Mobilblogg från sängen

Känner mig nedstämd. Grät för en stund sen när "Happy birthday" av flipside spelades på min mp3. Började tänka på min morfar som för ett år sedan, om två veckor, gick bort. Tiden innan var jobbig eftersom han låg på sjukhuset. Jag åkte dit flera gånger med mamma. Kan inte fatta att det har gått ett år, känns som igår. Nu försöker jag vara jätte noga med att visa för min nära vänner att de verkligen betyder mycket för mig. Att jag verkligen inte vill mista dem för allt i världen. Att jag finns där för att stötta vid svåra tider. Jag kommer aldrig glömma dagen efter morfar gick bort, det var måndag och jag var på skolan. Berättade för jossan att jag hade förlorat min morfar och hon undrade hur jag kunde gå till skolan, jag svarade något i still med "livet går vidare". Liksom jag sörjer, men jag vet att morfar hade velat att jag, om jag orkade, gick i skolan. Han hade varit så stolt att jag nu går universitetet. Saknar dig morfar, alltid i mitt hjärta <3 Nu ska jag försöka sova.

Måndag

Beställde fyra böcker från adlibris idag, hoppas de kommer innan helgen. 845kr gick det på, rätt mycket men liksom kurslitteratur kostar. Och det är faktiskt så att jag går rätt mycket plus i min ekonomi just nu, så det är ingen fara. Har skrivit ut mitt schema nu, så jag inte behöver kolla på datorn jämnt. Såg  djust på den nya sesången av CSI. Så nu blir det att sova. Tror jag ska lyssna på lite gamm-go musik på min mp3 innan jag somnar.
Dubbelföreläsning i morgon, risifrutti och jordnötter till lunch :P
Godnatt

Nyduschad :D

Nyduschad och känner mig nu som en ny människa, nästan! :D Skulle vara kul att gå ut eller iaf festa på fredag, måste kolla upp möjligheterna. Nu blir det beställande av kurslitteratur och kanske julklappar också, får se. Kurslitteraturen i första hand i alla fall. Dubbel föreläsningar tisdag och onsdag, en på torsdag och inget på fredag. Nästan höstlov, eller nåt :P Tentan idag kändes bra, skrev ca 300 ord och hoppas på ett G.




Söndag

Jobbade ett pass idag, måste komma ihåg att ringa Josefine i veckan och fixa så jag får "semester" från jobbet i december. Måste få en lugnare månad så jag orkar med allt, och december passar perkfet. Eftersom jag kommer ha praktik då och vet ännu inte vars den kommer vara. Tenta i morgon, är rätt lugn när det gäller den. Känner att det kommer gå att få ihop något vettigt svar på vilken än av frågorna som blir att man ska svara på.
Nu ska jag ta och sova, eller läsa lite och fundera över frågorna och sen sova.
Godnatt

Fredag

Igår hade jag svårt att sova, jag låg och tänkte på massa saker bland annat hur jag ska jobba i typ februari :P Så försökte sova så länge jag kunde i morse vilket blev till halv tio. Steg upp och gjorde gröt till frukost för jag var så himla hungrig. Tog det allmänt lugnt och sen tog jag en dusch, åt lunch och gick sedan ut med hundarna. Sedan vid halv tre ungefär kom henrik. Jag hade börjat se MY BLOODY VALENTINE från 1981 på voddler så den såg vi klart och sedan drog vi till Coop Forum på ersboda för att handla. Sedna vidare, i regnet (smidigt med bil), till Eurasia. Där vi åt middag, lite finare, för att fira 1 år och 9 månader tsm♥ Ikväll har vi sett på Idol 2011 med mamma och pappa. Ser just nu på Idol Extra på tv11. Ska se den och sen blir det att sova.
I morgon blir det läsa skollagen for the win! hehe, och se Robinson kl.14:05 eftersom jag jobbade igår kväll när det gick på tv.

