Onsdag-snabb uppdatering

Jag har tagit bilder idag, men orkar inte lägga upp dem nu. Får se om jag orkar i morgon. Kommer vara bort rätt länge då. Åker med bussen 09:10, och kommer hem typ fem eller sex beror på hur lång Riskettan är i morgon som börjar 13:00.
Ska läsa om backning nu i studiehäftet och sen sova. Väckarklockan ringer halv åtta i morgon. Förresten så klarade jag Fas A idag = glad :D

Godnatt

Tisdag

Hade körlektion idag 08:15. Gick bra, märker själv när det blir fel vilket är bra. Som tillexempel när jag har kvar foten på gasen när jag ska växla :P
Blev i alla fall hämtad av mamma och syrran i stan. Vi var på buketten och köpte blommor till morfars grav och även till min mammas farmor och farfars grav som är på samma kyrkogård. Bilder nedan. Ikväll övningskörde jag lite hemma med pappa med henrik i baksätet. Sen for vi och handlade. Har även funderat över hur mycket jag ska jobba i sommar. Kommer behöva pengar men vill inte jobba ihjäl mig. Alltså speciellt i Juli då jag måste åka buss från vännäs. Hur fan ska jag orka det jag hade tänkt. Tur att jag inte än har lämnat in hur jag ska jobba. Ska prata med mamma i morgon om vad hon tycker låter bäst.

Före vi rensade upp och planterade nytt


Efter, vi planterade mini-rosen som är i mitten och det två gula framför


På mammas farmor och farfars grav


Vi planterade mini-rosen


Godnatt

Måndag

Känns bra efter första körlektionen. Alltså det kändes att jag hade kört det dära yttersta lilla med pappa. Kände mig riktigt duktigt. Visade även pappa ikväll vad jag hade lärt mig. Det jag tycker är så skönt är att jag verkligen inte är nervös i bilen. Jag är väldigt lung och metodisk alltså inte för att skryta men det är så det är. Men i alla fall just nu kommer jag verkligen vara en sådan person som bara är koncentrerad på att köra och kommer inte se vilka människor det är som går på trottoaren bara att det är människor :P
Ikväll blir det att se lite tv sen sova. Ska upp tidigt i morgon, har körlektion 08:15. Så måste ta bussen 06:50 från lägret. Vilket är ritkigt skönt, skulle annars bli väldigt stressigt att gå ner till busstationen.
Blir även hämtade av mamma och syrran i morgon, ska på graven och plantera blommor. Sen hem och vidare till badstranden! :D
Det är ju sommar nu!! YES!


Är inte så jätte nervös, konstigt

I morgon kommer jag ha min först körlektion med en körskola, närmare bestämt Trafikskolan Öst på Stan i Umeå. Ska gå intensivutbildning i två veckor med början i morgon. Jag borde typ vara nervös, har varit nervös i typ över en vecka. Men nu är jag inte så jätte nervös men blir säkert det i morgon när jag väl ger mig av med bussen in till Umeå. Drömde faktisk i natt om att jag hade körkort. Längtar faktiskt tills jag tar det, är avundsjuk på dem i min ålder som har körkort. Men den avundsjukan har faktisk just kommit. Det är nu när jag har börjat inse att jag faktisk ska lära mig att köra bil. Har kunnat övningkört med pappa i typ 2 år, sedan 2009 den 23 oktober tror jag det var. Men det haar varit så mycket i skolan så jag har aldrig tagit tag i körkortet förens nu.

Nej nu ska jag ta och lägga mig och sova. Har en del som måste göras innan jag ska till stan i morgon. Har körlektion 14:50, önska mig lycka till!

Godnatt

Film

Ser på "Att göra en pudel" just nu. Edith som är den gamla tanten i filmen som startade hundsalongen. Är även Lovis i Ronja Rövardotter. Så sökte upp Lena Nyman som skådespelaren heter på wikipedia. Och fick då reda på att hon dog i år den 4 februari. Ja varje dag lär man sig något nytt. Även fast det här var ju som lite trågit fakta men intressant i alla fall.








