kort inlägg orkar inte mer...


Såg The Number 23 igår, en riktigt bra film.



God morgon.

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på Neverstore. Ska alldeles strax äta frukost för annars blir mamma galen på mig.
Igår så såg jag, henke, anders och sebbe på Soldier och de sista 40minuterna i Rock Star. Och jag åt chokladpudding, det var riktigt gott jag köpte även en liten Coca Cola som det är halva kvar av idag. Köpte även Vecko Revyn. Så satt och läste lite i den hos sebbe. Ne frukost är något som skulle sitta bra nu. Hörs sen!

Filmer ikväll! :D

Kvällens möjliga filmer som jag kan se är; Soldier från 1998 eller Rock star från 2001. Båda verkar faktiskt bra. Men ska nog se Rock Star, det känns som en nice fredags film. Ska som vanligt till sebbe ikväll, blir nog jag, sebbe, henrik, anders och kanske daniel. William är hemma den här helgen, han ska göra läxa vilket är bra eftersom han ligger efter med många inlämnings uppgifter. Blir god middag idag, strimmelbiff i wookgryta med ris. MUMS MUMS!
Ikväll ska jag kanske köpa chokladpudding, vilket jag egentligen inte tycker är jätta gott men det var så länge sen jag åt det. haha. Och köper nog en liten Coca Cola också, ska även så om ica har kvar det nyaste nummret av Vecko Revyn. För jag ska börja prenumerera men är grymt seg på att skicka in "ansökan". Så får skylla mig själv. Nu kom precis min pappa hem från jobbet så nu är det inte länge kvar tills det är middag, vilket är riktigt bra. Är jätte hungrig!

Ha en bra kväll allihopa!



God morgon!

Sitter just nu i bild salen. Har bild och form B. Hör musiken som kommer från musiksalen smo ligger här under. Tre av mina bästa vänner är där just nu och har musik. Ska fortsätta jobba nu. Hoppas ni får en bra dag. Skriver senare när jag kommer hem från skolan.


yes!!

Här kommer ett kort inlägg. Träffade min kemi lärare idag och han sa att jag hade fått G på kemiprovet. YES! Jag har klarat kemi A och det känns grymt skönt.
Jo vet inte om det blir filmstudion ikväll, sofia bor ute i en by och har en sån där kringeli-krockig väg som hennes mamma måste köra för att komma in till vännäs. Och tack vare det här himla snö-ovädret så kankse hon inte vill köra. Men får se, förhoppningsvis så kommer sofia in till vännäs ikväll och ser "Taking Woodstock" med mig. Kommer hon inte in så går jag nog inte dit, då går jag till henke skulle jag tro. Ska kolla lite på tv nu, sen ska jag hjälpa mamma med middagen.
Ha det bra!


kemi A,

Idag hade jag slutprov i Kemi A, jag har en väligt bra känsla av att jag kommer klara godkänt gränsen. Vilket skulle ge mig ett G i Kemi A och inte behöva göra nå komlpiterings uppgifter. Får förhoppningsvis veta på fredag vad jag fick, eller så blir det på måndag. I kväll så bakade jag chokladmuffins, ville unna mig en veckodag utan plugg. Fast det känns ju som fredag idag, eftersom det var Robionson Karibien på TV4 ikväll. Men det kanske är bra, helger kommer ju kännas mega lång då ju och det är alltid att plus.
Händer i morgon då? Jo skola som vanligt men sen på kvällen ska jag och Sofia på Filmstudion här i vännäs och se "Taking Woodstock". Sofia har sett den förut och säger att den är jätte bra så det är den säkert. Efter filmen där kring 21:00 så går jag hem till henke ett tag(typ två timmar) sen blir det hem och sova. Då kommer ju den rikigta fredagen den här veckan.
Det var allt för mig ikväll, godnatt och sov gott alla!

Använder små hörlurar för jag äger inget annat och för att jag ska kunna lyssna
på musik när resten av min familj har gått och lagt sig.


dåligt uppdatering...

Ja det har varit dålig uppdatering här på bloggen. Har liksom inte haft tid att sätta mig ner och skriva. Och dem senaste kvällerna har jag haft ont i huvuvet, mått illa eller både och så det är ingen höjdare. Men ibland måste man bara fokusera på dem som man har omkring sig, och lägga de materiela sakerna åt sidan. De personer man gillar kommer före allt! Ja i alla fall enligt mig och det är så jag har resonerat de senaste dagarna. Nej nu ska jag inte sitta här längre, har slutprov i Kemi A i morgon så vill vara utvillad till de. Så godnatt och sov gott alla!

