Inga vidare planer...

Har ätit för ett tag sen och snart ska jag och henrik dra ner till de andra. Jag måste bara byta kläder bland annat. Så ska nog ta och gör det nu så vi kan börja röra på oss.
Vet inte vad som händer ikväll, kanske ser vi film kanske inte. Beror helt på....några. Aja inget mer om det, blir bara irriterad.

Hoppas alla ni får en bra kväll! :D




Lördag

Blev inte så att jag såg North Country igår, missade när den började för att vi satt och snackade. Blev att se på Mission impossible 2 på tv4+ i stället. Funkade bra det med.

Idag for jag och pappa till pengsjö, är pengsjödagen idag. Det regnade lite så vi stannade inge länge, vann en vinst på lotteriet(en grön termos) och pratade med en del folk. När vi kom hem så ville mamma ha hjälp med att baka morotskaka så jag fick i uppgift att riva morötterna. Min naglar är nu gula och mamma är glad för hjälpen.

Nu sitter jag vid datorn och chillar, väntar på att Henrik ska komma hit. Han är bjuden på middag hos mig, pappa fixar potatisgratäng och grillat. MUMS.





Grabbsen

Ska hitta nå kläder att ta på mig och sen bege mig till Henrik. Jag byte även sängkläder, så nu sover jag med Tom & Jerry.

Ha en bra kväll




PowerWalk

Efter typ suttit vid datorn halva dagen så tog jag och drog på på en powerwalk i skogen med Ludde som sällskap. Var ute i typ 55min, så himmla skönt. Fast jobbigt att få skräp i skorna hehe. När jag kom hem var det inte länge kvar till middagen så det var nice. Och eftersom min syrra fyller år idag, 12år GRATTIS, så hade hon bestämt att vi skulle äta tacos till middag. Till efterrätt åt vi tårta och drack kaffe(inte syrran).

Nu snart ska jag hoppa in i duschen och sen höra vad Henrik gör, Emil skulle vara med oss också ikväll. De skulle spela "old school" spel, så för mig blir det nog att se film. Funderar på att se den som går på kanal5 kl.21:00, den heter North Country.

Så nu blir det duschen!


Katter i mitt fönster

Kitty, Doris och Pippi



Bilder sen i tisdag

Hade helt glömt bort att jag var ute i trägården i tisdags och tog bilder efter regnvädret. Hade tänkt lägga upp dem men gjorde det aldrig, men nu så kommer dem.














Torsdag

Hade egentligen inte tänkt blogga idag, för har inget jag känner att jag vill skriva. Men då var det så att min hamster var vaken så jag tog upp honom ur buren. Och startade webcamen skulle kolla om han kunde vara nå still så det gick och få nå bra kort på honom. Och ja det gick, så nedan kommer det en bild på mig och min hamster Edgar :)

Visst är han gullig?



Tisdag

Ikväll så såg jag film, Cliffhanger. Henrik var med mig men han såg inte filmen han låg mest och sov. Han hoppade till två gånger och jag blev räddast andra gången.


Jag behöver sova, runt tio i åtta vaknade jag när det åskade och låg vaken ett tag. Jag har inte sovit så mycket det senaste dagarna och jag behöver vara väldigt noga med att sova tillräckligt för att hålla mig frisk och orka göra saker över huvud taget.

GODNATT

23.06

Nyss sett filmen Firewall och ska nu sova.

GODNATT


Natt

I natt när jag la mig i sängen kom som vanligt Simba och gjorde mig sällskap. Här kommer en bild som jag tog, det var ju mörkt i rummet så tur att jag har blixt på min mobil :)




Just nu..

Jag har nyss duschat och ska snart fixa håret. Och sen beger jag mig till Henrik och co. Jag ska nog även idag baka kladdkaka :D hehe, för killarna ska ha MINI-lan och sitta vid sina datorer. Så får se vad jag gör, skulle vilja se filmen som går på tv3 men tv3 funkar inte på den stora tvn hos henrik. Så får se vad jag ser :P

Ha en bra kväll!





