Godnatt

Som sagt så steg jag upp 6:55 i morse och det blir samma visa i morgon. Så det blir att gå i säng nu för mig. Kunde har lagt mig tidigare men ville se finalen av Biggest Loser Sverige.
Med en egobild så säger jag, GODNATT!

ljuset är riktigt konstigt tack vare ljusröret jag har i skrivbordslampan, ursäktar över det



Hugo Djungeldjuret

La mig inne i mamma och pappas rum för att se på Hugo Djungeldjuret, men så länge orkade jag inte hålla ögongen öppna. Så vaknade av att jag fick ett sms :P Hade nog inte sovit så länge då, högst 40min. Men liksom det är inte så konstigt, det var rätt länge sedna jag steg upp 6:55 för att ta bussen en timme senare till universitetet.




Torsdag

Var kursstart på mattekursen på universitetet idag som kommer gå på halvfart. Jag hoppas det kommer vara en kul och givande kurs :) Engelskan kommer gå parallelt och den har start på måndag. Idag blir det en sväng ner till SFbio för att hämta ur biobiljetter till min syrra och hennes kompisar som ska se bio på söndag. Jag bokade åt dem igår och ska hämta ut dem idag.
Sen ska jag kolla upp hur det står till med priser för mattekursens litteratur.


Årets Julkalander 2012

Jag vet att det är länge kvar till julen 2012, men redan nu hålls det på med inspelningarna för årsets julkalender eller faktiskt sedan i januari. Så därför lägger jag upp ett klipp, och med det säger jag GODNATT!


mbb -> fast =fixat av mig

Japp idag fick jag sålt en order till en person som idag endast hade mobiltbredband. Så fixade fast bredband till henne, där av rubriken. Fick även veta att några kommer få flyttas från bredbandsbolaget på online till övriga sidan. Och det kommer de personerna få veta i veckan. Jag hoppas som tusan att det inte bli jag. Jag trivs så bra med att sälja bredband plus så är det ett sådant trevligt gäng. Men det är bara vänta och se.
Har fått dra ner mina timmar i april och maj för att hinna med att plugga också, pratat med josefin idag.
Nu blir det hemtenta skrivning som gäller.

Lägger upp en bild, så kan jag även visa att jag äntligen har fått hyllor i mit rum. Jag och pappa var och köpte den i lördags.




morgon morgon

Gud vad jag känner mig trött, hatar att jag vaknar och somnar om så mycket på morgonen med start vid 06:00. Idag är det ett pass jobb som gäller och sedna gå igenom hemtentan. Så om en och en halv timme sitter jag på bussen ner till jobbet. Jobbigt att vara trötter :P
Få se om det blir att prata med Josefine idag och prata om april och maj, som det ser ut nu får jag verkligen INTE in 12pass de två månaderna. Så får se hur det går att lösa. För min utbildning på universitetet går före mitt bisysslejobb. Får bidrag från CSN så kan klara mig på det, inga problem. Men vill inte sluta jobba, eftersom i Juni är det inga problem att få in 12pass eftersom jag slutar den 8 juni.

Nej nu ska jag läsa lite på hemtentan innan lunch :)


Godmorgon

Det är städning som gäller idag. Jag hoppas att jag kan få med mig pappa eller mamma till biltema för att kolla hyllplan till mig :) Vill få upp mina prynader någon gång. De har legat kvar i kartongen sedan vi flyttade hit eftersom jag vill ha hyllor i mitt rum. Vita hyllor, för det jag har att ställa dem på ny är träfärgat och det är så mycket som är det i mitt rum nu. Har tre vita möbler i mitt rum och resten är något slags trä.
Fast innan det blir någon färd till biltema och kanske Coop Byg så måste jag duscha.


AiluCrash - Turn The Tide (Cilla Turns)




Film och mini magnum

Jag gjorde middag till mig och syrran idag, eftersom mamma och pappa skulle ut och äta. Blev pommes och grillkorv för mig och hon åt pommes med köttbullar :) Vi såg sedan på Big Brother och åt mini magnum. Sedan efter halva live-bigbrother så bestämde vi oss för att starta en film. Och det blev filmen "Jag saknar dig" som jag köpt för ett tag sen. Egentligen av misstag, för glömde avbeställa ett bokpaket. Men orkade inte skicka tillbaka det, bland annat för att filmen var med, så på den vägen vart den i min ägo.