En söt random bild som jag hade på datorn

Gör Foki mig glad i slutet av veckan?

Foki "tävlar ut" jätte finna namnhalsband från Betties Galleria . Det är ett halsband där det står sitt eget namn hjärta den man gillar. Eller kanske sin mamma eller bästa vän.

Men i alla fall jag ska var med i den utlottningen. Jag brukar aldrig vinna, jag menar verkligen ALDRIG vinna något i tävlingar så tänker försöka för känner mig lite lyckosam den här veckan. Kanske har jag tur för en gång skull också att jag verkligen har en lyckosam vecka. Vem vet.

Jag skulle vilja ha ett halsband som är i guldpläterat silver och ser ut som det Foki har fast där det står Foki ska mitt namn stå, Amanda, och där det står Ricky ska det stå, Henrik.
Vinner jag halsbandet kommer jag bli glad och blir en glad överraskning för Henrik, gissar att han skulle bli väldigt smikrad. Och att göra honom glad gör mig också glad.

Det var allt för mig just nu, avslutar med en bild på Foki som kan gör mig glad.

(L)


Drömde om dig i natt, så det stämmer att du alltid är i mina tankar (L)

lycklig

Sitter och funderar på frågan varför man ska äta kött, ska ha kommit på tre starka argumet till vaför man ska äta kött tills i morgon. Ett har jag kommit på men har två kvar. Och har även tränat på det typ 24 st engelska ord jag ska kunna tills i morgon, ken några sen tidigare så det kommer gå bra. Har även lång lunch i morgon 11.05 till 13.10, så kommer nog gå hem till henke då om han är vaken. TE på liljaskolan har puff dag i morgon, det är att lärarna är borta och gör saker och eleverna jobbar hemma med uppgifter. Och henke går TE08 så han är ledig i morgon. Äter så klart lunch på skolan det är kebabspett med salsasås och kokt ris och det är riktigt gott!

Visste inte att jag kunde känna så här, är så lycklig! Gillar dig så himla mycket! (L)

Har på mig en gammal t-shirt som jag färgade när jag gick scouterna för väldigt många år sedan. T-shirten ägdes tidigare av min far innan den blev offer till min scouter tid.

Men "what is love" är nice att lyssna på...

Och jag ska om ett tag ta alvedon och gå till sebbe. Hade nackspär igår när jag var med killarna. Men hade en varm tröja på mig så frös inte så jag spände mig alltså inte. Idag är det bättre men ska ändå ta en varm tröja, för helt bra är det inte. Jag har inte gjort så mycket idag, bara ätit, sett på Let´s Dance och duschat. En helt bra och lugn lördag. Ikväll ska jag gå till sebbe och vara med the guys. Blir nog att se tv, går väl någon film skulle jag gissa.





Hoppas alla ni får en bra kväll! Och en bra natt, varesig ni sover bort den eller är vaken.
Peace out!

just nu,

Sitter jag vid min dator i mitt rum och skickar iväg ett sms och ser vad mina vänner som jag ska vara med ikväll gör. Har nyss stökat undan från bordet och diskat, och satt på mig en varm tröja. Fryser borde få upp värmen när min kropp börjar ta upp dagens middag. Ja i alla fall ska inte sitta här nå länge. Får se vad som jag och mina vänner gör, kanske blir att se film på tv6 ikväll är det Blade 2 har ingen anning om den är bra eller inte. Men det är typ de bästa ikväll. Hoppas ni får en bra kväll/natt! Och sov gott.

"pyjamas är för bögar"

Idag har det varit en bra dag. Jag råkade, okej inte idag gjorde de med menning, smöra för Jesper. Men hallå, sa bara att TE08 har "puff" dag på måndag och är alltså inte på skolan. Det är inte att smöra det är att göra läraren en tjänst, okej det kanske är samma sak haha. Ikväll ska jag spela in Glee för ska om cirka 15 min gå över till han, vi ska bara chilla och snacka. Blir en kortis måste hem vid 22.00 för behöver sova, skola i morgon och börjar 08.25 med bild och from B och vill inte missa en av de roligaste lektionerna i veckan. Ne ska gå och sätta timern på videon så den spelarin Glee.

En fin låt är:
I love you always forever - Donna Lewis



Men varför?!

Varför är det typ så att när man smsar en person och vill ha svar fort så får man inte det. Liksom jobbigt! Och det går inget att göra åt, det är fan asdyrt för mig att ringa mina kompisar från min mobil så det kommer inte på frågan. Då ska det var fruktansvärt fort jag måste ha svar. Annars får jag sitta där och stirra ut mobilen tills den lyser upp och vibrerar. I alla fall mådde inge bra ikväll heller så romananalysen har jag inte gjort något alls på. Tog en dusch i stället och nu ska jag bara göra ett snabbt inlägg sen krypa ner i sängen och smsa med han tills jag somnar.

