Comhems senaste reklam, bara för gullig!! :D

 
 

Godnatt

Ännu ingen uppgift på cambro, får se vad som händer med den. Ja, middag på frasses med familjen, sen blev det coop, systemet, stadium och sist godishuset. Jag handlade på alla ställen utom stadium. Åt semla ikväll, så är väldigt mätt just nu :P
Ska ta och hoppa i säng då engelskan börjar 8:30 i morgon.
 
Godnatt

Hundpromenad

Gick med hundarna idag, otur som jag har så halkar jag och stukar tummen. Sitter med vackert tumledsskydd :P För att inte rör den så att svullnaden kan gå ner någon gång. Ryggen fick en bra smäll också men ska väl tacka mig själv för att jag har börjat bygga lite muskler så det finns något som dämpar smällen. När jag kom hem har jag så gått jag kan hjälpt mamma bakat semlebullar.
 
Väntar på att få upp en uppgift på cambro så jag kan börja kolla på den. Har en vecka på mig och den skulle komma upp idag. Men inget än så länge.
 
 
 
 

Godnatt

 Ska bara hoppa i säng, hade inte så mycket på hjärtat som jag hade tänkt skriva ändå. Kan ju som andra, kommentera detta väder det ha varit idag. Blåsigt och snö/regn lite beroende på. Mysigt var det ju inte att gå ut med hundarna i motvind och små ishagel studsande i ansiktet.
Dö tråkig föreläsning idag, om excel, och det var liksom det simplaste, mata in, göra formler, göra diagram med mera. Sådant kan jag redan, så en och en halv timme med harpan och kollandes på vk, aftonblandet och facebook.
 
Fick äntligen veta betyget på min hemtenta i svenska, och skönt skönt så fick jag G på den :) Hade ju varit beredd på att få komplettera, för att vara på säkra sidan, men det behövdes inte. Så nu kan jag lugnt fokusera på matematik och engelskan framöver.
 
Nu: Sova, skiter i värmedynan. Sova på en gång vill jag försöka göra.Cdon har nu skickat
mitt packet fick mejl ikväll. Så nu är det 1-2dagar kvar, hoppas att det hinner komma på fredag. Då det inte är så mycket borde det till och med gå ner i brevlådan :D
 
Godnatt

Tisdag - någon som vill byta rygg?

Igår hade jag ont i ryggen som jag inte haft på länge, och eftersom det var så mycket så hade det inte gått över idag. Är lite bättre ikväll, nog tack vare en rätt lugn dag.
Höjdpunkten för dagen var att lyssna på Petter när han talade om sitt liv och han har nått ut till folk. Sedan satt jag kvar på universitetet och umgick med Malin och Sofie, Josefin, Anna-Sara och Frida var också där men de jobbade på med deras grupp uppgift. Jag satt kvar till halv fyra innan jag begav mig hemåt.
 
Igår iaf, var det klibbsnö så byggde en mycket vacker snökatt ;) Bild på denna kommer nedan. I söndags hängde jag upp nya talgbollar i träden på familjens gård. Så jag stod inne i förrådet och tog lite kort, fåglarna var överlyckliga över nya talgbollar :)
 
Jo idag har jag förresten beställt Darins nya CD och en box med 3st Snuten i Hollywood filmer från CDON. Och när jag gick igenom mina mejl jag hade fått idag så hade jag fått ett erbjudnade från tidningskungen att prenumerera på 4st nummer av Min Häst + att man fick en Mullefilt för 59kr. Hihi :] Jag kunde inte låta bli att slå till. Det blir trevlig läsning framöver.
 
Nu: Hopp i säng och ligga på värmedynan ett tag innan jag ska sova.
 
Sune
 
 
 
 
 
 

Godnatt
 

Godnatt

Blev att se Ice Age3, gjorde smoothie och åt lite chips. Så nu ska jag krypa ner i sängen, starta värmedynan och öppna Snabba Cash. Har inte läst i den på några dagar då jag fick VeckoRevyn och har läst den i stället :)
 
Jag hoppas att alla mina vänner som är ute i mörka natten tar det lagom lugnt och tar hand om varandra. Alla ska komma hem helskinnade.
 
Nu: i säng och läsa Snabba Cash
 

Lördag - so far

Jag och henrik låg kvar i sängen ett tag i morse, pratade och sedan fick jag magknip när vi väl skulle stiga upp. Så fick ligga kvar ett tag till tills det hade släppt. Väl uppe blev det frukost och vk-läsning. Vi chillade en stund och sedan gick jag ut i förrådet och konstaterad att jag behövde sortera reklamen idag. Så henrik for hem och jag började sortera.
Efter att jag hade sorterat klart åt jag lunch, torsdagens spaghetti och köttfärsås. Satte mig vid datorn för att vila ner maten en stund och sedan for jag ut och delade. Duschade, åt middag, och sitter här nu.
 