Godnatt

Snabb uppdatering

Är rätt trött så ska sova nu, tänkte vara snabbt uppdatera. Jo som jag skrev tidigare så jobbade jag ikväll, fick inte iväg någon order så det var lite trist. Men fick bra coachning av oskar, som får det sämre allt inte vara så mycket sämre än det bätter, typ :P Lite svårt att förklara.
Sängen och mörkret blir det nu, Godnatt ♥

Saknar klassen, borde få ihop så vi kan träffas. Det vore guld värt



Torsdag

Hade omtenta idag, eller jag var ju sjuk när den var egentligen. Kändes bra, så borde ha klarat den. Ikväll blir det jobb, känner mig inte så peppad, är rätt trött. Men bokade in ett till pass därför att jag inte kan jobba dubbelpass på söndag. Eftersom på måndag har jag tenta :P Om en timme ska jag börja på med middagen, så jag kan äta innan jag måste gå till bussen. Jobbigt att det ska regna, vill ha snö! De har redan börjat sanda cykel- och gångbanorna och nu när det är så blöt är det jobbigt att gå med hundarna. De blir så himla skitiga.
Kanske ska läsa skollag på en stund, men får se om jag orkar.

Kattbilder

Här kommer lite kattbilder och när de ligger uppe ska jag plugga.





När jag pluggade till tenta3, lämnade sängen en stund och den såg ut så här efter :P







Tisdag

Vill se Ghost Whisperer men orkar egentligen inte, fast kan ju sova lite längre i morgon men få se hur jag gör. Ser början i alla fall. Måste nog ändå gå ner och ta nå fika, är hungig. Hade tänkt skippa, men eftersom jag har lite ont i huvudet också är det nog bäst att vara snäll med resten av kroppen.
Tappade bort vad jag mer ville skriva, så avslutar nu.
Godnatt


Måndag

Har ju trogna läsare varje dag, så jag tänkte att jag måste ju slänga upp ett inlägg idag också även fast jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Hade kunnat lägga in bilder men har inte lagt in dem på datorn, och orkar inte gå och kolla vars datorkablen är nu. Mamma har varit på vårdcentralen idag och fick reda på att hon har lunginflamation. Så det är tur att jag inte har så mycket varje dag i veckan så jag kan gå ut med hundarna.
Skulle egentligen ha jobbat i morgon, men micke ringde från jobbet ikväll och sa att han ville att jag skulle boka om det till ett kvällspass. Så det fick bli så att jag jobbar torsdag kväll i stället.
Bäst att sova, är rätt trött. Vaknade vid halv fem i morse och hade svårt att somna om för hade så ont i benet. Men aja, godnatt


Söndag

Just nu är jag ritkigt trött, så det kommer bli skönt att få lägga mig ner i sängen alldeles strax. Ja i fredags hade jag en tenta, kändes bra borde klart den. I lördags var henrik här, plus att jag dammsugade övervåningen och torkade alla golv i husen. Sedan på kvällen såg jag och henrik film, jurassic park 3. Och idag har jag som vanligt jobbat.
I morgon börjar jag 10:15 och slutar 12:00 så det att äta lunch hemma, gott. Nej bäst att sova nu, ryggen behöver vila.
Godnatt

Torsdag

Imorgon är det tenta som gäller, och kommer även få veta hur det gick på förra tentan om martin håller vad han lovar och lägger ut det i morgon vill säga.
Min näsa rinner så det kommer inte vara sådär super kul att sitta och skriva i typ 6h, 9-15. Visst jag kommer nog inte sitta hela tiden ut, men ett tag i alla fall. Förbannat. Nej nu ska jag lägga mig och gå igenom en refarat uppgift som ska göra. Komma ihåg stödord tills i morgon, det blir bäst. Jag hoppas innerlit att det blir "rätt" frågor som kommer på tentan. Liksom haft 13 instuderingsfrågor och två av dem kommer på tentan. Mycket tur ligger det ju där om man kan dem perfekt eller just kommer ihåg.
Ne bäst att göra det nu. Och sen sova, blir upp 06:30 i morgon.

Godnatt

Westlife = no more life (typ)

Jag läste nyss på vk.se att Westlife ska splittras. Dem har jag lyssnat jag vet inte hur länge. Ja nog ända sedan de liksom kom in i musiktoppen i sverige skulle jag gissa. Men de klassas ju som ett pojkban de har ju blivit lite älde nu liksom. Och det blir ju spännade och se om de nu fyra medlemarna kommer göra en solo karriär eller om de flesta av dem lägger musiken åt sidan, i alla fall på den kända nivån.