Jo kan berätta en kul sak jag är tydligen duktig att smöra in mig hos lärare, liksom gör det inte med menning men det blir bara så. Sa ett förslag till engelska läraren hur han kunde gör för att vi skulle få mer tid på oss med uppgifterna i boken. Och han sa något i still med "det är en bra idé amanda, sånt gillar jag". Sebbe och Anders hörde vad jag sa och vad Jesper(engelska läraren) sa, sebbe små garva, log och sa "du smörar du". Alltså det var ju inte med mening som jag smörade utan ville ha mer tid till uppgifterna, men visst smöra kan ju vara bra. Nej nu vart det här inlägget rätt så långt. Ska nog krympa ner under täcket i min as-sköna säng! Godnatt och sov gott alla läsare.

Jag just nu, med min väldigt använda pyjamas.

hej hopp i detta vackra vinter land! (iaf i norr)

Igår mådde jag inge bra, hade ont i huvudet och var väldigt trött så jag gick i säng kl.20:15 och somnade kl.21:50. Så därför inget inlägg igår kväll. Idag var det basket på idrotten. Grymt kul! Det var fyra lag och så roterade man så man mötte alla lag :) Hara idrott med två andra klasser så i mitt lag var det bara jag från NV08, sen var det Isak och Hampus från TE08 och sen Mattias från HV08. Jag sköt ett mål, säger man så "mål" i basket jo det gör man nog. Så kul var det i alla fall, tog fram vinnarskallen som finns inom mig. Ikväll ska jag skriva färdig romananalysen och sedan typ läsa kemi om jag orkar vill säga. Men romananalysen är det som har högst prioritet på ikväll.
Ha det bra!

Jag just nu

inte så lyckat

Hade ju som skriver svenska lektion, men oj vad lite jag har fått gjort. Eller egntigen inte, har lagt upp två inlägg här, kollat bdb och läst några toppbloggar. Så det beror helt på hur man ser det. Men det jag skulle har gjort den här lektionen har jag inte fått gjort. Aja liksom kan ju inte vara duktigt jämnt. Nu slutar svenska lektionen om 5-10 min är inte säker på exakt när. Men snart hoppas jag, för har fysik sen och har inte läst de vi hade i läxa tills då, så måste göra det på rasten. Ha en fortsatt bra dag och skulle gissa att jag skriver ett inlägg omkring kl.16:00.


Svenska lektion

Nu har jag svenska lektion med en vikarie med namn Jan "Janne" Dahlgren. Ska skriva på romananalysen men ett inlägg har jag tid med. I morse skrev jag sms till en kompis att jag frös så skulle ta en varmare tröja än vad jag hade igår. Och då svarade personen att jag skulle äta mer. Ursäkta? hur snällt är det och jag känner den här personen väldigt väl. Och den känner mig väldigt väl. Liksom jag försöker träna bort den lilla magen jag har. Då ska jag väl inte börja äta mer och typ hela tiden! Jag vet att jag är smal men alltså äta mer kommer inte på fråga, kan fan inte äta mycket mat när det är äcklig lunch på skolan t.ex. och jag har nog för mig att man ska äta jämna måltider. Och min mamma sa igår att jag brås nog på henne och hon började inte gå upp i vikt fören hon blev typ 40. Okej inte älta mer på det nu. Ovänner vill jag inte vara. För personen betyder oerhört mycket för mig så det är inte lönt att bli ovänner på det här lilla. Men det tog.


En bild från min användare på skolans datorer.


god kväll

Just nu lyssnar jag på The Baseballs medans det är reklam på CSI NY som är på kanal 5. Imorgon har jag med mig ett gäng bilder till skolan som jag ska sätta upp i mitt skåp, kommer få skolan att vara lite roligare. Idag råkade jens klämma min hand mellan en stol och en bänk, vilket gjorde jätte ont då och jag började gråta. Vart att chock moment också. Det hände på kemi lektionen vilket är andra lektionen på dagen. Efter det var jag inte på så bra humör och ville bara vara ifred. Eller ville inte vara ifred ville att någon skulle komma fram och fråga hur jag mådde eftersom jag inte var det vanliga pigga jag. Men ingen från klassen ingen frågade hur jag mådde. Jens frågade bara just efter han hade klämt min hand hur det var med den. Men då finns det en helt underbar person som är guld värd. Sofia, min älskade kompis Sofia. Hon såg att jag satt ensam i korridorren och kom fram och frågade hur jag mådde. Den lilla kommentaren gav så himla mycket.

