Söndag

Igår var det mys pys med älsklingen min (L) vi såg lite på "På smällen" som gick på tv3 och låg och pratade. Jag åt två mackor där omkring elva för jag var grymt hungrig. Och jag blev sen hem så mamma var väldigt irriterad på mig i morse. Så jag ska skärpa mig.

Idag har syrran dammsugat, mamma torkat golven, pappa skottat snö och jag fick tvätta handfaten och toaletterna på de toaletterna vi har. Sen tog jag hundarna på en promenad i det här fina vädret. Var faktiskt riktigt skönt att vara ute och känna snöflingorna träffa ansiktet. Tog lite bilder på hundrna så här kommer dem:

Ludde, som blev väldigt snöig


Ludde


Frasse


Ludde


Ludde och Frasse


Ludde och Frasse in action


Ludde och Frasse in action

Ändrade planer

Som rubriken lyder, ändrade planer för kvällen.
Blir mys med älskling ikväll(L). Och byter du outfit eftersom jag tänkte ha de kläderna i morgon på firandet av älsklingen på kvällen. Fast inte med oversize munktröjan. Han fyller 18år på tisdag(2mars).
Så istället blir det:

Mörkblå oversize mjukis byxor
Orange linne med brun fågel
Turkos oversize munkjacka
Halsband med ett A

Lördag

Men tjena! Hoppas du som läser det här mår bra. För jag mår super bra! Ny duschad och fick veta tidigare idag att jag fick MVG+ (vet att men inte kan få MVG+ egentligen men det är läraren som bestämmer) på kattprovet.
Jag var rätt säker på att jag skulle få MVG men jag är rätt så självkritiskt så kändes inte som att det gick så bra.
Alltså så himla skönt, har skrivit MVG på alla veterinärproven så i alla fall en kurs på gymnasiet kommer jag få MVG i.


Just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik. Och har fixat kvällens outfit:

Jeans leggings
Linne
Lila t-shirt
Turkos oversize munkjacka
Halsband med ett A

Ikväll blir det att vara med kompisarna och älskling. Ska alldeles strax kolla in trailers på kvällens filmer och bestämma vilken jag helst vill se. Jag har rätt stor makt om vad det ska vara på tvn. Igår var jag den enda som såg filmen som var på kanal5. De andra fyra personerna i rummet gjorde något annat.

Hoppas ni får en bra kväll



SnöFredag

Dagen började med att jag var hur pepp som helst på matte prov. Vilket kändes skönt eftersom jag var lite trött. Jag satt i tre timmar och 15 min, från 08:30 till 11.45.

Kan ju verkligen säga att jag längtar tills på måndag. Då kommer min matte lärare ha rättat provet och jag får då veta mitt betyg i matte C. Och något jag också kommer få veta på måndag är resultatet på veterinärprovet som jag hade i måndags.

Ikväll blir det vanliga, ska vara med mina kompisar och älskling. Fast vet inte hur länge det blir ikväll, eftersom jag kanske ska med mamma till stan i morgon. Det är kattvisning på Granngården, och måste då åka här hemifrån vännäs klockan 08:45. Och det är det som känns dryg, att stiga upp så tidigt. Liksom att vara på Granngården en dag gör inte så mycket, har ju mobilen med mig. haha. Har inte riktigt bestämt mig än. Får se hur jag gör.

Nej nu ska jag fortsätta med det jag gjorde; smsa med älsklingen och skriva att han är en knäppis.

har kvar båda snickerskakorna som var menade till matteprovet, blir gott ikväll.
(pic: jag)

Kväll

I eftermiddag tog jag en lång promenad med hundarna, sen satt jag och räknade matte tills det var middag. Jag hoppas jag kommer få mitt VG i matteC i morgon gäller det, upp till bevis.
Ikväll är det filmstudion men känner inte för att gå. Tänker i stället gå över till älsklingen. Så ska gör det nu.
Ha en bra kväll
(L)

(pic: min webcam, på mig)

Torsdag

Just nu sitter jag och har engelska. Vi håller på att söka dikter som till talar oss. Och berättar våra tankar runt dikten "Where the wild roses grow".
Jag hade ont i huvudet igår så vart inget till inlägg efter jag hade duschat. Jag somnade 21.10 och det var riktigt skönt att stiga upp i morse och känna mig riktigt utvilad. Blev ju att sova två timmar längre än vad jag brukar göra.

Klicka på bilden för att komma till youtube klippet

(pic: google.se med sökord "Where the wild roses grow")


ARGH!

