Onsdag

Idag for jag till henrik, ska vara här tills i morgon. Ikväll har vi bakat kladdkaka med vårgårda ris i :) Blev riktigt lyckat faktiskt och vi såg även filmen Hall Pass. Den rekomenderas, en lagom rolig film. Både jag och henrik skrattade åt den, fast inte riktigt på samma ställe :P



Nu ska vi krypa i säng,
Godnatt

Tisdag

Jobbade dubbelpass idag så det har inte blivit något tidigare inlägg idag. Oj vad jag känner mig trött, fick huvudvärk ikväll och började känna av halsen lite. Tur att jag inte jobbar förens på söndag nästa vecka, så det är en tid kvar innan det. Ska ju bland annat hinna med att börja universitetet innan jag jobbar mitt nästa pass. Det påminner mig om att jag får absolut inte glömma att fixa ett årskort på ultrabussen. Jag längtar verkligen tills jag får göra det jag verkligen vill! :D
Men nu är det bäst om jag sover faktiskt. Har saker som ska göras i morgon och sen ska jag även till henrik. Tänkte om jag skulle leta upp några böcker som kanske liljaskolan skulle ha igen. Har jag tid kanske jag borde gå förbi där i morgon eller på torsdag får se hur det blir.

Godnatt

Måndag

Jag kan börja med att berättat att tyvärr så överlevde inte minstingen natten. Jag och mamma pratade lite om det och vi tror att det var så att den hade nå fel invärters. Eftersom att runt dens navelsträng satt en annan kattunges moderkaka. Så det kan vara det som har strypt lite av näringen och då utvecklades den inte som den skulle.



I alla fall, jag och henrik åkte in till centrum vid halv fem. Jag skulle jobba och han skulle åka hem till vännäs. Gick bra på jobbet idag, träffade Jens som är någon slags chef på Bredbandsbolaget. Jag fick iväg en order med bredband+hemtelefoni+tv-bas, första gången, det kändes kul :)
Jobbar i morgon eftermiddag och kvällspass, sen är det inge mera jobb för den här veckan.

Nu ska jag ta och sova, Godnatt

Söndag

Skrev inget igår. Hade varken tid eller ork. Imorgon kväll är det jobb som gäller. Kommer vara med henrik under dagen eftersom han även sover här i natt(har gjort sen i fredags).
Minstingen av kattungarna är väldigt svag, stödmatar den och hoppas på det bästa.
Ska alldeles strax sova.

Godnatt

Kattungar i huset

Ja nu finns det fem urgulliga små kattungar i min familjs ägo. För att var första gången för katten Pippi så gick det rätt så bra. Hon ville inte riktigt vara kvar i lådan i början men sen efter första kattungen hade kommit så blev hon lugnare. Så allt som allt så gick det bra. Det började med att vattnet gick runt kvart över två i eftermiddag. Och sista kattungen vara ute kring åtta ikväll.
Här kommer bilder på dem små





Minstingen




Godnatt

Fredag

Jag sitter nu i vardagsrummet med datorn. Tänkte se något avsnitt av Pretty Little Liars :) Har inte så mycket för mig just nu. Väntar på att henrik ska komma hit, han ska vara här tills på måndag.
Ja det var inga kattungar i natt heller. Så det var väl typiskt att det nu kommer bli när mamma inte är hemma. Så då blir det jag som får vara "barnmorska". Men det kommer gå bra, jag har varit med flera gånger våra honor har fött kattungar. Men går det åt skogen så har jag mammas kompis som jag kan ringa till och be komma om det är så att det behövs. Eller så kan jag ringa mormor och prata om det är något även fast hon inte kan så mycket om katter. Men liksom hon har ju sunt förnuft. Behöver jag bara en extra hand får jag väl väcka henrik :P

Nu: Pretty Little Liars, med simba och pippi i soffan bredvid mig.

PimPim for the win!

