vann ju faktisgt "Best in Show"

RSS 2.0