Får se vad det blir ikväll. Tv4 visas ju Ice Age3, så kanske blir att se den. Ska då mixa mig en smoothie senare, vanilj yoghurt med hallon och gulfruktmix(mango, och två till som jag inte minns nu :P ).
 
Nu: lyssna lite på dessa innan jag ska gå ner
 

Fredag

Igår var det föreläsning som gällde mellan 8:30 till 10:00. Sedan satt jag och några till kvar och räknade matematik, våran lektion var egentligen schemalagd 13:00, men vi kunde vara med på den innan lunch. Sedna där vid tolv tog jag busssen hem och åt lunch och bara tog det lugnt ett tag.
Strax innan halv tre satte jag mig på busssen igen på väg till universitetet (igen), var EPP som gällde 15:00. Blev lite tidig men träffade Jimmy(som också vaar tidig) så vi satt och väntade tills det skulle öppna och på alla de andra. Väl inne på NH, satte vi oss ned och bara tog det lugnt och pratade. Jag kunde inte stanna så länge, henrik kom strax efter fyra och hämtade mig.
Vi hade bokat bord på Eurasia 16:30, vi åt som vanligt "Fyra små rätter" :P. Sedan drog vi till hemmakväll och fördrev tid. Vi gick på bio, 18:30 började "Flight" som vi hade bokat biljetter till.
 
Väl hemma vart det att se veckofinalen av Farmen och sedan hoppa i säng.
 
 

Onsdag

Har inte bloggat på några dagaar, har väl som inget att skriva. Och är små sjuk så försöker komma i säng i bra tid i veckan. Så när Mia på Grötö är slut är det sängen som gäller.
Imorgon är det 08:30 till 14:30 som gäller, lång dag. Är tusan bortskämd med 13:00 till 14:30 :P Så detta kommer kännas, är också en av anledningarna att jag måste komma i säng.
Så nu är även facebook nerstängt, inge spelande ikväll. I morgon får jag även hem reklamen jag ska dela i helgen, jag hoppas på lagom mycket. Tillräckligt för att behöva vagnen (bättre träning) men inte för mycket så jag måste sortera ihjäl mig :P
 
Avslutar med två bilder, en lite mer annorlunda :P
 
 
Godnatt

Nu: hopp i säng

Är precis på väg att lägga mig, tänkte bara slänga upp en uppdatering. Har börjat med matematik kursen nu, den sista innan jag (och min klasskompisar) blir färdiga lärare i matematik. För mig är det inte så farligt, något som är lite mer "skrämande" är att till sommar är jag färdig lärare i engelska och svenska. Schit alltså, vilken grej. Vet med rätt stor sannorlikhet att jag inte kommer känna mig redo i engelska. Och det är ju en sak, att jag kommer försöka att inte få det heller. Liksom inte söka sådana tjänster, siktar in mig på att förhoppningsvis få undervisa i NO &teknink och matematik. Då de är mina starka ämnen.
 
Ja klockan är nio och jag ska sussa kudden, eller om en halvt timme. Ska ta en kur för ryggen och ligga på värmedynan. 8:30 till 12:00 i morgon, trött kommer jag  vara. Fungerar inte så bra på morgonen än :P Måste vänja mig. Har självstudiedag på onsdag, får se om det blir grupparbete eller om vi startar på fredag då vi har håll från 10:00 till 13:00 (inklusive lunch). Jag ska rösta för det iaf,
 
Godnatt

Lördag

Har jobbat på och fått ordning på hemtentan i svenska i torsdags, så igår lämnade jag in den. Eftersom jag skrev på den torsdag kväll ville jag läsa igenom och kontrollera mig själv :P
Igår var det fullt ös med redovisning på eftermiddagen, sen skyndade jag till bussen som gick från sjukhuset. Så igår var jag hos henrik i vännäs, och därför blev det ingen uppdatering igår.
Vi åt kött och klyftpotatis med sallad till middag, såg The Avengers och åt morötter, gurka och salta skruvar som  vi dippade. Och vi han precis se klart filmen och sedan var det veckofinal i farmen som gällde.
Har som inte så mycket att skriva, tänkte skynda mig i säng och hinna läsa en stund innan jag ska sova. Blir att dela reklam i morgon, behöver nog använda vagnen, vilket jag inte har använt sedan före jul :P
 
Nu ska det läsas! ;)
 
Godnatt

Yes!

