Bilder från de senaste dagarna

Mamma köpte en till säng till abbe, som blev kattnappad :P


Presenter till Henrik för våran 2 årsdag 28/1 och även för alla hjärtans dag


Åkte buss hem från henrik på lördag


Hade katter fulla sängen :P


Simba tittar fram bakom gardinen


MysLady


Halv tråkigt på jobbet idag med lite samtal. Så det blev att öva att skriva med vänster hand, en av de bättre:


Beställt Rammsteins best of album, som jag fick hem idag :)




Blev semlor ikväll till kvällsfika, jag fixade ihop dem :)


Alldeles strax blir det sängen som gäller, kanske blir det att lyssna på Rammstein innan jag somnar får se :)

Godnatt

Söndag

Har egentligen en hög bilder att lägga upp men har ingen ork för det nu. Plus att Wallander börjar snart igen, hade tänkt bädda ner mig och se slutet.
Jag har börjat fundera för mycket, jobbigt. Liksom varför kan det bara inte finnas något sorts studentjobbavtal på online. Ibland undrar jag om de förstår riktigt hur myckte 12pass/månad är för en student som pluggar på heltid? En coch på jobbet jämförde det med gymmnasiet, det skulle då inte jag göra. Heltid på gymmnasiet och heltid på univeristetet är INTE samma sak.

Nu slutet av Wallander:Skytten, sen sova och försöka sluta grubbla.

Lovund 2010 - en tid med mindre bekymmer




Godnatt

Lady + två

Var nyss och tog kort på Lady och kattungarna som har sin låda inne i mamma och papps sovrum. Kattungarna var inte så sammarbetsvilliga så det blev ett kort på dem var, men bilderna blev ändå rätt bra. Här kommer bilderna:

Lady verkligen njuter av sällskapet av hennes kattungar


Honan, hon kommer bli maskad, där av mörka kanter på öronen


Hanen, han är blå. Riktigt nöjd med bilden :)


Tillbaka i säkerheten igen



Onsdag

Bloggade inte igår för var för trött. Blev uppe till halv två i måndags eftersom Lady fick kattungar :) Två stycken blev det, egentligen fyra men två var inte livsdugliga, tyvärr. Men det är naturens gång :(
Idag har jag haft fullt på så är lika trött ikväll som igår, nästan. Började 9:00 på universitetet och slutade 12:00 där och sen bar det av till Online för att jobba ett eftermiddagspass. Och har samma tider i morgon.
Pappa frågade faktiskt mig idag om jag orkar att jobba samtidigt som jag pluggar. Jo den här månanden orkar jag och säkert de två kommande också. Men sen får jag se när april närmar sig om jag ska vara ledig en månad för att inte gå in i väggen. För vill i alla fall orka jobba till och med juni månad.
För mina planer är att nog helst kunna vara ledig hela juli och augusti, i alla fall största delen av augusti i sommar.

Konstigt ljus eftersom jag har en skrivbordslampa med ljusrör :P


Godnatt


Måndag - ny termin, england, australien

Hade kursintroduktion idag på svenska kurs 1 åk 4-6 och fick även lite information om matte och engelskan som också kommer vara denna termin. Och sedan kommer dessa ämnen gå i de två följade terminarna också, alltså tre sammanlagt. Fick veta att våren 2013 blir det en resa till england på två veckor, ska gå någon kurs där och bo hos en famlij. Kommer vara hur spännande som helst.
Jag hoppas verkligen svenskan kommer vara kul och att jag hamnar i en bra mindre grupp bland oss runt 20 stycken som går mot åk 4-6. För känner mig verkligen less. Känner mig inte motiverad på jobbet, liksom känner ingen där. Känns just nu för att jag endast går dit för att sitta i fyra timmar och sen gå hem. Visst lite är det så men skulle kanske gå bättre för mig att sälja om jag liksom tyckte det var riktigt kul att gå dit. Men förhoppningsvis blir det bättre, ska våga.
På tala om våga, fick veta idag att man kan få göra sin VFU(praktik) i Australien! Hur häftigt vore inte det? :) Fyra veckor i Australien, ja det är något jag faktisk ska fundera på. Ska ta reda på mer. På tala om det, måste påminna de på jobbet att jag kommer bli sen på torsdag. Ska höra på information om Australien klockan 12:00 så kan inte skydda mig ner till jobbet som jag brukar. Just det (en till påminnelse till mig själv) måste ha kall lunch på torsdag.

Nu ska jag dra mig till sängen. Lady har gått runt och skrikit nu ikväll, men inte just för tillfället, så får se om det är på gång att bli kattungar i natt eller om de kommer i morgon natt.