Lördag

Idag har jag städat en del i mitt rum och även tittat på Paris Hilton's Dubai BFF. Det sista avsnitt för dagen går nu :) Sen ska jag packa ihop lite saker och sen cykla ner till henrik. Ska sova där i natt. Ikväll ska vi se på The Vampire Diaries och henrik ska få massera min rygg, känner mig super stel. Sen tror jag att henrik har en överraskning till mig, jag är inte helt säker. Men han pratade om något igår så hoppas på det :D.
Hoppas alla får en trevlig midsommardag :)


Just nu

Just nu ser jag på film på Disney Channel, "Tinkerbell and the great fairy rescue". Sen blir det att städa i mitt rum.


Godnatt

Det blev så att jag och henrik i stället såg Fullt Hus 2 som gick ikväll på TV3. Rolig film, liksom en sådan film som jag ville se idag. Kände inte riktigt för en action, för The Expendables var faktiskt planB. Hade först tänkt se The Hangover men det var fel på filmen så gick inte att se.
Nu ska jag gå och lägga mig, är trött :P
Godnatt

Middag

Först bilder på middagen :P Grillat kött och kylkling, grillat spett med champinjoner och paprika och hemmagjord potatisgratäng.







Efter middagen så grillade jag, syrran och henrik marshmallows :)

Nu blir det att ta det lungt. Jag och henrik ska se The Expendables ikväll och äta lite ur en påse Gott & Blandat Orginal.
Hoppas alla har haft en bra midsommar, om inte annat så en hyfsad i alla fall :P Det regnar ju ute, det har ju typ regnat hela dagen alltså.


Midsommarafton lunch

Kattungarna låg och sov i soffan. Mormor och olle var här, även henrik som fortfarande är kvar. Han ska äta middag med oss och vi ska se en film ikväll.
Vi hade i alla fall en Midsommar lunch, här kommer bilder.





Eftersom det regnade så skippade syrran och pappa blommorna och hittade på en egen snygg design på midsommar stången i år :)


Lunch


En jätte god ädelostpaj med paprika


Ägg med och utan räksallad


Midsommarstången som jag har gjort för väldigt många årsen, typ lågstadiet


Glad Midsommar!

Onsdag

Har varit på trafiskolan och betalat för intensivutbildningen, tyvärr fick jag inga böcker tråkigt jag som ville börja läsa teorin. Skrev i alla fall avtal med Online så nu är det fixat. Sedan for vi(jag, henrik, mamma, pappa och syrran) till Eurasia för att äta middag, jag bjöd.
Sedan blev det fika med rabarberpaj med glass och/eller vanlijvisp med kaffe eller saft. Där stannade vi rätt så länge. Kom hem halv tio tror jag klockan var.
Har försökt att få tag i nå kompisaar idag och se om de har nå planer inför Midsommar. Men en ska till Göteborg och en annan till Granö och den tredje hade ingen anning. Så får se vad som händer, kanske blir att sitta hemma och se någon film :P





Godnatt

Utan oss ingen vinst!

Idag har jag än så länge ätit frukost, duschat, ätit lunch och sedan matat kattungarna tsm med mamma. Nu sitter jag vid datron och snart kommer henrik hit. Vi och min familj ska till stan idag, ska bland annat förbi trafikskolan öst på stan för att betala för intensivutbildningen jag ska gå v.26 och v.27. Vi ska även äta middag på Eurasia ikväll :) Så jag ringde och bokade bord tidigara idag.
Ska nu hitta nå kläder att ha på mig :P Sitter just nu i mjukisbyxor och min sov t-shirt. T-shirten är från när pappas jobb hade löneförhandling om det skulle bli löneförhöjningar och då hur mycket. Eftersom VD fick det så ville även arbetarna ta del av det.

