:(

Vi förväntade oss kattungar den 29 Juli, men det verkar som om Pippi har varit skendräktig. Inge kul när man har gått och väntat på små söta kattungar i 64 dagar också är det inget.
Och idag kunde inte jag och henrik köpa Euro till Greklandsresan för det var slut. Men som tur var gick det att beställa så kan hämta ut dem i morgon och då vet jag att det kommer finnas det vi vill ha.
Men hade lite mer att skriva men har inte hjärna för det just nu, så

Godnatt

Söndag - dagen efter

Igår tog jag inga bilder, hade kameran med mig men var en del folk jag inte kände på inflyttningsfesten så kände mig inte bekväm med att ta fram kameran. Men det gick bra, henrik var jätte duktigt som höll sig vaken och körde oss fram och tillbakka mellan vännäs och skelleftehamn. Myggbett upp och ner längs benen var en sak jag fick med mig från festen :P Men även kära återsenden och trevliga minnen med nya bekantskaper!

Idag har det varit en dagen efter, just även för att jag hade ont i huvudet igår och den hade även sin dagen efter. Så har inte gjort så mycket, men tagit en kort promenade med hundarna innan middagen. Så jag har inte bara suttit inne. Jag har även suttit och kollat fakta om norwegian eftersom de är dem jagoch henrik ska flyga med när vi åker till Grekland den 9 augusti. Jag börjar ju få lite resfeber :P

Ikväll har jag sett The Mentalsit och just nu ser jag på Ulvenatten som är på tv4. Så blir att sova efter det. I morgon fyller syrran 14år, så det blir att fira henne. En gång på eftermiddagen och sedan en gång till på kvällen.


Nu bär det snart av

Håller på att fixa mig och så, bestämt vad jag ska ha för kläder :) Sedan eller typ alldeles strax blir det att äta middag. Sendan bär det av! :D Jag hoppas på en trevlig kväll med goa vänner.




Lördag

Har nyss kommit in för direkt efter frukost hoppade jag i bikinin och gick ut för att sola, men nu blev det mulet så gick in. Måste fixa saker och bestämma om ikväll när det bär av till skelleftehamn. Jag tycket det var som bestämt, att alla skulle tycka det var okej, men många viljor.
Ska duscha på en stund och sen blir det väl att nå litet och sen middag.
Nu blev det så där igen, att jag börjar skriva inlägget och sedan gör jag något annat och nu har jag som tappat farten :P


Fredag

Tar det lungt och ser lite på tv innan det blir att åka till stan och äta middag och gå på bio :) Blir Max och sedan chilla innan bion börjar 21:00. Som jag skrev tidigare så ska jag och grabbarna se Batman: The Dark Knigh Rises. Har inte så mycket att skriva så får lägga upp en ego bild i stället.




Torsdag - känns som helg

Idag har henrik klippt gräset på Alvägen och jag fixade i ordning inne. I morgon kommer mormor dit och vi ska fixa upp lite fler lampor, så det blir lite mer hemtrevligt.
Hamnade bort i vad jag skulle skriva :P Så stoppar bara här, började skriva ett mejl så tappade helt enkelt flytet.


Onsdag, umeå-vännäs

Igår blev det bara ett snabbt inlägg, hade fullt upp. Under dagen låg jag och sola, från när jag kom hem efter promenade med hundarna till cirka klockan 14:30 då solen gick i moln och började regna. Så jag ställde mig och bakande, blev kolakakor, vilket inte finns under recept här på bloggen så får lägga upp det på söndag.

Mamma skulle bort till middagen så jag och pappa åt pytt i panna, faktiskt rätt gott när man inte äter det så ofta. Efter middagen så tog jag en dusch och började se Batman Begins. Medans jag såg och pausade Batman Begins så bakade jag choklad/mockarutor som blev helt klara kl.22:00, receptet ligger ute här sedan tidigare.
Sedan såg jag Allsång på Skansen och Allsångsscenen är din: Tomas Ledin.