Alltså varför!? varför kan det inte bara få vara som jag vill, bli som jag vill. Varför är det alltid något annat jag måste vara på när jag verkligen vill vara någon helt annanstans.

Det där första är alldeles för långt för att ta här på bloggen, känner inte att jag orkar det heller. Har lite ont i huvudet just nu, och anstränger mig så jag mår lite illa.

Jo till anonym som kommenterade mitt inlägg som jag skrev i måndags; vet inte om du var seriös med frågan. Men i alla fall, katten på bilden är en katt som är rasen Perser. Och de ser ut så. Här är några bilder från google.se med sökord perser:
 

Hoppas ni får en bra fortsatt onsdag kväll. Jag kommer nog lägga mig tidigt eftersom jag har ont i huvudet.
God natt och sov gott alla kära läsare

CSI NY - kväll

Måndag kväll blev en kväll med en varm dusch, programmet Familjen Annorlunda och CSI NY. Och som alla andra kvällar, smsade med älskling. Får se om han kommer hem till mig i morgon kväll. Vi båda måste plugga och repetera matte, har ju Nationella prov i matte C på fredag. För att få mitt VG i matteC måste jag skriva ett självklart VG på provet.

Nu ska jag fortsätta se CSI NY och sedan krypa ner i sängen och smsa med älskling innan jag somnar. Sov gott alla kära läsare


(pic: google.se)

Måndag :)

Ja i morse vaknar jag och kollar på mobilen, fan jag somnade innan jag skickade godnatt-sms till älsklingen. Argh! Han är bara så gulliiiig och är min(L)
I alla fall så fortsatt morgonen bra. Engelskan var kul, fast fick vet att vi ska skriva egna dikter och det är jag verkligen inte bra på. Eller alltså det blir inte som jag vill. Vi lyssnade på en dikt på youtube, "Where the wild roses grow" (tryck på titeln så är det en direkt länk till det vi såg) Dagen fortsatte med håltimme, var med Sofia på hennes CAD A lektion. Läste i veterinär häftet. Lunch åt jag med henrik, william, ante och sebbe. Det var soppa men jag åt bara börd och drack vatten, haha bröd och vatten. Matte lektionen var okej.
Sen var det veterinär prov om katten. Tror jag kommer får MVG, hihi. Det var min dag. Ska gå och göra nå nytta i köket, diskmaskinen behöver tömmas.


(pic: jag på min familjs katt pärlan,2009-05-07)

God morgon

Vakande för 50min sen, så himla skönt att vakna upp och vara ensam hemma. Mor, far och syrran är i stan.
Nice kväll igår, vi satt och såg "Snakes on a plane". Har sett den förut, tycker den är riktigt bra. Fast jag önskar ormarna såg lite mer verkliga ut.
Fast kanske inte, vaknade av en dröm. Drömmde att en orm kramade död en av mina katter :( :( :(. Så vid 6:00 vaknar jag upp och har nyss drömt det. Skönt att 10sekunder efter jag vaknar kommer katten som var med i drömen och lägger sig i min säng.

Ne bäst att stiga upp hur sängen och äta frukost. Är hungrig på en god frukost :D



FREDAG!

Äntligen fredag! Idag hade jag bild på morgonen, satt och skissade upp en bild som jag ska måla av. Sen var det lunch, stod att det skulle var Fläskpannkaka fast jag tycker inte att det var nå fläsk i mina pannkakor.
Det var matte efter lunch, hade vikarie för den riktiga läraren var hemma med sjukt barn. Och det var den tystaste matte lektionen jag har varit med om på riktigt länge. Alla satt och räknade och repeterade inför Nationella provet.
Var kvar på skolan ett tag efter jag hade slutat; snackade med ville, var med älskling en stund innan hans lektion började. Sen vid 13:50 så gick jag hem. Tog en sväng med hundarna och efter det har jag bara suttit här vid datorn.
Kollade in klipp på
youtube som var när Björn Gustavsson gör standup. Kolla in om du gillar Björn Gustavsson, riktigt kul! Kolla på alla fyra delar.


(pic: google.se)

Kväll :D

Efter middagen så for pappa och hämtade ett paket med kläder som hade kommit från H&M. Så blev att prova kläder. Riktigt kul, får mig att längta till sommaren!


Här är tre av de fem plaggen jag fick hem. Har inte tid att skriva mer nu. Ska på filmstudion som börjar 19:00. Ska se "man tänker sitt".
Efter filmstudion så ska jag till älskling.
Ha en bra kväll, för min har börjat bra och kommer bara bli bättre!