Textan passar ju in på många andra jobb också :)



Studentbilder från mamma och pappas kamera















Tisdag

Har fixat ihop "alla" mina räkningar i min nya pärm bara för en stund sen. Ringde nyss till Online, men det var ingen som svarade lämmnade medelande. Måste in och skriva jobbavtal, ska jobba där i Juli efter intensivutbildningen för körkortet.

Saknar klassen redan♥ Tanken på att jag inte kommer träffa de här underbara människorna 5 dagar i veckan längre känns skit tråkigt! Allt vi har varit med om tillsammans, tiden med NV08 har förändrat mig till det bättre.
Tack för allt allihopa, ni kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta♥

















Måndag

Var i stan idag med mamma och pappa. Var på mediamarkt där jag fick ett USB-minne, 8GB från Kingston. Sen var det Stadium där det inte fanns någe bra, sen över på Intersport där pappa hittade sig en jacka för 299:- och jag hittade ett regnställ för 600:- (jacka och byxor). Sedan till Ica Maxi för att månadshandla, och på vägen hem tystade jag min lilla hunger med en Danio yoghurt & musli :) Den som är på reklamen.
Ikväll har jag duschat och varit med henrik. Har sett på Project Runway och sesångs avslutningen av CSI.





Regnjackan


Djurbilder från idag

Madonna


Madonna försöker få tag i mamma Kitty's svans


Mufasa, biter du i simbas öra?


Godnatt

Dåligt uppdatering

I fredags var jag och henrik på Lottas med hans pappa och hans sambo. Sedan gick vi på Mekka, jag och henrik delade på en råttbakelse :P







Här kommer bilder på grabbarna när vi satt uppe på tacket och de rökte ciggar.











Igår så bakade jag och henrik kladdkaka med polly och såg filmen Wedding Daze, roligt och annorlunda film. Sov över där i natt.
Idag har jag smått börjat gå igenom min saker. Badade även simba, fast sur på mig är han då inte. Han ligger i min famn nu. Jag ser på filmen Kärlek på Menyn. Den slutar alldeles strax, då blir det att sova.

Bilder från idag





Godnatt

Blommor på studenten














Kortet till den rosen på bilden ovan



Fler bilder från studentet



Alltså bästa bilden ever! :D Jag älskar den jätta mycket, kommer ihåg när jag var liten och kröp in i kanin buren och höll i kaninen som var där. Då var jag inte stor :P .Här kommer bilder på det jag fick i student present :)

Våffeljärn och gryta av Mormor och Olle


Halsband av Henriks mamma, ÄLSKAD på framsidan och framtid på baksidan


100kr och en fin dikt av min mammas moster i Söderköping


Bestik av mamma, pappa och syrran


Smörgåsgrilla av min moster, hennes man och mina två kusiner Joel och Anton


Mer bilder kommer sen :)


Studenten hittills

Här kommer bilder från min student hittills :D Med början med studentfrukost hemma hos mig :)





Skål!!





























Godnatt

Var ju på Harrys med klassen, hade med mig kamerna med tog inga bilder. Kände som inte för det. Nu har jag för ett tag sen duschat och ska nu gå och lägga mig. Stiger upp halv sju i morgon för att börja göra ordning innan alla klasskompisar kommer. Jen och krister kommer sju för att hjälpa mig förbereda och resten rullar in halv åtta.
KAN INTE FATTA ATT JAG TAR STUDENTEN I MORGON!!

Godnatt

Onsdag

Idag vaknade jag av att Maria ringde och ville ändra tiden till klockan 10:30 i stället för 11, vilket var okej. Så idag har jag varit och färgat bryn och fransar och även fått mina bryn plockade.
Efter det var jag och handlade inför champange frukosten i morgon, och har även ställt ordning i ute rummet med bord och stolar.
Ikväll blir det Harrys med klassen, jag ska äta Harrys BBG Burgare :)

Här kommer före och efter bilder.