Dagens pass gick på, fick iväg två order och kammade hem en lott från miljonlotteriet som tyvärr var en nitlott. Men fick även en Pim Pim-påse för första order efter rasten :)
Ja som jag skrev i förra inlägget så blev det inga kattungar förgående natt. Så nu hoppas jag att de kommer i natt, Pippi är ju riktigt stor. Lägger in en bild på hur stor hon är igen längre ner.
Nu jobbar jag i alla fall inte förens på måndag, då även kvällspass. Mamma beställde efter kläderna från H&M idag, bhn som jag ville ha fanns inte. Men faktiskt gör det inte så mycket. Det viktigaste var nya trosor och ett till par jeansleggings.

Nu ska jag ta och chatta med henrik en stund och sen sova. Här kommer bilden på Pippi.



Godnatt

Mycket sömn

Det blev mycket sömn i natt eftersom det inte kom några kattungar. Så nu hoppas jag och mamma på att hon kommer föda nu kommande natt i stället.
Jag måste skriva upp vad jag ska ha från H&M till mamma. Hon har 10% rabatt om mab beställer från och med idag och fram till söndag. Jag tänkte köpa nå underkläder och ett par typ treggings.


Statistik

Kan snabbt bara nämna att när jag skrev om tegsmordet så for min statistik upp mot himelen. Och nu tror jag faktisk att jag har fått lite fler stammisar :) Och som jag skrev i förra inlägget så nalkas det kattungar, så såklart kommer det komma upp foton på dem!

(det står 80, syns inte så jätte bra såg jag nu)



Onsdag

Det mesta jag har gjort idag är att jobba och sedan ikväll kom henrik förbi. Pratade med Patrik idag om hösten, han och jag bestämde att jag skulle fortsätta vara anställd och se hur det fungerar. Så nu till hösten blir det rejält med planering. Måste köpa en bra och relativt stor kalender så jag kan hålla koll på tentor, jobb och dylikt.

Har även bokat in tre till pass som jag ska göra nästa vecka måndag och tisdag. För resten av veckan måste jag packa upp lite lådor som står i mitt rum. Speciellt den som har alla mina skrivbordsaker i sig. Och måste få ordning på skrivbordet. Eftersom den 5 september börjar universitetet. Jo ändrade också så att jag jobbar kväll i morgon i stället för eftermiddag, patrik bad så snällt :) Eftersom det är alltid mycket färre säljare på kvällen så han ville få dit lite extra folk.

Ja men som en glad överraskning idag så har min älskling henrik varit här. Han skulle köra sin pappa och kicki till en middag i stan så han var här medans. Och gullig som han är hade han köpt med sig chokladbeskvier ♥

Det nalkas kattungar kanske i natt eller så kommer de nog i morgon natt. Det är så att kattmamman Pippi har mest legat i mamma och pappas säng idag. Så mamma är lite lur på att de kommer kattungar i natt. Men det är bara vänta och se.

Pippi med Doris liggandes på hennes mage


Nu ska jag bara vänta tills henrik smsar och säger att han är hemma och sen ska jag sova. Får se hur mycket sömn det blir i natt. Jag sa till mamma att OM hon har möjligthet så vill jag gärna att hon väcker mig om Pippi skulle föda kattungar i natt. Jag tycker alltid att det är kul att vara med när kattungar föds :)

Godnatt

Tisdag

Jag har idag jobbat mitt första dubbelpass för bredbandsbolaget. Det gick bra, fick iväg en order/pass. På middagsrasten fick jag träffa min älskling en snabbis vilket var helt underbart. Han var inne i stan för ett möta med en jobbcoach.
Just nu ser jag på Hell's Kitchen sista avsnittet. Sen ska jag sova, är riktigt trött.
Kommer jobba em-pas onsdag och torsdag och sen jobbar jag inget förens på måndag.