Två bilder på Abbe






Killers

I torsdags efter kl.16:00 var jag med henrik. Och vid 17 så tog vi bussen till stan, åt middag och gick på bio. Träffade Erica och Anton trevligt trevligt. De såg A-team, jag och henrik såg Killers och William som var där med någon bror typ såg Inception. Killers var sevärd, det tyckte även henrik. Sov hos honom och på fredag kväll(igår) så hade Emil kommit in till vännäs så han var med oss. Killarna spelade dator medans jag bakade kladdkaka :P hehe. Tog även ego-bilder(finns nedan) och såg lite på filmen Livvakterna.

Idag har jag solat, gått på promenad med Frasse och Abbe också har jag även övningskört med pappa en kort stund. Ska snart hoppa in i duschen och sen bege mig ner till Henrik och co.

Bilder:


Jag hade tänkt göra Havreflan men blev kladdkaka :D




Hehe, kan inte rå för att jag har tråkigt och tar ego-bilder


Var inte så varmt när jag cyklade hem vid 01:00


Ute på på promenad med Frasse och Abbe



Film

Just nu ser jag och henrik på film, Kiss of the Dragon som går på tv6 just nu. Sen efter det ska jag lägga mig och sova.
Imorgon ska jag gå med Ludde och sen duscha eller det är det viktigaste innan typ kl.16:00.


Godnatt


Bilder från promenaden


















Promenad

Har för ca 15 min sen kommit hem från en timmes promenad i skogen tillsammans med Ludde. Ska alldeles strax lägga upp ett par bilder som jag tog under promenaden.
Ikväll är jag och syrran ensama hemma så jag ska steka pannkakor åt oss och sen blir det att så något på tv. Henrik kommer nog hit.

Bilder kommer snart...


nu..




Just nu...

Just nu sitter jag och lyssnar på två sköna killar som ska ut och cykla i morgon. Det är Live! så kolla in nu! :D

http://5mpm.com/


Klippt mig

Innan


Efter



Ett tag sen..

Det var nu ett tag sen jag bloggade. Under de dagarna har jag hunit med filmkväll med gänget, sovit hos älsklingen, solat, brännt mig, sett bra film, fått håret klippt och mycket mer.

Nu ska jag fortsätta se Miami Medical och vänta på att henrik kommer tillbax på ica. Jag och han var lite smått godis sugna, hihi :P


trött...

Ska gå och lägga mig, är riktigt trött. Var i stan i eftermiddag hos mina kusiner, mycket god mat och trevligt prat. Filmkväll i morgon, så ska krypa ner i sängen nu.




Måste bara..

Idag på Allsång på Skansen så var Darin där och sjöng sin nya låt "LoveKiller" den är riktigt bra! Så klicka på länken nedan för att lyssna på låten på youtube!
DARIN - LOVEKILLER




Tisdag

Hade det varit fint väder i morse hade jag och familjen farit och badat. Men vid 10 när jag steg upp så ösregnade det. Och sen på eftermiddagen blev det jätte varmt. Syrran for med en kompis och badade efter middagen.
I alla fall idag har jag mest chillat men har även spelat krocket först fyra matcher med pappa, han vann alla fyra :/ och sen två med syrran då jag vann båda.
Ikväll har jag duschat och sen kom henrik över. Tvingade honom att se lite på Allsång på Skansen och hela Ghost Whisperer, hehe.

Imorgon kanske det är fint väder och då kanske det blir att fara en sväng på badstranden. Och på kvällen ska jag(med familj) fara till stan till mina kusiner. Är bjuden på middag, ska även gratulera min kusin som fyllde år den 6 juli.

Ska lyssna lite mer på musik, och sen gå och lägga mig. Ska även kolla om jag får tag på en person och kolla om den vill vara med på filmkväll på torsdag.




Ska sova..

Jag och familjen ska fara till badstranden i morgon också om det är fint väder, vilket jag hoppas på. Så tänker krypa ner i min säng nu, skicka nå sms till henrik och sen sova.

Godnatt



haha

Såg just ett väldigt roligt klipp som jag vill dela med mig till er, mina få men trogna läsare.
Vampyrer Suger


glömmde

Jo glömmde skriva att där på min stökiga bänk som det var ett hål, där låg i vanliga fall min bärbara datorn. När kag tog kortet stod den på min säng.