Idag blev det tömma kattlådor och promenad med hundarna och sedan packa. Sitter just nu i vännäs hos henrik. Har ikväll kring middagen sett färdigt Batman: The Dark Knight. Eftersom på fredag blir det att se Batman: The Dark Knight Rises på bio med grabbarna. Sedan blir det inflyttningsfest i skelleftehamn hos sara och ville på lördag. Känns som om det är helg redan, även fast det bara är onsdag :P Är väl för att jag inte brukar vara hos henrik då det är vardag.

I alla fall, till sist innan jag ska gå och lägga mig med henrik och sova. Så hoppas jag på kattungar i helgen, eller söndag rättare sagt. Men det är faktiskt osäkert, eftersom Pippi(katten) inte är speciellt tjock och man får inte känna på henne för att känna fosterrörelser. Men det som talar för är att hon inte har börjat löpa plus att hon är ojämnt tjock, och det borde hon inte vara om det endast var fett.

Men nu,
Godnatt

Solnedgång bakom molnen i regn





Måndag

Idag gick jag själv med hundarna och när jag kom hem så hade mamma börjat städa. Så jag fortsatte med att dammsuga övervåningen och sedan även torka en del av övervåningen när mamma kom ikapp mig. Sen tog jag det bara lungt och ikväll har jag vart och handlat med pappa och sett på tv. Så inte så mycket spännande idag helt enkelt.

Pratat om hösten också, om att nu när jag har slutat extrajobba så får jag inte leva mer på mamma och pappas ekonomi. Utan jag måste helt enkelt vara mer strikt med mina pengar så jag förhoppningsvis ska kunna fortsätta betala något hemma. Det är så svårt att veta hur mycket det kommer att kosta i kurslitteratur, för det är dit de mesta pengarna far.

Och mamma och pappa tycker att jag ska köpa en ny mobil. Eftersom förut var jag den som hade nyaste mobilen i familjen och nu har jag den äldsta. Men för det första känner jag att det får vänta, har nyligen haft en halv stor utgift (som jag visar efter helgen) plus att jag faktiskt gillar den mobil jag har nu väldigt mycket. Den klarar de behov jag har och den klarar av att jag tappar den och så vidare. Har ju fått ett nytt abonnemang nu dock med surf, eftersom det inte längre går att få utan surf hos halebop. Så skulle det kanske vara kul med en ny mobil. Men helt ärligt, det får vänta och så länge det funderar känner jag inget större behov av att köpa en ny. Raderar jag en del sms så vet jag att det heller inte kommer vara lika seg som den är just nu.

Nu ska jag ta och lägga mig och sova. Tror inte att jag ska läsa något ikväll, kanske någon sida bara i sådana fall.

Godnatt

Tråkigt? Lös denna:

Dessa bokstäver bildar en titel på en världsberömd film :)

I F T U N E S D O S O M U C H


Dubbla regnbågar





Solndedgång från balkongen





Fredag - dålig fantasi till rubrik

Idag sov jag längre än tidigare dagar i veckan, sune skällde vid åtta och jag gick upp och sa åt honom och gick på toa. Sen somnade jag pladask och sov till tio :P Mamma komm till och med upp och undrade om jag inte skulle stiga upp. Gick ut med hundarna i dag tillsammas med mamma som vanligt och sedan lunch och marinera köttet till middagen.
Pappa kom hem vid tjugo över två och då for hela familjen till nordmaling för att gå på marknaden. Sedan till willys och handla och sedan hem och börja med middagen. Vi åt grillat med potatisgratäng och sallad. Ikväll blev det Jönssonligan dyker upp igen och nu har jag bara på tv så det inte ska vara så tyst :P Men ska nog lägga mig och läsa eller sova, hehe.

Imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan få känna solen lite. Yr.no visar att det inte förens runt 14:00 blir mer moln, så hoppas det stämmer.