Godnatt

Måndag

Idag har jag fått i väg på order för bredbandsbolaget då det känns bra. Det är det som är målsättningen, oftast, på ett pass. I morgon jobbar dubbelpass, eftermiddag och kvällspass. Så kommer hem typ halv tio i morgon. Kommer missa första halv timmen av Hell´s Kitchen, men så får det vara.
Ikväll har jag duschat och sett på sesångstarten av CSI NY :) Just nu chattar jag med min älskling, han är riktigt söt i webcamen alltså, nästan lika söt som han är i irl :]
Nej nu ska jag fokusera mer på chattningen med henrik. För behöver sova sen och helst ligga ner i sängen lite tidigare än igår, om möjligt :P

Godnatt

Godmorgon

Sitter i min säng och ska nog snart ta och tömma kattlåderna. Det som är skönt med den här veckan är att det går en till buss när jag har slutat jobba på eftermiddagen. Så kommer hem lite tidigare.
I veckan jobbar jag mån, tis, ons och tors med dubbelpass på tisdag. I helgen kommer henrik vara här. Han kommer fredag och stannar ända till söndag. Vad händer mer i veckan, jo: Pippi Långstrump kommer få kattungar. Så det borde komma upp bilder på dem i slutet av veckan. Hon är beräknad att föda onsdag-fredag någon gång. Det beror på vilken dag man räknar som den första när hon var med hannen. Vilket i det här fallet är våran egen katt Prinsen.

Nu blir det att tömma kattlådorna.

Godnatt

Sett fem  avsnitt av Pretty Little Liars och ser nu på en konstig film på kanal5. Ska typ sova när den är slut. För just nu chattar jag även med henrik. Så vill göra det ett tag. Sen behöver jag sömn, somnade typ halv fyra i natt tror jag, vaknade halv elva och låg i sängen tills elva.
Imorgon är det jobb som gäller, ett EM-pass.

Godnatt

Söndag

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och se ett par avsnitt av Pretty Little Liars :) Det var riktigt kul igår, träffade stina och tim från NV08. Träffade/dansade med en kille som är granne med min kusin, jag vet vem han är men han vet inte vem jag var. För vi har inte träffats på flera år. Och han har som inte varit med mig utan med min kusin.

Maja, Annika och jag just innan vi begav oss till 5ive


Nu blir det PLL :D


Lördag

5ive som gäller ikväll! :D Med underbara människor :) såklart förfest hos en kompis kompis, hehe. Får skjuts dit av henrik, så snäll är han.
Nu grejs innan det blir förfest! :D

Hoppas alla får en bra kväll, Festa lungt!

Fredag

Summering av dagen: jobbat, ätit på Eurasia med älsklingen. Handlade gott för i kväll på Coop Forum. Har sett filmen Nancy Drew på tv3 ikväll tsm med henrik.
Och nu är det sängen som gäller. Jag har lite ont i huvudet men det är överkomligt men jag är trött. Så det kommer bli skönt och mysigt när jag alldeles strax får lägga mig ner brevid min underbara henrik.

Godnatt

blålime?

Ikväll var hela familjen på en tur till BJK:s klubblokal. Vi beställde lite kläder med BJK:logan. Jag köpte två t-shirtar, hade tänkt en men det var skön kvalite på den och kostade bara 49kr så de fick bli två. Köpte en lime och en blå. Ikväll har jag sett lite på tv och samtidigt suttit vid datorn.
Jo kan ju snabbt gå till backa till dagen idag. Det gick bra på jobbet idag, satt med trevliga människor och jag la två order till Bredbandsbolaget=nice!
Till kvällsfika fick det bli en hårdbrömacka med ost, varm oboy och en kaka.
Nu ska jag chatta med henrik och sen sova. Här kommer tre bilder på Mufasa innan jag avslutar detta inlägg.







Godnatt

Tegsmordet, uppdatering

Det går ett rykte om varför 27-åringen mördade den 50-åriga kvinnan. Jag påstår inte att det är sant, men kvinnan skulle ha varit en transa och det är därför 27-åringen fick panik och inte visste vad han skulle göra och mördade henne/honom. Han skulle alltså inte må så bra, kanske skäms över att han tog hem en transa från krogen. Eftersom det inte alls var hans tanke, eftersom han trodde det var en kvinna.