Torsdag

Igår var det nice idrotts lektion, fotboll. Typ det som hände igår.
Idag var det engelska grammatik test på morgonen. Känndes som det gick riktigt bra. Sen var det fysik, fick tillbacka fysik labrapporten. Den var godkänd och min lärara sa "det här är bra, fortsätt rocka" hehe. Sen var det en till engelska lektion vi snacka om stämingar, alltså lawsuits.
Lunch nästa då, ja pannbiff med typ grymt hårda potatisar. inte så jätte gott. Efter lunch var det matte, sista lektionen sen få gå hem.
Väl hemma så tog jag en fika och sen gick jag ut med hundarna. Sen har jag suttit och räknat matte.
Nu är det middag, blir ett inlägg till sen
ha det bra!

Tisdag

Ska alldeles stax gå ner och börja med maten. Pannkaka. Har ni ätit någon semla idag då? Än så länge har jag inte gjort det, men blir ikväll efter jag ha kommit hem. Ska gå över till älskling. Typ det jag har att skriva, och har ändå inte tid att skriva mer nu. Ska börja med maten.


(pic: min från 09-04-21)

mongio

Bara en random rubrik. Blogg.se ville inte funka för mig igår efter jag hade duschat så blev inget inlägg. Igår så såg jag på CSI NY på kanal5 efter att jag hade sätt Familjen Annorlunda.

Just nu sitter jag på svenska lektionen och ska skriva en sammanställning av två texter. Ska fortsätta med det nu så jag inte måste göra det hemma.


(pic: google.se)


min svenska kunskaper borde kanske blir bättre?

En person kommenterade mitt sista inlägg igår, "Är det en mycket vis person?" . Liksom oj, det skulle ju inte riktigt stå så. Skull ju ha stått "en viss person".

Idag var det engelska på morgonen, dagen fortsatte med att jag var med på TE08 lektion. Det var persondata, det bygger datorer.
Lunch.
Och sen matte, repeterar inför Nationella provet som är nästa vecka på fredag. Veterinärprofilen efter det, vi for på studiebesök till Obbola. Här är deras hemsida; S*Evenstars. Så kom hem vid 17:00 idag. Efter middagen har jag räknat matte. Och nu ska jag ta en dusch och sedan blir det att se Familjen Annorlunda på tv4. Ha en bra kväll.


Fortsättning på min söndag kväll

Efter blåsningen så blev det film på tv3, som jag fortfarande ser på för den slutar kl.23:15. Filmen heter "Catch and Release" och jag tycker den är riktigt bra. Är en romantisk dramakomedi. Efter filmen blir det att sova. Så det här blir mitt sista inlägg för detta års Alla Hjärtans Dag, 14 februari.

Hoppas ni hade en bra Allla Hjärtans Dag. Min kunde ha delats med en vis person men jag är lycklig ändå (L)
Godnatt och sov gott alla läsare




Söndag kväll

Kvällen kommer bestå av Blåsningen på tv3 och ska nog äta min chokladpudding som jag köpte igår. Och även dricka upp min Coca Cola.


Och så klart det viktigaste; smsa med älsklingen (L)

frisk luft och solsken

Yes, frisk luft och solsken är riktigt nice!
Har nyss kommit hem från att ha varit ute och åkt skridskor med Angelika och hennes bror Samuel. Det var riktigt kul, första skridskor turen för i år! Var på isen som är vid liljaskolans idottshall. Det var två små pojkar där också vid namn mattias och viktor. De var med och "hockey passade" med oss. Vi hade en hockeyklubba för lite, för jag hade inte tänkt på att ta med den jag har, men jag smsade pappa så kom han med två till. Vilket var bra för en vi hade var för vänsterhänta(felvänd för oss). Tog med mig kameran men orkade inte ta fram den. Så finns inga bilder, men vi ska nog fara ut någon annan helg/dag också så då ska jag försöka ta kort.

Men tog kort på operatårtan som jag och min familj åt efter lunch. Kaffe + tårta = mums!



Söndag = alla hjärtans dag

Ska försöka komma ut idag. Nu ska jag alldeles strax äta lunch sen blir det operatårta(rosa prinsess tårta). Äter tårta eftersom det är alla hjärtans dag idag, brukar inte äta tårta i vanliga fall på alla hjärtans dag. Men mamma ville ha det. Ne bäst att gå ner till köket att äta lunch så inte föräldrarna börjar skrika. hehe. Ha det bra! Skriver senare idag.