Nu ska jag sätta mig och lyssna på musik och smsa med han innan jag somnar. Godnatt


Så här ser min älskade kompis ut! (L)

hej en snabbis

Tänke bara skriva och ursäkta att dagens första inlägg är sent för att vara en vanlig dag i veckan. Men kom hem 16:15 idag och ja skriver mer sen. Ska skynda mig att ta en dusch nu så jag hinner se "Familjen Annorlund" som börjar kl.20:00, kramar!

söndag kväll

Ska sumera helgen, vänner= bästA, läxor=oj vad är det?! men typ hade lite läxa att göra i helgen men har inte gjort någon alls. Fast den tidigaste läxan jag har är tills på tisdag så den kan jag göra i morgon. Har hittad bra musik också, The Baseballs!

Dem har gjort cover på bland annat Hot´n cold, Bleeding love och Umbrella. Gillar gillar. Och deras utseende är det ju inte heller nå fel på.
Kan säga det att söta och snygga killar får mig bara att tänka på han=gillar. Det var allt för mig idag, puss och kram och ha det bra! Godnatt!

God morgon

Jag sitter nu och se Robinson Karibien, det är reprisen från igår. För igår var jag inte hemma. Igår såg jag på Scary Movie 2 hade inte sett den förut ettan har jag sett. Filmen var väl som ettan, rolig men ändå väldigt  konstig. Ska göra nå läxa idag, skriva mer på romananalysen kanske, räkna matte eller läsa och räkna fysik.

Lördag kväll!! :D

Japp lördag är det idag. Ska snart börja röra på mig från mitt rum, från mitt hus och gå till sebbe. Ska  vara med henke, william och sebbe. Kanske droppar det dit någon till, ju fler ju roligar! Jag hoppas ni får en bra kväll för det kommer jag ha! Kommer vara med mina älskade vänner (L)

Jag utan glasögon.

Nog bäst att....

Jag börjar ta mer ansvar hemma, gör det som mamma och pappa vill att jag ska göra. De hade ett snack med mig om det nyss. Mamma var irriterad att jag inte kom hem efter skolan och tömmde diskmaskinen och gick ut med hundarna. Erkänner att jag borde ha gjort det. Men går inte att göra något åt det nu. Men måste tänka mer på det, pappa drog det där om att jag snart är vuxen och om det hade varit val i december i år hade jag kunnat rösta på de som ska styra sverige. Och att om jag vill bli vuxen gäller det att göra saker i hushållet eftersom jag bor hemma. Och gör jag de får jag även ta egna beslut om vad jag vill göra, som t.ex. äta ute med killarna.

Control film från 2004 med Ray Liotta


God morgon!

God morgon alla! Igår vart det som jag ville. Gick till skolan på morgonen och kom inte hem förens på natten. Jag slutade 13:00 så var kvar på skolan och väntade på henke som slutade 14:40. Medans jag väntade så var jag med Ercia och Jens vi snackade om lite allt möjligt. Sen när henke hade slutat gick jag och han till sebbbe där sebbe och william var. Vi var där till cirka 17:00 sen gick jag, henke och william på Novin här i vännäs och käkade. Jag åt hamburgare med pommes och fy vad gott det var! har typ aldrig ätit så god hamburgare i hela mitt liv. Och i alla fall sen tog vi en sväng till ica och till sebbe. På kvällen chillade vi, jag och anders såg film "Control" på tv6 och de andra spelade Left 4 dead 2.
Ne nu ska jag gå och äta frukost.

Söta Frasse satt i min famn medans jag bloggade

Nej vad menas med vaad?

Vaad? vart kommer allt ifrån? jo en trött Amanda som sitter vid datorn och lyssnar på musik från Glee iklädd snobben pyjamas. Så bäst att krypa ner under täcket med en katt i sängen och skicka iväg några sms till "(L)". Hoppas att fredag den 15 januari 2009 blir väldigt trevlig med många skratt och genomförda planer. Godnatt och sov gott!