Före




Efter




Tre katter i fotöljen


FEL! Fyra katter i fotöljen



Godnatt

Nu ska jag alldeles strax sova. I en av reklamerna under The Mentalist så gick henrik iväg och fixade fram nå fika till oss. Mums!







Godnatt

Tisdag

Idag har jag typ inte gjort något alls :P Fast gjort viktiga saker vid datorn, har bytt mejladress så då blir det mycket jobb.
Men igår var de andra bullar. Gick till skolan vid tio och chillade lite där, sen hem till min mentor Gunnar för lunch. Icas planka med de i klassen som kunde och två lärare(+gunnar). Gick hem med datorn och sen ner till skolan igen för att åka till Mosjö. Där gjorde vi lydnans monent med hunden Puma, "vem är hunden?", spårade med Puma och valpen och så klart avslutnings fika :) Jordgubbstårta!





Nu ska jag gå över till henrik. Hans ska fixa med pappas datorn(min gamla från skolan) också ska vi se på tv, The Mentalist och Hell's Kitchen båda på TV3 med start kl.20:00.


Psalmbok, tegs församling

Nu blir det att sova :P Såg filmen Role Models ikväll, riktigt rolig film faktisk många skratt :)

Enda bilden från dopet, är ju ny i släkten så vill inte vara som värsta paparazzin :P Så en stillsam bild på Psalmboken fick det bli.


Lunch med en del av folk ur klassen i morgon, en del är ju utomlands. Ska även och fika i Mosjö, avslutningen av Veterinär "kursarna".

Godnatt

Söndag

Sov hos henrik i natt, idag blir det att fara på henriks kusins barns dop :) Så nu har jag målat tånaglarna och håller nu på att fixa mina naglar. Blir klänning på idag, den vita med stora lila mönster på bland annat. Och svarta sandaler som jag köpte förra året.

Kram

Lördag

Steg upp tidigt och for till hjåggsjö badstrand :) Vi var först dit och kunde välja vilken plats vi ville. Men sen efter ett tag började folk komma. Riktigt nice att vara själv på badstranden först. Här kommer bilder, nu ska jag ta en dusch.












Godnatt

Har typ solat mesta delen av dagen idag :) Och i morgon blir det typ samma sak :D Fast då på Hjåggsjö Badet så då kan jag ta mig ett svalkande dop i mellan åt :) Ska ta och lägga mig alldeles strax, hoppas jag. Jobbigt att det är så varmt i mitt rum, hoppas jag kommer kunna att sova :P

Kram

Kvällens fika

Min gulliga henrik hade idag köpt jordgubbar och glass till oss ikväll. Mums! :D




Gårdagens shopping

Kläningen jag ska ha på mig på studentskivan :) Från H&M




Parfym från Kicks


Base/top coat från Kicks


Nagel klistermärkerna från Kicks



Godnatt

Godnatt säger jag med denna bild på mig och nagelklistermärkerna. Nu ska jag försöka sova i mitt väldigt varma sovrum :/




Hemma

Innan jag hade min första och enda lektion idag så låg jag och solade. Träffade eva 12:10 sen med bussen till stan 13:30. Har hittat en klänning, parfym, base/top lack och stickers till naglarna. Lägger upp bilder sen. Jag och henrik käkade middag i stan på max och sen hem med 17:00 bussen. Väldigt varmt idag, ska inte klaga :) Men hoppas bara att det blir fint väder på studenten också! :D
Nu ska jag sammanställa oppositionen i samhälls kunskap, sen över till henrik.


Sängen väntar

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. I morgon har jag bara en lektion, avslutningslektion på främnade ekosystem. Som börjar 12:10 får se när den slutar. Ska i alla fall till stan med henrik och vi tänkte ta 13:30 bussen. Jag behöver förska hitta en klänning och kanske en parfym. Sen kanske vi skulle äta middag i stan, men det är inte riktigt bestämt.