( en film jag vill se, Valentine´s Day)

About Fredag och Lördag

I fredags hade vi ingen middag hemma så jag fick gå ner till ica och köpa bullens korv och bröd. Sen vid 18.00 skjusade pappa mig till henrik. Där var även william och emil, ante slöt upp vid 20.00 när vi gick till ica. Det blev en kväll av film och allmänt flum, vi började se film vid 22.00. Vi såg Brüno och en annan film som jag inte minns vad det hette. Sen gick jag och henrik och la oss. William gick också och la sig samtidigt som oss. Ante och Emil satt nog uppe och pratade ett tag. Tror jag somnade vid 03.30 kankse, tittade inte på klockan.

(Lördag)Vaknade vid 11.00 fast steg inte upp förens vid 14:30. Och då var jag fruktansvärt hungrig. Vart hungrig vid 00.00 så hade varit hungrig i över 12timmar, men inte tänkt på det så mycket. Fick lite ont i magen efter de tre hårdbröd mackorna jag åt till "frunch" men inge mer. Eller jo var väldigt skakis innan och senare på kvällen efter jag hade ätit middag. Not good. Måste bli bättre på att äta något mitt i natten när jag sover över. Kom hem vid 17.00 och då stod middagen på bordet. Sen tog jag en dusch och som alla andra lördagar kväller så var jag med killarna. Det vart filmen "40 year old virgin" som gick på tv3.

Badminton onsdag

Dagen började med en trevlig engelska lektion. Fortsatte sedan med att sitta och kolla när henke, ante, sebbe och anders satt vid datron. De skulle egntligen ha en lektion som heter CAD B men läraren var inte där.
Sen var det lunch, pasta med ost- och skinksås. Gott, jag åt även en hårdbördmacka och sallad. Och nu till rubriken, hade badminton på idrotten.
Mattias höll i egen lektion, men det som var sämre var att vi inte fick spela badminton nå jätte länge. Vilket var dåligt, jag gillar badminton.
Sen var det metorstid, blev snack om att sälja grejer så vi får pengar till egypten resan i oktober. Sen satt jag kvar på skolan och snackade lite med william. Blev ett kort snacka med jossan också.

Ikväll så har jag sett gårdagens avsnitt av NCIS Los Angeles på tv3Play. Var ju inte hemma igår kväll, och NCIS Los Angeles är riktigt bra. Alltså de fall de får är inte alltid jätte kul men ser det för karaktärerna är kung.
Ska nu fortsätta lyssna på musik och chatta. Sen ska jag krypa ner i sängen och smsa med Henrik.

Godnatt och sov gott alla läsare!

(jag vill ha sommar)

(pic: taget av mig någon gång förra året)

Tisdag

Idag började dagen med svenska, emma min klass vanliga lärare var hemma och tog hand om sitt sjuka barn. Så fick vikarie, den första tanken som for genom mitt huvud var American History X. Vet inte riktigt varför, men har kanske något med att han hade svart t-shirt/linne(jag minns inte), verkade vältränad och hade kort kort hår. Vi fick sitta i datasalen och jobba.
Sen hade jag fysik, vi gjorde en laboration. Sedan lunch, parisare. Själva parisaren var liten mindre än bröden, vilket är grymt ovanligt på skolan, de brukar vara större än bröden. Så det gick ner två parisare med bröd, ketchup och sallad för mig.
Nästa lektion var matte, hade prov. Vet inte riktikt om jag kommer få VG på det som jag verkligen vill. Skulle nog ha pluggat lite mer, men G klarade jag nog. Sen gick jag hem och har jobbat med fysiklabrapporten. Gick en sväng med hundarna vid 15.00 och satte mig sen vid datron. Men orkar inte jobba mer med fysiken nu, kan göra det i morgon.

Ikväll efter middagen ska jag gå till henrik (L) Har slutat låta tv:n styra mitt liv. Alltså förut följde jag serier som gick varje vecka, och ofta två olika serier per dag. Finns betydligare viktigare saker här i livet än att kolla på andras låsas liv. Eller andras liv, följde förut till exempel "Bonde söker fru" och "Ensam mamma söker".

Hoppas ni får en bra kväll


(pic: min egen tagen nyss, har inte den bästa kvaliten på webkameran)

Måndag

Idag vart det en slapp dag. Steg upp och åt fil och flingor gick sedan ut med hundarna. Det var riktigt skönt ute inte alls kallt och solen sken. Åt sedan lunch, pannkaks creps med championstuvning. Och jag har lärt mig hur man gör med SodaStreemen så blev jordgubbsdricka till lunchen. Sen vart det att slappa framför datorn.
Jag har kommit på vad henrik ska få i 18års present. Vilket jag inte kan skriva här eftersom henrik läser min blogg. Inge mer om det. Har matte prov i morgon, känns okej tror att det kommer gå rätt så bra. Har pluggat lagomt mycket. Just nu sitter jag och ser CSI NY på kanal 5. Det slutar 22:00 så efter det ska jag läsa en grej i svenskan som jag inte okrade gör förra veckan. Och sitta lite mer vid datorn och sen sova. Så sov gott alla läsare!

