snart frisk

Jag har inte gjort ett inlägg på över en vecka eftersom jag har varit sjuk. Nu är jag snart frisk, har bara en väldigt irriterande hosta kvar. Men nu testar jag en annan hostmedicin så hoppas det blir bättre. Tänkte snart lägga mig och sova. Men kände att jag ville snabbt göra ett inlägg eftersom jag hittade en rätt rolig/bisar artikel på aftonbladet. Klicka på bilden för att komma till artikeln.
Godnatt




Tisdag

Jag var på vårdcentralen idag, jag fick veta att jag i alla fall inte har någon halsfluss. Utan det är bara att fortsätta som jag har gjort, alvedon och dricka mycket vatten men även plus halstabletter och hostmedicin.
Fasiken att jag ska vara sjuk. Skulle så gärna gå på föreläsningarna som är i morgon. Aja det går inte att göra så mycket åt det. Ett plus med att jag gick till vårdcentralen idag var att jag tog en dusch innan. Och det känns riktigt skönt att ha rent hår. Har ju svettats så mycket under natten.
Ikväll blir det att se Idol 2011 och sen typ sova. Kanske ser lite på House i sängen innan jag sover.

Det var allt för mig för nu

snabb uppdatering

Ja för mig blev det ingen tenta idag. Kunde jag bara sjuk glömma, bokstavligen talat. Sjuk är vad jag är, mår illa och har feber plus ont i halsen. Blir vårdcentralen i morgon och kolla om jag har halsfluss, tydligen ska man ha haft ont i halsen i tre dagar innan man kan kolla det. Det dumma med det är att mamma och jag har ingen bil i morgon, den har pappa för det är han som kör i morgon (han sammåker). Plus att mamma ska även till stallet i morgon. Så det blir nog för mig att cykla eller gå till vårdcentralen. Super kul - not!
Jobbigaste är att jag missade min första tenta. Men å andra sidan är det tur att den är den tentamen som är den minsta så det kommer inte vara så jobbigt att komma ihåg det till omtentamen.
Snart är det middag, hoppas jag får i mig något. Är hungrig men samtidigt mår jag ju illa så det är inte så lätt att äta så mycket.


Sjuk och första tenta i morgon

Japp som rubriken lyder är jag sjuk. Hade 38,6graders feber i morse, så såklart blev det inge jobb för mig idag. Istället har jag legat i soffa och avdankat filmer som har gått på tv idag, plus att jag har pluggat inför tentamen i morgon. Japp precis som jag skrev har jag min första tentamen i morgon och har inte tänkt missa den. Jag har tänkte stiga upp och ta alvedon och sedan ta den buss som går närmast östra paviljongen. Skriva tentan och sen fara hem. För tentamen är det enda jag har i morgon som tur är.
Jag hoppas verkligen hjärnan kommer funka i morgon. Så det blir en tidig kväll för mig.
Dagens filmer var:
Spy Kids
Flintstones
Slutet av Göta Kanal 2
Sunes Sommar
The Twillight Saga: Eclipse

Godnatt

Lördag

Är sjuk, gissar på feber. Gör ont i typ hela kroppen. Har varit rätt aktiv idag, kanske inte det bästa. Men saker behövdes göra, skurrat golvet och gjort middag(soppa med scones, det gick inte sådär jätte bra).
Älsklingen gick till ultrabussen för en stund sen. Sen ska han ta 21:50 bussen hem, han kunde tagit en senare ultra men vill inte att han kanske skulle kunna missa bussen till vännäs om det skulle ha blivit nå tjorv med bussen.
Nu ska jag gå ner och ta nå lite fika så jag kan ta alvedon. Sen ska jag se lite på Avatar som syrran och pappa ser på medans jag väntar på att alvedon.

Godnatt

Torsdag

Tänkte snabbt blogga, för måste sova typ alldeles snart. Alltså Lady har varit väldigt knäpp ikväll, helt plöstligt har hon upptäckt kattungarna och hon blev typ super kär i dem. Ville ligga i lådan tsm med dem och Pippi, kan ju säga att det blev trångt :P Så mamma har slängt ut henne flera gånger, men hon har bara sprungit tillbaka. Men nu verkar hon i alla fall har lungnat ner sig.
Imorgon blir det Ica Maxi med mamma, vi ska månadshandla. Och här kommer två bilder som får avsluta detta inlägg





Godnatt

Onsdag

Ja idag hade jag en gruppövning som verkligen bara var för att utveckla oss studenter som människor. Eftersom det inte kommer komma på tentan. Men det var ju som tur var intressant. Handlade om kvinnor och män, typ om det är ett efterstävsamt mål att ha lika många kvinnor som män på en arbetsplats. Sedan hade vi ventilationsträff med martin som är kursansvarig. Han är riktig trevlig alltså, det kommer vara intressant när han kommer föreläsa om källkritik.
Jag har i morgon bara en föreläsning, den startar 13:15 till 15:00. Ska kanske träffa några innan och studera. Men är lite tveksam på det. Eftersom jag inte har fått svar på mitt mejl om vars och när de skulle göra det. Så kanske inte kan gör det. Så då får jag helt enkelt sitta själv och studera hemma.
Ska alldeles strax sova. Sitter just nu och chattar med älsklingen på msn, så ska gör det en stund till sen släcka lampan och ta och sova.

