Söndag-mobilblogg

Jag är lycklig men samtidigt är jag olycklig och orkar inte göra något alls. Känns lite som om jag nu gör saker för att jag måste, det är liksom nödvändigt, inte för att jag vill.

Onsdag-mobilblogg

När jag vaknade i morse så låg jag kvar i sängen en stund för att kela med kattungen som låg i min säng. Jag steg upp och tog det lugnt, åt frunch och sen begav jag mig till bussen för att åka in till stan och jobba. Det gick bra idag, la 6 order på vitaepro. Ikväll har jag varit med henrik, vi såg på Tinas sommarkök som gick på tv4 ikväll. Och nu ligger jag här i sängen. Önskar att det kunde vara lite svalare i mitt rum. Jo idag har jag även snackat med emil om bastningen på lördag. Så det börjar dra ihop sig och finnas riktiga planer på vad och hur vi ska göra. Det tycket jag känns super bra, grabbarna är nämligen lite dåliga på att planera. Vilket jag inte gillar, så tycker om nu när jag får vara med. Jag tror/tycker det blir mycket bättre då, hehe. I förutsättning att du lyssnar på mina idéer vill säga :P . Nej nu ska jag ta och försöka sova. Jobbar i morgon och sen är det drygt två veckor tills jag jobbar igen. Och då bor jag på ersboda. Godnatt!

Tisdag-mobilblogg

Jag orkade inte sitta vid datorn så länge i kväll. Så tänkte göra en mobilbloggning från sängen i stället. Jobbade dubbelpass idag, lite tråkigt eftersom lina var sjuk och jag hade ingen att vara med riktigt. Men sålde godkänt iaf :) Det börjar smidas planer om att det blir bastu och bad på lördag hos emil. Hoppas det blir så det vore väldigt kul, plus att jag hoppas det blir bra väder i sådana fall. Vore tråkigt om det typ regnade. Beställde hem saker från bluebox ikväll. Jag och syrran beställde tillsammans, hoppas det hinner komma i veckan :) då kommer jag så klart visa vad jag beställde. På tal om pengar så fick jag lön idag, eller borde ha fått det. Har glömt och kolla mitt konto(får göra det i morgon), 776kr in på kontot är inte helt fel. Nu ska jag ta och sova, visst har jag sovmorgon. Men måste ju ändå somna i bra tid så att jag kännar något på sovmorgonen. Godnatt

Måndag

Idag har jag jobbat, det gick bra och jag hade trevligt sällskap av Lina :) I morgon ska jag jobba hela dagen. Slog in syrrans och mammas present/er i kväll. Syrran fyller år på lördag och mamma fyller år den 9 augusti. Men eftersom vi ska flytta ville jag slå in mammas paket tidigt så att hon inte råkar se vad det är när vi håller på att flyttstäda.
Väldigt jobbigt att vi fortfarande inte har fått sålt vårat hus. Det går som inte att avsluta något här i vännäs. I alla fall hoppas jag på en IKEA-resa i nästa vecka. För att jag vill inhandla en större säng, nog en byrå och har även kollat upp en tidningskorg som jag gärna skulle vilja ha.

Ja blir att lägga sig typ snart ikväll som jag skrev ska jag jobba hela dagen i morgon så det blir att stiga upp tidigt, 6:10 för att vara exakt. Hoppas det går att sova bra i natt, gillar inte när det är för varmt.

Hoppas alla har det bra
kram

Kattbilder

Den äldsta från 16/7 och den nyaste från idag :)










Nu ska jag lägga mig och läsa i min bok, Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.
Godnatt

Väldigt längesen

Ja nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här. Har som inte haft tid, eller liskom inte tagit mig tid. Efter intensivutbildningen med körning så har jag börjat jobba. Plus att jag även har varit sjuk. Super hes så jag fick sluta tidigare från jobbet och skippa ett pass och vara ledig två dagar för att kunna jobba igen.

Snart flyttar jag till stan, det känns lite overkligt och konstigt men samtidigt så längtar jag. Blir att börja packa snart, om en vecka på måndag så får vi tillgång till bostadsrättsradhuset, som det tydligen kallas :P

Nu har jag nyss duschat, det är jobbigt att det är så klibbigt ute och varmt. För då blir det de inomhus också. Henrik ska i alla fall komma hit i kväll. I morgon stiger jag väl upp vid åtta, ska jobba men det kommer även vara visning på vårat hus. Så måste piffa innan jag går ner till centrum och tar bussen till stan.

Fick förresten hem studentkortet i veckan :) Hade typ helt glömt bort att jag skulle får det :P hehe, de var ju som mycket den dagen.

Nu ska jag avsluta det här, har som inte så mycket mer jag ville skriva just nu.





Saknar morfar,
känns helt overkligt att han verkligen inte finns mer

Måndag

Har kört idag, gick typ bra. Har börjat med avsökning så det är mycket mera jobb i bilen. Var sedan på stan med henrik, anders och sebbe. Jag köpte bland annat färgpatron till mammas skrivar och även present(er). Vilket jag inte kan skriva här eftersom det kan riskeras att det då kommer ut till personen(erna) som ska ha den(det). Hihi. Funderar på att klicka hem nå servetter från Lambi Rewards men har inte riktigt bestämt mig.
Nu ska jag sova ska upp i morgon och in till stan och köra. Har två körlektioner i morgon, så jag får inte glömma bort att ta min lunch som står i kylskåpet. Avslutar med en bild med många minnen♥

Solnedgång i Egypten, resan med NV08 2010


Godnatt

Dålig uppdatering

Har varit dåligt uppdatering här. Har fokuserat på intensivutbildningen hela veckan och nu i helgen har jag tagit det lugnt. Bland annat min rygg behövde vila efter alla körning och promenaderna till och från trafikskolan. Var på Bjurholmsdagarna i går, kom hem med två polkagrisar och en delfinprydnand av trä. Så här kommer bilder på det och gulliga bilder på kattungarna och bild på Lady.
Ser Disturbia just nu på kanal5, sen blir det att sova. Har en körlektion i morgon.

















Godnatt

RSS 2.0