Kattungarna har blivit så stora så nu bor dem i köket :)

Här kommer bilder på hur det ser ut nu hos mig, och så klart gulliga bilder på kattungarna. Den blå/vita aka Bebbe är världens skarmtroll ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag och tvättid, här kommer dagens kattungebilder!

De är så söta nu när de har öppnat ögonen! :)
 
 
 
 
 
 
 
Snart är det dags för dem att flytta till köket och i ett kompostnät så de får mer plats att springa på :)
 
 
 
 
 

Första lektionen

Höll alltså min första lektion idag, det gick överlag bra. Skulle ha använt mig av tavlan så hade det gått ännu bättre. Men för att vara första gången och i engelska så är jag riktigt nöjd med mig själv. Ska även hålla en kortare engelska aktivitet på fredag, känns spännande! 
 
I morgon blir det jag och en vikarie, då min handledare är på konferans hel dagen.
 
Börjar bli förkyld, men hoppas att det inte det blir så mycket. Har som inte tid att vara sjuk nu, mitt upp i VFUn/praktiken.
 
Nu ska jag stänga av datorn och sova. Nya tag i morgon!
 
Godnatt

Kort lista

 ♦ Andra dagen på praktiken idag, riktigt kul! Blir att hålla engelska lektion i morgon(min första över huvudtaget)
♦ Trivs på skolan och med handledaren
♦ Handlat idag
♦ Fundera på att skaffa Spotify Premium (99kr /mån)
♦ Var ett känslomässigt avsnitt av Arrow ikväll
♦ Planera lektioner är kul
♦ Längtar lite till v.45, då ska jag göra delar av mitt temaarbete
 
(♦ Har på fotboll medans jag bloggar, 2-3 till tyskland, FY Sverige! Får se vad slutresultatet blir i morgon)
 
 
 
 
Nu ska jag sova, Godnatt

Söndag

Igår var det en jätte trevlig kväll för att fira min klasskompis och vän Linnéa. Fest med trevligt folk från ö-vik och sådant. Idag har det bara varit en säng dag.
 
Vad jag köpte till Linnéa, det är kaffe från tehörnan
 
Nu ska jag krypa i säng, är en viktigt dag i morgon, första dagen på VFUn.
 
Så, godnatt

Dagens kattungebilder ;)

Kattungarna har äntligen börjat öppna ögonen, så blir bara sötare och sötare :) Och det börjar även röra på sig mer i lådan och tar sig över Ladys rygg och sådant.
 
 
 
 
 
 
 

Fredag - grupparbete, lunchföreläsning och mycket mer

Dagen igår var ändå rätt händelserik. På morgonen var det grupparbete som gick som smort och inte var några problem. Sen blev det en lugn stund där vi bara snackade om lite allt möjligt. Sen blev det lunch för att sedan skynda iväg på lunchföreläsning med Martin Schibbye och Johan Persson om deras bok 438 dagar. Var fullt i hela Aula Nordica, dock drog det ut på tiden(startade inte i tid) så vi kunde inte vara kvar och lyssna på frågorna.
 
Vi hade informaiton om VFUn/Praktiken som är de kommande 4 veckorna(med paus v.44 då det är höstlov). Så nu känns de lite lugnar kring det, dock är det mycket att hålla reda på.
 
Sen for jag hem och landade en timme ungefär, myst och busade med Lady. Sen blev det att fara till Jennifer och ha tjejkväll med henne och Mimi. Riktigt trevligt var det! :D Vi pratade av oss om allt möjligt :) Och jennifer stod för jätte god mat!
 
När reprisen av Idol är slut ska jag klä på mig träningskläderna och gå ut på en Power Walk :) Här kommer bilder från igår.
 
Lunchföreläsning
 
 
När jag var hos jennifer så var det en väldigt fin solnedgång, så här kommer lite bilder på det, desto mer klockan blev.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kattungebilder

Här kommer bilder jag har tagit med min kompakt kamera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LÖVE!

Fick äntligen sms om att mina nya jeans och leggings var på OKQ8, så blev en cykel tur efter middagen för att hämta dem. Hoppades innerligt att båda skulle passa.
 
Och vad gjorde dem? Passade! :D Och jag gillar dem så mycket, 50% rabatt på dessa = nice!
 
