Prins Edvard aka Prinsen














Måndag

Känner inte för att skriva så mycket, somnade inte så tidigt igår. Så jag hade tänkt gå och lägga mig alldeles strax. Tänkte bara svara på 'Mäster katt's kommentar; jo jag tycker tuggummit är jätte gott och det håller faktiskt smaken väldigt länge! :D vilket är ett stort +.

Och lägga upp tre bilder på kvällens måne, alltså skakar väldigt på det två sista bilderna. Men jag tänkte att om jag har med alla så kan man lättare förstå(typ) hur snyggt det kunde ha blivit om jag inte hade skakat. Hade bland annat bråttom hem, vill sova.

(btw så är ju månen pricken i mitten :] syns bra på första bilden )






GODNATT!



Söndag-mobilblogg

Idag har jag bland annat beställt saker från Oriflame. Fast den saken jag mest ville ha/behövde fanns inte. Men beställde ändå. Mamma beställde en sak också. Jag hoppas att se Gunnar(min mentor) har fixat så vi får träffa syven i morgon, jag måste verkligen få ordning på alla min kurser så jag vet att jag har tillräckligt med poäng. Ska nog försöka sova nu, har lektioner hela dagen i morgon bland annat en dubbel lektion i historia. GODNATT

Lördag

Innan kände jag för att skriva ett längt inlägg, men nu har jag inte alls lust längre. Kan i alla fall berätta att idag har jag och henrik varit ihop i 7 månader. Puss på dig min älskling!♥
Fick tuggummi av mamma och pappa idag, tack.

Ska börja rör på mig ner till henrik och co nu tror jag. I alla fall om en stund.

Hoppas alla ni där ute får en bra kväll!



oj

Jag fastande på bloglovin.com så hinner inte skriva nå mycket, ska äta nu.


Ännu ett inlägg

Jag och Henrik har bestämt oss för att se Shanghai Knights som är på tv3 och började 21:00. Vi ska krypa ner i sängen, får se om vi ser hela. Jag kanske somnar hehe Xp.
Nästa vecka måste jag kolla in hos Sara och tha gang♥

Nu ska jag se filmen och var social med Henrik.
Ha en bra natt!




Kvällen

Alltså nu sitter jag och väntar på att Henrik ska svara på mitt sms så jag kan dra ner till honom. Kan ju ta och packa nu när han inte svara. I alla fall jag ska sova där i natt, går ingen bra film på tv vilket är bajs. Men han har nog någon bra film hemma oss sig. Tror att jag tar med mig en film för säkerehets skull eller kanske två :P hehe.

Hoppas ni får en bra kväll! ♥




Outfit

Jag tänkt ta kort med digital kameran på min outfit men hittade inte kabeln till datron så det går att he över bilder. Så fick bli en bild från mobilen och en från webcamen.







Fredag

Just nu sitter jag bara och chillar, ska snart börja med lunch. Första lektionen som jag har idag börjar 12.05, så har haft sovmorgon idag. Men steg ändå upp 9 för att äta frukost och ta en dusch. Min outfit idag är väldigt turkos, alltså har ett plagg som är turkost och resten går i grått. Hihi, får se om det kommer upp en bild på det senare idag eller hur jag gör. Ska göra lunch nu och sen gå till skolan. Ha en bra dag! :D

GODNATT

Just nu sitter jag vid datorn utan glasögon så orkar inte sitta nå länge.
Ska sova nu,
GODNATT

Jag just nu




Musik

En låt som jag gillar väldigt mycket nu är Mohombi - Bumpy Ride. Och vill inte lyssna på den för mycket så jag blir les på den på en gång.

Mohombi har en svensk mamma och en kongoleisk pappa och är 23 år gammal. Han kombinerar afrikanska influenser med en global pop sensibilitet, en blandning som är avsedd för global framgång.

Klicka på bilden för att komma direkt till youtube med hans låt



Kitty katt

Kitty låg tidigare i min sång så tog en bild :)

vi behandlar hennes ögon för hon är svullen, därför är hon blöt vid ögonen.



