Tidig kväll

Som rubriken lyder blir det en tidig kväll för mig. Jag har sett House avsnittet som går just nu, laddade hem det tidigare idag och såg det efter klockan 20:00. Blir att lägga mig och läsa i Vecko Revyn jag fick hem i brevlådan idag :)



Godnatt

Tisdagmorgon

Tänkte lägga upp två bilder från i morse, en hund och en katt i varje säng :)






trött

Träffade lina idag på universitetet, jag vart kvar där längre än vad jag hade planerat. Så kom hem vid tio i tre tror jag. Hungrig som bara den, blev drickyoghurt och Billys pannkakor till lunch som jag hade handlat på OBS efter jag hade hämtat ut ett paket.
Nu är jag rikigt trött, jag ska läsa det sista innan jag somnar. Har tenta i morgon, den största som jag någonsin har haft :P det är på 6hp, om det är någon som läser som då förstår vad det innebär.

kvällens fika blev knäck med madel, pepparkaka, lussebulle och varm choklad


Godnatt

1:advent

Ja första advent 2011 spenderade jag på jobbet hade inbokat dubbelpass. Men nu jobbar jag inte förens efter första januari. Så hilma skönt att få vara lite ledig. Fick glögg och pepparkakor på jobbet, mums! :D Och när jag kom hem blev det en lussebulle som min moster bakat och Dumle med smack av pepparkaka :)
I morgon blir det UB med Lina för att plugga, men innan jag kan bege mig dit måste jag duscha. Sen när jag far hem därifrån måste jag förbi OBS och hämta ut ett paket.

på jobbet


kvällsfika


Godnatt

oj, :(

Fick som en smäre chock när jag nyss läste vk.se, att Lasse Brandeby har avlidit. Känns konstigt, liksom honom som kändis har jag som växt upp med. Om jag jämför med många andra kändisar som har gått bort det närmaste åren så har jag knappt känt till dem. Men Lasse Brandeby blev ju inte heller så gammal, 66år.
Det var de jag ville skriva, kan uppdatera mer men ska sova nu. Är trött, blir en lång dag i morgon. Föreläsning mellan 10:15 till 12:00 och sen är det jobb som gäller mellan 12:45 och 16:45.

Godnatt

Vad passa bäst, det är frågan

Det har varit mycket nu, jobbade både tisdag och onsdag eftermiddag. Och sen har det varit mycket annat jag har gjort vid datorn.
Jag har fundering på att skaffa marsvin igen, har haft två marsvin när jag var yngre. Men måste tänkta igenom det nog. Jag vill verkligen ha ett marsivn, men kommer det finnas tid för det även 5år fram i tiden. Eftersom marsvin blir just 5-8år. Det är ju så att jag redan nu har en hel del att göra med jobb, pojkvän och heltidsstudier. På ett sätt vore det skönt att ha en kompis som kan vare en stolpe i mitt utbildning. Typ alltså kanske lite konstigt att tänka så, inte vet jag. Men eftersom min hamster nyligen gick bort, så vill jag gärna fylla det tomrummet.
Har pratat med mamma om marsvinstankarna jag har idag, och jag hör att hon är emot det. För hon vet hur det har varit tidigare, att jag efter ett tag behövt tillsägelser för att komma ihåg. Men jag känner att jag har blivit bättre på att planera och lägga upp mål. Just nu kan jag hålla mitt bisyssle-jobb igång och klarar att studera hel tid och spendera tid med mina nära. Visst blir det så att med ett marsvin kommer det in en till faktor i det.
Ja då kan man ju tänkta sig att varför skaffar jag inte bara en ny hamster?
Har haft det så myckte nu, OM det blir ett husdjur i mitt rum framöver ska det vara något nytt. Ni kanske har nå förslag som inte jag har tänkt på själv, så skriv gärna en kommentar :)

Nu ska jag ta och sova, blir veterinär besikting på kattungarna i morgon med mamma.

Godnatt

Snabb uppdatering

Jobbade idag, fick iväg tre order på dubbelpasset så det känns skönt. Fick ont i huvudet i slutet av sista passet. Så gick iväg till köket på kontoret en stund och satt där, där det är mycket tystare, och gick tillbaka sedan och krigade vidare.
I morgon har jag en föreläsning och sen blir det plugg, ska göra instuderingsfrågor. Och sen kommer henrik hit i morgon, han ska äta middag hos mig och även sova över. Jag måste komma igång med min önskelista till till min födelsedag och julafton. Jag fyller ju år om 25dagar.
Nej ska sova nu, huvudvärken har börjat säppa efter jag tog alvedon när jag kom hem. Bra, för du kommer jag kunna sova.

mitt hår är tjorvigt, för har haft det uppsatt sen jag duschade. Lättast så på jobbet.


Godnatt

Middag nu

Middag nu, tacosresterna från igår. Ikväll blir det att se "Så mycket bättre" och äta godis och schwarzwldtårta :) Sen blir jag skjutas hem av min älskling. Ja för ikväll far jag hem från vännäs. Ska ju jobba i morgon, och måste duscha iinnan.




