Valborgsmässoafton

Idag hade jag två lektioner, bild och form B och matte D. På bilden gjorde jag inte så mycket, mätte min bild som det ska bli spänramar till, surfade på internet efter bra bilder på fiskar och sen satt jag och tecknade fiskar. Sen lunch, stek med runda potatis grejer, hehe. Matte och sen hem och folk skulle hämta sin salami.
Nu har jag nyss ätit och ska snart bege mig till Lise-marie :) Sen blir det att möta upp killarna när de kommer med bussen 22.30. Saknar min älskling (L), han sa att han kunde stanna hemma med mig i onsdags. Men jag vill att han också ska få ha kul :) vi kommer ju träffas när de kommer hem. Ååå längtar, kommer krama honom det första jag gör när jag ser honom. Hoppas han inte luktar så äkligt, han och vännerna är och grillar i stan på Bölesholmen.

Nej ska bege mig. Hoppas ni får en bra valborg!

(pic: google.se)

Chack

Idag på morgonen så hade jag nationella prov i engelska B. Skriva var det, och uppgiften var att skriva ett covering letter motsvarar ett svenskt personligt brev. Gick bra, kommer nog klara godkänt i alla fall.
Sen var det lång lunch, va en stund med grabbarna men sen skulle de ner på byn och käka pizza och jag har inte pengar till att göra det. Så gick och va med krister, vi satt och läste i våra engelska böcker. Sen vi gick vi på lunch när Mattias kom tillbax från banken och ica. När vi hade ätit gick vi till bibliotekt och Mattias och Krister spelade chack. Andra och sista lektionen jag hade idag var matte, vi satt och repeterade inför matte provet.
Ikväll ska jag till älsklingen, ska nog dra snart. Ska bara smsa och kolla vad han gör först. Det blir att se Vampire Diaries och förhoppningsvis har vi fixat fika :D







Vänner? just nu verkar det inte så...

Jag sa mina åskiter och nu är det sura minner och några tycker att sammhållningen flög ut genom fönstret. Jag känner mig så skyldig, men vill inte ha det så. Känns som allt är mitt fel, för att jag inte har den bästa ekonomin hemma och att konsekvenserna ska man ta upp innan och inte efteråt när man inte kan göra något åt det. Jag står för mina åsikter, är bara jobbigt att det vart så mycket bråk.

Stackars Erik


Jag har just lärt mig hur man print screenar och klippte snabbt till det i paint, så det blir litet. Men klicka in på länken för att läsa artikeln. Stackars Erik säger jag bara.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article7024694.ab

Måndag

Här kommer bilder från veterinär studiebesöket och nå bilder på mig. Blir inte mer en så idag, orkar inte. Ska kryp ner i sängen nu och smsa med älsklingen och sen sova.



















Bilder från söndagen Media Markt


Här kommer bilderna från Media Markt igår när Erik Grönwall var där :D
Har ingen super bra kamera, och fick lov att zoma in och ha blixt för att det skulle blir någorlunda bra bilder.





(bild utan blixt, för rätt färg)



Vid signeringen





Och mobilen vart en Sony Ericsson Elm :D

11:40

Blev inge spelande igår kväll. Vi satt inne, sen gick vi ut en sväng sen igen och se south park. Jag höll på somna när vi satt och såg South Park, hehe, klockan var typ 00.30. Så jag och henrik följdes hem strax efter det. Det var rätt kallt ute i natt, det var -0.6C när jag kom hem. Men jag hade inte så jätte mycket kläder på mig.

Den mobilen jag har just nu vill inte läsa av mitt minnes kort ARGH! Tur att jag har en äldre med samma minnes korts typ. Idag blir det äntligen inhandlat en ny mobil till mig. Jag vill ha en Sony Ericsson, den heter Jalou och jag vill ha den som är lila. För den lila och den svarta fanns på Media Markt när jag och mamma var där för nån vecka sen.