Just nu

Precis, just nu sitter jag och syrran och ser Smallville. En del katter och Abbe lever rövare och springer omkring och gör sånt som de inte får, typ hoppar i gardinerna. Blev reklam på Smallville nu så ska gå upp och hämta datorn och gå upp med min skolväska.

Kommentera hos Evelina

Hej! Tänkte bara skriva att min kompis Evelina är med i en tävling och måste få kommentarer i sitt inlägg. Direkt länk http://finaaevelinaa.blogg.se/2010/august/utkast-aug-25-2010.html


Första dagen

Första dagen i skolan var slapp, och i morgon kommer jag bara ha en lektion Biologi B för att religon lektionen urgår för att det är krokar med kurser. Ikväll sak jag till henrik och vi ska baka kladdkaka, jag ska förbi ica innan jag drar dit för att köpa grädde.

♥ Puss på min älksling. Och kramar på Ville, Jennifer och Sara ♥

Klass-schemat



Skola

Skola i morgon så ska lägga mig tidigt. Jag mådde inte så bra idag så henrik kom förbi och var med mig när mamma var i stallet. Så måste sova nu typ, eller blir när fångarna på fortet är slut. Vilket är typ nu.

Godnatt
jag just nu



hmm..

Jag vet inte riktigt vad jag kommer göra idag. Får se vad som händer kanske tar och städar lite. Ikväll ska jag kanske träffa tre underbara ungar! <3 Hoppas det blir så, hinner ändå träffa älsklingen en snabbis. Jag gör middag hemma ikväll, varmasmörgåsar står på menyn :).
Btw är det ett gäng människor utanför mitt fömster just nu, tror att det är sjuor från hammarskolan som spelar kubb och ska lära känna varandra. (det är folk bakom det högra trädet också)



Godnatt-mobilblogg

Nu ligger jag i sängen. Tänker på att det är skönt att inte börja skolan i morgon, alltså börja terminen med en hel veckas skola. Det gör min syster, jobbigt. Det är skönt att börja på onsdag då är det "snart helg". Det var de jag ville skriva just nu, för jag vill sova. Så jag hoppas att ni får en bra natt, om det nu innebär sömn eller röj spelar ingen roll. GODNATT!

nice

Kom ut från duschen för 30 min sen. Får se vad som händer måndag och tisdag. Funderar ju på att hälsa på Sara, Ville och Jennifer eller jag funderar inte jag ska göra det! Vill se hur deras lägenhet ser ut och kanske komma med några smarta tips om hur de kan inrede, kanske. Vi får väl an se. Skola på onsdag, känns riktigt kul att träffa alla klasskamrater igen! Som jag har nämnt tidigare så har jag bara träffat en från min klass under sommarlovet.


Jag just nu


Skorna

För att Jennifer ville se hur mina nya skor ser ut, så kommer här en bild! :D kommer inte börja använda dem riktigt än, blir när det blir kallare eller när snön kommer jag får se. Eller så länge som mian gamla håller.


Röd färgen är lite fel, är mer så här i verligheten.


ska äta middag nu.


Stan

Idag tog jag och henrik 11.10 bussen in till stan. Butikerna vi besökte var; stadium, Game, Åhlens, skopunkten, ur&guld och konsum.
Kom hem med; ett par skor, två par örhängen och nagelack köpt åt syrran.
Bild på skorna kommer senare eller i morgon. Bild på örhängerna kommer nu.


Just nu står pappa ute och grillar, han sa "grannarna måste tro att man är knäpp som står och grillar när det regnar". Jo kanske det men det är gott med grillar kött! Dagens middag blir alltså grillat kött och potatisgratäng.
Ska snart gå ner och kolla om familjen behöver hjälp i köket.





Filmen

Filmen jag och henrik såg igår heter Flight of the Phoenix. Den var bra, det är en äventyrsfilm med överlevnad som högsta prioritet.