Middagsinhandling snart

Har alldeles nyss anlänt till henrik i vännäs. Innan vi for till vännäs så var vi förbi Ica på kronoparken och sen till graven. Mamma hade tidigare idag varit där. Så ett gravljus lyste redan där. Så nu står det två.
Älskade morfar♥
Ska njuta av kvällen med mina vänner. God mat, godis och film.




Den till höger ställde jag och henrik dit. och den vänstra (som är i mitten) hade mamma ställt dit tidigare.


Stängda pyramider



Nu är det lunch som gäller :)

11/11 -11 11:11





Torsdag

Haft skön dag idag med endast besök fårn BRIS på universitetet. Annars har jag bara tagit det lungt. Fått gjort en del instuderingsfrågor, positivt. Sett finalen av Robinson ikväll, Mats var verkligen en värdig vinnare :) Vet inte vad jag ska skriva, har liksom brist på ord eller något i den stilen. Nej nog mer bara brist på berättelse.
Jag hoppas i morgon kväll blir en bra kväll. Är planerat middag med grabbarna och sedan filmkväll. Har lite mer planerat för i morgon också. Har ju dubbla föreläsningar för det första, men lite mer hade jag tänkt hinna med. Får se hur det blir med det. Men i alla fall tar jag nog med mig datorn till vännäs, alltså miniPCn. Och böcker och så, så att jag kan få lite instuderingsfrågor gjorda på lördag.

Ska bara leva i nuet i morgon, lögn.
Kommer tänkta på morfar som skulle ha blivit 77 år gammal. Han hade tyckt det hade varit häftigt att fylla år 11/11 -11 och just bli 77år gammal. Saknar dig älskade morfar. Kommer aldrig glömma när du försökta kämpa för att komma tillbaka till oss, du finns alltid i mitt hjärta.
Men jag ska trivas som bara den med att ha mina underbara vänner runt omkring mig. Jag ska visa att de betyder mycket för mig, innan det är för sent för vi finns inte för evigt. Jag kommer tänka på hur stolt min morfar skulle vara över mig som gör något viktigt med mitt liv, ska göra skillnad för andra genom att bli lärare.

Måste sova nu, har sömn att ta igen efter i början av veckan när jag tänkte på mycket så att det var svårt att somna.



Godnatt

Universitetet

Sitter på universitetet och pysslar med en case-övning. Har just hast lunch och ska nu fortsätta med vårat problem. Trött som bara den är jag. Blir en tidig kväll i kväll, i säng direkt efter Grey's Anatomy.
Nu: fokus på caset.


Godnatt

I morgon är det jobb som gäller, ska jobba eftermiddagspasset. Så jobbar 12:45 - 16:45 och ska ju vara på kontoret för uppstart 12:30. Innan jobbet har jag lovat mamma att jag ska gå med hundarna. Behöver duscha i morgon men gör det på kvällen. Onsdag kommer bli en skjutsingen lång dag, men förhoppningsvis kommer det bli riktigt kul :)
Nej måste lägga mig alldelse strax. Hade svårt att somna igår, låg och tänkte på saker. Tillexmpel på att jag måste tänka på de personer som gör mig lycklig och som står vid min sida, när jag är nere och svårt att fokusera. För var lite nere igår, men fick ett värmade sms av en vän, så det blev så att jag låg och tänkte på massa minnen istället för att sova. Hihi, men idag ska det inte hända.

Godnatt

just nu

Ser just nu CSI, för en liten stund sen gick Harry från min bröstkorg. Där han har legat i typ 25min.




Söndag

Idag har jag jobbat, dubbelpass. Nadja kom inte och Ellen jobbade inte heller. Det blev så att jag kände mig rätt nere i början av först passet. Sen fick jag coaching av micke, (tusan att jag ska bryta ihop framför mina coacher, andra gången nu), och sen kändes det i alla fall mycket bättre. Så fick upp energi, men nollade på första passet. Men på andra passet fick jag i alla fall iväg en order, kändes hur skönt som helst.
Imorgon har jag dubbla föreläsningar, börjar 10:15 och slutar för dagen 15:00. Har packat ryggsäcken med min nya miniPC, så blir skönt med lättare ryggsäck i morgon plus att den jag använder nu slipper dras med. Har tänkte efter och den är faktisk två år gammal(snart) så det är bra att den får ta det lungt :P hehe.
Nej nu ska jag krypa i säng. Alltså fasiken att det ska vara så mörk på morgonen, det är ju svårare att stiga upp då :P
Godnatt

Godnatt

Ska alldeles strax lägga mig i sängen bredvid henrik. Jobb som gäller i morgon, dubbelpass 12:45 till 21:00 med tre raster under tiden, 15min, 30min och 20min. Just nu orkar jag verkligen inte jobba imorgon. Kan bero på att de senaste passen har det gått rätt segt för mig. Har inte fått iväg någon order allas eller bara en. Plus att jag känner som ingen där. Jag vet ju vad det heter och så men inge mer. Med undantag Ellen och Nadja, men vet inte om de jobbar i morgon. Känner för att bara ligga i sängen i morgon. Men får hoppas på att det känns bättre i morgon efter en natt sömn.
Just nu vill jag inte, fan.

