Tisdag, självstudiedag

Det blev så att jag gick med hundarna idag. Sedna plockade jag och mamma undan på framsidan, från blommor och grodor, höstade helt enket. Sedna blev det lunch, och vad jag egenltigen gjorde sen till typ tre vet jag inte riktigt :P Satt och surfade runt på datorn. Har fått gjort det jag skulle fått gjort i alla fall när det gälelr plugg till universitetet. Fick dock sitta nu enda in till kvällskvisten, men aja.
Och på tala om kväll, jag måste sova nu. Är typ hur trött som helst, och ska upp 06:45 i morgon.
 
Godnatt

:( ?

Vet som inte vad jag ska skriva. Det är så mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Har i alla fall börjat fundera på att ta upp körkortspluggandet och körningen igen. Jag vill verkligen få det gjort. Men måste orka med universitetet också. Som det känns nu kan jag inte ens fatta hur jag orkade med att jobba på Online samtidigt i ett helt år. Det gjorde jag bra, och det har jag ju fortfarande pengar kvar ifrån så det är bra. Jag tror inte jag slappnade av någon gång, för det är då det känns hur slut jag är.Och ett mål är som uppsatt, jag får inte tatuera mig förens jag har körtkortet. Och ja varför började allt detta snurra? Igår kände jag mig ensam, visst det låter liksom, ja konstigt. Men så är det, och det blir tyvärr inte bättre när man ser bilder på folk som är super bra vänner med varandra. Varför har inte jag någon sådan vän? Ja man vill väl alltid ha det någon annan har. Men jag vet inte, liksom ne, nu ska jag stoppa här. Det kommer spåra annars.
Men en sak jag vet, jag har vänner, väldigt väldigt bra vänner♥ Det är väl bara så att intressen skiljer, tid att träffas finns knapp och för mig känns det som om jag snackar och den andra lyssnar. Inte tvärt om, jag känner mig utelämnad och får inte veta vad som händer i vänners liv. Och det är då jag får känslan att det är jag som hänger fast, och den andra inte vill det. Liksom båda håller inte lika hårt.
 
Nu: Awkward, Sen: X-factor
 

Träningsvärk må jag säga

Som rubriken lyder så är träningsvärk i ryggen något jag har. Och ja den känns verkligen, och man känner sig skröplig :P Tur att man är två i alla fall, frågade pappa hur han kände sig när han kom hem. Helt ärligt hade han lite svårt att ta på sig sockorna i morse, hehe. Men lingon har vi och om några dagar blir det sylt som kommer räcka i två år :)
Känns skönt att jag har missat busvädret idag, i morse när jag gick till bussen hade det inte börjat och när jag kom hem var det uppehåll. Ikväll blev det X-factor med fika teh, syltmunk och wienerbröd :) Sedan Ensam Mamma Söker och nu sitter jag här.
Jag vet som inte vad jag ska skriva, vill skriva. Men liksom vad? Hur privat ska man vara och hur icke-privat. Liksom man vill ju inte bara skriva "gick upp, tog bussen, gick på förelsäning, for hem, åt, plugga, såg tv, middag, plugg/chilla, tv, sängen". Liksom helt krast ser mina flesta dagar ut så. Och kommer göra det ett tag fram över. Det blir ju skillnad de dagar jag har studiedag och kan vara hemma, men ändå. Jag har ju ingen blekaste anning om vem som sitter och läser det jag skriver.
Nope, nu börjar nacken strejka, bäst jag hoppar i säng. Men laddar upp några bilder först.
 

Full hundsäng, fast nu är det väl mera kattsäng :P

Ego bild på Ultrabussen i förra lördagen på väg till festligheter
Maja på en varm diskbänk, diskmaskinen har nämligen körts
Bild från i lördags, delat ut reklam med uppdragen tröja och handskar :P
Min och pappas skört lingon, som han suttit och rensat ikväll
 
 
Med dessa bilder säger jag, GODNATT!

Söndag med Beck-i stormens öga

Mina planer för helgen blev ungefär som jag skrev :) Helt nöjd, eftersom det blev matte-räkning ikväll i stället för igår. Eftersom middagen blev så sen igår så han jag inte och kände inte ro heller. Jag och pappa plockade idag 12l lingon idag, mamma var med också plus Abbe och Sune. Mamma plockade lite för hand, men jag och pappa plockade med bärplockare. Kan ju verkligen säga att det känns i ryggen när och igår också delade ut reklam.
Nu ser jag, som rubriken antyder, Beck - I stormens öga. Så det blir att se klart den nu efter tv4 nyheterna och sedan sova. För i morgon är det 08:30 till tolv som gäller.
 