Kan ju säga ett det är lite skillnad. Klicka på den nedre bilden för att komma till vk.se's artikel. Nu ska jag snabbt byta sängkläder sen lägga mig och läsa igenom det som är på tentan på fredag. Sen blir det att sova.
Först på planeringen i morgon är tandläkaren 10:50


Onsdag

Hur ska tiden räcka till, och har jag tagit mig vatten över huvudet? Varför kan aldrig patrik jobba så jag kan snacka med honom om tiden. Varför ska det vara lika för alla? Det borde gå att ändra lite på det, fasiken philip höll ju med mig om att det är svårt att få in 48h/mån plus att läsa på universitetet helttid. Fasiken, känns aldrig som om det finns en lugn stund. Men det är kanske det här det innebär att bli vuxen/vara vuxen? Egentiden som finns känns för liten. Och det finns alltid något som måste göras eller kan göras. Känns inte som om jag hinner med det jag måste och vill göra.
Vars försvinner all tid?



Godnatt

snabb uppdatering

Gick med hundarna idag innan regnet kom och innan jag for till Universitetet för att lyssna på Martins "DrPhil"-panel. Kom hem i regnet samtidigt som mamma kom hem från stallet. Sedan kollade jag runt lite på bloggar och kollade mejlen osv. Sedan var det middag, hamburgare med pommes. Efter det har jag pluggat och sett på tv.
Kort om vad jag har gjort idag alltså, nu ska jag sova. Har inget på universitetet i morgon, utan det blir hemma plugg.

Godnatt


Saknar min älskling

Måndag med redovisning

Idag så har jag och min halva grupp som vi blev till sist redovisat ett kapitel hur boken "Det hänger på spårket!" för typ 10personer. Jag är inte nöjd, vara sjukt irriterad på hur vi hade lagt upp det och jag står för min åskit. Vi fick sagt det vi skulle säga men alltså det syntes på de som satt och lyssnade på oss att de nog inte alls fattade så mycket. Vi var tre stycken och pratade som tur var nästan inte i munn på varandra. Men eftersom vi inte hade bestämt vem som skulle säga vad så blir det verkligen så att när jag ville säga något jag kunde så fick jag verkligen stå på tå för det så inte någon av de två andra skulle börja säga det. Och jag hatar det "systemet", jag vet själv att det är inte heller en bra redovisning att lyssna på. Har hört några sådana i min tid i skolan. Man försöker verkligen hänga med i svängarna men det är inte alls lätt. Nej som sagt, jag skulle velat att min grupp och jag hade delat upp vem som ska säga vad. Så blir det mycket lättare att fokusera på sin del.
Nu var det ju så att jag var tvungen att grymt noga lyssna på vad de andra i min grupp sa, så jag inte upprepade något för många gånger eller verkligen kolla att jag säga det jag har tänkt efter den personen har pratat färdigt.
Nej irriterad är vad jag är och kommer aldrig att vilja ha det upplägget igen. Liksom visst att vi nu blev få så hade vi bestämt vem som skulle säga vad redan från början så hade det varit jobbigt. Men och andra sidan så är det ju alltid så att man måste ha en backup-plan om någon i gruppen skulle visa sig vara frånvarande. Alltså att alla ska kunna lite av allt men det är ju sådan man har lärt sig sedan högstadiet och gymnasiet. Fasiken. Eller som idag, vi var tre stycken och jag sa då igen, kan vi inte dela upp vad vi ska säga. För våran redovisning blev som nu en slags diskussion som då publiken lyssnade på. Och det är inte bra, inte bra alls. Jag är glad för att vi inte blev betygsatta på själva redovisningen.
Vi skrev på tavlan, men jag tyckte det hade varit bättre att släng ihop en powerpoint, just för att lättare kunna hålla struktur. Satiken, det är ju så att en powerpoint inte består av långa meningar utan det är stödord som man skriver upp. Ville bara skriva det, liksom kändes som en person inte fattade det idag.




Nej oj, vad långt det här blev då. Jag som bara hade tänkt skriva några rader. Men det var skönt att skriva av mig. För jag blev verkligen irriterad och verkligen inte nöjd med våran redovisning, innehållet var helt okej, det var strukturen som inte var bra.
Nu ska jag lägga mig ner och smsa med älsklingen en stund innan jag somnar. Börjar 13.15 i morgon så har lite sovmorgon. Ska gå ut med hundarna i morgon så att mamma kommer iväg snabbare till stallet.

För att dra från allvare lite, här kommer tre bilder fårn studentskivan :) Med grabbarna på Taket






Godnatt

Söndag

Steg upp, åt frukost, duschade, väkte henrik, åt lunch, jobbet och sen fika och nu sitter jag här. Det är väl typ vad min dag har bestått av. Har lite ont i halsen men som tur har jag kvar bafucin sedna förra gången jag hade ont i halsen. Så dem tar jag nu, hade jag inte haft dem så hade nog inte min röst klarat av dubbelpasset idag.
Dags att sova, har redovisning i morgon så bra att vara utvilad till den.