(pic: google.se sökord:bigben)

Godnatt

Söndag

Idag for henrik hem från mig samtidigt som jag for till jobbet. Jobbat ett pass idag, hur skönt som helst, var så trött i slutet så hade inte orkat mer. Ikväll har jag försökt få någon bukt i studieguiden till svenka kursen som börjar i morgon, gick väl lite.
Har nyss sett färdigt Wallander: Läckan så nu är det sängen som gäller. Jo föresten kom mormor förbi igår med mina gardiner :) Så har tagit kort som jag tänkte lägga ut, känns så mysigt i mitt rum nu.

Är riktigt nöjd med dem :)




Kitty och Mufasa idag


Hittade även en bild från förra fredagen som jag inte lagt upp, så här kommer den


Nu ska jag lägga mig, Godnatt

Ladys mage

Det naklas kattungar här i huset kanske i natt eller framåt tisdag till onsdag natt. Så jag tänkte lägga upp en bild på Ladys mage som mamma tog i torsdag (tror jag det var) eftersom jag håller i Lady på bilden.




Lördag

Idag blev det sent som även igår kväll då jag och henrik såg sista Harry Potter filmen. Idag blev det semlor, jag fixade i ordning dem för första gången, till gladiatorern. Och sedan såg vi även Super 8 även det tillsammans med hela familjen. Imorgon är det ett pass jobb som gäller och sen är det ju Wallander: Läckan på kvällen och den ska jag och pappa se. Börjar ju 13:00 på måndag så det är inga problem. Sen väntar ju Lady kattungar, få se när de kommer, spännande spännande.
Nej nu är det sängen som gäller, men först en bild på semlorna :)



Godnatt

Första terminen - check!

Japp så nu var första terminen på lärarutbildningen gjord :D har endast en lite kursavslutning i morgon, måste säga hej då till min grupplärare. Tentan idag gick faktiskt riktigt bra, eller bra i alla fall, G är nog inga problem att få.
Idag har jag för övrigt skottat tre gånger, två på gården och sen ikväll har jag skottat våran parkering. Och snön bara fortsätter falla från himlenm, så det blir mer skottning i morgon.
Har lite lätt värk i handleden, men det är bara överansträgning. Försiktigt i morgon på skottningen kommer det vara lugnt. En sak som är rätt jobbigt är mina vinter skor, de ger inte alls nå stöd till fotleden. Rätt jobbigt när jag skottar och svänger runt med skyffeln för att komma in på gården igen.

Jag har lite att läsa :P + ett nummer till av iFORM


Såg rätt mongo ut på förra bilden, här är en "snyggare" :P


Nej nu är det sängen som gäller, Kitty väntar på mig (hon är lite suddig)


Godnatt

Onsdag

Har haft lite fullt upp de senaste dagarna. När jag inte har varit på universitetet eller pluggat har jag jobbat. Plus att i fredags var jag ute så kom lite "off track". I morgon är det tenta som gäller, lite nervös, men det är normalt.
Gick 9-12 idag, hade seminarium som nog har räddat mig från att inte klara tentan. Sen blev det hem och äta lunch och sen kom mormor.
Vi for på Ohlssons på mariedal och hittade tyg till gardiner som ska vara i mitt rum(bild nedan). Sedan gick vi på caffét som är under Barnenshus och köpte fem semlor. När vi kom hem så fikade mormor sin semla och jag och hon satt och pratade i kökte. Sen efter hon hade farit så läste jag i boken som är till tentan i morgon. Sen blev det att steka pannkakor=dagens middag. Så middag och sen mer pluggande. Sveriges Mästerkock ikväll semla till kvällsfika.
NU: läsa igenom allt igen.

Tyget som mormor köpte till mig, som hon nu ska sy panellängder av


Pannkakstekning


Godnatt

Önska mig lycka till i
morgon på tentan,
13:00 till 16:00

lördag

är trött, kul kväll igår. Men för mycket i hjärnan just nu, känns tungt att jobba 8timmar i morgon.


FREDAG

Det är 5ive som gäller ikväll! Kommer vara med astrevligt folk, och även träffa en hel del :) Firande av Sara som fyllar år den 29januari. Nu ska jag fixa väska :P

Förresten, nya tröjan som jag köpte på Kappahl i måndags är kvällens tröja :) :P



Torsdag

Trött trött, kan inte förstå att det är fredag i morgon. Det känns inte rikigt så :P Men komemr bli super kul att fara ut i morgon, kommer träffa massa trevligt folk. Vissa av dem har jag inte träffat på länge :) Nu blir det att se färdigt Biggest loser sverige och sen sova. Måste ju orka med i morgon :)

Godnatt

Tisdag - tidig kväll

Har inte blivit av att jag har tagit kort på tröjorna idag, så får göra det senare i veckan. I morgon är det rollspel som gäller från 08:30 till 10:00 sen är det jobb som gäller från 12:30 till 16:45. Har lagt över lite Pretty Little Liars på usb-minnet så jag har lite att göra i morgon på min lång-lunch :P Det var ju ett tag sen jag såg det. Men i alla fall, jag ska ta och försöka dra mig till sängen på en kort stund.