 

 

Jag älskar dig (L)


till han med stort h (L)

Jag gillar dig så fruktansvärt mycket. Du betyder allt för mig. Jag tänker på dig hela tiden. Det är underbart att vakna upp efter en dröm där du har varit med. Det är underbart att ligga bredvid dig och se film och ha dina armar om mig. Det kallas lycka. Jag är lycklig med dig och om du inte visste det tidigare så vet du det nu (L) Jag är lycklig. Jag gillar dig väldigt mycket(L)



Lördag

Min dag började med att se slutet av Goofy Movie, där av att fått lyssna på "eye to eye" med "powerline". Vilket fastande på hjärnan och har gått runt hela dagen. Sen åt jag frunch och såg Let´s Dance. Senare så städade jag min hamsters bur och tog en dusch. Sen var det middag, creps. Senare hade jag inte så mycket att göra hemma eftersom min dator var hos söjk. Så gick dit. Och det är där jag är just nu. Så skönt att starta spotify och lyssna på bra musik! Ska nog starta en film nu, blir nog Switch. Jag gillar den väldigt mycket och kan den utantill så kan ändå kolla vad killarna gör.
Ha en bra fortsatt lördag kväll.


Fredag

Nu ska jag alldeles strax gå ner och hjälpa mamma med middagen. Jag är riktigt hungrig. Måste sen fixa grejerna jag ska ha med mig till söjk ikväll. Killarna ska lana, spela spel och jag tänkte ta med mig min dator så jag kan sitta och se film.
Har fortfarnade väldigt ont i mitt högra lår sen i onsdags. Har svårt att komma ner till golvet, alltså det gör fruktansvärt ont att böja knät med tyngd på det. Ner för trappar är värst får se hur bra det kommer gå nedför söjks trapp, vill då inte springa upp och ner där flera gånger ikväll. I alla fall jag är riktigt hungrig så ska gå ner och hjälpa mamma i köket nu. Ha det bra!

Bild från 30 Januari



(L) A(L) H (L)

Den senaste tiden utan bloggande blev så här:

Har liksom inte haft tid att skriva eller inte haft ork att skriva något vettigt och meningsfullt. Så här kommer en lagom lång resumé.
Kan börja med att skriva att jag har fått Godkänt i Kemi A och det är skönt att ha gjort bort kemin nu. I lördags (30/1) så såg jag filmen "The Number 23" den var ritkigt bra! men satt och såg den själv hos sebbe medan de andra kollade saker på datorn och det var inte så kul. Men man kan ju inte vara nöjd jämnt.
I veckan som har varit så:

I måndags gjorde jag inte så mycket specielt. Var i skolan under dagen, duschade och såg tv på kvällen.

I tisdags var jag på skolan på bilden på eftermiddagen så var det föreläsning om samtidkonst. Vilket typ är konst skapat efter en idé. På kvällen så ville henrik att jag skulle komma till honom, och så klart gick jag dit.

I onsdags så hade jag inge kemi för det är ju slut med det nu. Så i stället var jag med på TE08:s CAD B lektion. Vilket var väldigt roligt att sitta och titta på. Specielt att jag kom ihåg hur de skulle göra efter att läraren hade gått igenom det. Så jag hjälpte faktiskt till. hehe. Senare på dagen var det idrottslektion och den var grymt kul och grymt jobbig!

I torsdags(igår), alltså snacka om träningsväkr sen idrottslektionen. Hade ont i ben, armar, bröstmuskeler, magen och ryggen. Tycker inte att det gör så mycket men det är jobbigt. Fast kunde iaf gå hyfsat normalt. Sen på kvällen skulle min syrra till tandläkeren 17:30 så jag fixade så att pappa skjutsade mig till henrik. Vi hade det riktigt mysigt(L). Sen fick jag lov att gå vid 18:45. Hade lovat sofia att gå med henne på filmstudion. Filmen var lite konstig men ändå riktigt bra.

Det är den senaste tiden utan blogging för mig.


Jag gillar dig väldigt mycket(L)
du vet vem du är.

RSS 2.0