Tog en ny bild, nu funkar det

Bokhyllan efter städning:




Städat

Idag for jag, pappa och syrran på badstranden. Så skönt och kul att bada. När vi kom hem så fixade jag och syrran ficka till oss och mamma.
På eftermiddagen och efter middagen har jag städat på mitt skrivbord och flyttat om saker och gjort samma sak på min bokhylla. Kolla före och efter bilderna nedan.
Nu ska jag fortsätta se CSI NY

Före:




Efter:


Bokhyllebilden vill inte funka, får se om jag får upp den sen



God eftermiddag :D

Idag steg jag upp omkring 09:15 käkade frukost och chillade till klockan 11 då jag gick ner för att köpa en sak på marknaden/vännäsdagarna. Sen möte jag henrik och william och följde med dem hem till henriks mamma och där jag stannade till typ 13:15 för gick jag hem och åt lunch.
Efter lunchen har jag legat och sola fram tills typ 15:30 och nu sitter jag här.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll om henrik kommer hit eller inte. Jag sak i alla fall se Miami Medical som är kl.20:00 på tv3.


God kväll

Igår var jag med gänget och vi röjde i centrum på kvällen. Och sov hos henrik i natt, så vart inte att jag skrev något inlägg. Ikväll skulle de också röja men jag orkade inte vara med.
Tänkte se film på Voddler men det ville inte funka. Så såg en film jag har på datorn, vilket är G-Force. Hihi den var riktigt rolig, gillar man små gnagare så är det är sevärd film. Skrattade på flera ställen.
Nu ska jag nog lägga mig och sova, verkar bli fint väder i morgon så det blir att ligga och sola. Riktigt nice.




Godnatt



God morgon

Det ser inte ut att bli något stekväder. Så kanske följer med Henrik och två av våra kompisar på marknaden idag. Får se, måste höra med henrik vilken tid de skulle gå.
Nej nu måste jag äta frukost, är jätte hungrig.

Skriver sen


nu blir det snart sängen

Henrik gick hem för en stund sen. Han hade lovat en kompis att spela wow med honom ikväll. Och jag behöver ändå gå och lägga mig tidigt. Så ska faktiskt gå och lägga mig nu, eller snart. Ska rasta Abbe innan jag kan krypa ner i sängen.


Godnatt


Abbe

Just nu ligger Abbe och sover, visst är han gullig? :]




god morgon

Blev bara ett inlägg igår. Jag solade typ 1 ½ timme igår, sen kom henrik och vi såg ett avsnitt av Merlin. Sen var det middag. Efter middagen så bakade vi kladdkaka och for och handlade. Väl hemma så fikade vi och såg Die Hard2.


Idag har jag gjort det vanliga än så länge, gått med hundarna och ätit frukost det vill säga.
Idag ska jag nog ut och sola :)

Skriver senare


God morgon

Igår kväll såg jag och henrik Die Hard. Henrik var så trött så vid nio somnade han och sov i typ 20min. Hehe, han är grymt gullig. Sen gjorde vi blåbärs milkshake.

I morse vaknade Abbe vid 06:25 så steg upp och gick ut med honom och de andra hundarna. Sen när jag kom in tog jag upp hundarna igen och gick och la mig. Sov till halv 10 tror jag, åt frukost och nu sitter jag här. Det är fint väder ute men vet inte om jag ska sola något idag, skulle vara skönt.
Fast jag har blivit förkyld, henrik har nog smittat mig. Halva mitt och henriks kompisgäng är typ sjuk nu. Inte så lyckat.