Godmorgon

Sitter nere i vardagsrummet med syrran, MTV är på och hon sitter vid pappas bärbara dator. Jag ska alldeles strax göra mig färdig, har fortfarande pyjamaströjan på. Jobbar ju idag, tar 11.57 bussen ner till centrum. Förhoppningsvis är den inte så himla sen. Inge kul att komma sent till uppstarten, coachen blir då inge glad. Och de tycker man ska ringa in om man är sen. Men liksom de menar även typ 2-3 minuter sen. Det tycker jag inte är så extremt nödvändigt. Hallå? Liksom klockorna är kanske inte synkade helt. Så de dom tycker är 3 min är kanske bara 1min på min mobil eller någon annans.
Till något helt annat, hade ju grymt många unika besökare igår närmare bestämt 80st. Den största anledningen är att om man googlar "mordet på teg", "mord på teg" eller "tegsmordet" så kommer min blogg upp på första söksidan på google.
Nej nu ska jag sätta fart att göra något, ska ju äta nå lunch innan jag går til bussen.

kram

Kattmage

Ikväll har henrik varit här så det har blivit lite mindre bloggande. Vi såg på 112-poliser ikväll och bar även upp plastmödlerna till balkongen som löper från mitt rum. I morgon är det jobb som gäller, eftermiddagspasset. Känns skönt med ett pass har det så även på fredag.
Har tagit nya bilder på Pippi när hon låg på mattan inne i mamma och pappas sovrum. Man ser verkligen att hon har en stor mage.







Nu ska jag ta och släcka lampan och sova.
Godnatt

Kronprinsessan gravid

Ja nu är det utalat att Kronprinsessan är gravid och väntar barn i mars 2012. Ja själv tycker jag inte det är så märkvärdigt, liksom trevligt för henne. MEN en tanke som dyker upp i mitt huvud är, vad jobbigt att hela Sverige måste få veta om det så tidigt. Visst hon har gått i cirka två månader. Och jag är inte så insatt i hur lång fostret har gått i utvecklingen då. Men det jag tänker på är tänk om hon får missfall eller något liknande. Att kanske barnet födds jätte mycket för tidigt och inte klarar sig. Inte så kul då om hela sverige liksom måste veta om det. För då kommer alla när det nalkas födelsetiden undra om inte ungen kommer. Det tycker jag borde kännas som det jobbigaste med att hela sverige redan vet om det.

Tryck på bilden för att komma till vk.se's artikel om det



Tegsmordet

Nu går polisen ut med att det är en kvinna i 50-årsålden som har blivit mördard på teg. Jag tycker att den personen som har uppdaterat vk.se´s artikel om mordet inte gjorde det på ett bra sett. Liksom det står inte helt heller att den är uppdaterad. För överst står det att det är en kvinna som har blivit mördad. Men om man fortsätter läsa så står de som stod igår, att polisen inte vill ge ut någon utförligare information än att en person har mördads. Alltså kritik till den som har uppdaterat den artikeln.

Klicka på bilden för att komma till artikeln



Bilder tagna i mörkret igår

Här kommer bilder som jag tog igår kväll i mitt rum när det var rätt så mörkt. Liksom såg inte Simba i kameran så fick sikta på må-få,




Simba






Prinsen






Godnatt

Nu lägger jag mig och ser sista halv timmen av Hell's Kitchen, får se om simba gör mig sällskap.


Pyjamaströjan på :)

Godnatt

Nalkas kattungar

Jag har ju helt glömt bort att informera mina bloggläsare om att det nalkas kattungar nästa vecka. Närmare bestämt någon gång mellan onsdag till fredag. Det är Pippi Långstrump "Pippi" som kommer få kattungar.
Försökte ta lite bilder på hennes stora mage och hennes rosa bröstvårtor med det var inte så lätt. Hehe, här kommer de fyra bästa bilderna.










Tv-planer för kvällen

Japp som rubriken lyder, här kommer mina tv-planer för kvällen :)
* How clean is your house? [tv4+] Slut kl.20:00
* 112-poliser [tv4+] 20:00-21:00
* Hell's Kitchen [tv3] 21:00-22:00 och 22:00-23:00 (dubbelavsnitt)


nu: äta smack!