(påpekar: svårt att ta kort på sina egna ben när så mycket som möjligt ska med :P )
 
Jeansen
 
Leggingsen
 
 
 

Godnatt

 Nu drar jag mig i säng. Har tagit några bilder på kattungarna men de blev inte så bra då det blivit så mörkt ute( = inge bra ljus i sovrummet). Så får ta bättre bilder sen, fast lägger upp de bilder jag tagit, tyvärr vid ett senare tillfälle. Känner att jag bara ska skriva några rader sen skynda mig i säng. 8:30 till 14:30 i morgon, så vill inte vara allt för trött. Vill hinna läsa några rader om feedback också innan det blir att sova.
 
Så, godnatt
 

Laddar kameran - håll ut!

Ska ta kort på kattungarna sen, tagit några med mobilen, men de blev inte bra. Så har laddar batteriet till kameran så ska jag ta kort, tänkte även ta lite på lägenheten. Nu har jag ju fått i ordning allt som jag vill ha det. Jag kan nu t.ex. bjuda hem lite folk och det finns bra med sittplatser, finns 8 st i köket och det känns riktigt bra. Har ju som ingen soffa eller så, utan har köket och sovrummet. Och då jag har en 1,20 säng så ryms det inte så mycket mer än sängen där inne :P
 
Tror jag ska börja med middagen strax, vill inte äta för sent. Blir som inget gjort på kvällen då, blir bara tv-tittande :P Och tror jag ska gå en sväng ikväll. Har inte gjort det på ett tag, har varit så mycket. Är mycket nu också egentligen, men måste priotera. Ryggen dör annars av alla dessa långa dagar med föreläsningar.
Student life, you know.
 

Helgen

I fredags morse trodde jag det var lugnt med Lady, men 5 min innan jag ska gå till bussen ca 10 min i åtta, så går vattnet. Så det var bara att hålla Lady kvar i lådan(hon hade inte riktigt fattat) och smsa mamma. Missade en sammanfattnings-föreläsning, men det var ingen fara. Ämneslärarna hade frågat massa rätt onödiga frågor att ta upp i med alla studenter.
Sedan kom mamma till mig så jag for iväg till obligatorisk lektion. Så fick information om en uppgift som ska göras och höra allt skvaller :P
När jag väl kommer hem har det fortfarande inte kommit någon kattungen. Men rätt snabbt kommer första, 12:25 för att vara exakt. Sen vart det lugnt. Mamma for hem och kom tillbaka tsm med syrran då jag for en sväng till Petronellas Hejdå-fest. Ännu hade det inte hänt något mer. Vi såg att det var kattungar kvar, då det rörde sig i magen.
 
Så lördag morgon, klockan åtta, var det bara att vakna till. Värkarna var igång igen så nu var det dags för den första kattungen att få ut sina syskon. Två till små liv kom mellan klockan 9 och 10, så då var familjen komplett. Mamma och syrran kom förbi och kollade på dem. Och igår vart det bara en hemma kväll.
 
Idag så sov jag längre än vad jag hade planerat. Men kom fort upp ur sängen, då mamma hade smsat och ville ta med sig pappa och kolla kattungarna en snabbis. Efter det så fortsatte jag med handlingslistan och planerade veckans middag. Tog bussen vid halv 2 och var hemma strax efter halv 3. Så även fast det blir lite kring springning på Coop så gick det fort. Prickade precis in en buss när jag väl hade handlat och var framme vid hållplatsen. Äntligen handlat en skurmopp, så nu kan det bli riktigt rent och fräscht. I eftermiddag bakade jag bröd och bullar, så blev väldigt varmt i köket, då ugnen fick stå på hela tiden. Det blir bäst så, för då är den garanterat att degen får hjälp att jäsa. Så nu är frysen typ full :P Då jag även köpte köttfärs idag som inryms i frysen.
 
Ska ta en dusch nu och sedan bara ta det lugnt. Förmiddagsföreläsning i morgon om formativ bedömning. 
 
Den lilla familjen
 
 
Dagens bakning
 
 

Sötaste videon på länge :]

Hittade just denna på youtube, såååå söt! Helt ärligt grät jag en skvätt :]
 
.
 

RSS 2.0