Alltså vad ska jag säga om "Jag saknar dig"? Faktiskt svårt, filmen har som inte riktigt sjunkit in än. Det hände på ett sätt så himla mycket i filmen. Måste som bearbeta den för att riktigt kunna säga vad jag tycker. Fast jag vet att jag tycker att den är bra, bra på alla sätt och vis. När det gäller själva handlingen och hur personerna är i den och allt sådant. Den är verkligen sevärd, och ett tips är att inte veta så mycket om den innan du ser den. För det var just vad jag gjorde.
Min syster däremot tyckte inte att den var så bra, hon hade tänkt ut sig att den skulle vara på ett annat sett, om jag förstod henne rätt. Så det är nog viktigt att inte alls ha några föreställningar om hur filmen ska vara, då blir den som bäst.
Den rörde verkligen vid mig, det kan jag säga. Känner en konstig känsla av lättnad, det går som inte riktigt att förklara. Vet inte heller om det är rätt att skriva att den är en känsla av lättnad. Det är nog mer en känsla av känslor.




Bilder från EpicFun.se och från imgur.com









Solen skiner, tvätten hänger ute

Jag och mamma gick ut med hundarna tillsammans. Blåste lite så jag hade pannbandet på mig i början, för är ltie förkyld och det kändes i högra örat i morse.
När vi kom hem så var vi ute på framsidan, mamma satt i solen och jag hackade i snön med spaden så det ska tina bättre. Mamma har nu hängt ut ett underlakan ute på framsidan. Första torkningen ute för i år :)
Nu ska jag nog gå in till mamma och pappas rum och starta en gammal godig till film. Har ju kartongen med alla barnfilmer i mitt rum, men vhs-spelaren är innkopplad till lilltvn i mamma och pappas rum.
Tar med mig datron.


godnatt

Huvudvärken är total, godnatt

Torsdag

Jag har faktiskt tänkt på hur dålig jag är på att komma på bra och roliga rubriken i stället för, som idag, torsdag. Men i alla fall, idag blev det lunchbuffé på Eurasia blev hur mätt som heslt :P Vid middagen kände jag fortfarande av att det blev en ordentlig lunch.
I eftermiddag har jag och mamma pysslat på med badrummet uppe, byt sängkläder i hennes och pappas säng och en lite till. Efter middagen idag så for jag och pappa och handla på Willys, det har som blivit våran grej på något sett. Det har nu de senaste veckorna varit han och jag som har åkt och veckohandlat.
Hade tänkt arbeta på hemtentan idag, men är trött i huvudet. Så det känns inte som en bra idé. Utan det får bli i morgon.

Om 15 min börjar "Sveriges värsta bilförare" så det ska jag se, och sen även "Sveriges biggest loser". Och till det blir det att äta wienerbröd som jag och pappa köpte idag.




påminnelse: glöm inte att se Den sista dokusåpan via tv6play

Just nu

Låtar från melodifestivalen 2012 i lurarna och lite smått pluggning nu innan jag ska sova. Tacka "något" för internet. Ska ta ut fem nyckelmeningar ur en bok som jag inte har, tills i morgon. Men google hjälper till med det, har fått ihop två just nu. Två till måste jag ha i alla fall, för att inte ha boken är det ju bra. hehe. Det är ju bara till ett seminarium så det kommer att funka.
9-12 på universitetet sen blir det lunch med henrik på stan, får även då mina salamikorvar jag köpt at Sara och Jennifer som börjar sin resa till egypten den 11 april :) Så det har samlat ihop pengar, och så klart ville jag vara med och stötta dem. Har ju själv åkit på den resan för över ett år sedan eftersom min klass åkte på hösten sista året på gymnasiet och de åker på våren deras sista år på gymnasiet.
Nej tillbaka till nyckelmeningarna nu.
Sen sova så säger Godnatt, redan nu.


Promenad med hundarna i solen

Eftersom mamma hade ett ärende ner till centrum på förmiddagen så fick jag själv gå ut med hundarna i det fina vädret :)









Efter promenaden så var jag ute på framsidan med dem, de fick leka av sig och jag stod i solen.


