Glee

Såg Glee ikväll, och vill bara poängtera en sak. Mark Salling är grymt söt!! Han speler Noah "Puck" Puckerman i Glee. Gullig gullig. Han är född den 17 augusti 1982.





long time no seen

Några inlägg sen det blev en riktgt text. Ja i morgon är det då fredag fan så skönt. Slutar klockan 13:00 i morgon ska kanske hänga med killarna får se. Äter de middag ute i morgon tänkte jag hänga på, blir betydligt godare än att äta köttbullar och makaroner hemma. Så föroppningsvis blir det är äta ute i morgon, är jag med så ska jag tvinga dem att vi ska gå och äta på Novin. Gillar inte riktigt att äta på trekronor som så trångt. I morgon har jag Bild & Form B och jag känner ingen som går den kursen, inte så jätte kul. Men har jag tur så är de i alla fall trevliga. Och hur som helst så kommer jag äta lunch med Henrik, Sebastian och William. Blir skolans lunch, pasta sallad med kykling. Igår efter jag duschade så startade jag webcameran och en gäng bilder, en del lägger jag upp här nedan för visar även den fina tröja som jag har på mig nu och som jag även hade efter jag hade duschat igår. Och jag ska börja bli bättre på att blogg. Får se hur mycket det blir i morgon om jag är med killarna. För äter jag middag med dem så far jag nog aldrig hem förrens på natten. Kankse kan tvär skriva något om jag får låna någons dator.

På tröjan står det "KISS A FROG AND FIND A PRINCE" (gammal)

Just nu


Igår utan glasögon


Igår med glasögon

orkar inte liksom

orkar inte öppna mig idag, är uttömd på lust att skriva ikväll.

men ska "kvälla" kanske?

Ska sova nu, trött och ska ändå ligga i sängen och smsa innan jag ska sova så
GODNATT!

två skåp och två killar kan inte bli mer än rast underhållning i bästa klass!


Det är klurigt att komma in och ut, och riktigt kul att se på!! :D
Vet inte vilken datum den är tagen med iaf innan den nedanför.

Tagen den 25/9 2009

bilder med minnen






















dröm

kom på en sak som jag verkligen måste skriva, kan inte sluta tänka på det. Jag drömde att jag hade sovit över hos han och att hans mamma kom in i rummet på morgonen, jag låg fortfarande i sängen och han satt vid datron, hans mamma sa något i still med "ni såg så roliga ut när ni sov och ni skrattade i sömnen".
Sen vakande jag av mammas väckar klocka med ett leende på läpparna. (L)


Romananalys

Sitter just nu på skolan och ska skriva en romananalys på boken som heter "Blod" av Åsa Anderberg Strollo. Nu har jag ju läraren som kan hjälpa mig för när jag skulle gör det hemma under lovet gick det inte bra. Men så ska fortsätta med det nu. Och andra lektionen idag är Fysik B. Hoppas att det inte är så svårt. Allt för mig just nu. Ha en bra dag! :D


Ne vad sägs?

Det är ju en dag i morgon också och då kör Fysik B igång hopppas att det är kul. Just nu känns det kul får se hur det känns efter först lektionen i morgon, haha! Än så länge är jag väldigt pepp på skolan, just nu liksom i love it right now! Vet inte riktigt vad det är med mig men. Och det rör mig inte i ryggen att jag inte har pluggat något till kemiprovet som jag har på onsdag. Oj kanske inte ska sluta bry sig nu, men aja v.4 är det kursprov och det är de som är viktigaste. Nu saknas bara att jag får något att träna i, typ Body pump eller nåt.

Det finns kanske nå mer som saknas också, fucking jälva mod!! Vars är det?!

Godnatt alla läsare och sov gott, jag hoppas att ni också hade en bra dag!

liksom verkar bra

Den 11mars går Max Manus på filmstudion verkar riktigt bra! Längtar liksom, ska snacka med killarna om de vill med så jag kan fixa så de kommer in. Verkar lite som en film de skulle kunna se.
http://film.nu/filmrecensioner/max-manus/

Yes!! :D

Nästa torsdag börjar Filmstudion här i vännäs! Älskar att gå på bio, okej ibland är det inte super bra filmer men det är kul! Hoppas jag får någon att gå med varje gång :) Då blir det ännu roligare!
http://www.vannasfilmstudio.se/

Funderat...

Liksom vad är det som gör att man får mycket läsare? Hur blir man upptäckt? Vad är det egentligen folk vill läsa i en blogg, vad är de som är så specielt med kissie så att hon har många läsare? Kanske är därför hon har åsikter som saker om saker som rör många människor, stör många människor kanske? Kanske för att hon kankse photoshopar mer än vad kanske är nödvändigt. Jag själv är inte bra på att använda photoshop och har aldrig gjort det heller. Så för ett ovant öga som inte grund noga går igenom hennes blider ser inte det. Man jag läser falsksannings blogg på Finest.se och där tar personen ibland upp när kissie har photoshopat sina bilder.

