Måndag

I morse så var det matte, läraren sa att vi var tysta som möss och jobbade på riktigt bra. Sen mentorstid/PA satt och läste på lite olika hemsidor. Och nu om mindre än 10min så är det svenska C som gäller. Sist på dagen är det veterinär, fast vet inte om jag ska på ett föredrag på medis eller inte. Har ju lite kort om tid på veterinär det vi gör nu. Fast läser fysik B så det är det säkert en givande föreläsning, så kommer nog gå på den.

Kram



Lördag kväll

Ska nu fortsätta se på Wallander - Hämnden, sen sova.


Godnatt!

Lördag

Ska gå över till henrik nu, vi ska ner till affären. Ska köpa grejs så vi kan baka kladdkaka :D mums! Blir nog att se Fångarna på Fortet ikväll eller så ser vi någon film.

Hoppas det löser sig i Egypten, inte kul att privat personer blir plundrade. Och inte heller att Egyptiska Museumet bilr plundrat, hörde på nyheterna att två mumier hade blivit stulna. Tråkigt för alla affärer också.


Bye!

Prinsen och Bangsi

Prinsen gillar värme, han brukar ligga på syrrnas dators skärm. Men nu ligger han bakom min bärbara datron :P hehe.



När jag väl har mobilen inkopplad i datorn kan jag passa på att lägga upp bilden jag tog på Sara, Jennifer och Villes katt Bangsi i torsdags.

Bangsi Nooni Harley Stinson


musik

Lyssnar just nu på:


kram

Godnatt




Let´s Dance

Nu blir det att se på Let´s Dance med henrik. Var riktigt mysigt att åka buss till stan, äta middag och sen åka hem tsm med henrik. Träffade jossan pratade lite med henne medan vi väntade på bussen och henrik han pratade med david. Jag och henrik fick som en "present " av mamma idag, chips och dip :D. Just ja fick kläder från H&M idag :) Blev riktigt nöjd med skjortan jag beställde, den var precis som jag hade tänkt mig :)


Bilden till översta bilden ger en mer rättvis bild på hur färgen är. Den är inte så där blå som bilden just över visar.


Och här är de två linnerna som jag beställde, också nöjda med dem. :)

Nu ska jag och älskling nog fixa chips och dip, och jag ska riktigt se på Let´s Dance och inte bara lyssna på det :P

Kram

Fredag

Jag har just kommit hem från en långpromenad med hundarna, så skönt att det inte är kallt ute. Nu ska jag alldeles strax räkna lite matte och sen äta lunch skulle jag tro. Kanske gör samhällsuppgiften idag, får se. Sen ska jag i alla fall duscha, innan klockan tre. Henrik och jag tar 16:15 bussen in till stan, blir middag på Eurasia MUMS!

1år exakt ikväll, typ runt 21.00 :]

Hoppas ni alla får en bra dag, kram!


Torsdag

Dagen började dåligt, fick nervöst utbrott i morse typ. Skämms, men vet inte riktigt hur många som riktigt förstod vad som hände. Mikael kallade migg "lilla vän", kände mig rätt liten och ynklig så det gjorde inget men lite pinsamt var det.
Sen var det matte, gick sådär. Fast andreas såg att det syntes att jag hängde med när han hjälpte mig med ett tal. Så han tycker att det nog kommer gå bra, jag behöver bara räkna ett gäng tal så jag kommer på hur man gör.
Och sist veterinär, först var jag bara själv där. De andra hade inte fått information om att det var lektion. Men Sara kom efter ett tag när jag hade smsat henne och hon hade ringt. Hehe det var roligt för att när sara ringde så satt jag och pratade med läraren Krister och jag tog bara upp mobilen och började prata. Sa inte ens ursäkta eller vänta det ringer. Hehe men det är lungt, krister är okej.