Ändrade planer

Blir inte att gå till Sebastian, det blir att gå till Andreas och spela X-box :) Förhoppningsvis får jag också spela :D

18.48

Ska nu gå till älsklingen och sen ska vi till Sebastian. Det blir att se film i kväll, blir nog den på tv6 "The Salton Sea". Pappa sa att den var en lite konstig film, eller nåt :P kom inte ihåg. Så får se vad jag tycker.


Och pappa sa vid middagen att i morgon ska vi till stan och köpa mig en ny mobil. Och frågade om det skulle passa att fara till Media Markt vid 13:30. Och jag liksom undrade varför just det tiden. Och då påminnde han mig om att ERIK GRÖNWALL kommer dig 14:00! Hur kunde jag glömma det? :O jo typ för jag trodde aldrig att jag skulle få skjuts in till stan. YES! Skit kul! :D

Nej jag måste fixa de sista sakerna och sedan gå till Henrik och sen ica och sist Sebastian :D

Merlin

Har sett hela säsong 1 av Merlin tidigare och äntligen är det dags för seriestart för säsong 2. Den 1 maj (lördag) klockan 18:15, får se om jag är hemma och ser det då eller om det blir att se det på SVTplay. Men ska i alla fall följa det! :D

film igår

Igår såg jag och älsklignen "Dawn of the Dead". Var rätt så bra, hoppade till och skrattade nån gång :P


Fredag 23/4

Idag hade jag nationella prov i svenska B, skriftligt. Känns som om det gick väldigt bra, skrev först typ en planering med saker jag skulle ta upp i min text och liknande. Sen skrev jag en väldigt slarvig klad med markeringar där det skulle ändras saker. Läste igenom kladen och ändrat lite mer så började jag renskriva, ändrade lite saker även då. Och jag satt mellan 08:30 och 11.25, efter det var jag slö och hungrig.

När jag och några till hade ätit lunch så gick vi till biblioteket hittade jag en bok jag har sett ett repotage om på tvn. Sara Granérs bok "Det är bara lite AIDS", så läste faktiskt hela den boken innan jag gick upp till skåpet för att gå hem.

Men då kom Erica och hon tyckte jag skulle följa med henne till trafikskolan och kolla när hon gör faser. Så det gjorde jag, och det fick mig att verkligen längta till när jag börjar med trafikant på iv-val till hösten. Det var roligt att sitt och hjälpa henne med frågorna och leta efter svaren i boken. Lite kan jag faktiskt redan, tycker det är kul så allt jag hör och läser försöker jag komma ihåg.


Nej nu ska jag slänga ner lite saker i en ryggsäck och gå över till älsklingen. Ska sova där inatt, ikväll ska vi se någon film. Och jag har sagt till honom att jag vill se någon riktigt bra film! Så får se vad det blir för film i slutändan.

Hoppas ni får en bra kväll


som jag lovade...

Som jag lovade när jag fick hem min hamster så kommer nu bilder på Bedlams Edge och jag kallar honom för Edgar. En bild har riktigt bra skärpa, men liksom försök själv att ta kort på en hamster unge. Det är inte det lättaste, Edgar ville helst bara springa omkring och utforska.








argh!

Blir väldigt irriterad på bloglovin.com, de har ju gjort om sidan nu. Och den funkar inte alls som den ska, inte för mig i all fall. När jag ska trycka att ett inlägg är läst då ser det ut som om det är markerat som läst, men sen när jag uppdaterar sidan så ser det ut som ett nytt inlägg. Så väldigt irriterande! Det funkar efter jag har tryck på "markera som läst" och uppdaterat sidan typ tre-fyra gånger. Hoppas det blir bättre.

Nej nu ska jag sova, har ju nationella prov i svenska hela dagen. Skit kul, NOT!

