söndag

men tja. Idag vakande jag upp hos min älskling, i lördags kväll så firade gänget Anders som nu mera är 18år. Grattis till Anders igen. Och grattis till dagens födelsedags barn som är Stina.
Idag har jag även fått två plagg som mamma och pappa betelade. Bilder nedan:




Och bilder från Lovund kommer, har än så länge inte lagt in dem på datorn. Här kommer i alla fall en, när Tim var inlåst i bussen, för det bilden tog jag med mobilen.


Ha det bra! :D Kommer skriva vad som hände i Lovund i veckan.

Bloglovin

Kan bara säga det att det är lite jobbigt att komma hem efter en vecka i norge och bloglovin.com ser ut så här.

hej då sverige, hej norge

I morgon så bär det av norge, Lovund. Och jag hatar och åka bort, även fast jag vet att jag har packat allt känns det alltid som om jag har glömnt nåt. Det går oftast över när jag väl har börjat resa iväg för då är det försent att ta med något.
En annan sak som är jobbigt med att resa bort just nu är att jag och älsklingen har inte varit borta från varandra mer än 1 dag. Så det känns grymt f*cking jobbigt. Är så beroende av honom och mår bäst när jag är med honom.
Men får skärpa mig, kommer ju vara skit kul i Lovund!



Kommer sakna min älskling (L)

Nice dag :)

Varm dag! Nice dag! Bildmuseumet med go folket :) Sen var jag på anställningsintervju, fan alltså så varmt det var idag, tur att hon blev lite sen så jag han hämta andan. Hittade ju dit, hihi nice. Den 31 maj kommer jag få veta om jag blir anställd eller inte. Hoppas Hoppas! Behöver pengarna.

Bara lite flumigt inlägg YES!

Godnatt!

Nervös...

Idag hade jag prov om kossan, tycker det gick bra får i alla fall VG skulle jag tro. Och just innan provet så sa min fysik lärare att labbrapporten jag hade lämnat in till honom i föra veckan var den bästa labbrapporten jag hade gjort. Alltså vad glad jag blev, perfekt att få veta sånt just innan ett prov.

Och idag ringde det från Online AB så jag sak på anställnings intervju i morgon, är väldigt nervös. Det blir det första anställnings intervjun jag är med om. Hoppas jag hittar dit bara, ska fråga Stina har för mig att hon har varit där.

Och i morgon är det även utflykt till bildmuseumet för NV08 som har Bild, hoppas det blir kul :) Det är därför jag tog intervjun i morgon eftersom jag redan är i stan.

Nej nu ska jag kolla de sista på bloglovin.com och sen hoppa i säng.

Hoppas ni får en bra tisdag

länge sen nu..

Oj nu var det länge sen jag skrev något. Har inte haft någon tid i veckan, eller kanske mer inte haft någon ork.

Hade ju kort vecka denna vecka. Så i onsdags var vi att gäng vid grillstugan vid badet. Riktigt kul :D I torsdags var jag med älsklingen, och i fredags och igår, hehe.
Och sitter nu och väntar att han ska komma hit idag också. (L)

Ne men jag måste äta frukost nu, så ska göra det och fortsätta se Hitta Nemo.


Helgen

Har inte varit hemma på hela helgen typ, kom hem i natt. Och idag har jag mest slappat. Försökte göra lite läxa, gick sådär. Men läste lite om kossor iaf.
Ja i helgen har jag varit med henrik. Vi har bland annat bakat kladdkaka, som blev hur lyckad som helst(invigde hans fars nya ugn), sett filmerna Van Helsing och Kung Fu Panda, cyklat till vännäsby och ätit jätte god mat hos Kicki, henriks fars särbo.

I morgon är det engelska på morgonen, ska jobba med hmm vi kan kalla det bokgrejs. Sen har jag hål timme och då är jag med på älsklings och grabbsens lektion, sen lunch det är Kebabpytt med nå dressing så lunchen är okej. Matte 12.05 och sedan veterinär 13.10.


Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Hoppas ni får en bra måndag.


Choklad kladdkaka

Receptet jag lovade i tidigare inlägg kommer här:

Choklad Kladdkaka

100 gram smält margarin
• 2 ägg
• 3 dl socker
• 2 dl vetemjöl
• 2-3 msk kakao
• 1 msk vaniljsocker

Sätt på ugnen på 175°C. Rör ihop alla ingredienserna, blir bäst utan maskin. Och häll sedan upp i en form smörjd med fett och ev. ströbröd eller mjöl. Den ska vara i ugnen 15-20 min.
Lycka till!

mums

Ikväll ska jag och Henrik kanske baka kladdkaka :D Så tänkte lägga ut mitt recept som jag nästan alltid använder.

Men har inte tid med det nu, ska ta en promenad med hundarna. Receptet kommer i nästa inlägg.

Sol och timmes promenad

Har för en halv timme sen kommit hem från lagom lång promenad med hundarna. Det är så grymt skönt att vara ute i solen! Synd bara att det blåser lite idag. Här kommer lite bilder som jag tog när jag kom hem :D









Många katter i köksfönstret

För ett tag sen

Hagel/snö i vännäs


underbar musik

Så grymt bra musik, älskar.
Joshua Radin
"Winter"
"Only you"
"Closer"
"I´d rather be whit you"
med flera...

Helgen

Här kommer bara nå på mig från helgen och bilder från promenaden med hundarna idag:







Måndag:





RSS 2.0