I morse när jag steg upp hittade jag Pärlan på ett silverfat :) hihi


Just nu ligger Pärlan och sover på klösträdet



Tjena

Idag steg jag upp 07:00 för att Abbe behövde ut. Och jag var så trött så efter att jag hade gått en promenad med hundarna, tog mitt täcke och la mig i soffan och somnad. Sov till 09:45 då tog jag mig en frukost ute på baksidan, åt pannkakor med hallonsylt och apelsin juice.
Efter det har jag legat och sola, gick att sola till typ 13:45 då vart det för mycket moln. En stund efter det kom henrik över och vi tog det lugnt, såg på MTV.
Åt sedan middag, tog sedan en promenad med hundarna och då ringde mamma. Henne pratade jag med i 40 minuter. Tog sedan en dusch och nu sitter jag här tillsammans med henrik.
Ikväll ska vi göra milkshake och se film :)


Godnatt

Tänkt bara skriva snabbt att ikväll har jag och henrik sett Sherlock Holmes på min dator. Riktigt bra film. Ska ta och sova nu, godnatt.


bilder

Här kommer bilder som jag tog igår och glömde lägga upp

















ont i halsen

Jag har ont i halsen och hemma fanns det bara vicks blue halstabletter och några andra som inte alls var goda! Vet inte hur jag ska göra, känns jobbigt att ta cykeln och dra ner till affärn. Det är så grymt dåligt väder ute, har inte lust att gå ut alls idag. Har varit ute på en promenad med hundarna och Abbe vill inte alls gå så fick bära honom. Han blev väldigt blött så han började väl frysa. Så han kanske inte ska följa med på nästa promenad idag.

Får se hur jag löser det med halstabletterna, henrik kanske kan offra sig. hihi (L)


vill sova...

Abbe(valpen) ville stiga upp 07:10 *suck* och just då spöregnade det. Men det slutade rätt fort så då kunde jag ta ut honom. Nu ska jag ser på tv och snart äta frukost. Måste leta upp några halstabletter hoppas det finns hemma.

Godmorgon till alla


Godnatt

Nu ska jag ut med valpen så han får pinka innan han ska sova för natten. Sen blir det att borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Ska lägga mig och smsa med älsklingen innan jag somnar. Älskar honom så otroligt mycket (L) Längtar tills i morgon för då kommer vi träffas.

Plus att i morgon verkar det blir soligt, så det blir att steka! :D


Godnatt


Kvällen

Det blev inte som tänkt ikväll. Jag får sitta själv och se Miami Medical. Vilket egentligen inte gör något, jag kommer lägga mig tidigt ikväll. Jo för jag hade tänkt att nu när killarna slutade lana ikväll att henrik skulle komma hit. Men han och de andra ville se film hemma hos hans far. Och jag kan ju inte tvinga hit honom, så.
Just nu väntar jag på att Miami Medical ska börja.












Hoppas att jag får se film med de andra där någon gång....

13:25

Nu har jag fått förklaringen varför älsklingen inte svara på mina sms. Han ligger och sover, han och våra vänner har lanat sedan i fredags. Natten mellan fredag och lördag sov dem inget så de sov ett tag under dagen på lördag. Och nu fick jag veta att de gick och la sig typ när jag steg upp i morse. Haha typ 07.00 så henrik ligger och sover.
Två av våra vänner (emil och william) vaknade för en stund sen, emil skrev på msn att henrik hade gått hem till sig för det var många som ville sova just då, så det vart trångt hos Söjk.
Lär väl få ett sms från henrik när han vaknar.


Saknad...

Jag har inte träffat min älskling sen i fredags, saknar honom. Och vi kommer nog inte träffas förens i morgon. Kanske inte är så jobbigt för vissa, men jag och han träffas i vanliga fall varje dag. Så det är jo helt beroende på vad man jämnför med.

Tänkte lägga upp en bild, men vet inte om han skulle gilla det så jag låter bli för säkerhets skull


God morgon

Abbe skulle ut och pinka först gången 05:40 och sen gick vi och la oss igen. Men 07:20 ville han inte ligga kvar i sin sängen. Så nu sitter jag här, ska väl snart äta frukost.
Får se vad jag hittar på idag, jag orkar kanske inte sola. I sådana fall blir det att sola sidorna eller nåt, hehe.





Det tycker jag..

Filmen Guldkompassen var riktigt bra! Och vad jag har för mig finns det bara en film, så jag får lov att köpa eller låna det två följade böckerna om jag vill veta hur den slutar.

