Onsdag

Orkar fan inte just nu egentligen, är grymt nervös över fyisk provet i morgon. Men har i alla fall gjort klart en idrotts uppgift som skulle ha varit färdig för ett år sedan. Men det är så mycket mer som måste göras, men jag ska bli bättre på att göra saker i tid. Nu har jag två gammla saker som inte färdiga som skulle in för ett bra tag sen, romananalysen och träningsdagboken.

Har ont i läppen sen dagens basketspelande på idrotten. En kille skulle täcka mig från att stress hans lagmedlem så han blockar mig genom att he upp armarna, väldigt fort och väldigt hårt. Och han är längre än mig så hans arm far upp i "läpphöjd" för mig. Så sitter nu här med ett jack på insidan av läppen och en mindre fläskläpp.

Nu blir det datron en stund till sen CSI - Trilogin del 3 kl.21:00 på Kanal5 :D Och efter det hoppar jag in i duschen.

Jag är på lite bättre humör nu, men är fortfarande nervös inför fysiken i morgon. Måste verkligen klara provet, det skulle göra dagen.

Förhoppningsvis blir helgen den bästa på väldigt länge!


Lördag

Ska alldeles strax gå ner på ica och möta upp älskling och de andra där sen blir det att gå till sebbe och se film. Hoppas vi kommer att se "Natt på museet", för den har jag inte sett.
Ha en bra lördag kväll!



Älskar dig Henrik Dahlberg (L)

Torsdag

De "big thing today" var studie besöket hos en grisbonde i Pengsjö. Snacka om att vi alla luktade girs efter det!! Så nu har jag nyss duschat, ska snabbt torka håret och fixa de. Sen ska jag gå över till älsklingen och tillbringa kvällen med mys och Vampire Diaries! :D
Ha en bra kväll!

Godnatt!

Precis, godnatt! Nu ska jag krypa ner i sängen efter en mysig kväll med älskling och Grey´s Anatomy. Så ja, kort vart det.


Onsdag

Just nu sitter jag i mitt rum med älsklingen. Dagen har varit bra, med blev inge skridskor så jag tog de till skolan i onödan. Lite jobbigt eftersom det är inte det lättaste väskan. Men aja, åt lunch med Mimi och Sofia, pasta med ost-och skinksås bjöd matsalen på.
Jag hade tråkigt när jag väntade på älsklingen så startade webcamen, här är lite av resultatet:

Orginal färg på allt







Ne ska sätta mitt fokus på utråkade Henrik nu :P
Ha en bra kväll!

Sängen nästa

Kommit hem från Henrik för ett tag sen. Så ska nu krypa ner i sängen. Imorgon är första lektionen engelska, sen har jag hål timme och då är jag med på TE08s lektion. Lunch och sedan idrott, vi ska ha skridskor så ska ta med mig mina egna skridskor till skolan imorgon. Kul kul! Sen är det mentorstid och sen slutar faktiskt jag. Så en slapp dag i morgon.

Godnatt!


Men kul att du tittade in :)

Ja som sagt, fett stort IG på fysik provet idag. Blir att göra omprov nästa vecka. Kjell, fyiskläraren, sa att vi glömmer provet jag gjorde idag. Så jag ska verkligen ta mig i kragen och plugga den här veckan. Det var så mycket annat förra veckan så fyisken fick inte plats i min hjärna. Men Kjell är schysst. Och jag tänker inte på det så mycket, så länge jag klarar Godkänt-gränsen på omprovet så löser ju sig allt. Men blir nog inte plugg just ikväll. Ska snart äta middag, sen blir det att gå över till min bästa och mysa och äta godis(jag ska i alla fall äta godis) (L)

Ha en bra kväll!


God morgon

Hej alla kära läsare! Just nu sitter jag på svenska lektionen och ska skriva en krönika. Men kollar in på massa boggar, hihi. Ne men ska börja skriva krönikan snart. Nästa lektion är Fysik, och då har jag prov och jag gissar att jag kommer få ett stort fett IG. Har inte pluggat nåt, av den anledningen att jag inte fattar.
Ha en bra fortsatt dag!

GODNATT

Kom nyss hem från min bästaste sötaste Henrik(L) Så jag ska kryp ner i sängen nu, vill inte vara fruktansvärt trött i morgon. Hoppas ni hade en bra kväll. Och jo föresten jag ska inföskaffa mig en sån där gym/pilates boll. Trimmad mage till sommaren, yes. Nej men sängen var det nu, Godnatt.


det är lite konstigt ljus eftersom det är mörkt i mitt rum och det är en lampa bakom datornskärmen som är tänd.

Kvällens planer

Idag började skoldagen med en slapp engelska lektion, folk redovisade sina dikter. Sen hade jag hål timme så var med på TE08s lektion, persondata. Rätt roligt att sitta och lyssna på det. Sen var det lunch, köttbullar, brunsås och potatis, och potatisen var faktiskt relativt god så det gick och äta. Och Sen matte, jag har föresten flätor idag, så min mattelärare sa "idag var det flätigt" och nämnde något om Rapunzel, hehe. Vi hade genomgång och sen arbete. Vi satt tysta och arbetade, så matteläraren sa i slutet av lektionen "vad bra ni har jobbat, varit tysta som möss". Dagen fortsatte med Veterinär Profil, skit gott fika som Amanda och Evelina hade bakat. Och redovisning av arbetet.

Jaha kvällens planer då, nu ska jag plugga fysik. Sen blir det middag och fara till mormor och vattna hennes blommor, hon är i Vietnamn, och pröva hennes såndära gymboll. Sen hem och dusch och beroende på vad klockan är så går jag över till älskling eller stannar hemma.