Regning torsdag - tur med en bra planerad dag

Jag och mamma gick ut med hundarna på förmiddagen och kom hem lagom innan det började regna. Det var väldigt skönt, träffade till exempel en granne på gården som var ute med sin valp. Och det var första gången valpen upplevde regn, så tur att hon inte hade gått så långt och inte behöver eftersom det är en valp.
Men oj vad det regnade! Som det syns på bilderna i förra inlägget, får så klart tog jag fram kamerna :P Men det var riktigt stora droppar, synd att jag inte tog kort på det. Men när de träffade altan på framsidan var de större än en 5 krona.
Så det var ju faktiskt helt perfekt att jag hade planerat in att baka bullar idag och inte måla något ute. Det gick ju inte ens att måla idag. Så gjorde degen och sedan medan den jäste första gången åt jag lunch och sedan satte jag igång. Hade mamma som assisterade mig om vart annat vilket gjorde att det gick väldigt smidigt.
116st bullar blev det totalt, både vanlij- och kanelbullar. Mest vanlijbullar eftersom det ar syrrans favorit.

Nu blir det att se tv, gissar att det blir Sommar med Ernst som just har börjat. Sedan blir det att se Hawaii five-0, sen sova faktiskt, är rätt så trött. Pappa skrek nyss nerifrån och frågade om jag hade somnat eller? Jo det hade jag nog gjort om jag legat i sängen.

Vad som händer i morgon är beroende på väder :)

Bullarna på ena bänken, det var på bänken vid kylskåpet också. Men glömde fota i allt räknade och ner stoppande i påsar.



Bilder från dagens skyfall













Det regnad in...








Denna var tom i morse, så det regnad en hel del!



Tyst vittne

Ser på Tyst Vittne just nu, fast PRECIS nu är det reklam och nyheter på tv4 så jag passar på att blogga. Idag gick jag och mamma med hundarna på förmiddagen och sen när vi kom hem åt jag lunch och drog ner till stan. Träffade Henrik, Arvid, William och Sebastian och det shoppades en del. Blev allt från kalsonger till högtalare till örhängen(för mig då :P ). Jag var även med dem när de käkade lunch på Subway, vars jag inte ha varit förut. Faktiskt något jag skulle tänka mig prova någon gång, har aldrig gjort det och förhoppningsvis ska det bli en första.

I morgon är det baka bullar som står på schemat :) Blir nog på 1L så det kommer bli mycket bullar men det är gott! Nej ska gå ner och fortsätta se tv med pappa nu.

Godnatt

Bild från Åsele + dagens shoppning


Söta Ninja i ett regnit Åsele


Köpte idag på rean, tidigare 149:- nu 50:-


20:-/st


Jag köpte även saker som jag inte kan visa än :P


Lovade nå bilder - sry

Efter frukost så gick jag ut med Sune och Abbe eftersom ludde är hos morsans kompis. Och när jag kom hem byte jag om och jag och mamma gick ut och målade. Sedan åt jag lunch och såg The Lost World: Jurassic Park. Och efte rmiddagen så for jag och pappa och handlade. Sedan blev det duschning och Allsång på Skansen och nu sist har jag sett PLL med syrran. Så så har min dag sett ut.
Bilder som jag lovade igår får jag ta och lägga upp i morgon. Ska skynda mig i säng eftersom jag var så trött i morse.

Godnatt

Film sen sova

Har sett lite på Lotta på Liseberg ikväll men kl.21:00 så blev det film :) Drillbit Taylor som går på tv11 ikväll, slutar om typ 15min.
Kom hem från henrik idag och det nytta jag har gjort är väl att badat simba. Nu ska jag fortsätta se filmen. Blir ett rejällare inlägg i morgon.


Grillning i nästan regn

Sitter just nu och diggar musik upp i henriks rum, de andra sitter nere och lyssnar på typ jazz :P Iaf har vi grillat i regn i mellan åt men det funkade. Hur trevligt som helst, emil och arvid kom hit vid två - halv tre. Sen dess har vi sett tv och handlat till middagen idag.
Skönt med en del uppehåll. Nej lite mer diggande för min del och sen kanske gå ner och se vad som händer.