Skola

Skola idag då, just nu sitter jag och räknar matte. Tänkte bara slänga upp en snabb bild på min outfit

Jeans leggings
Lila lagom lång t-shirt
Det ser ut som munkjan är blå men den är petrol.
Hjärt halsband

just nu

Just nu ja då sitter jag här vid datorn och ska snart läsa om katten har verkligen inte orkat göra det tidigare idag. Har tvn på, det är Click på tv3 sett den tidigare så kan liksom se lite då och då och ändå fatta vad som händer. Har bestämt vad jag ska ha på mig i morgon också. Lägger upp en bild i morgon när jag kommer hem från skolan. Hinner inte starta datorn innan skolan och orkar inte ta på mig det nu.

träffar honom i morgon i skolan som vanligt. Längtar efter att få se hans leende, se honom. Kan inte sluta tänka på vars han har ställt nallen, det är bara så gulligt (L) han är bara så gullig. Han är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Så det är alltså så här det känns när man gillar någon väldigt mycket, när en person betyder väldigt mycket för en.

Det var allt för mig ikväll och denna dag, ska nu koncentrera mig på att läsa om katten sen kanske se lite på Click och innan jag somnar så smsar jag som vanligt med han. Godnatt och sov gott alla tappra blogg läsare!

Vad gör jag?

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, känner mig tung i huvudet efter att ha varit och gått i skogen. Skrev ett stort budskap i snön vid ett skoter spår. Men kunde inte ta kort på det för det var för mörk för min mobilkamera. Idag har jag inte gjort så mycket, städat mitt skrivbord typ det enda och varit ute då. Snart ska jag ta en dusch och sen blir det kladdkaka med grädde och Bones. Och vad jag ska göra sen skriver jag efter Bones. Och i morgon börjar skolan. Kommer typ vara hur trött som helts känns det som. Måste kolla vad jag ska ha på mig i morgon ikväll också. Men ska börja avsluta det jag gör på datron just nu och gå in i duschen, blir en varm dusch små fryser.

Något fel eller?

Jag är helt beroeende av den personen jag gillar, vill jämnt vara med honom kan läsa smsen jag fått av honom om och om igen. Och jag vet att han också gillar mig och vad är jag då så rädd för? Vad är det som stoppar mina rörelser? Kan vara därför jag har aldrig kännt så här för en annan person! Det gör ont när jag vill träffa honom som mest och det inte går. Det gör ont och jag gråter. Gråter för det är ett nederlag i mina tankar. Såg här om dagen när jag var hemma hos honom med en anna kompis att nallen som han fick i julklapp av mig står under hans datorskärm. Det värmde, han sitter mycket vid datorn så liksom tänk själv han tittar säkert på den och tänker på mig. Han behöver bara sänka blicken en bit så står den där. Miranda nalle som håller i en ros, julklappen från tjejen som gillar honom och tjejen som han gillar.

This Should Keep Us All Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=piuoGb-Nhfw&feature=player_embedded

Coolt!

http://tvbloggen.tvplaneten.se/2010/01/08/flashmob-for-glee/
Alltså kolla in den där, Glee har i Italien gjort så att det vart flashmob. Flashmob är när folk till synes oväntat börjar dansa och det blir fler och fler som dansar. Så som Bounce gjorde sin Michael Jackson hyllning i somras.

god morgon

Kom hem tio i två i natt så steg upp vid halv tolv i morse. Skulle se Let´s Dance som det var repris på då. Var ju egntligen igår men då vara jag inte hemma. Och idag har jag också hunnit med att plockat bort alla tomtar och klitter och annat juligt i huset. Ska nu läsa om katten som de som går vetrinär profilen på liljaskolan ska har gjort tills på måndag. Hörs senare idag, har inte bestämt vad jag ska göra av min kväll.

National Lampoon's European Vacation aka ett päron till farsa på semester i europa

 


änrade planer

Henke och de vännerna går på bio i morgon. Så blir film ikväll, blir nog att se ett päron till faras på semester i europa. Jag har inte sett den förut men sett ett päron till farsa firar jul och den är kul. Så ska snart ta en dusch, kanske städa lite i mitt rum. Städar min hamsters bor i morgon och läsa mer kemi i morgon också. Kollade in på Play Queue och history på spotify igår innan jag stängde av datorn. Hade lyssnat på "Ke$ha - Your love is my drug"minst 11 gånger igår :P hehe gillar den låten alltså. Låten kommer från hennes nya album Animal


några av mina favorit godisar i idol!

http://www.youtube.com/watch?v=xYjIOwIrmBs

http://www.youtube.com/watch?v=Yu-K9DgBEeE&feature=youtube_gdata

Jag vet inte hur man gör så det är youtube länkar i liksom inlägget. Så det inte behövs öppnas i att nytt fönster.

