<3 :(


Sorg i hjärtat

Jag och mamma försökte idag att ge Mufasa vatten med hjälp av doseringsspruta. Men direkt vi sprutade in vattnet så spyde han. Så vi bestämde oss för att ringa Patricia, veterinären i vännäs som vi alltid går till. Man kommer till telefonsvar och säger orsaken till att man ringer, sedan ringer hon upp inom 30 min, om inte så ska man ringa till veterinärstationen. Men hon ringde upp, jag stod i duschen och fick då skynda mig för klockan 13:00 fick vi tid att komma dit. Vi han bra även fast vi just precis kom ut från parkeringen då den inte var skottade.
 
Väl framme så konstaterar Patricia att Mufasa har väldigt ont i magen, som vi trodde. Så vi bestämmer för att hon ska röntga honom för att fastställa att det är en tråd som stör och har gjort så han fått tarmvred. Och väl efter röntgen är det de som konstateras och att skulle man operera vet man aldrig att det går bra. Då tarmen är ett sådant skört organ, även fast man tar bort den skadade biten finns det risk att resten av tarmen dör ändå.
 
Så vi beslutade att han fick somna in, idag den 31/12 2012 cirka 13:20. Saknaden är stor då jag alltid har haft honom varmt om hjärtat även fast han den busen är tuggat mina gosedjur. Vi hade planerat att omplacera honom men inte kunnat ta steg då han hade en sådan personlighet som etsar sig fast. Vi hade även pratat om han skulle följa med mig när jag flyttade hemifrån. Men kanske var det här som var meningen, att han alltid skulle få bo oss hos. Näst sista natten låg han i min säng, alltid trogen.
 
Älskade Mufasa
 

Godnatt

Har målat ikväll, tavlan ligger och torkar i garderoben. Ända stället som är kattfritt :P Kan ju inte riskera att en katt går rakt över talvan. Så få se om jag lägger upp en bild i morgon. Kan bli så att jag har lite fullt upp. Vet inte exakt vad jag ska ha på mig i morgon t.ex. och det kan ta en liten stund. Sedan ska jag duscha och fixa mig och sådant. Och ska hinna ta det lite lugnt där i mellan och få någon sömn i natt så jag orkar med nyårsafton med trevligt folk.
 
14-15 personer blir vi i morgon, en del folk alltså, lägenheten är ju inte jätte stor. Hoppas allt kommer gå bra i morgon, känns jobbigt nu att inte alls ha någon koll hur allting blir. Till exempel med vars vi ska hålla till på tolvslaget, uppe på ersboda eller åka ner till centrum? Jag är väl en sådan person som vill ha lite koll, vill väl inte bli utanför eller att någon annan ska känna sig utanför eller inte bli hörd. Vana från att vara med ett gäng högljuda grabbar, om det är bra eller dåligt kommer jag inte svara på.
 
Hoppas alla får ett så bra nyårsfirande det bara går, att göra som jag, göra det bästa av situationen. Kommer sakna grabbarna i vännäs <3 Trots allt är de grabbarna som har gjort mig till den människa jag är idag och det är jag evigt tacksam för <3
 
Skolavslutningen 9:an
 
Skolavslutningen 9:an
 
Något lan bara
 
Vännäsdagarna 2011
 
 

:(

Stackars Mufasa, har sedan igår spytt. Han har fått i sig julgransglitter, och har väckt mamma vid två i natt och mig vid sex och halv åtta med att spy. Han mår inge bra just nu, vill inte ha något att äta eller att dricka. Men än så länge är han inte uttorkad. Så vill håller koll och ska nog försöka mata honom med uppblött mat i doseringsspruta.
 
En ung Mufasa
 
 
Mufasa och Kitty sovandes gott i min säng (bild från vännäs)
 
Stilen Mufasa, stilen :P
 
Busig Mufasa
 
 
Har så många bilder på Mufasa så dette skulle kunna bli en stor bildbomb, men det här får räcka.
 

Julklappar 2012

Har inte skrivit något på länge, men tänkte iaf uppdatera med bilder på vad jag fick i julklapp. Vad jag fick av henrik har jag inte tagit kort på, får göra det och lägga upp sen.
 
I julstrumpan av tomten
 
Av henriks mamma och kenneth
 
Allas julklappar under granen på julafton
 
Av Kix, kompis till familjen, äpplet är 4st badbomber
 
Av Oskar, 200kr
 
Av mormor, hon har gjort både grytunderlägget och grytlapparna :D
 
Av mamma och pappa, presentkortet är 200kr på lindex
 
Av henriks pappa och kicki, 500kr på H&M och skålen vann jag i julklappsleken
 

Söndag

Fredagen var kung!! Att se Dead By April så nära och för första gången ägde! Saken är klar: ser/hör jag idoler live får de ett annat liv. Oförglömlig kväll. Synd som fan att jag ska ha sådan besvärlig rygg, att stå upp fem timmar i sträck plus att hoppa som en galning och vifta med händerna, det gillade inte min rygg kan jag säga.
Ska då fixa upp autograferna på väggen tillsammans med nå bilder :)
Gör massa annat medans jag skriver, ser tv t.ex. tappar bort mig, så blir inte längr inlägg än så här.
 

Godnatt

Måste komma i säng nu, men så i morgon kommer det uppdatering om helgens firande av mig som blev 20år i går :) Heldag på universitetet i morgon, så bäst att sova.
 
Godnatt

Onsdag

Blev att fara med Malin idag till vännäs, vegaskolan, och göra fältstudie. Gick bra, var lärorikt och tog lagom med tid :) Sedan blev det hem, jag hade planerat att läsa men vad jag egentligen gjorde har jag inget bra svar på.
I alla fall, efter middagen fick jag pappa att skjutsa mig till Copp Forum så jag kunde inhandla allt tills fikat med klassen + fredrik på fredag. Köpte även mandelmassa, nougat och ljus blockchoklad så jag kan göra hemmagjorda mozartkulor till jul :) Jag vet att man egentligen ska ha marsipan, men mandelmassa är myyyycket godare!
Det var väl typ det jag ville förmedla!  Och att det kommer bli en sådan super kul och spännande fredag och lördag.
 
Godnatt

Nytillskott i familjen! :D

På stamtavlan heter han "Kick start my heart" och hemma kallas han nu mera för Aslan :)
 
 

RSS 2.0