Regn - tur man int e gjord utav socker

Var alltså på Åsele Marknad idag, gick totalt 5 timmar. Synd dock att det blev så dåligt väder, regnade som bara de. Så blev inga bilder alls tagna, eller ju någon på Ninja. Köp bacon chips och kolor för 40kr :) Även remmar tillsammans med henrik. Så har suttit i bilen totalt 4 timmar.
Nu ser jag thrillen Law Abiding Citizen halvt tillsammans med henrik :P Han sitter vid datorn.


Hawaii fve-O

Blir att se tv till 22:00 alltså Hawaii five-O. Sedan att sova då det är upp 08:00 i morgon om gäller för att bege sig till Åsele Marknad med stop i Fredrika först. Blir att träffa Jennifer i Åsele vilket är vädigt trevlg eftersom vi inte har setts sedan hon tog studenten i juli.
Fokus på tvn nu.


Glömt visa vad jag handlade på vännäsdagarna


Två glasfigurer 40kr/st


Finsklakrits 40kr


Två mobilband i färger jag inte haft förut 25kr för två




Tyst vittne

Ser tyst vittne just nu, men i de första 20min har ljudet inte fungerat. Hoppas tv4 fixar det nu medans det är reklam. Popcorn, solos och cola =mums!


inget ljud än... *suck*

Några bilder från vännäsdagarna innan jag hoppar in i duschen

Fredag







Lördag




















Synundersökning

Det jag hart gjort idag som är värt att nämna är att jag var på synundersökning. Hade fått förändringar på båda ögonen, två snäpp på vänster och ett på höger, vad det nu riktigt menas med :P Men hittade i alla fall rätt fort ett par bågar så fort var det klart. Jag och mamma gick över på djurmagazinet när det nu väl ligger så nära. Och som det ser ut nu så blir det nog en hamster för min del till hösten. Kunde nästan ha inpulsköpt en idag för de var hur gulliga som helst! MEN när jag är typ hemma lika mycket som jag är borta den tiden det är kvar innan september så får det helt enkelt vänta till hösten. Och då får jag se hur jag känner, fast då saknar jag en liten vän.

Har lagt upp bilder från vännäsdagarna på facebook, men kommer upp några här också. För kan ju säga att jag glömde ju ändra inställning när det blev lite mörkare så kvälls/natt korten är inte så jätte bra.

Godnatt

Måndag efter en hejdundrande helg! :D

MEN bilder kommer i morgon, hade glömt kabeln hemma så kunde inte lägga upp nå bilder medans jag var i vännäs. Och nu vet jag inte vars jag har lagt kameran och orkar inte leta :P Ska försöka skynda mig i säng. Ska på synundersökning 14:30 så vill ha fått sovit igen lite från helgen. Helgen var i alla fall hur kul som helst, var så himla trevligt att vara med grabbarna som jag har varit med sedan i högstadiet.
Nog med detta, simba hoppade även upp i min säng nyss han tycker att jag ska lägga mig, så bäst jag gör det.
Godnatt

haha kon är ivägen för evelinas blogg :P

Skulle gå in på ett inlägg på evelinas blogg vi bloglovin och bilden nedan kom upp, uppdaterade sidan och kom in på inlägget. Men så himla kul att det var en ko :P


Onsdag

Tag sen jag skrev, men var ensam hemma i helgen så hade fullt upp. Tre promenader om dagen med hundarna, inte super kul i regnet i lördags men tur att det är sommar så det inte är kallt. Så igår för att hålla uppe rörelsen tog jag ca en timmes powerwalk. Idag skippar jag det nog, har lite ont i kroppen. Så får planera in det i morgon i stället. Igår låg jag även och solade, äntligen sommar igen! Har ju kunnat ligga och sola i juni också men sen vart det ju dåligt, men nu är det bra sommar och sol väder igen :) Känner mig så fresh med solkysst hy. Och det syns, dock ger inte bilden rättvisa till verkligheten :P




RSS 2.0