Godnatt

Helgens planer

Äntligen har jag bestämt vad jag ska göra i helgen :) Sådan befrielse säger jag bara :P I morgon blir det snabbis ut med hundarna i regnet sedan månadshandla med mamma på ica Maxi. När vi kommer hem måste jag fixa ordning det jag ska med mig och infinna lugnt innan jag tar bussen till vännäs och träffar folk jag inte träffat på länge. Sover hos henrik och han skjutsar hem mig på lördag. På lördag ska jag jobba och sedan söndag blir det lingonplockning och sedan firande av min 15åriga kusin :)
Sedan ska jag ju helst hinna räkna matte också, men gissar att det klämmer jag in lördag kväll :P

Nu ska jag sova eftersom det är en lång dag jag har framför mig i morgon, 08:00 ringer väckarklockan.
 
Godnatt

Suddiga bilder är bättre än inget

Här kommer de bilder som jag tog på emils födelsedags fest, tog endast under middagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag, hela veckan känns upp och ner

I morse kom jag hem från vännäs, åkte dit igår för att vara med på firande av henriks mamma. Så sovde över och tog samma buss som henrik tog till vännäsby hem. Så jag kom hem och efter typ en och en halv timme gick jag med hundarna, kom hem och åt lunch. Och syrran hade kommit hem tidigt från skolan för hon kände sig rissig. Så jag och hon såg PLL och jag räknade matte medans, faktiskt så gick det. Tur jag hade syrran som kollade hela tiden så sa hon till om jag tittade ner just som det var något jag verkligen måste se.
Ikväll så har jag duschat och sedan gjort paj för första gången :P Den blev faktiskt riktigt god och ran inte över, vilket är bra eftersom pappa tvättade ugnen i lördags. Sedan var det att se Bonde Söker Fru och Trinny och Susannah stylar om sverige, vilket idag var från skellefteå :)
 
Nu ska jag sova, visst att jag har sov morgon, men har lite sömn att ta igen. Avslutar med denna söta bild,
 
Godnatt
 
 

Måndag

Som sagt det blev fult ös i lördags! :D Dock lite kaos i slutet med egentligen, vad är en fest utan kaos? I alla fall så blev det sänggång kring tre, tittade inte på klockan. Vet bara att jag smsade två vänner i bilen på väg hem. Lagom bakis var jag lördag morgon, huvudet dunkade plus träningsvärken sedan reklamutdelningen lördag förmiddag. Idag började jag lämpligt nog 13:00 på universitetet. Och jag känner mig då stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde det jag hade planerat ikväll. Räknade matte efter middagen, efter nyheterna hade varit gick jag in i duschen och sedan räknade jag med matte :) Så jag förtjänade att ser X-factor och Ensam Mamma Söker.
Nu blir det sängen, börjar 08:30 i morgon så det blir upp tidigt. Jag tog lite bilder från emils födelesdagsfest i lördags, ska ta och lägga upp dem i morgon kanske eller på onsdag. De är tyvärr inte så bra kvalité på dem, jäkla dunkelt ljus.
 
Godnatt

Godnatt

Mycket inplanerat i morgon, och det blir nog inte någon uppdatering förens söndag kväll. Födelsedags fest i morgon kväll, men först är det jobb som gäller. Hoppas det inte regnar så mycket. Så ska upp någon gång så jag kommer till vännäs med en bra buss. Hoppas alla har en bra helg, för det planerar jag att ha! :D

Snabbt inlägg

Tänkte bara snabbt slänga upp ett inlägg även fast jag vill komma fort i säng då jag inte mådde bra efter middagen och låg i sovan och huvudet snurrade. I alla fall började dagen med att jag fick helgens reklam som jag ska dela ut. Dock var det lite kångel först, stod lite fel och hade fått en extra följesedel som inte ens var min. Men ringde till kontoret och det var helt enkelt bara så att det stod fel men det stämnde.
Sedan blev det promenad med hundarna i det underbara vädret det har varit idag, hade ju varit ännu varmare om det inte blåsit så mycket. Universitetet var jag på vid 13:00 då föreläsningen började, sedan 40min rast, lite drygt och sedan lektion med att räkna matte. Det lite svåra i det är ju att frågorna är ställda på engelska eftersom boken är på engelska, inte riktigt super lätt.
Ikväll blev det finalen av robinson och sesångsavslutning av Hawaii five-0, eftersom New Girl och två panka tjejer början nästa vecka. Tusan att inte Anna vann, och sedan ville jag ju att Robban skulle vinna. Inte Mirre!
 