Godnatt

Tisdag + bildbomb!! :D

Idag hade jag bara en lektion, avslutning av Matte E kursen. Andreas hade köpt salta pinnar och champis, vi (jag, erica och andreas) spelade matte-memory. Och jag fick VG på nationella provet, YES där satt den! :D Himla glad är jag för det :) Men kände mig inte jätte glad eftersom det inte gick lika bra för erica.
Chillade en stund på skolan med folk innan jag gick hem. Busade med kattungarna, satt vid datorn, åt lunch, satt lite till vid datorn och sen gick jag ut med hundarna. Har även städat toan på över våningen och min hamsters bur.

Här kommer bilder från när kattungarna släpptes ut ur kompsotnätet igår och bilder från idag när jag busade med dem :) Med andra ord, här kommer bildbomben! :D

Bilder från igår














Bilder från idag




















Godnatt

Lägger mig nu med huvudvärk, inte nice.
Godnatt

Mufasa

Mufasa låg idag och sov i trappen. Det gjorde faktisk han i helgen också :)






Hjälpa kusinen

Min kusin håller på att samla poäng till lite olika grejer, typ x-box live bland annat. Så gå in på länken nedan så hjälper ni min kusin. Ni behöver inte göra mer än bara trycka på länken :)


Tack för att ni hjälper till att göra min kusin glad :D


Hej :)

Har för en liten stund sen käkat lunch. Så nu sitter jag här, jag ska snart hjälpa syrran med pärlplattor. Alltså hon vill smälta ihop pärlorna så ska fixa det med strykjärnet. Sen tänkte jag nog ta en promenad. Måste dricka vatten också inanna jag går. Har ju legat och solat och drukit vatten, men kan ju inte få för mycket :P Och vill inte ha huvudvärk i kväll.


Godmorgon

Jag ligger just nu ute och solar :) ska väl på en liten stund äta lunch. Hoppas alla mår bra, och kan njuta av det fina väderet.

Godnatt

Jag och henrik har i kväll sett på Bones och finalen av Big Brother. I morgon blir det förhoppningsvis fint väder så ska jag ta ut solsängen i morgon och ligga i solen en stund. Är ju som bra om man är lite brun inför studenten, liksom vit klänning brun hy är snyggare än vit klänning och blek hy. Tycker jag i alla fall. Men visst har man inte möjlighet att bli brun innan studenet så är ju där en orsak. Jag kommer ju inte direkt bli så brun :P Men lite färg i alla fall, förhoppningsvis.
Nu, sängen.



Godnatt

Sol

Efter filmen  så gick jag ut i solen, eller först matade jag kattungarna. Så låg och solade i en timme och sen alltså nyss har jag ätit lunch. Ska se lite tv nu, sen kanske gå ut en stund till.








Godmorgon

Har nu gett hundarna mat och gått med dem även tömt kattlåderna och fyllt på katternas skålar. Så nu är det min tur att äta frukost :P Och ser "Prinsen av Egypten" på kanal5.






Lördag

När jag hade bestämt mig för att inte gå och sola så blev det att ligga på soffan och se tv i stället. Åt pizza från i torsdags till lunch och tog sedan den päronhalvan med after eight som var kvar sednas igår.
Syrran kom hem vid fem och vi åt middag, palt, sedan varsin glass till efterrätt. Jag testade Hemglass´s nya glass Tyrkiks Peber glassen.
Ikväll har jag och henrik sett på Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1, den var bra :) Men en del scener i filmen var lite sega. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Ska låta Abbe pinka och jag ska borsta tänderna och sen hopp i säng :P

Dagens lunch



Mums! :D


Såsen kommer då inte så högt upp i glassen som bilden visar. Men det var i alla fall en hel del :) Riktigt god! :D Starkt att rekomendera för alla som gillar salt lakrits eller tyrkisk peber :)


Godnatt

Nja

Alltså hade det inte blåsit så mycket hade jag absolut inte tvekat på att sola lite. Men alltså skit vad det blåser ut, blåser typ bort :P Haha


Godmorgon

Vaknade vid halv nio och då hörde jag att abbe var vaken så då var det bara att stiga upp. Men liksom han brukar vakna typ sju så halv nio är rätt bra :P
Gav hundarna frukost men abbe vill inte äta, hörde föresten att en hund spydde i natt någon gång tror att det var abbe. Men efter promenade så åt han. Jag har nu ätit frukost för typ en halv timme sen.
Funderar på hur mycket sol det är ute, om det är värt att lägga sig en stund ute. Men ska först tömma kattlådorna och borsta tänderna.