Godnatt


20:00

Idag var jag och Sara iväg med Ingemar som är veterinär och var med honom en eftermiddag i hans jobb. Vi var med när han vaccinerade sex hästar och när han drog ut en tand på en av dem. Och sen fick vi se en besiktning av en häst.
Nu ska jag se VD, Vampire Diaries. Ha en bra kväll!

18:10

Ska nu läsa några sidor i min engelska bok och sen gå över till älsklingen. Kanske måste diska också, får se.
Engelska boken; The Pearl - John Steinbeck

Hipp hipp hurra!

Hipp hipp hurra sjöng vi på bild lektionen. För denna fina flicka fyller 18år idag! :D



Bilden är från oktober förra året, flickan har nu annan hårfärg ;)

21:32

Sitter nu bara och kollar på bloglovin.com. Ska ju upp klockan 06:00 i morgon, för har tid på röntgen i morgon klockan 08:00 och sen hos doktorn klockn 09:00. Mormor kommer och hämtar mig klockan 07:00 så måste vara färdig då. Alla mina närmaste vänner vet vad jag ska göra eller rättare sagt vad jag har gjort. Känner inte för att ta det nu, inte för att det är så fruktansvärt privat utan mer att jag inte har tid just nu.

Godnatt


16:50

Idag har jag gått med hundarna, ätit lunch, gjort lite på en fysiklabbraport, börjat på power pointen till mitt Nationella Prov i Svenska B som är ett tal och gått ut med hundarna igen.
Och nu sitter jag och ska läsa en av texterna i texhäftet till NP i Svenska B. Jag är så himla nöjd med mitt ämne på talet, och det är kul att arbeta med power point. Kan inte skriva ämnet här, för det kan vara så att någon av mina klasskompisar läser min blogg. Och vill inte prata om talet, liksom vad det ska handla om, vill inte förstöra den starka känslan jag har för ämnet.
Nej, ska fortsätta med det nu. Bloggar senare.


13:36

Snabb lunch och se blir det att hoppa in i duschen. Duktig som jag är så spillde jag soppa över mina byxor och mina fötter tur att jag ska duscha :P

11:26

Sitter just nu i köket och tänkta smått börja med lite läxa medan filmen fortfarande rullar på Disney Channel. Ska smsa älskling och kolla om han har vaknat.


11:04

Vaknade till vid klockan sex när mamma och syrran släppte upp hundarna i mitt rum, de skulle på kattutställning i Umeå. Jag sov till klockan tio med två hundar i sängen, lite trångt var det men kunde iaf sova längre.
När jag gick upp så tog jag en promenad med hundarna och sen käkade jag frukost. Just nu sitter jag se The Goofy Movie, yes. Dagen kunde inte ha börjat bättre. Jo sitter också och väntar på att min älskling ska vakna så han smsar mig (L)

Planer för dagen är att göra lite läxa, damsuga och duscha. Sen måste jag gå en till promenad med hundarna. Och blir nog så att jag äter middag med gänget. Eftersom syrran och mamma inte kommer hem förens typ halv sju.



18:14

Inte orginal färg




18.00

Ska gå till älsklingen ikväll, hoppas ni får en bra kväll.

Lite bilder på katter hemma hos mig





Nya favvo

Mitt nya favvo program är Livräddarna på Bondi Beach. Det vissas på tv4, vet inte exakt när och så, men i alla fall idag mellan 13.25 till 14.30 :)

19:35

Sittet just nu hos älsklingen. Tänkte sumera dagen lite kort, på morgonen hade jag engelska mellan 08:25-09:20 sen inget fram till klockan 13:00 då jag hade utvecklingssamtal. Sen gick jag hem och värmde en panpizza och byta kläder, skulle på studiebesök hos en KRAV kobonde. Här kommer två biler på kalvar. Det är Sara som en fotograf, hon skickade dem till mig via bluetooth.
Ska nu läsa lite bloggar och sen vara social.
Ha en bra kväll