Nu sitter jag bara och väntar på att det blir middag, jag är väldigt hungrig. Efter middagen blir det att gå ner till lägenheten och fira Sara som fyller 18år på lördag. Nice! Såg tårtan idag på bild, såg riktig god ut :D



Bye!

dra över

Ne nu ska jag och ludde gå över till henrik. Ludde, min hund, mirot är väldigt förtjust i honom och skulle vilja ha en sådan likadan. hihi.
Bye!

cha cha

Går över till Henrik nu! Ha en bra kväll :D



Måndag

Nice dag i dag faktiskt :) Började med matte sedan mentorstid. Lunch panbiff, inte så gott typ dagens minus. Sen svenska C chill lektion med en rolig muntlig uppgift. Sedan veterinär, satta bara och prata. Och kanske ska vi fara till Lycksele Djurpark, det var faktiskt läraren som förslog det. Och nog till nått ställe där de finns höns, för att Amanda är rädd för dem hehe :P.
Nu ska jag ta en dusch och sedan gå över till älsklingen.



Kram!

bilder





Två bilder på mig och kattungen Lady som kommer stanna hos oss :)



En bild på Abbe :)

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, Simba ligger redan där och snarkar hehe.

Godnatt!

pluggar

Sitter och skriver rapporten om främmande ekosystem.



Kram!

Snart sova

Jag ska sova snart, ska bara se färdigt filmen Rush Hour 3. Filmen slutar 23.00 eller just där innan så det är inte mycket kvar av den. Så som vanligt blir det att smsa en stund med henrik innan jag somnar. Ska stänga av datorn efter jag har lagt upp det här inlägget och sedan krypa ner under täcket.

GODNATT!




musik

Jag gillar
Indestructible - Disturbed

rastlös...

jag är väldigt rastlös, henrik är fortfarande hos sin mormor. Och jag har inte fått duscha, eftersom jag ska göra det hos honom för det finns inge varm vatten hemma. *suck* Vill duscha så jag kan ta på mig andra kläder.
Men ska börja röra på mig nu.

Kram!

Sovmorgon

Sovmorgon idag, sov till kvart över nio. Steg upp och åt frukost, nå plugg har det inte blivit av. Måste be om hjälp av någon i min klass. Jag fattar inget, måste få en början på arbetet. Har i alla fall fixat besvärsbeskrivningen till försäkringsbolaget plus fullmakten att de kan kolla i min journal.
Nu ska jag gå ner och äta nå lunch och se Sjunde Himelen. Och sen gå till skolan och ha samhällskunskap.


Egypten<3


"kommer aldrig på någon bra rubrik"

Jag ska alldeles strax lägga mig i sängen. Sov morgon i morgon, riktikt nice. Har bara en lektion i morgon samhällskunskap mellan 12.10 och 13.30. Sover nog inte hur länge som helst i morgon, tänkte sikta på att stiga upp nio. Ska göra lite läxa och vill äta frukost och lunch innan jag går till skolan. Alltså frukost, sen plugga, sen lunch och sen gå till skolan.



Godnatt allihopa! :D
Och just ja, Grattis till Jens som fyller 19år idag! Jens är en skit trevlig och rolig klasskompis till mig :D

Torsdag

Snart helg hehe. Idag hade jag samhällskunskap hela förmiddagen fårn 08.25 till 11.30, så himla drygt. Läraren stog bara och prata hela den tiden, somna gjorde jag inte som tur var. Efter lunch hade jag matte, och nu är det matte E måste göra några tal efter jag har gjort det här inlägget på bloggen.
Och sista lektionen så hade jag veterinärprov, gick bra. Men tror jag bara får VG, men hoppas på ett MVG.
Det finns inget varm vatten hemma och det kommer inte finns det på hela helgen. Våran varmvattenberedare har gått sönder. Och i morgon kommer själva beredaren och på måndag kommer rörmokare för att koppla i den. Så jag som hade tänkt ducha innan skolan i morgon får skippa det. Blir att duscha hos henrik i morgon kväll i stället. Och på söndag blir det nog att duscha hos mormor.
Nej matte var det som gäller nu.
Kram!



Godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, hoppas att jag kan somna tidigt. Eller i alla fall tidigare än vad jag har gjort under lovet. Så nu blir det att skicka lite sms till älsklingen innan jag somnar.




Nyduschad

I morgon börjar skolan, känns kul att träffa alla vänner igen :) men läxor och sånt är inte lika kul. I alla fall det som jag hade tänk skriva innan jag fortsätter att plugga veterinär är att mitt hår luktar super gott tack vare Garnier Fructis ny balsam som innehåller grapefrukt extrakt. Det är det nya balsamet för normalt hår :)
Nej nu tillbaka till veterinär-plugg.




Måndag

Idag har jag gjort en hel del. Jag har pluggat veterinär, tömt kattlåderna, gått promenad med hundarna också har jag och mamma beställt hem en pilatesboll :) Jo jag gjorde även dagens middag, våfflor. Just nu sitter jag mest och väntar på att henrik ska smsa och det står att jag kan gå och möta honom på konsum. Vi ska köpa nå fika till ikväll, jag betalar.

Jo det där med pilatesbollen, mamma har fått övningar av sin sjukgymnast som hon ska göra. Så jag har blivit sugen på att börja träna hemma jag med. Också fick hon ett bra ebjudande i tidningen Amelia så det hoppade vi på. Jag har så mycket problem med min rygg just nu efter skolios-operationen februari 2007. Det finns faktiskt en del träningsredskap hemma hos mig nu :) Vi har hantlar på 1kg och 2kg och en abslider, okej så mycket var det inte :P men det fylls ju på med en pilatesboll inom kort.

Men nu har jag suttit och skrivit det här inlägget ett tag så nu fick jag sms från henrik. Så ska gå och klä på mig och möta honom.

Erbjudandet på pilatesbollen, syns lite dåligt. Men den kostar 99kr(+frakt 29.50) och är 55cm i diameter.



Fladdermöss


Klicka på någon av bilderna för att komma till artikeln

Hihi de är så himla gulliga :] kolla bara på bilden nedan:



Kattungarna växer

Kattungarna är nu 2 veckor gamla och här kommer några bilder som jag har tagit på dem idag. De heter nu mera Lady och Lufsen.

Maja, Lufsen och Lady


Maja, Lady och Mufasa


Maja och Lufsen


Tillbaka i lådan efter att blivit fotograferade



Lördag,

nu film, The prestige och smsa med henrik så gott det går. Han är oss ante och har mini-lan tillsammans med ante och emil. Sov oss henrik i natt, mysigt. Trevlig frunch med älsklingens bror och hans flickvän. Pratade om mina och Johan och Mirtos husdjur.
Jag vet inte om det är något konstigt med mig eller men jag saknar henrik väldigt mycket, och speciellt nu när jag vet att jag inte kommer träffa honom på några dagar eftersom han lanar. Vi har spenderat så mycket tid med varandra de sista dagarna så jag är som van att vara med henrik varje kväll. Men måste ju ändå ändra på det nu, när skolan snart börjar. Och jag säkert kommer ha en del plugg så då kan vi inte träffas varje kväll.
Nu ska jag fokusera på filmen.

Godnatt!



Lördag

Sov hos henrik natten till idag. Jag kom hem vid kvart i fyra tror jag klockan var. Satte mig i soffan och såg tv med mamma och pappa. Sen käkade vi middag och syrran for till en kompis som hon ska sova över hos i natt. Så ikväll har det bara varit jag, mamma och pappa. Vi har sett på Fångarna på Fortet och ätit lite olika go saker.
Jag har smått smsat med henrik och kollat vad han gör. Han är med ett gäng av våra kompisar. Om ett litet tag ska jag gå och lägga mig.

Jag just nu, med nallen jag fick av gulliga henrik i julklapp♥


GODNATT

RSS 2.0