Godnatt

Måndag

Trött, men efter jag hade kommit hem och ätit lunch for i alla fall jag, syrran och mamma på Kappahl, H&M och Coop. Jag köpte två tröjor på rean på Kappahl :) Lägger ut blider på det i morgon. Ska alldeles strax sova. Och känner att jag inte har så mycket mer vettigt att skriva :P så får börja avrunda här.

Mums! :D


Godnatt

Tillbaka till verkligheten

Idag vart det ett pass på jobbet. Och i morgon är det föreläsning på universitetet som gäller, nu är det tillbaka till verkligheten. Oj vad trött jag kommer vara i morgon. Och hoppas att föreläsningen är intressant annars finns det risk för att jag somnar :P Enligt schemat är det föreläsning om "Relationskompetens genom drama och forumspel" och ska hålla på i tre timmar! Hoppas fasiken vi får rast/paus annars är risken ännu större att jag somnar :P Nej nu är det bäst att ta och krypa till kojs. Just ja måste även komma överfund med vad jag ska göra i helgen. Hm, finns en del alternativ.

Godnatt

Händelsen den här veckan

I onsdags kväll fick Frasse våran hund akut diskbråck. Och mamma och pappa for akut till vännäs med honom, och veterinären tyckte att vi skulle ge honom en chans. Men under natten till torsdagen så hade han ont och låg och flåsade. Och på torsdag förmiddag ville han varken äta eller dricka, och han kunde inte hålla sig heller. Han hade så ont så att kissade på sig. Så mamma och hennes kompis for till vännäs, fick tid klockan 11:00 då mamma ringde dit 10:00. Han hade så ont, det var hemskt att se honom. Han skulle ha blivit 6år den 9 maj i år. Men han var så lycklig i slutet, han lekte och hoppade runt med Abbe. Bara på onsdagförmiddag så hoppade han och var så lycklig i snön när jag och mamma gick ut med dem alla.






...

Jag vill skriva vad som har hänt, varför jag inte har bloggat. Men just nu har jag inte kraft för det. Kanske i morgon.

Tisdag

Har skrivit färdigt mitt paper idag, så skickade in det. Jag har även gått promenad med hundarna idag och skottat. Det var inte mycket att skotta, men lite grann.
Ikväll gjorde jag chokladmousse till mig och syrran. Så jag fick gå och handla grädde efter maten. Alltså jag blev inte super nöjd med den. Det blir i alla fall inte mörk choklad nästa gång, tror jag, ska prata med syrran och se vad hon tyckte. Jag lägger ut bild och recept i morgon. Ska ta och dra mig till sängen på en lite stund. Är trött, men har fixat med mitt jobbschema lite så jag endast behöver jobba två söndagar med dubbelpass den här månaden.

Godnatt

Snöigt värre! like it! :D

Är hemma i umeå ikväll. Väl efter att bussen var super sen i vännäs, så var på väg från busshållplatsen när den kom. Men sprang och hann med den. Och sen när jag kom till vasaplan så hann jag precis med 8:an hem, vilken tajming säger jag bara. Ikväll blev det att packa upp, duscha och se Kronjuvelerna. SVT1 visar den i tre delar, den första var idag och sen är det i morgon och på onsdag.
I morgon blir det att skriva klart papret/uppsatsen så kan jag lägga den bakom mig för ett tag. Ska nog gå med hundarna också, ut i snön! :D Jo kanske få upp min anslagstavla och årets almanacka.
Lägger upp några bilder från mobilen som jag har tagit de senaste dagarna :)

Det jag och henrik åt igår till två avsnitt av The Vampire Diaries


Nyårsnaglarna, fast bilden är tagen idag


Var visst inte så många bilder som jag trodde som jag hade tagit med min mobil. Så lägger upp en bild på mig för att avsluta detta inlägg.



Godnatt

1:a inlägget 2012

Har tagit bilder igår, men har idag inte haft ork att lägga in dem inte här eller på facebook. Efter tolvslaget på myran gick jag, henrik, oskar och anders med hem till sara och gängets lägenhet. Så himla trevligt att träffa den, har inte gjort det på evigheter!
Har bara varit slö idag, emil och arvid ringde vid elva och sa att de stod utanför dörren så då klev jag upp. De hämtade sina saker och hjälpte till att städa. Har mest sett på tv idag :P Jag och henrik åt kött och potatisgratäng till middag dag, jätte gott var det. Ikväll blev det två avsnitt av The Vampire Diaries och Kung Fu Panda 2 :D Med morötter, gurka och skruvar med dip som tilltugg.
Nu blir det sängen.

Godnatt

RSS 2.0