Mobilblogg

Ikväll har jag varit med henrik. Vi såg en film som jag inte kom ihåg vad den heter men den var väldigt bra. Så jag tipsar om den i morgon med även lite information om filmen. Det var nästan 14grader när jag cyklade hem, alltså inte så kallt alls började inte frysa iaf. I morgon blir det stan med henrik och vad som händer mer skriver jag om i morgon. Ska stiga upp 9 i morgon för vill få lite saker gjorda i morgon innan jag far in till stan. Nu är det nog bäst att avrunda det här inlägget. Och som vanligt har jag sällskap av Simba i sängen. Så jag ska sova nu, godnatt!

Musik

Tack spotify reklam. Nu lyssnar jag på Mike Posner med albumet "31 Minutes to Takeoff". Riktigt nice!




Torsdag

Jag och henrik bestämde idag att vi ska fara in till stan på lördag. Så då var det fixat, hoppas jag hittar nå skor.
I morgon är det sista dagen på jobbet, känns faktiskt riktigt tråkigt. Jag önskar att jag hade kunnat jobba kvar. Hade ju varit nice med mer pengar varje månad. Och att träffa så mycket trevligt folk som jag har gjort vore det inte fel att stanna kvar.

Ska gå och lägga mig nu, hoppas Simba gör min sällskap...







:(

jobbigt..

Hade först tänkt fråga henrik om han ville följa med mig in till stan på söndag. Men ett av målen med den turer var butiken Game, men just därför så har de stäng på söndag. *suck* . För jag skulle byta in ett spel och jag vet inte riktigt vilka spel som min bärbar dator klarar av, vore som kul med lite spel på datorn.
Det andra målet med stan är att jag behöver ett par nya skor, men de butikerna har öppet på söndag. Hm... får väl kanske tänka om, antingen får det bli stan på lördag, måndag eller tisdag. Ska prata med Henrik, hoppas han har råd att åka in till stan. Vet inte om han har kvar några åk på busskortet. Ska prata med honom om det ikväll.
Nu blev det i alla fall inte ett inlägg från mobilen, fast det är ju praktiskt. Till exempel när jag och ett gäng från min klass åker till Egypten, så om vi är på ett ställe där det finns Wi-Fi så kommer jag lägga upp ett inlägg på bloggen :) Eftersom jag kan koppla upp min mobil på det nätet.

Längtar tills på onsdag då skolan börjar så jag får träffa alla vänner igen!


Mobilblogg

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Är jobb som gäller i morgon. Jag ligger just nu i sängen eftersom, som sagt, jobb i morgon. Och har varit med henrik ikväll så ville att han skulle stanna så länge som möjligt så hoppade över att sitta vid datorn. Därför fick det bli en mobilblogg igen. Nu ska jag svara på henriks sms som han nyss skickade och mysa med Simba och sen sova. Ska ju upp 6 i morgon. Godnatt!

Mobilblogg

Hej. Jag hade ju lovat att skriva vad det som var så bra med henrik idag att jag bara gick och log när jag träffade honom på konsum. Jo, han har klippt sig och han ser jätte stilig och snygg ut i det. Jag har alltid trott att jag gillar med när han har långt hår, men jag tror jag har ändrat mig. Jag ligger i sängen just nu tillsammans med min katt Simba. Ska nog sova nu, är rätt så trött. Godnatt (L)

Tisdag

Idag har jag varit på jobbet, gick väl si så där att sälja idag men hade trevligt sällskap så det gjorde inget. Ikväll ska jag var med henrik, träffade honom en snabbis när jag kom hem från stan. Och ikväll kommer han få veta varför jag inte kunde sluta le när jag var med honom. Hihi för vill säga det till honom så skriver det när jag har sagt det :).

Idag när jag kom hem tänkt jag gå och köpa tuggummin för har ett kvar. Men orkade inte.
Och när jag kom hem så hade VeckoRevyn kommit och gissa vad jag fick som present?, jo tuggummin. TACK VR! :D



Ska nu gå och hjälpa mamma med matlistan. Skriver senare, ha en bra kväll!


Måndag

Igår så jobbade jag och kände inte för att blogga på kvälle för var rätt trött. Idag har jag även jobbat, dubbel pass, så är trött nu. Och ska även jobba i morgon. Men på onsdag har jag en ledig dag, då kommer syrran och mamma fara in till stan och de ska bland annat hämta ut mitt pass=spännande.