Kram

Myskväll

Hade myskväll med henrik ikväll. Vi tänkte se The Hangover, men blev the sweetest thing i stället. Vi åt varma päronhalvor med after eight på och hade tända ljus. Fast fick lov att blåsa ut dem för dumma kitty fattade inte att man inte skulls stoppa huvuvdet över dem. Hade i ljuslykter så hon hade huvudet en bit ovanför den så det var i alla fall varmt.
Ska gå och lägga mig nu.

Godnatt

Väntar

Väntar på att henrik ska komma hit, han har grillat med grabbarna ikväll. Men tror att de borde ha käkat och plockat undan snart. Jag ska väl på en liten stund gå ut med hundarna på kvälls promenad. Måste även byta i sängen, men det kommer jag nog göra just innan jag går och lägger mig. Byter då bara på täcket och på kudde, ska ju sova i mamma och pappas sovrum i helgen. De är borta på kattutställning och det är lättast att hundarna får sova där de är vana.
Har fixat lite mys till mig och henrik ikväll. Han kommer med filmen, vi ska se The Hangover och jag har fixat gott att fika.

Igår var jag och handla med mamma och pappa, och då fick jag denna nya Polly påse av mamma. Så den ska jag och henrik även testa ikväll. Får se om den är god :)




Middag

Nu är det middagslagning som gäller. Makaroner och uppvärmd köttfärsås till mig och syrran.






Pappa hämtade ut packet idag

Jag hade egentligen tänkt cykla till ICA och hämta det men då tog pappa bilen i stället, jag vet inte bra för miljön. Det var i alla fall ett packet från H&M och den här gången kom bara kläder till mig. En t-shirt var fel sydd så kommer nog byta den. Resten kunde jag ha, eller den andra t-shirten var rätt stor för att vara S och H&M. Men den drar nog in sig lite i tvätten.

Nya jeans shorts


En munktröja :)


Ska tvättas och drar förhoppningsvir ihop sig en del


Den här t-shirten var felsydd, sömmarna på sidan var vridna



Ny glass :)

I förr går prövade jag en ny Magnum. Den var god men hade faktisk förväntat mig mer smak av haselnöt än vad det var. Såsen i kunde smakat mycket mer så hade glassen varit ännu godare :)




Här kommer det

Här kommer bilder på klänningen henrik köpte till mig när han var i Kina. Jag kan ta kort när jag har på mig den någon annan gång, för att kan inte stänga den helt själv.





Kram

Onsdag

Idag hade jag bara NP i matte E. Eller bara och bara är det ju inte, tog ju hela förmiddagen. Satt från klockna 08:30 till ungefär 12:10 tror jag. Det känns som jag har en chans att få VG i matte E. Alltså det som styr mest är nog om jag fick nog med poäng total på hela provet, för 7 VG-poäng var inte så svårt att få.
Annars idag har jag gått ut med hundarna och har nu nyss ätit middag.
Blir att fara till henrik ikväll, har inte varit med varanda sedan i lördags. För det har varit så mycket skolarbeten och henirk har behövt tränga inför konserten som var igår.
Ikväll blir det att se på Grey´s Anatomy och fika nå gott fika som vi ska tsm handla.
Nu blir det skönt med lång helg, 5 dagar ledigt :)

tänkte ta en ego bild, men skiter i det :P

Kram

RSS 2.0