22.10

Har nyss duschat och ska nu lägga mig och smsa med henrik innan jag somnar. Måste ju sova tidigt idag eftersom jag ska upp 07:00 i morgon för det är skola. Så godnatt

Stan

Idag har jag varit i stan med mamma. Vi for runt på lite olika ställen. Bland annat skohuset, där jag köpte corcskopior. Och såg även Kenzas skor:



Crocskopiorna i stl.37

Sen har jag ju även köpt min hamster, bild på honom kommer i början av veckan. For även på H&M, mamma köpte två BHar och tre par sockar åt mig. Och jag själv köpte hårborttagnings kräm.
Den vita BHn kan man ta bort banden på vilket var målet med att går till H&M, och den blåa var billig så fick den också. Och sockar behövde jag har typ hål i alla mina gammla :P


17.51

Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem med dagens middag, Pizza. Lyssnar på musik och summerar dagen.

Gick en promenad med mamma och hundarna, såg tussilago(bilder nedan). Blev ingen läxa gjord, har fixat ordning buren till Bedlams Edge och den lilla buren som han ska sitta i när vi åker hem från stan. Har kollat på Talang 2010 som var igår på tv4play tillsammans med syrran. Det är det jag har gjort idag.

Ikväll blir det älsklingen, och som jag ser det blir det nog att se Djävul bär Prada på tv4 eller kanske From dusk till dawn på tv6. Men vet inte om filmen på tv6 är bra, ska diskutera det med älsklingen när jag kommer dit.

Och jo något jag nog också vill klämma in och se är Wildkids på svt1 kl.19:00 om jag hinner till honom innan det börjar. Tycker det är roligt att se på, och har sett alla säsonger. Fast förra missade jag några avsnitt av men följde det så gott jag kunde. Tack vare svtPLAY, annars hade det inte gått.



Tussilago!

12.05

Mamma väkte mig 10.50, hon öppnade min rumsdörr vid öppet. NICE! Så det var bara att stiga upp. Mamma har även tjatat om att jag ska tömma diskmaskin, jag vet att det behöver tömmmas men pappa damsugade just där omkring när jag var i köket så kunde inte göra det. Så gick upp i mitt rum och då börjar hon gnälla *suck*.

Dagens planer är att göra Anders Sunna uppgiften, om jag kommer ihåg svaren på frågorna och att fixa hamster buren. Och kvällens planer är att vara med älskling och se film. Vilket påminner mig att kolla vad det går för film ikväll, vet att "Djävulen bär Prada" går ikväll i alla fall.

22.57

Sitter hos Söjk, lånade älsklingens datorn när han gick på toa. hihi, måste ju kolla bloglovin.com. Smsade med typ 10pers inom 30min i början av kvällen när jag hade grymt tråkigt. Hehe, tur jag har gratis sms annars hade det inte varit nice.
Längtar tills på söndag för då kommer min långhåriga hamster till mig, har stamtavla och heter Bedlams Edge. Tar kort på honom och lägger upp på bloggen så fort vi har lärt känna varandra. Ska kolla mer bloggar nu se lämna över datorn till älsklingen igen.


Bild från älsklingens dator

17:29

Idag har jag haft hemma-spa, med ljus och mysig musik. Snart är det middag och sen går jag till lanet, där min älskling befinner sig.

Så ha en bra kväll! För det ska jag ha! :D


Kvällens outfit


Och facelook

23.26

Blir inte att ringa till älskling, och han tyckte det var okej. Han fick i alla fall veta att jag hade tänkt göra det, vilket gör honom glad. (tror jag). Ikväll har jag suttit och chattat på omegle.com som jag nämnde tidigare. Hittade en jätte trevlig tjej från finlad som är 19år och jag fick lära mig att i finland så lär de sig svenska. Så vi har nu utbytt hotmail så chattar i framtiden på msn.
Nej nu ska jag slita mig från datorn, gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.
Godnatt!