Kattungarna utforskar huset













Filmkväll ensam

Ensam ikväll eftersom jag ska jobba dubbelpass i morgon och sover bäst själv så henrik åkte hem idag innan middagen. Så ikväll har jag jobbat på hemtentan, ja de senaste lördag har jag pluggat. Typ den bästa tiden på veckan att plugga, konstigt. Men sant, där mellan 18:00 till 20:00 då det har varit något att så på tv.
Ikväll ser jag en film, den sluter 22:45 går på sjuan och heter "The Painted Veil" från 2006 med Edward Norton ohc Naomi Watts. Av det jag har sett av den är den riktigt bra :) Har ju bara slutet kvar att se, det är reklam just nu. Gjorde även milkshake tidigare ikväll, blev med smak av hallon och blåbär. Det var riktigt länge sedan, så lite extra gott.
Efter filmen blir det hopp i säng. Jag är rätt trött, sov halv bra i morse. Har haft lite ont i ryggen också krånglar min mage. Kan typ inte äta godis längre, får magknip. Skit jobbigt.



Godnatt

...

tänkte bara visa att jag bryr mig, känns bara som om det blev helt fel. Förlåt.

Paket i posten igår

Eftersom jag jobbade dubbelpass igår for jag vid tolv och kom hem halv tio på kvällen. Och när jag kom hem så väntade ett paket med fyra ringar som jag beställt i söndas kväll från Josign.se :) 114kr för hela leveransen, hur nöjd som helst! Älskar den slingrande musen :)


Vilda kattungar på mammas pärmar








Robin Hood är en riktigt posör :)












Marion "vad gör du?"



Torsdag

Japp idag var det 2x2h grammatik som gällde med en timmes lunch i mellan. Typ alla i klassen var som zombies, hur trötta som helst och tysta på det :P Några hade varit ute igår och resten(jag bland annat) var bara helt enkelt trötta. Alltså ledighet kan göra så med en. Ikväll blev det middag på Piazza, tacobuffé och sen kaffe hos Kenneths sons flickväns syster :)

Har entligen bestämt mig för att komma igång med någon slags planerad träning. Det viktigaste är att bygga upp rygg- och magmusklerna. Vill få tillbaka den plattare mage jag hade när jag spinnade en gång i veckan. Fast nu får det bli situps. Och jag måste våga min rumpa till träningslokalen som föreningen har och se hur den ser ut. Vill typ inte gå själv, inte första gången i alla fall.

Morgondagens planer:
Plugga = göra klart min argumenterande text när Anja har skickat feedbacken på mitt utkast. Och sen bara läsa och analysera i "Åshöjdens bollklubb". Blir även en tur till Djurmagazinet på eftermiddagen med mamma. Just ja, hundpromenad på förmiddagen är inplanerad också :)

Byte i sängen igår, Vickan tyckte det blev riktigt mysigt



Senaste internetshopping

Från cdon.se allt även fraktfritt
orginalpris 349kr, köpt för 99kr




I en kampanj, betalat 0kr


Bokrea, 49kr om jag minns rätt


Bokrea, 79kr


Från bodystore
Två flaskor, 30kr/st fraktfritt



Kattungarna 4v (nu 6v i morgon)

Här kommer bilder som jag tog på kattungarna för två veckor sedan :P Bättre sen den aldrig



Robin Hood


Marion













Mars månad = Earth Hour

Ja så mycket annat man hittar på när man ska plugga :P Helt plötsligt blev det superintressant att testa ett nytt spel på facebook, eller kanske kolla vad andra spelar på facebook eller helt enklet gå in på www.wwf.se/earthour och hitta det här rolig/intressanta klippet på Dannys utmaning till Eric Saade.

Torsdag 1/3 2012

Ja, inga bilder än här. Alltså jag har inte orkat. Sanningen är ju att för att skriva här måste jag tänka efter hur jag mår, hur jag känner inför saker och hur jag orkar med allt OM det verkligen är så att jag gör det. Måste få tid att prata med Josefine på jobbet så att jag får möjlighet att dra ner mina timmar på jobbet i april. För att orka maj och juni också.
Har inte ens orkat plugga in kameran för att lägga in bilderna jag har tagit. Tusan att jag ska vara så här död idag när det är säljbar/afterwork som gäller i morgon. Japp men får hoppas på en piggare dag i morgon.
Nu blir det sängen, för nu är Sveriges biggest loser slut för idag.

Godnatt

RSS 2.0