Idag fick jag hem kläder som jag hade beställt från H&M, och jag kommer vara så tråkig att jag tar bilderna från H&Ms hemsida. Orkar inte ta kort på kläderna, har redan lagt in dem i garderoben plus att jag även lagt två saker i min låda i hallen. Hoppas jag kommer ihåg allt nu då.







De är mörkare grön i verkligheten


Plus ett par jeans som jag inte kunde ha så min lilla syrra fick ta dem, för de satt perfekt på henne.

Ska snart krypa ner i sängen, hoppas ni har haft en bra helg.

Godnatt


Lördag

Har varit med henrik hela dagen och ikväll har vi sett på film. Nu ska jag snart lägga mig och sova för att i morgon är det jobb som gäller. *suck*.

Godnatt


Fredag

Ikväll blir det att se film med älsklingen och vi ska se Percy Jackson. Så ska nu sluta sitta vid datorn, har snart suttit här i typ 30 min och vara social med henrik.
Hoppas ni får en bra kväll




En bild till på Prinsen




Prins Edvard

Precis det är det som står på stamtavlan till våran ny katt, Prins Edvard. Jag tror inte att vi har bestämnt vad vi ska kalla honom till vardags. Men i alla fall har tagit lite kort på honom idag som jag lägger in nedan. Ikväll ska jag äta middag hos henrik, blir trevligt. Har inte fått svar vilken tid jag får komma dit. Har ingen aning om vad han gör. Skulle gissa att han är med Emil och William.

Här kommer bilder på Prinsen










Just nu ligger Prinsen ligger och sover i min famn. Fick även svar från henrik att jag fick komma dit när jag vill. Jag ska i alla fall se klart Smallville innan jag går över till honom.



Torsdag

Ibland känns det jobbit att jobba men får ju pengar och det är ju ett steg in i "vuxenlivet". Trött är jag, men skulle ändå helst vara med gänget ikväll. Eftersom det är den ända kvällen i veckan som emil kunde komma in till vännäs och han är en rolig prick.

Bild från idag, alla familjens tre hundar ligger och sover i soffan.


Jag ska inte vara vaken länge idag, har faktiskt redan borstat tänderna och tänker vara i mitt rum resten av kvällen. Ser nu på Parenthood på TV3, sen kryper jag ner i sängen och ser på CSI Miami så länge jag orkar eller om det är dåligt så stänger jag av tvn.

Jo vi har fått hem en ny katt idag, han är jätte gullig :]. Så det är lite rubbningar i kattgruppen just nu men det kommer nog lösa sig rätt så fort. För det nya tillskottet är inte rädd det är bara att de andra ska acceptera honom.

GODNATT

♥♥♥

jobb och åter jobb

Har än så länge jobbat måndag, tisdag och idag denna vecka. Var skönt att vara ledig igår. I morgon jobbar jag också och även på söndag. Idag fyller William år, GRATTIS till honom.
Nu ska jag plocka undan det som står på bordet och sedan sätta mig vid datorn igen. Och sen ska jag se Smallville på tv6 som börjar 15:10 :O Kom just på att det är ju inte länge kvar.
Tur jag skrev inlägget så jag kollade på klockan, hehe.




...

Fan, palla.

Godnatt

:(

Jag kommer att sakna dig, jag hoppas du förstår det. Vi har minnen och jag hade önskat att vi hade skapat ännu fler. Vet inte riktigt vad som stod i vägen för det men något var det. Och nu reser du och vet inte ens om du vill hålla kontakten. Men jag ska försöka skicka dig mejl, nej inte försöka jag kommer göra det! För jag vill inte tappa kontakten med dig bara för att du gör det som är rätt för dig.

♥Du är och kommer alltid vara min bästa barndomsvän♥


Jobb

Ska börja jobba i morgon och kommer jobba två veckor nu. Får se om jag orkar blogg så mycket. Ni lär väl märka.

Godnatt


Godnatt

Ska gå och lägga mig nu. I morgon kommer en del av släkten hit, min lilla syster och min mamma ska firas. Kanske och förhoppningsvis kommer henrik också och fikar med oss.