Godnatt


Edit: Nadja kanske jobbar i morgon om hennes röst håller, stort plus :)

-2790kr

Jag och henrik irrade runt på flera ställen idag sökte en lämplig MiniPC till mig. Min ordinära bärbara är för det första tung att bära fram och till baka till föreläningar och för det andra börjar de bli glapp i ena skärmfästet. Så det blev en Acer Aspire One, i svart.








Fredag

Idag tog jag en sovmorgon. Tog det lungt och sen gick jag ut med hundarna. Henrik kom hit vid två :) Jag fixade middagen ikväll. Sen blev det att fara till Plantagen, men det var inte öppet. Så blev att fara till BlomsterLandet innan det blev backens kyrkogård. Efter det så blev det ICA Kronoparken och fick av mamma och pappa chips och dip plus lite godis.
Ikväll är det Idol som gäller, får se om André kommer sjunga och se om Oleg gör sin comebak :P


Från mig och simba

Sova som gäller nu, är trött (som vanligt :P). Hoppas det inte regnar så mycket i morgon eftermiddag/kväll. Det är planerat att fara till kyrkogården då och gå till morfars grav och min gammel farmor och farfars grav. Tända ljus och på morfars grav förhoppningsvis sätta gravdekoration, det är om vi hittar något fint på plantagen i morgon.



Godnatt från mig och simba(som nästan sover redan)

Exotickatter i min säng

Kitty och Vickan i min säng :)



Behöver HJÄLP!

Någon som har tips på någon "pryl-webbshop"? Sådan som i still med www.bluebox.se och www.lagerhaus.se :)

Demokrati, you say what?!

Alltså dagens föreläsning var inte så givande. Alltså hade varit mer intressant om den var om barns demokrati, men det var verkligen bara om liksom samhällets ekonomi. Kändes som att jag var tillbaka till samhälls A lektionen när micke stod där framme och man satt och lyssnade men inte riktigt hörde vad han sa. Fattade liksom inte, det för får många exempel, för mycket utveckling åt olika håll osv.
Men tiden gick rätt fort ändå så det var bra :) Så nu är det helg för har ingen föreläsning i morgon.
Ikväll blir det att se något klockan 20:00 har inte bestämt vad. Eftersom mamma eller syrran inte är hemma så skippar och att se Robinson, pappa spelar in det. Så det blir att se Criminal Minds 21:00.


Människosyn, etik och demokrati

Just rubriken är det delmonent som jag har just nu i DIS-kursen(demokrati, individ och samhälle), med brist på annant. Jag hade tänkt lägga mig och läsa en text som hör till föreläsningarna i veckan, men känner mig för trött. Så blir att lyssna på lite musik innan jag somnar i stället.
Kommer kattungespekulat i morgon kl.10:00, gör inte så mycket eftersom jag typ aldrig kan sova längre än till nio :P För har fri förmiddag i morgon som jag skrev i förra inlägget. Och det påminner mig om att jag verkligen INTE får glöma att ringa Josefin i morogn. Hm funderar på om jag ska ta tag i saken och beställa lite julkappar snart.
HA! På tal om julkappar så måste jag börja funder på var jag önskar mig i julkapp plus FÖDELSEDAGSPRESENT. För både mamma och mormor frågade idag vad jag önskar mig för något. Har fasiken helt glömt bort min födelsedag, eller inte själv dagen, utan mer att jag måste ju önska mig något :P Har typ tre saker jag har kommit på än så länge, men det är ju liksom två tillfällen som jag ska önska till. Och känns inte så att jag har stort behov att lösa pengar, men mamma nämnde ju present kort på kläder :) Så det är ju en bra idé.
Men nej, nu börjar klockan rinna iväg. Bäst att avsluta här och lägga mig ner och lyssna på lite musik innan jag somnar.

Godnatt

Handelsgården

Hade föreläsning på förmiddagen och efter lunch var det kompetensportfolioträff. Slutade 15:40, skyndade mig till bussen för att hinna med den första bästa in till centrum. Gick till Handelsgården och hängde där med mormor som jobbade, i typ en timme och sen hem och äta middag. Sett nyheterna och nu ska jag ta en dusch, börjar 13:15 i morgon = nice :) Blir promenad med hundarna i morgon plus att jag ska försöka komma ihåg att ringa Josefine om ledigt i december, har inte gjort det än. Köpte förresten choklad från åre på handelsgården, hjortrontryffel. Mormor hade köpt en så fick smaka, därför köpte jag hem en till mig och mamma. Det var halva priset på den för att den hade kort datum.
Duschen nu.




Marängtisdag

Trött nu, sett tv egentligen för länge. Men Ghost Whisperer är så bra så kunde inte låta bli att se. Ikväll hade jag tänkte baka något, och det gjorde jag också men det blev så att jag slängde ihop maränger. Och första gången i den nya ugnen blev inte super lyckat. Så hoppas på bättre resultat nästa gång.
Två föreläsningar i morgon, och efter det blir det nog ner till stan och säga hej till mormor som jobbar på handelsgården i morgon :)



Godnatt

RSS 2.0