7 paket + reklam i brevlådan

Jag och syrran har för en vecka sen beställt skal till våra mobiler från england. Stod att det nog skulle dröja upp till 8 oktober innan de skulle komma. Men redan idag låg 7 paket med ett skal i  varje i brevlådan :P 1  skal är kvar, ett av dem som syrran köpte. Undra vad brevbäraren tänkte när hen sortrade alla dessa :P
 
Varit en heldag på universitetet idag. En sak som har fasnat och som även stör en del. Det är att vi gjorde en uppgift idag, då vi stod på stolar som stod på ett led och sedan flyttade vi fram dem typ 1-2 meter framför utan att nudda golvet. Syftet med uppgiften var att vi skulle känna hos likvärdigt kompetenta, ha någon sorts kontroll över det jag gjorde och kännde tillhörighet.
Och för att man ska känna det så var beröring, kramar och närhet något väldigt viktigt. Vilket man gjorde när man stod uppe på stolarna för att hålla balansen. Det föreläsaren menade då var att detta ska man göra med eleverna, för då kommer de känna tillhörighet. Och fokus var just kroppskontakt och kramar. Det ENDA undantag hen nämnde var att muslimska tjejer inte få röra killar. Och jag tycker själv att det kan vara mycket mer än det. Är inte helt insatt men killar får väl inte heller röra tjejer i en viss ålder i vissa religoner. Det kunde hen ha nämnt även att det finns andra handikapp som gör att elever inte klarar beröring och blir stressade under en sådan situation med nära kontakt med andra.
 
Nej, det är en lång dag i morgon. Så borde fixa i ordning och gå och lägga mig. Just ja, här är det skalen som jag köpt och fick hem idag. Då julen/december är en betydelsefull tid för mig, så valde jag att köpa det längst åt vänster av just den anledningen.
 
Godnatt
 

Ca en vecka kvar - LÄNGTAR

Ja, det är ca en vecka kvar nu tills att kattungarna kommer. Lady har dag 64 på torsdag, så det blir att sitta på nålar de dagar :P 
Hade en jätte trevlig kväll igår hos Petro med Malins som stod för fest. Sedan blev det utgång på All Star, faktiskt inte allas så mycket folk för att ha varit löningsfredag.
 
Överraskning till malin, Vi tatuerade oss tsm i Petros kök ;)
 
Ladys mysiga dräktig-mage
 
Längtar!
 
 
 
 

Som vanligt- långt emellan uppdateringarna :P

ARGH! Vill ha det centrerat, men det vill inte blogg.se
Först bilder, sedan kort uppdatering nedan! 
5/9 - här gick det ju sisådär att plugga 
Shopping 6/9 med Malin, Linnéa och Kajsa. Lady inspekterar :P
Skorna som jag köpte med tjejerna
6/9 - Lär inte dina kattungar det där sen Lady :P
8/9 - Myskatterna
11/9 - Studentsportar dag innebar brödbak :)
11/9 - Dagen bestod av utgång på E-puben för att lyssna på Isbjörnsorkesten
12/9 - Försök för att få Ladys dräktigmage på bild. Här neg hon, så bilden är inte jätte bra
13/9 - Helgens gotta, plus en påse risen. Dessa Polly var riktigt goda! Som två godisar i en ;)
Hade Ludde i helgen, lämnade honom hos familjen igen idag
Var med Maja på stan i lördags, tog bilder, men det blev inga rättvisa så lägger inte upp dem. Men köpte en skjorta på Lindex med presentkort från mammma och pappa i vintras :P Och sedan på Clas Ohlson blev det plastpåsar och möbeltassar. Och sist men inte minst så köpte jag en klocka :) Har inte haft klocka på armen på väldigt länge, så hittade en som jag blev sugen på, så köpte den. Men måste in till stan och be dem göra ett till hål i armbandet, den är lite stor än.
Är tenta på fredag, så blir en del plugg i veckan. Mest på eftermiddag och kvällstid, då det är mycket på schemat.
Nu har det nyss varit Idol 2013 på tv, och nu är det Elementary.
Godnatt♥

Torsdag, Kusinvitamin 16år

Har bilder och lägga upp, på Ladys dräktigmage bland annat. Men orkar inte hämta kabeln, måste köpa en till så jag kan hade vid datorn.
Bakde i alla fall bröd igår och pluggade, blev en dag i myskläder tills det blev dags att fara till E-puben på kvällen. Lyssnade på Isbjörnsorkesten och pratade med Linnéa och Malin, det var riktigt trevligt :) 
 
Idag blev det mer plugg, och sedan seminarium. Fort hem och bli hämtad av mormor för att åka till teg och fira min minsta kusin som fyllde 16år. Oj vad lång han har blivit, det är helt sjukt. Killar verkligen skjuter i höjden under puberteten.
 
Ledig i morgon, så ska handla och kanske kolla lite på förväntade studieresultat till tentan.
 
Allt för denna gång, ska dra mig till sängen och se lite på Gladiator innan det blir att sova.
 
Godnatt

Bilduppdatering

 
Pippi använder sängen från biltema, som egentligen är en barnstol
 
 
 
 Mina nya skor, dyraste skorna jag äger :P
 
 
 
Var hundvakt i helgen
 
 
 
 Sängen full när det var dags att sova, Ludde hoppade som tur var ner. Så två hundar i sängen
 
 Abbe hittade ett mysigt ställe att sova på :)
 
 Myser tillsammans
 
 Larv
 
Abbe kom mitt i vägen, aja baja
 
 Sune
 
 Abbe
 
 Vad hörde du? :)
 
 Sune
 
Mys-pippi :)
 

RSS 2.0