Mord på Teg i Umeå

Ingen umeåbo kan väl ha missat mordet som har skett i en lägenhet på teg. En man är anhållen men polisen går inte ut med någon vidare information. Eller jo ett vapen hade används men inte allas vilket eftersom det är så tidigt i utredningen. Och de talar inte om något alls om den mördade.
Så det är bara att vänta och se hur fort fram förundersökningen går när polisen börjar släppa på mer information.




Nolia

Jag var på nolia mässan i torsdags och i går :) Här kommer lite bilder


Henrik bjöd mig på mjukglass i torsdags


Whitney och Madonna i torsdags


Mamma och pappa bjöd på mjukglass igår


Köpte en glaskubb med delfiner med tillhörande lyse för 100kr


Delfinklistermärken för 26kr


Ikea bilder

För exakt en vecka sen var jag och min familj på IKEA, och här kommer bilder från den resan.














Syrrans tuggumikonst


Middag på väg hem


Efterätt


"Perserbilen" alltså den påminner om en katt av rasen perser

Ja var köpte jag då, jo:
* En ny säng 120x200cm + bäddmadrass
* Två nya underlakan (ett betalade mamma och pappa)
* Byrå med fyra lådor (mamma och pappa betalade)
* Vägglampa
* Två doftljus, vanilj och äpple
* Mindre bordsspegel
* Tidningskorg


Måndag

Mår bara så bra just nu :D har planerat utgång på lördag tsm med Maja, det blir 5ive som gäller! Och idag åkte jag ultra, OVANT, till jobbet. Nice att sälja bredband faktiskt, fick iväg en order idag. Det bästa är att jag har timlön+provision. Love it! :D Och ringmallen sitter bätter och bättre.
Och har hittat in till NRJs webradio, de spelar bra musik. Sånt som får mig att verkligen längta till lördag! :D En sak som jag också längtar till är när älsklingen kommer hit, och det borde bli på onsdag för då jobbar jag inte. Kommer lägga mig tidigt ikväll, jobbar fm och em pass. Så börjar 08:30 och slutar 16:45.
Ego bilder! :D







Söndag, ont i huvudet

Har gått på nolia idag, köpte delfin klistermärken och en glaskubb med delfiner i plus en lampa till den. Jag vet att det aldrig har kommit upp nå bilder som jag lovat. Men jag har verkligen inte haft tid.
I morgon börjar jag jobba igen, känns lite tungt eftersom det känns som jag har så mycket att göra. Men jobba måste jag göra. Så det blir att åka ultra själv för första gången :P Har åkt en gång tidigare när jag skulle till 5ive med klasskompisar bland annat. Så då hade jag stina och sandra som hjälp. Men det kommer säkert gå bra, jag vet vars jag ska hoppa på i morgon så det löser sig.

Ska nu chatta lite mer med henrik sen sova.
Godnatt

Fredag

Min älskling henrik kom hit i onsdagskväll, och sov över tills idag. Han for hem idag vid typ fem. Imorgon blir det att få nå mer ordning i mitt rum och även "plugga" lite jobb. Måste läsa i Bredbandsbolaget-papprena så jag inte känner mig super förvirrad på måndag när jag ska börja jobba igen.
Nej bäst att sova nu, ikea bilderna som jag har lovat kommer nog komma så småningom. Det är verkligen så mycket nu. Var ju tillexempel hela dagen igår(torsdag) på Nolia.

Hoppas alla har det bra
Godnatt, nu ska jag lyssna lite mer på Westlife. Sen sova.

Onsdag

Det har fasiken inte hunnits med en ordentlig uppdatering idag heller. Satt ut min 90X200cm säng igår tio över tio, och fick sålt den idag vid fyra. Alltså tog det mindre än 24 timmar, vilket var skönt. I natt blir det att sova i nya 120cm sängen :)
Imorgon är det Nolia som gäller tsm med mamma och henrik. Blir att stiga upp runt halv åtta.
Här kommer bilder på hur mitt rum såg ut igår, det enda som är skillnad nu är att bäddmadrassen(under alla handukar för att skyddas från katterna) är borta och det är en störra säng i rummet.