Klirr utan spill

Sofia sa att Avatar i 3D inte var riktigt värd pengarna när man redan hade sett den en gång. Så jag har väl tur i otruren. Sitter nu i sängen och har på tvn, det är The Break-up känner att jag nog har sett den förut. Men det gär inte så mycket fokuserar mer på datorn och min mobil än tvn. Det här skulle jag gissa blir mitt sista inlägg ikväll, men är inte säker. Men om det är det, så godnatt alla läsare och ha en fortsatt trevlig kväll.

Kläder

Kollar in kläder på en sida som min moster tipsade om, www.mandeldesign.se Finns faktiskt mycket snygga tröjor där. Och det är Januari REA just nu. Och kollar upp lite bio filmer, kanske ska se Göta Kanal 3 på bio framöver. Den verkar ju faktiskt riktigt se värd enligt mig. Magnus Samuelsson är ju med också!


Glee Club

Just nu sitter jag och ser gamla Glee avsnitt. Ååå det är grymt bra! Ikväll klockan 21:00 är det fortsättning på Glee. Det kommer jag inte missa!


Och det verkar inte som det blir någon Avatar i 3D på bio för mig. Gustav och Tim gick tidigare på lovet och såg den, då jag inte kunde. Sofia och hennes kompisar från Umeå gick i tisdags och Henke och de vännerna går i morgon och ser Avatar men inte i 3D. Så då blir det inget för mig heller.




kan ju försöka

Jag har läst lite i kemi boken nu, alltså jag har väldigt svårt för att fokusera på det som står och verkligen lära mig och komms ihåg det som står i boken. Så tränade lite på kemiska beteckningar i stället. Var ute med hundarna för en stund sen. Kallt var det, de tyckte familjens två hundar också. Men det är som ändå skön och gå ut en sväng så man vaknar till mer och får friskt luft. Ska nog fortsätta med lite läxa innan gamla avsnitt av Glee visas på tv4 kl.15:00 och typ tre timmar framåt.
Peace out boys and girls!

Trött..

Jag är trött på den här kylan, bara jobbigt. Det är ju trevligt att solen skiner på dagen men det är för kallt! Steg upp 10:30 idag, hemtelefonen ringde 5min innan och jag hade ställt alarmet på mobilen. Så mamma blir glad att jag "vänder på dygnet". Fast det henke sa om det lätt betydligt bättre. Att vara vaken en hel natt och sen gå och lägga sig vid sju åtta på kvällen efter. Film i helgen, jag längtar. Var tydligen nå bra filmer på tv3, har inte kollat upp det än. Men jag kan se det flesta filmer. Har planerat att läsa lite i kemi boken idag. Och mamma vill att jag ska gå med hundarna en sväng efter jag har käkat lunch. För min syrra ska ta sin andra spruta med vaccin för svininfluensan i dag 13:30. Hon är 11år så måste ta två st. Och min mamma ska såklart följa med, min syrra är lite spruträdd. Och föresten god morgon till alla morgon läsare. Och elin hoppas det inte var allt för jobbigt att stiga upp i morse och gå till skolan.

Kväll

Vart två timmar eftersom jag fick lov att gå ut med familjens hundar. Och efter duschen så tog jag en  fika, en smörgås med skinka och två kanel bullar. Just nu slö tittar jag på "yours, mine and ours" har sett den förut. I morgon ska jag göra nå läxa, typ läsa kemin. Måste verkligen sluta vara så slö. Och stiga upp någon gång så i morgon ska jag försöka komma upp innan tolv, typ elva vore bra. Så ska sova stänga va datorn tidigare idag. Så godnatt alla (om det finns) kvälls läsare!

dusch

ska ta och hoppa in i duschen nu. Syns om en timme, för efter duschen använder jag bland annat hudlotion och ska nog ta en lermask idag också. Den jag använder är från Oriflame och innehåller ekologiskt tistel-extrak och passar normal och fett hy. Applicerar på nytvättat ansiktet undvik ögonområdet och sedan låt det torka i ca 10min och därefter sköljer man av den med vatten. Ja i alla fall, hörs senare alla!
Så här ser tuben ut

YES!!!

Läste nyss på First Class att Emma svenksa läraren har ändrar så romananalysen som skulle in den 12/1(v.2) nu ska in den 22/1(v.3) så himla skönt! då kan jag få hjälp av läraren på skolan. Skolan börjar ju på måndag.

Ke$ha!

Ke$ha är grymt bra enligt mig! Hon har sin egen still typ som Lady Gaga.