Nu har jag inte så mycket att göra, så har tänkt att gå och lägga mig. Mamma sa till mig att Abbe vaknar ca kl.05:00 och vill ut och pinka *suck*. Så är bäst att jag lägger tidigt så jag orkar stiga upp.

Hoppas alla hade en trevlig lördagkväll! :D Min var inte så tokigt, kladdkaka+glass och film.

Det syns att jag har bränt mig i ansiktet, ryggen brände jag mig även på


Godnatt



Kvällens film

Just nu visas Guldkompassen på Tv4 så jag sitter och ser den. Har inte sett den förut eller läst boken. Men det är nog riktigt bra, jag gillar den nog.




Varför!?

Varför måste Simba tycka om min kudde? Den blir platt. Och när jag kom in i mitt rum för ett tag sen låg Simba OCH Doris på min kudde.

Bildbevis!



Några fler bilder från solningen..








Sola

Steg upp 10.30 och tog Abbe så han fick pinka. Sen åt jag frunch, först tänkte jag äta kladdkaka med glass hehe :P men sen vart jag sugen på nudlar så tog det i stället. Gick faktiskt ut på baksidan och åt. Gick sedan en promenad med hundarna, när jag kom hem var klockan 12 så hoppade i bikining och la mig och sola. Sola har jag gjort fram tills nu, det kom rätt så mycket moln. Så får se om det spricker upp sen igen så det är sol fram längre en några minuter.
Här kommer lite bilder som jag tog bara för en stund sen


När man är på promenad har Abbe alltid lust att springa under magen på Ludde, vilket inte är så bra när Ludde pinkar. Så fick lov att tvätta Abbe på huvudet.
















huvudvärk och varmt rum

Det vart inte nå långe hos Söjk för min del. Fick ont i huvudet och började må illa. Alltså det var inte så varmt i rummet, kände luftdraget, men ändå började jag svettas. Så fick ta beslutet att fara hem. Hade tänkt vara där till i alla fall kring tolv. Men nu vart det inte så.

Så nu ska jag sno tillbacka min kudde, Simba ligger på den.

Bildbevis!


Godnatt


Fredag

Kan inte helt fatta att det är fredag idag. Alltså på sommarlovet har man ingen koll, det är bara ännu en underbar dag på sommarlovet och man slipper gå i skolan :P Ikväll är det lan hos Söjk så det blir att dra dit. Orkar inte dra dit min datorn för en kväll, får klarar mig utan.



Stan

Idag har jag varit i stan med henrik. Jag köpte sommarskor, örhängen, två basic linnen i färgerna lila och ljusblå och hårnålar. Nedan är bild på skorna och örhängerna.


Kitty tyckte skorna luktade gott


En bild på skorna utan en nyfiken Kitty ivägen




Dagens post

Jag sa igår till min syrra och henrik att jag aldrig få något i posten. Och just idag fick jag ett konstigt kuvert med avs. Kundtjänst, men öppnade det. Och där i låg det två bio-biljetter till filmen Killers. Jag var med i en tävling på VeckoRevyn Favorit eftersom jag blev nyligen med i det så ville jag pröva på. Så jag motiverade med exakt 25 ord,vilket var max, varför jag ville vinna. Minns inte exakt vad jag skrev men det handlade om att jag och min pojkvän inte ha varit på bio tillsammans och att vi har olika filmsmak men att den här filmen skulle vi båda gilla.




hihi

Ett tag sen jag bloggade nu, hihi. Ne men det är för att jag bland annat har jobbat. Och när jag inte har jobbat har jag ägnat tid åt Henrik, vänner och familjen. Så sen blir det nice när lönen kommer :D. Nu i Juli ska jag inte jobba något alls, blir sen i Augusti innan skolan börjar.

I morgon blir det en snabbis till stan, det viktigaste är att hitta ett par skor. Kan inte gå med gympaskorna hela sommaren, mina fötter kommer svettas ihjäl :P Och fick Henrik att följa med, så gullig som han är. Är ju inte så kul att gå på stan själv.
Så i morgon kommer det förhoppningsvis bilder på mina inköp.

Nu ska jag kollar bloggar, chatta och lyssna på musik och sen sova.

RSS 2.0