Söndag

Sitter här vid datron nu, lyssnar på musik och kollar på bloggar. Idag har jag suttit inne hela dagen och skrivit färdigt mitt veterinär arbete om höns. Och sen ikväll kom älskligen över, vi låg och myste i min säng och såg wipeout på kanal5. Hehe, YES Svensken vann! Skola i morgon, känns ändå rätt okej. För min helg känndes en dag längre. I lördags hade jag söndag så det var nice. Nej tänker hoppa i säng nu, lägga mig och smsa med älskling innan John Blund knackar på dörren.
Godnatt!

blogg torka på hög nivå!

Har egentligen inte riktigt tid att blogg nu. Men tänkte lägga upp några bilder


Jag känner mig söt :]


Försökte läsa i höns boken, jo det gick ändå rätt så bra. Fast startade ju webcamen så ja hehe vet inte riktigt om det gick så bra.


Och började i stället läsa i nyaste nummret av vecko Revyn.

Nej ska gå över till älsklingen nu, blir mys och att se Vampire Diaries kl.20.00
Ha en bra kväll!

Måndag V.11

Var faktiskt riktigt taggad på skolan i morse. Kan ju vara därför jag slutade kl.13:00, eller? Ikväll har jag hunnit med att duscha, sett tv, bråkat med och skrattat åt syrran, varit på bra humör, fått ett "slag i magen" av älskling som inte kom över ikväll. Räknat matte, läst i en gammal Vecko Revyn. Ja säker mer men känner att sängen känns väldigt lockande. Smsa lite med älskling sen sova. Och gossa med en katt om det är någon katt som gör mig sällskap i sängen.
Godnatt alla läsare!


Btw, kvällens nya musik favvo är:

Elov & Beny - 15 minuter en kvart
Elvo & Beny - Hal som en tvål
Elov & Beny - Singel och sökande
Elov & Beny - Kändisar

(pic: www.google.se sökord "Elov & Beny")

Oj, snart är lovet slut

Ja snart är det här lovet slut.
Tisdag eftermiddag till torsdag kväll var jag med älskling i hans familjs stuga. Det var mysigt och riktigt kul. På onsdagen så var vi ute och gick och vi snömulade varandra. Vi tog en sväng med skotern också, jag körde typ 6meter hehe. Alltid något.
Igår var jag, henrik, anders, william, söjk, johnny och andreas hos sebastian. Alla förutom jag och anders spelade x-box. Jag och anders såg film på tv6 "6:e dagen" tror jag filmen hette.
Idag blir det kalas för kenneth, henriks mammas sambo. Så jag ska snart ta en dusch och sen bestämma mig för vad jag ska ha för kläder på mig ikväll.

Och ikväll är det ju även finalen i Melodifestivalen. Och de som deltar är dessa:

Vem vill du ska vinna?



Andreas Johnson - We Can Work It Out


Anna Bergendahl - This Is My Life


Darin - You´re Out Of My Life


Eric Saade - Manboy


Jessica Andersson - I Did It For Love


Ola - Unstoppable


Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar


Peter Jöback - Hollow


Salem Al Fakir - Keep On Walking


Timoteij - Kom


Mina favoriter är Eric, Darin, Timoteij och Anna. Får se om jag kommer se något, henrik sa att jag kanske skulle kunna göra det. Skulle ju vara roligt att se så jag inte behöver se reprisen i morgon.

Tisdag

Idag ska jag på möte mellan 18:00 och 19:30. Sen ska jag gå till älskling och ge honom hans grattis puss och kram. I alla fall har inte tid att skriva mer nu, måste ner och hjälpa till med maten.

Hoppas ni får en bra kväll!




(pic: jag, med web
camen för 30 min sen)

Gratulationer till min älskling

Tänke bara slänga upp ett inlägg och gratulera min älskling på hans 18-årsdag. Han fyller alltså 18år idag, den 2 mars.

♥ Älskar dig! ♥

(pic: google.se)

CSI

Just nu sitte jag och ser CSI på kanal5. Det sluter om 7min. Sen blir det att sova, fast såklart lite sms skickade först.
Godnatt och sov gott

Jag just nu

(pic: webcamen på datorn)

Mamma hämtade hem ett H&M packet efter maten, och jag fick hem detta:

(På andra bilden tände jag en till lampa, därför de olika färgtonerna i rummet)








Måndag

Idag fick jag se NP i matte C. YES!! jag fick VG på provet vilket resulterade med ett VG i matteC kursen. Glad jag blev att det plugg jag la ner lönade sig. Så den här veckan har jag ingen matte, nice nice. Då kan jag fokusera på engelska provet som jag har på torsdag.

Igår var jag hos älsklingen på kvällen och firade hans kommande artonårsdag. Träffade hans mormor och respektive, hans moster och respektive och hans morbrors fru.
Kan säga det att jag var grymt nervös innan. Trodde inte att jag skulle bli SÅ nervös, men oj vad fel jag hade. Det släppte i alla fall sen när vi satte oss ner och fikade. Trodde de skulle vara nyfikna på mig men det var de inte. Det som blev var att när hans moster frågade om jag också gick på liljaskolan så svarade jag ja och berättade att jag gick andra året på Naturvetenskapsprogramet.

Planerna inför kvällen är att:
plugga lite engelska,
duscha,
se Familjen Annorlunda(tv4 20:00),
se CSI(kanal5 21:00)
och
och såklart under hela kvällen smsa med älskling


HA EN BRA KVÄLL


"lycka"
(pic: google.se)

RSS 2.0