22.36

Ser film, "SuperBad" på tv6. Och chattar med randoms på omegle.com. Fick ett sms av älskling, tror inte jag orkar ringa. Vill som inte störa om han sitter och spelar dator. Men han skulle nog bli glad, hmm. Jag ska ju inte sova än så får se hur jag gör.


20.41

Just nu sitter jag och ser Vampire Diaries. Det är grymt bra, vad än min kompis Sofia tycker. Jag älskar det! :P

Och min kompis Sofia har också blogg, Älskaret!



"It´s a boy girl thing"

Såg just perfekta filmen för kvällen. Blev glad, musiken gjorde mycket.

Finns bara en för mig, och just nu sitter han och spelar dator för fullt i en källare med ett par galna filurer. Blir nog att slå en signal till honom bara för att jag älskar honom otroligt mycket och jag saknar honom. Längtar tills i morgon kväll. Regnar det inte och det är relativt varmt så tar jag cykeln.


(Bild hur filmen)

19.17

Just nu ligger jag i sängen och ser film genom Voddler, "It´s a boy girl thing". Och smsar med älsking, men han är lite frånvarande på mobilen för att han har lan med våra gemensamma vänner. Jag ska dra dit i morgon, LÄNGTAR!


17.38

Har just ätit middag, just innan middagen kom jag och från älskling. Och på vägen hem blev jag kall om öronen och gissa, jo jag har glömnt min mössa hos honom. Smidigt, eftersom det typ den enda mössa jag har. Så det var ju inte så lyckat. Får ta den i morgon, blir en hemmakväll ikväll. Ska snart starta en film på Voddler och sen blir det att se Vampire Diaries på tv6. Och efter det blir det film på tv6, Supersugen eller på engelska "SuperBad" en film från 2007 som verkar skit kul! Kolla trailern:http://www.youtube.com/watch?v=MNpoTxeydiY


God morgon

Är hos älsklingen just nu, tänkte bara skriva snabbt. Bloggar mer när jag kommer hem. Ha en bra dag!

Onsdag kväll

Just nu sitter jag hos min älskling. Blev inget inlägg här i från igår för han höll på att byta en del i datorn, fråga mig inte vad, xp. så bra koll har jag inte. I alla fall, kommer sova här i natt. Och så klart har jag ett program inplanerat ikväll också. Nej nej jag är inte alls tv-nörd och följer en hel del serier. *host*.
Hoppas ni får en bra kväll!


Just nu :)

Jag har nyss kommit hem från en promenad med hundarna, och ska snart ta en dusch. När mamma kommer hem ska jag fråga om jag får sova borta ikväll. Ja jag är 18år i december och måste fråga mina föräldrar om jag får sova bort när det är lov.
Ska nog kolla lite på Disney Channel nu :P




God morgon

Har nyss ätit frukost, sitter nu och kollar på Disney Channel. Slappt att se så här på morgonen. Emma kommentrade mitt inlägg Recept och frågade om jag bakar ofta. Nej det gör jag inte, hinner inte när det är skola. Har mycket läxor och brukar gå till min pojkvän på kvällarna. Nu ska jag fortsätta se på Diseny Channel, just nu är det Ariel och ska även kolla bloglovin.
Bloggar mer senare

Navy CIS

Ska alldeles strax lämna mitt hus och gå till min underbara(L). Tar med mig lite kakor till honom, så vi får fika ikväll. Såklart är det kakorna som jag har bakat idag. Och jag har ett program som jag ska se ikväll, och det är Navy CIS. Resten av kvällen blir det mys och prat.

Ha en super bra kväll. Kanske bloggar jag hos min älskling en snabbis.


