Söndag

Tänkte brara visa att jag lever. Blir en rejäl uppdatering i morgon, har inte riktigt tid nu. Då blir det bilder på de senaste internet inköpen och nya bilder på kattungarna :) Nu ska jag mysa ner i sängen och se fortsättningen av Wallander som börjar igen om 15min.


Tisdag

Blev en tur till biblioteket ikväll och sen förbi konsum för att inhandla bland annat grädde, proviva och phsalis :) För såklar blev det semlor på själv fettisdagen. Orkar inte skriva så mycket mer nu, mår inte sådär jätte bra. Har lite ont i huvudet, så det blir att snabb gå till sängen.



Godnatt

Torsdag

Var på klassmys hos petro igår. Blev lite senare än vad jag hade tänkt plus att jag inte heller hade tänkt dricka något. Eftersom jag hade pass inbokat idag, men så blev det inte. Men blev dock inte så mycket. Men resulterade i en huvudvärk idag. Så före rasten så hade jag inte sålt något, men Micke kom in och peppade upp mig en stund efter jag hade kört igång igen. Så vid fyra så dunkade jag iväg en order. Fixade fast lösning (internet och hemtelefoni) åt en person som endast körde med ett mobiltbredband.
Och ikväll var jag på kattvisning med mamma i BJKs klubblokal. Vi hade med oss Maja och mamma pratade då om cornish och devon rex :)

Nu blir det sängen, skönt med självstudiersdag i morgon. Är något jag verkligen behöver, har lite och läsa. Som ändå inte kommer ta hela dagen.

Gammal bild på Maja med kattungarna Lady och Lufsen 2010 27/12


Godnatt

Sune

Själv har jag inte tagit några kort på Sune, nyskottet till familjen. Han har varit hos oss nu i 1 vecka och 2dagar :)










Måndag

Har varit en lagom lugn dag på universitetet, trevlig lunch med ö-vikarna Elin, Elin och Bea :) Ikväll var jag och pappa och tankade bilen och hämtade ut mitt paket med böcker. Även pappa hade beställt en bok med mig. Självstudier i morgon känns hur skönt och passande som helst. Det blir jag och hundarna i morgon, mamma far nämligen till stallet.
Skulle vilja hitta på något på fredag under dagen. Typ träffa någon och fika på stan, men tyvärr är det ju så att de flesta av mina kompisar är ett år yngre än mig och vilket då går gymnasiet fortfarande. Får se om det går att få ihop något, vet som inte riktigt vem jag ska vända mig till och fråga.
Nope nu blir det sängen för min del,
Godnatt

Helgen

Henrik och jag firade vår alla hjärtans dag i fredags. Plus att henrik gjorde sin "del" i vårat firande av två år tillsammans. Vet att detta kanske låter lite konstigt :P
Men här kommer i alla fall bilder från det :) Tänkte lägga upp dem, och sen så är det nog så att Wallander: Vålnaden börjar igen. Så då ska jga fortsätta se det :)

Fint hade han ordnat :]












Kom på att jag inte har tagit något kort på nallen, så tog ett nyss med webkameran för att det skulle vara en närmre bild på den :)



Nu: sängen och se Wallander.

Godnatt

Kattungarna

Här kommer nytagna bilder på kattungarna som jag tog idag innan jag for till jobbet då det var soligt ute. Vilket är ett perfekt ljus att ta kort i :) Her bara upp de flesta, var lite svårare att ta kort på den blåa hanen. Maskande honan var lite mer villig att vara med på kort.


















Lördag

Jag har gått och lagt mig, har inte ens orkat startat datorn när jag kom hem idag. Bilderna från igår lägger jag upp i morgon, eftersom de är på digitalkameran. Ikväll blev det att se Melodifestivalen som planerat. Ändå lite skräll att Di Leva inte gick vidare någonstans utan är helt ute ur tävlingen. Men David hade en riktigt bra låt, trodde inte att han skulle sjunga en diskodänga när han klev upp på scen. Efter det såg jag Sherlock tillsammans med pappa, det var en riktigt bra avsnitt. Men tur jag hade Simba bredvid mig, hoppade till några gånger. Nu blir det att sova, är jobb som gäller i morgon endast ett pass vilket känns jätte skönt. Godnatt

Fredag

Ska försöka få ihop någon packning nu, det där lät ju lite gamaldags men aja :P Sen blir det att ta bussen om kanske sådär en timme ner till centrum och möta upp henrik. Måste äta i mig något också, typ en macka. Annars kommer jag vara väldigt hungrig när jag kommer fram till vännäs.
Tänka bara skriva att det blev ett VG på PSK-kursen (8,5 HP), så himla glad jag är :D Alltså den där uppsatsen som jag trodde skulle gå åt skogen för att diskussionen (tyckte jag) blev inge bra. Men VG blev det på den och så även på tentan.