Nu blir det sängen, ska upp tidigt i morgon, 8:30 på universitetet är det som gäller :P
 
Godnatt

Nyduschad

Har duschat för en liten stund sedan. Sitter här och fördriver lite tid och har lagt till och tagit bort musik på mobilen :) Ska väl hitta något att ha på mig ikväll och om cirka en och en halv timme beger jag mig mot NH och en kväll med klassen.
 
 

Det blir inte alltid som man tänkt, tur att det inte alltid spelar så stor roll

Ha, ja här sitter jag. Jag som hade planerat att få och lägga mig direkt efter Robinson. Pyttsan! Jag fastnade framför tvn och såg även Mannen som talar med hundar. Men tur som det är så är det eget arbete som gäller i morgon, så jag kommer ta sovmorgon.
 
Planen inför i morgon är att ta det lungt, gå ut med hundarna som jag lovat mamma och sedan på kvällen blir det utgång med klassen. Ska träffas och äta middag tillsammans, om det blir någon alkohol för min del är ännu inte bestämt. Men eftersom det är storkalas på lördag, lutar det mot en vit kväll i morgon.
Måste ladda kameran och så tills dess. Och sedan måste jag ta tummen ur och lägga upp lite bilder från Grekland, både här och på facebook. Har ju hur mycket bilder som helst, runt 600st :P Hälften har jag tagit och de andra har Johan, Henriks bror tagit.
 
Här är en bild från Nafplio, Grekland
 
Godnatt

Harpan och glada gubbar på vita bönor

Som rubriken leder sådant sysslandes det bland annat med när sista föreläsningen var idag. Men skönt nog så höll vi inte på till 17:00, vi fick sluta 15:50 :) Sedan att sitta och vänta på bussen i regn och rusk. Men nu har jag byt om till mjukiskläder och ser Robinson avsnittet som var igår.
 

Möte med John Blund alldeles strax

Har för ett tag sedan kommit hem från födelsedagsfirande. Och har nu börjat planera hur jag ska göra i morgon, alltså när jag ska stiga upp, vad som behöver göras innan jag beger mig till universitetet och sedna fara :P Hoppas inerligt att det inte håller på enda till 17:00 i morgon, vill komma hem någon gång. Ska fixa några saker sedan hoppar jag i säng.
 
Godnatt

Start på verkligheten

Japp idag körde terminen på univeristetet igång, tre år kvar av utbildningen. Och min planerade kväll blev inte av, utan vände till något bätter. Blir födelsedags firande av en vän som bor ute i skogen, typ :P Tur att det inte är mycket att läsa tills i morgon. Och att onsdag är eget arbete=ledig. Och blir väl att gå med i kåren i morgon så jag kan hänga med klassisarna på NH, kanske redan på onsdag om allt vill mig väl.
 

Tillbaka till verkligheten

Imorgon gäller det, då är det starten på terminen. Ryggsäcken är packad, datorn laddas, matlådan är gjord och det som saknas nu är att jag ska ställa väckarklockan och sova. Och just ja, jag måste hitta något att ha på mig men kanske gör det i morgon. Så mer rutin på vardagen kommer också göra så att jag skriver mer här. Det blir allt för nu,
godnatt

Lördag

Ser just nu en film, på tv4 "För kärleken" heter den. Har lovat att vara vaken tills syrran kommer hem, vilket är om lite över en timme. Så eftersom filmen slutar 23:40 så får jag ligga och läsa tills hon kommer hem. Sen är det att sova som gäller. Första utdelningen ska jag göra i morgon, så är lite nervös. Ska nämligen dela ut helgreklamen på några områden där jag bor. Det blir en extra slant i kassan, inte stor men den flexibiliteten jag har så är det värt det. Plus att jag även får lite extra motion :P.
Saknar mina vänner, så längtar väldigt mycket tills lördag då jag kommer träffa alla.
 

RSS 2.0