"Prinsen på ärten"

Jag har väldigt mycket kuddar och sånt i min fotölj, så Simba är nu "Prinsen på ärten" :D




Recept

Hallonkakor "segarutor"
200gram smör
6dl socker
4 ägg
6dl vetemjöl
1tsk vanillisocker(vaniljsocker)
1 påse madelspån
ev ½-1 pkt frysta osockrade (eller 2-3dl färska) hallon

1. Sätt på ugnen på 175grader, lägg bakpapper i en långpanna och smält smöret i en 2-liters kastrull(som smeten sedan blandas direkt i).
2. Låt smöret svalna något och blanda sedan raskt i socker, ägg, mjöl och vanillisocker.
3. Bred ut smeten i långpannan, strö över madel spån och ev hallon. Grädda 30 minuter mitt i ugnen.
4. Ta ut och dra över pappret med kakan till bänken. Lägg långpannan som lock över kakan och låt den svalna så.
5. Skär kakan i rutor. Går utmärkt att frysa, lägg i lager med papper emellan.

Mitt tips: Jag har inte madelspån på mina kakor utan har bara hallon.

Chokladbrownies
75gram smör
5msk kakao
1½dl finkornigt strösocker
2 rumsvarma ägg
1 1/4dl vetemjöl
½tsk bakpulver
100gram hackad blockchoklad

1. Värm ugnen till 175grader. Smörj en låg fyrkantig bakform (18x27 cm) lätt. Täck botten med bakplåtspapper, och låt pappret hänga ner över långsidorna.
2. Smält smöret i en kastrull över svag värme. Ta bort kastrullen från värmen och rör ner kakaon och sockret. Rör sedan ner äggen.
3. Sätt en trådsil över kastrullen och häll i mjölet, bakpulvret och en nypa salt. Sikta ner ingredienserna i kastrullen och blanda väl. (jag blandar bara ner allt och rör om noga). Rör ner chokladhacket.
4. Häll smeten i bakformen och grädda i 30minuter, eller tills du kan sticka en provsticka i mitten utan att den blir kladdig. Låt kakan svalna i formen. Stjälp sedan upp den och skär den i bitar.

Mitt tips: Använd provsticka, mina brownies behövde bara vara inne i ugnen ca15min.

Hallonrutor



Just nu står Hallonrutorna i ugnen. Recepten på båda sorterna kommer upp inom kort.

Chokladbrownies



Första gången jag gjorde dem så hade jag inne dem i ugnen 30min som det står i receptet. Men nu stack jag i dem och de var klar efter 15min så inte konstigt att de vart hårda och torra första gången :P

Just nu mitt i baket

Chokladbrownies :D och diskning




Hundar

Har för ett tag sen kommit in från en kort promenade med hundarna. Och ska nu påminna syrran att äta lunch, medan jag börjar baka. Funderar på Chokladbrownies och Hallonrutor. Får se om det blir båda.
Här kommer bilder från promenaden

















Springer..

Just nu sitter jag vara och väntar på att jag ska kunna gå till min älskling. Just nu är han och äter, han äter alltså inte hemma. Så det är mina planer för kvällen, vara med älsklingen(L) Medans jag sitter och skriver det här så får jag sms, han ska nu äta 19.00. Så går dit nu och följer med.
Ha en bra kväll!

Outfit


Facelook, (lite suddigt)

Vill se..

Jag vill se filmen "The Last Song", såg nyss trailern och är förälskad. Måste verkligen se den. Den har Sverige premiär den 7 maj. I huvudrollerna finns Miley Cyrus och Liam Hemswort.

Vietnamn

Kom hem från mormor för ett tag sen. Mormor har nyligen varit i Vietnamn och idag fick jag, min syrra och min mamma lite souvenirer där ifrån.
Har även installerat kamera programmet på min laptop nu, så det kommer blir roligare och fler bilder framöver. Bilder på mina djur bland annat. Eftersom jag äger en digitalkamera från Canon. Ska ta ne dusch nu, bloggar senare.