Godnatt

Tisdag

Jag har idag haft en föreläsning sen hem och pluggat. Sedan drog jag in till centrum för middag med min älskling på tre kronor vid vasaplan. Vi delade på en pizza med bearnie sås, oxfilé och färska tomater. Sen bar det av till jobbet för min del. Alltså jag fattar det inte, jag kännde mig inte alls peppad på att jobba. Men fick ändå iväg två order (vilket är mitt mål per pass btw) och jag känner själv att jag låter hur glad och peppad som helst. Men en sak som är väldigt skönt med jobbet är att jag får som slappna av. Komma bort i "en annan värld" där jag inte vill något annat än att få folk att hoppa över till Bredbandsbolaget, hehe :P
Och det börjar rulla in lite böcker också, känns skönt. Eller liksom de är inte hos mig än men snart så. Börjar 13:15 i morgon och innan det ska jag läsa om "Vetenskapens kön" som gruppövningen i morgon kommer handla om.
Nu ska jga ta och sova.
Godnatt

Lördag

Först och främst måste jag säga att jag skrev fel i mitt förra inlägg, kattungarna var igår fredags 2veckor gamla. Igår så om henrik hit. Såg Star Trek (2009) igår kväll på tv4 :) tv4 HD för att vara exakt :P Ikväll blir det att se Fångarna på fortet, Grukan är ju med. Och sen gå och lägga sig, jag jobbar dubbelpass i morgon.
Här kommer bilder på kattungar/en som jag lovade.











Pappa Prinsen och kattungen



Torsdag

Idag hade jag en föreläsning. Och sen när jag kom hem blev det lunch och sedan ut på promenad med mamma, ludde och abbe. Sedan har jag läst om det som var på föreläsning en idag och sett på robinson nu under kvällen. Jag har även under dagen tagit kort på kattungarna, men har inte lagt in dem på datorn en. Så de bilderna får komma upp i morgon när kattungarna är tre veckor gamla. Och ja i morgon har jag gruppövning 13.15 till 15:00 cirka.

Godnatt

trött

har hänt mycket idag och jag är riktigt slut kommer bli skönt att sova. Trevlig förmiddag med konsert med Jamie Meyer :) Kort eftermiddag så kom hem en stund efter två. Ikväll var jag på insparken, fast for hem vid åtta. Hade fått mer ont i huvudet. Har under dagen haft ont i nacken, och det hjälpte ju inte att stolen jag satt i på eftermiddagen sög.
Så kom hem och såg Idol 2011. Nu ser jag CSI NY och kollar in mitt nya schema. Såg att min första tenta är den 19/9, alltså om två veckor.







Ska nu chatta med henrik sen sova.
Godnatt

Ger mig av

Ger mig av för en kväll med första insparken. Vet inte när jag kommer hem :) Men då blir det uppdate om dagen + bilder :)

Hej då!

Söndag

Idag har henrik varit här på förmiddagen eftersom han sov över här. Sen idag har jag mest tagit det lungt, bland annat har jag fått på stortvn på byrån och duschat. Ikväll har jag städat åt hamstern med Whitney som vakt när jag städade. Har sett på idol, så det som gäller nu är att börja gå och lägga sig. Fast när jag har jag har lagt mig ska jag se ett avsnitt av Pretty Little Liars :)
Sen sova :P Eftersom det är första dagen på Universitetet i morgon. Lite nervös är jag, fast ändå inte. Har som inte fattat det än, att jag äntligen ska få lära mig det jag vill göra resten av mitt liv (typ i alla fall).



Godnatt

Godnatt

Jag och henrik har ikväll sett filmen The Reaping som gick på tv6. Den var faktiskt bra, jag önskade bara att jag hade hängt med lite mer i handlingen vissa delar. Fick bland annat jaga Mufasa som var och gick uppe på ett skåp där det står massa pokaler. Ska gå och lägga mig nu. Henrik sover över här inatt=mysigt. Kommer kanske bli ett tag innan vi sover tsm igen. Eftersom jag kommer börja universitetet plus att jag kommer jobba. Och förhoppningsvis hittar henrik ett jobb också :D



Godnatt

varma tankar till en vän♥

Coop Forum, -281,50kr

Var med pappa på Coop Forum här på ersboda, jag behövde handla saker tills på måndag.
* Blyersstift 0,7mm ocu 0,5mm
* Hårborttagning (för att det är biligast där)
* Två minikorgar
* 3pack kollegeblock
* Kalender för år 11/12




Mobilinlägg - Säljbar+TC den 2 september

Tänkte jag skulle göra ett inlägg så att det kanske slutar snurra lite i mitt huvud och "ljudet" av hög musik hela kvällen lägger sig. Säljbar var kul, inte jätte kul utan kul. Maten var sisådär ska inte klaga, säger bara att det var bra att jag han få i mig tacos innan jag for. Visst missade jag bussen men snälla pappa skjutsade mig. TC var okej, men jag är mer för att dansa. Så jag hade passat bättre på 5ive. Kändes synd att det inte var någon person som jag verkligen var där med. För en del av tiden var jag som själv, lite tråkigt. Det/dem som förgyllde min kväll var Peter och Andreas. Bästa var när vi satt mitt i mot varandra runt runda bordet och ni satt och prata och jag hörde inte om vad. Men jag gissade lite och kunde inte låta bli att skratta med. Måste ju bara avsluta med att säga grattis till alla online säljare som fick pris ikväll. Jag måste ta och sova nu. Godnatt

Ny låt från Mohombi

Mohombi - Maraca




RSS 2.0