Your love is my drug

http://www.youtube.com/watch?v=7UDdYTjXiS8


Poker Face
http://www.youtube.com/watch?v=b0NkRP5MXsA&feature=related

morgon

Ska duscha senare idag så har pyjams byxor och Naturvetanskaps tröjan på mig. Och Hancock var jätte bra! Är en sådan film jag kommer kunna se flera gånger!

Outfit just nu(står på stolen så man ser hur byxorna ser ut)

Film

Ska lägga mig i sängen nu och se Hancock. Och smsa med henrik, kolla vad han sysslar med. Ha en bra kväll och sov gott alla!

(stor bild, aja får vara så)

Ikväll

Ja ikväll har jag än så länge sett Bygglov och ätit en talrik med vanilj gräddglass med choklad strössel. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Blir nog att krypa ner i sängen och se en film på datorn. Kankse någon av dem jag fick i julklapp? I julklapp fick jag Hancock och Harry Potter och Halvblodsprinsen. Hancock är ca 1h & 37min, HP filmen är ca 147min alltså ca 2h & 27min. Om jag ser någon av de filmerna blir det nog Hancock. Eller så kanske jag ser The Sweetest Thing som jag såg för någon dag sedan. Ska i alla fall sitta vid datorn en stund nu. Hörs igen sen när jag har bestämt vad jag ska göra av kvällen/natten :)

jag gör något bra

Aaa kan säga så, jag gör något bra. Arbetar med romananalysen på "Blod" av Åsa Anderberg Strollo. Boken var faktiskt riktigt bra. Men känner att jag inte riktigt vet hur jag ska skriva analysen. Har fått ett paper av svenska läraren och läser på det, men blir inte så mycket klokare. Lekte lite med kamerna förut, ändrade inställningar. Alltså så stor skillnad blir det inte men lite i alla fall. Jag ser riktigt rödhårig ut.

Och det där är boken som jag ska göra analysen på

morgon

Alltså känner vekligen inget driv av att stiga upp tidigt på morgonen(kl.10:00 typ). Så även fast mamma lever om och säger åt mig att stiga upp så ligger jag i sängen till 12. Planer för idag är att nu efter jag har skrivit det här, tvätta ansiktet och få kontakt med henke o co se om de ha vaknat så ska jag gå till dem. Så det ska jag göra idag, hm.. kanske skriver roman-analysen ikväll. Måste få gjort något. Bordde egentligen plugga kemi för har kemiprov på hela boken på onsdag 13/1. Ska gå och fixa mig nu.

Ha det bra alla!
(L)

ja vad hände?

Jag stannade hemma, först hade jag ångset vill ju vara med mina vänner. Men min hälsa går före, så jag kan träffa dem senare i veckan. Så det blev att se Trauma och gå ut med hundarna. Eller gick ut med hundarna före, och kallt var det ute det är därför det blåser. Just nu ser jag på Medium på tv4+. Okej jag tänker nog inte vara anonym längre det kommer bara bli grymt jobbigt att berätta saker som händer i mitt liv. Det betyder inte att varje smarig detalj kommer nu. Utan det enklasta; jag heter Amanda Brand bor i vännäs och är född 1992 8:de december. Läser Naturvetenskapsprogramet på Liljaskolan och har det mest underbaraste klass kompisar! Och mina bästa kompisar är killar och är med dem varje helg. När vi omgås så ser vi film, spelar xbox eller bara softar. Oftast när vi softar så spelar någon av killarna wow(world of warcraft).



Bild på mig tagen med datorns webcam för en vecka sen

Måndag kväll

Kvällens planer:
Det står mellan att vara hemma och se Trauma på TV3 eller fara iväg till en kompis.
Men känner jag efter så är jag egentligen trött och vill vara hemma. Men går jag till min kompis får jag träffa en annan kompis som jag inte har träffat på ett tag om jag inte räknar med igår kväll. Men igår kväll satt han bara vid datorn. Kanske ska lyda det som säger åt mig att jag är trött och borde inte fara någonstans idag. Jobbigt! Vill vara med mina kompisar! Jag är ju lite förkyld och vill inte bli mer förkyld. Det är ju en vecka kvar till skolan men har skoljobba att göra. Argh!! tycker inte om att inte veta vad jag ska göra!


Först inlägget!

Jaha nu ska man lära sig hur allt funkar med att skriva blogg. Okej alltså att skriva är ju inge problem men måste lära mig hur man lägger in bilder snygg, länkar och så. Vissa grejer är lättare än andra och lära sig skulle jag förstå.
Berätta lite om mig vore väl fint, eller ska jag var annonym? Hmm.. till en början skriver jag nog inte så mycket om mig själv. Får väl se vad framtiden har att erbjuda.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0