Evan den Allsmäktige

Sitter just nu och ser film på tv3, kvällens film är "Evan den allsmäktige". Har inte så mycket annat att göra nu när jag sitter ensam i mitt rum. Känns konstigt att vara ensam på kvällen. Sen i torsdag har jag varit med henrik varje kväll. Okej det är tre kvällar i rad men det känns som väldigt mycket mer. Men det är skönt att det är lov nu så jag kan tillbringa mycket tid med honom. Ska få gjort lite läxa också men det kommer gå bra.
Ska fortsätta se filmen nu, ha en bra kväll och sov gott!


LOVE

Tänkte tillägna ett inlägg till
min bästa kompis, min underbara, min söta, min älskade gullunge, min pojkvän och tacka för en underbar helg. Vi har 20minuters gångavstånd med det känns som flera mil, saknar dig!

ÄLSKAR DIG HENRIK

Påskhelgen

Kom hem för en timme sen. Har varit hos älsklingen hela helgen. Lite jobbigt att gå där ifrån vill vara med honom jämnt, då mår jag som bäst.
Helgen blev skit skoj! Fredagkväll vara bara så bra, jag mådde bättre ett tag in på kvällen. Igår kväll myste jag med älskling och vi såg Harry Potter och Fången från Azkaban. Och idag har vi mest myst och pratat. Idag eller ikväll då blir det att nu sitta vid datron, har bland annat 124st olästa inlägg på Bloglovin.com så har lite att göra. Senare ska jag nog äta ostkaka och äta ostkaka.

Och nu är ju äntligen våren här. Blir trevligt att använda min nya jacka och skippa långkalsongerna! :D

(här hade jag tänk lägga in en bild, men USB-minnet som bilden är/var i funkar inte)

Mensvärken får fan inte förstöra kvällen...

Nej det hoppas jag vekligen inte, ha nyss tagit Pronaxen så inom en timme borde det släppa. Sitter nu och lyssnar på musik, vill bli på bättre humör så jag inte är elak mot mina vänner ikväll. Men iaf känner mig rätt så tagad, och mycket mer om en timme när förhoppningsvis den värsta mensvärken är borta. Nu blir det att kolla så jag har med mig det mest nödvändigaste som jag behöver för att sova borta. Sen smsa älsklingen och se om han kan möta mig eller hur vi ska göra, sen till ica och köpa Coca Cola. Sen vidare till där folket är.
Ha en bra kväll!

Långfredag

God morgon!
För en timme sen åt jag påskfrukost med familjen, ägg och baugetter. Har nyss kollat bloglovin och lyssnar på spotify. Och har kollat min mejl på FC också, hade fått mejl från Gunilla som är en av veterinärprofil lärarna. Hon hade läst mitt arbete om höns, och skrev att arbetar var mycket intressant och hon läste det med stort intresse. Och vill att det ska läsas upp i klassen igen i undervisningssyfte och att höns är så viktiga djur för oss människor. Och att det blir narturligtvis ett starkt MVG.
Så lovet kunde inte ha börjat bättre, först igår klarade jag fysikprovet och nu ett starkt MVG på hönsarbetet.
Nu ska jag chilla lite sen ta fram dammsugaren och städa huset. :)

Jag just nu, uppsatt hår och "chill" kläder.

Snabb uppdatering innan jag beger mig:

GLAD PÅSK!

Fick nyss mitt påskägg :P

Torsdag

Yes! så nu är fysiken grön, hehe jo men alltså klarade omprovet. Nice nice. Mindre nice är att: den här kvällen kommer inte bli som jag vill, (damn, the house is like a hotel!) Finns nog inget jag kan göra mer än att dra ut den viktigaste personen och gå på promenad så jag får prata ut.

Aja nu börjar det hända saker här hemma, alltså middagen är färdig så ska gå ner och äta nu.
Hoppas mina kära läsare från en bra kväll!

Jag försöker se lite glad ut, men ne jag lyckades inge vidare. Är ju inte på det bästa humöret så...

RSS 2.0