Nu: kolla det sista på datron, sen packa och fika något :)


Universitetet

Har cirka 5minuter kvar av den lilla paus vi har fått på förmiddagsföreläsningen. Än så länge har föreläsaren tagit upp om berättar teknik, intressant, och tur att han har många exempel så man riktigt vet att man har förstått :P
Blir våfflor till lunch idag, tog från de jag stod och gräddade igår till middag.
På eftermiddagen är det seminarium där vi ska diskutera de diskussionsfrågor som jag bland annat skrapade fram igår. Sen blir det kanske att hämta ut tentan och sen hem och packa snabbt. För att sen ta bussen ner till centrum för att ta tåget 17:20 till vännäs med henrik.
Nu kör föreläsningen typ igång igen inom 1min.


Torsdag

Var några dagar sen jag skrev nu, har som inte kännt att jag har haft tid eller haft liksom nå bra att skriva. Visst då har det hänt saker men ändå. I lördags så for mamma och pappa och köpte/hämtade en mopsvalp på 7månader. Så nu är vi stolt ägare av mopsen Sune :) En svart mops, får lägga ut nå bilder sen. Vilket jag inte skrev om i förra inlägget.
Men i alla fall, i veckan har jag haft en del att göra. Haft lektion 10-15 mån och tis och sen igår jobbade jag mellan 12:30 och 21:00. Eftersom jag har självstudier i dag så var det skönt att köra dubblepass i stället för att jobba ons och tors.
Idag har jag tagit det lungt med en lite längre promenad med hundarna tillsammans med mamma. Har läst i en bok som jag ska ha två diskussionsfrågor färdiga tills i morgon.
Och i morgon blir det också att åka till henrik i vännäs. Och far hem på lördag lagom hemma för att se Melodifestivalen, eftersom jag jobbar ett pass på söndag som vanligt.
Nu: läsa boken "Den flerspråkiga människan"
Om en kort stund: Se tv, Sveriges värsta bilförare bland annat


Söndag och sömnen nalkas

Jag ska efter jag har skrivit det här inlägget lägga mig och sova. Jag är riktigt trött efter att ha jobbat dubbelpass aka 8h men har allt som allt varit på jobbet i 9½h :P Fick i alla fall iväg en order och det känns bra, men hade velat få iväg minst två.
Sherlock Holmes som jag och henrik såg på bio i fredags var riktigt bra, och det var riktigt gott att köpa de så kallade "snacksen"/chipsen som finns på SFbio. De snacksen var rikigt goda, henrik valde baconsmak.
I går var det Melodifestivalen som stod på tapeten, alltså Sean Banans låt var ju faktisk väldigt bra. Och fasiken vad kul att Dead By April gick vidare, mitt schlagerhjärta trodde inte att det skulle gå som jag ville. Och alltså Thorsten han såg ut som någon jäkla vampyraktig figur som gick barfota och som behövde gå på toa :P
Men nu är det sömn som gäller.



Godnatt

Fredag

Idag hade jag slälvstudier så har läst i "den flerspråkiga människan". Gick tillsammans med mamma idag med hundarna i kylan, Abbe hoppade i mellanåt på tre ben :P Sen idag har jag även sett två avsnitt av Pretty Little Liars. Den serien är egentligen rätt så skruvad, men jag gillar den ändå :)
Ikväll blir det att gå på bio med henrik, vi ska se den nya Sherlock Holmes filmen :)

Hoppas alla får en trevlig kväll, och jag hoppas att jag inte kommer fyrsa så mycket :P


Onsdag

Hade en tidig morgon idag, men det blev en riktigt bra dag. Kom hem, åt lunch samtidigt som jag kollade lite på tv och förberedde för redovisningen i morgon. Sen blev det promenad med hundarna, längre än vad jag hade planerat för jag gick förbi konsum och köpte hem mera teh. Sen när jag kom hem tog jag en fika och såg Chefen undercover som det var repris på. Jag gjorde middagen ikväll eftersom det var pasta med sås :)
Sen har jag tagit det lungt, blev att lyssna på Rammstein en stund. Och jo badade Simba och bytte sängkläder.
Nu kommer bilder från hundpromenaden och sen blir det sängen som gäller för min del.

Ludde


Abbe





Godnatt

RSS 2.0