Godnatt

Tisdag

Har inte hunnit lägga upp bilderna idag. Eftersom min mamma har använt internet den mesta delen av kvällen. Idag har jag varit och shoppat med mamma och syrran så hann inte då. Det får bli i morgon.
Godnatt

IKEA

Varit på ikea idag, for kvart över nio i morse och kom hem runt nio ikväll.
Bilder från resan och information om det jag har köpt kommer i morgon.

Godnatt

trött

ska sova alldeles strax. Det bär av till IKEA i morgon. Klockan är mycket men det är tur jag kan sova i bilen.

Godnatt

God morgon

Här kommer halvdåliga bilder på hur mitt rum ser ut just nu :P Bättre bilder kommer sen.






På väg mot första natten

Det känns ändå riktigt skönt att jag är rejält trött så det går lätt att sova. Ibland känns det kanske som om jag överdriver eller i alla fall att folk kan tycka det. Men liksom gymnasietiden har än så länge varit den bästa tiden i mitt liv, då har jag fått mina vänner som jag vet jag kan lita på och som jag vet gillar mig som den jag är.
Imorgon blir det i alla fall lite plock upp ur lådor på förmiddagen sen blir det tidig middag. Mamma och pappa ska in till vännäs och hämta nå mer grejer, jag har inte bestämt om jag ska med eller inte.
Blir ikea resa på måndag i alla fall. Skriver mer om det sen, nu blir det chattade och smsande med älsklingen.

Godnatt

Flyttat

Här med bor jag i umeå, ersboda för att vara exakt. Flytta in i dag, hade släkten och vänner till hjälp för att få hit alla möbler och kartonger. Så i morgon blir det väl upp-packning. Fast jag kan inte packa upp så jätte mycket faktiskt, eller jo jag kan. Men alltså det ska dras en kabel från mitt rum ner till vardagsrummet och då börjar den just på sidan om där skrivbordet ska stå. Så det blir som jobbigt att fylla det med grejer och sen måsta flytta på det. Får se hur jag gör.

Det känns tungt, känner att jag nästan är nära till gråta många gånger, jag kan inte fatta att jag ska bo i umeå. Den största delen av mina vänner bor i vännäs och även henrik. Men skönt att få större säng på måndag då kommer henrik kunna sova över hos mig i här i umeå. Ibland har jag bara lust att bo kvar i vännäs. Men jag vet att det är till det bästa att bo i stan. Alltså har ju mitt jobb här och till hösten blir det ju att gå på universitetet.

Nej ska nog leta upp mina tofflor, eftersom mina sockar ligger längst ner i en stor resväska, och leta mig ner till vardagsrummet och se sommarkrysset och vara lite social med familjen.


Fredag

Håller på att packa, fast snart har jag faksitk packat klart alla saker i mitt rum. Det som är kvar då är de jag har i badrummet. Och själv klart finns det saker på andra ställen som också ska packas ner. Jag lovade ju att bilder skulle komma upp inom kort, men det får bli när jag har flyttat in på ersboda. För kabeln till kameran är nerpackad och den kartongen står nu på släppvagen och kommer åka till stan idag.
Ja i morgon gäller det, då kommer flytthjälen(släkt och vänner) för att flytta möbler och mer kartonger. Det regnar idag och det kommer regna i morgon, jobbigt då blir ju allt blött. Kanske inte genomblött men det blir om inte annat fuktigt.

Nu ska jag göra någon nytta.

Torsdag-mobilbloggning

Vad har hänt sedan jag bloggade, jo! Familjen har fått tillgång till bostadsrättsradhuset så det har flyttats grejer hela veckan med start i måndags. På lördag flyttar vi på riktigt in och sover första natten. Jag har även gått en utbildning så nu mera kommer jag sälja för bredbandsbolaget på online. Får fast lön och sedan provision på det. Det är även en chans att utvecklas som säljare. Nu ska jag sova så jag orkar packa ner det sista i mitt rum i flyttkartonger. Kram på er alla! Ska försöka lägga upp bilder jag har tagit på katterna under veckan. Även andra bilder förhoppningsvis.

RSS 2.0