Börjat skissa på en målning, hornen blev rätt bra. Men eftersom jag inte hade en bild på en älg att se på så blev huvudet lite konstigt. Men det är en rätt bra först skiss, en bra början helt enkelt.


Godnatt

Lördag

Idag har jag betat av en del. Tömde kattlådorna, gått med sopor till soprummet, tagit en promenad med hundarna och pluggat på som bara den. Såklart har älsklingen varit med hela tiden. Ikväll så hade vi på Linas kvällsbok medans jag pluggade och sedan såg vi Pirates of The Caribbien 4 - on stranger tides. Nu är det sängen som gäller.
Imorgon ska jag och jobba som vanligt, dubbelpass=8h. Måste duscha innan bland annat.



Godnatt

Godnatt

Nu blir det sägen, har sett på Idol 2011 ikväll och även bakat en kladdkaka med polly. Så även Idol Extra, så fick se världpremiären av "Fest hos Bagge" gud vad jag skrattade, hehe :P
Så den bjuder jag på här. Enjoy! :D

Fredag

Nu ska jag ta och äta nu lunch, coh sen om en timme bär det av till univeristet. Har gruppövning och sedan utvärdering. Ikväll kommer älsklingen hit, då blir det att se idol 2011 och fixa ihop något gott till kvällen :)




Torsdag

Nu är det sängen som gäller. Trött som bara den och orkar därför inte skriva något typ alls.
Älskade NV08


Godnatt

Onsdag

Som jag skrev igår så jobbade jag ikväll, missade mitt kära Grey's Anatomy men jag har en gullig pappa som har spelat in det åt mig :) Så får se när jag hinner se det. Missade Bonde söker fru också men det ser jag på tv4Play. Fick iväg två order idag, kändes skönt, för det är de jag har som målsättning för varje pass. Var på rusta idag, alltså snacka om att jag blev julsugen :D De har redan börjat he upp tomtar och sådan på hyllorna! Måste inreda mitt rum bättre vad det gäller ljus, tycker det är så jobbigt när det är så mörkt.
Aja, imorgon är det gruppmöte som gäller 9:00 så blir att ställa klockan på 07:20. Och i morgon ska jag även jobba, blir då eftermiddagspasset mellan 12:45 och 16:45.
Ska sova nu, eller läsa i boken "Det hänger på språket!" sen sova.
Godnatt

Det hänger på språket!

Jag ska lägga mig i min säng nu. Smsa med älsklingen och läsa i boken "Det hänger på språket!" innan jag somnar. Ska upp 08:20 i morgon, och förhoppningsvis blir det besök på rusta efter gruppövningen. Måste ha hudlotion, och sen i morgon kväll så blir det jobb som gäller. Måste komma ihåg att säga/skriva lapp till pappa att han ska spela in Grey's Anatomy åt mig, Bonde Söker Fru kan jag se på tv4play inga problem. Men vi helst ha text när jag ser på Grey's så då går de som inte att ladda hem. Nep, nu är det sängen som gäller.



Godnatt

Jamie Meyer

Jag är här och nu en stolt promoter av Jamie Meyer's nya album "Good Night To Be You" :D. Fick material hem till mig idag med posten, plus ett personligt meddelande och Jamie's album "Great Big Change" med hans autograf på :)








bilder och snabb uppdatering

Har liksom mycket att göra typ hela tiden, känner svårt att lägga tid på bloggen då. Men ska i alla fall ta upp att i fredags fick jag träffa och umgås med mina underbara vänner♥ Kändes som gamla tider, helt underbart, de gänget betyder verkligen mycket för mig, de är mina bästa vänner♥
Nu bjuder jag på lite kattbilder, och sen ska jag sova.

Lady


Lady


Mufasa


Prinsen


Mufasa och Prinsen


Maja


Prinsen


Godnatt

kanelbullensdag

Jag har inte bloggat på ett tag, och det är för att jag har som inte tid. Har jobbat, fixat i mitt rum, varit på universitetet, pluggar och varit med henrik, plus klämt in familjen där också. Alltså som sagt jag har fullt upp. Jag ska alldeles strax lägga mig och sova. Men tänkte lägga upp nå lite bilder från mobilen först.

Tagen idag, blev mjölk och kanelbulle till fika ikväll såklart




Så kan man också sova :P


Godnatt

RSS 2.0