Sov gott alla läsare


Torsdag

Idag for jag, mamma och pappa in till stan. Fixade pass till mig, köpte skolgrejer på Ö&B och besökte Mediamarkt där jag fick en datamus. Bilden nedan.

Ikväll har jag resnat i lådan under min säng. Har två och den ena innehöll bara Julia tidningar. Från år 2003 fram tills nu har jag sparat på dem. Jag kan inte lyfta säcken som de ligger i. Hehe. Gjorde det så jag fick ner mina väskor där och bort från garderoben. Jag har en lite för liten garderob eftersom jag har så många sällskaps spel, och jag vill helst inte göra mig av med dem. Så då blir det lite jobb när det flyttar in mer och mer kläder i garderoben. För tillfället funkar det bra.

Henrik är hos sin farmor och farfar med sin pappa. Så därför vart det garderob-rensning för min del ikväll.

Bild på min nya och första egna datamus




Onsdag

Vaknade upp hos Henrik idag, vi hade väldigt varmt i sovrummet *jobbigt*. Efter ett tag kom William till henrik han skulle ju med till stan. Vi gick till busstationen där Anders fanns, han skulle också med till stan i regnet.

Jag gick på H&M och fick hem ett linne och treggings(tydligen, alla dessa namn på jeans liknade leggings). Vi gick på lite olika affärer och avslutade med att äta på middag på Max. Tog 16:15 bussen hem, den går upp på lägret vilket är nice när det regnar behöver inte gå så långt.

Var hos henrik ett tag sen gick jag hem. Väl hemma visade jag upp mina inköp och jag och syrran satte oss med klädkataloger och gjorde krumelurer på det vi vill ha. Satte mig och fikade och såg på Tv4 då kom jag på att jag behövde duscha.

För ska in till stan imorgon och fixa pass. Har inget och ska till Egypten i höst med grymt trevliga människor. Och ska även förbi MediaMarkt mamma och pappa ska köpa kolsyrepatron till sodastreamen och jag ska kolla på en datamus.

Ska kolla facebook nu och sen sova.
bild på fikat


Just ja, igår kväll så bakade jag och henrik kladdkake-muffins. Men resultatet vart si så där. Så här såg dem ut:






Tisdag

Idag har jag legat och solat med mamma och pappa på baksidan av vårat hus. Riktigt nice, tog sedan en dusch innan middagen var serverad.

Nu sitter jag hos Henrik. Ska sova här och imorgon ska vi dra in till stan tillsammans med William, vet inte om någon annan ska med. Japp, du läste rätt. Ska in till stan när det kommer regna och vara typ 15grader varmt(*kallt*).

Godnatt


At my boyfriends house

Henrik ska inte spela något ikväll blev ändrat, så jag stannar här till någon stanns runt 23.00. Hade svårt att somna igår så kan inte vara vaken länge ikväll. Vi ska se CSI NY, fika och mysa.

Ha en bra kväll


Måste springa..

Ska gå över till Henrik nu, hörs sen. För han skulle spela idag så jag stannar inte där så länge.
Bye


Abbe

Låg och sola idag, riktig skönt. Tog några bilder på Abbe, den bästa är nedan. Innan det har jag suttit och kollat i klädkataloger ska börja beställa höst/vinter kläder :) Har duschat för ett tag sen och nu är det middag.




GW

Nu sak jag starta ett avsnitt av GW(ghost whisperer) på min datron, smsa med henrik innan hans mobils batteri tar slut och sen sova. Känns skönt med en tidig kväll.




Igår

Igår kunde kvällen ha varit bättre. Tur att det gick bra film på tv typ hela kvällen. Jag låg i en soffa, som jag fick ligga i fosterställning för att rymmas i, och såg American History X. De andra tre som var i samma hus som mig gjorde annat, två spelade WoW och en såg Family Guy och slutet på Den Gröna Milen. Skönt att jag inte har ont i nacken idag iaf.

Ikväll blir jag hemma och ser tv, Miami Medical. Gänget ska göra sånt som jag inte vill vara med på.

Nu ska jag hitta på något att göra, och vänta tills 18:00 då jag ska se Glee.




RSS 2.0