Engelska uppgifterna godkända! Skönt skönt, och fick kommentaren "Fina slutreflektioner!" :D Det värmde, då jag tycket det var lite knivigt att formulera mig.
 
Glad tjej!
 

Ska bli försök på tidig kväll

Som rubriken lyder ska jag försöka komma i säng i bra tid, för att kunna somna någon gång plus att jag skulle behöva ligga på värmedynan ett tag.
Fått bra ordning på hemtentan i svenska har skrivit 1 och 1/3 A4, så det börjar arta sig bra. I morgon blir det full fokus på den och lite kraft på gestaltningen som ska redovisas på fredag. Försöker planera helgen, vill göra en del men kanske inte får in allt och det vore tråkigt. Hoppas det blir en bra lösning till slut.
 
Kollar in platsbanken lite då och då, ska hålla utkik efter sommarjobb. Vet exakt vad jag söker, ett jobb som inte bara handla om att stå och gå hela tiden(då mamma påminnde mig idag att de är nog inte det bästa för min rygg). Utan att leta jobb med variation under dagen så ryggen får chans att vila. Måste på tal om det fixa mitt CV, kom på att kanske är bra att skanna in min två intyg från Online.
 
Nu blir det strax Farmen och sedan Sveriges Mästerkock, och smoothie till det blir kanon.
 
 

Tisdag - hollywoodfruar

Har fått lite mer ordning på hemtentan nu, känner mig lugnare helt enkelt. Snacka med Bea att reda ut den fick mig att lugna ner mig mer. Tusan max 3 A4-sidor, inte ska det vara så svårt. Imorgon är det gestaltning av en kurslitteratur bok som gäller, det kommer bli spännande. Då jag inte har en anning riktigt om vad som ska in går och så.
 
Ska ta mig i säng och se det sista av "Så blev vi Svenska Hollywoodfruar".
 
Godnatt

Måndag - för lite

Har pluggat lite för lite idag, men får ta igen det i morgon. Ska börja ordbajsa på hemtentan och se vars det leder. Vill hur som helst få in något, blir det sedan rest på det för att jag inte riktigt har fattat alla instruktioner osv så är det bättre än ingenting.
Mamma gjorde kladdkakemuffins ikväll, de blev riktigt goda ;)
Blev ofokuserad då jag ser CSI NY samtidigt, så blir inte längre inlägg än så här.
 
Kan inte lägga upp någon bild, då hårddisken är på skrivibordet och jag sitter i sängen, är lat.
 

Söndag - snart ny vecka=nya tag

Gjort färdig och lämnat in sista uppgiften i engelska kursen, skönt. Nu blir det full fokus på svenskans hemtenta och den gestaltning av en kurslitteraturbok som är i veckan. Så mycket fokus som det går, fast det är skönt att ha något att göra. Inte bara sitta och tänka och vara tom. Aa tom, jag kan själv inte fatta att Mufasa verkligen betydde så mycket för mig. Att han nu inte finns i livet har jag så svårt för. Men tiden läker alla sår, right?
 
Att förbereda sig för ett något är också svårt, man vet inte exakt när det kommer. Men när det väl kommer tar det mycket av sin tid. Och då inte på ett postivit sätt.
 
Inte lagt upp någon "ego-bild" på länge, så det fick bli en idag
 
Godnatt

Lördag

Hur kul var det inte igår? :D Jo super kul! :D Älskar min klass alltså! Synd bara att det var så mycket folk på lokal, lite för mycket helt enkelt.
Idag har jag pluggat, faktiskt snart färdig med engelska uppgiften. Är bara kvar att jag ska läsa igenom allt och kolla stavning och formuleringar, skönt! Så sedan blir det att köra på med svenska hemtentan.
Vet inget mer jag hade tänkt skriva, så det är lika bra att sluta och ta och sova.
 
Är en dag i morgon också :P Och jag har lite sömna att ta igen,
Godnatt folks!
 

Ändrade planer

Hade tänkt ha en lugn hemma kväll men blir klass fest hos Malin K! :) Beger mig om 30 min, 19:30 skulle vi vara där och bussen tar en stund från mig till ålidhem och sedan ska jag gå en bit också. Sen beroende på vad klockan är blir det utgång på Lokal.
 
Syns kanske i vimlet!
 

Letade material till mitt argumenternade tal och kom över denna

Klicka på bilden för att komma till artikel, den är på svenska
 
 

Torsdag - snart helg

Har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp med att plugga. Äntligen fått ordning på det mesta, engelskan uppgift 2 är cool lugn. Hemtentan i svenska har jag inte börjat med än, men hoppas på en fungerade förståelse där också.
 
I morgon väntar argumenternade talet, hoppas jag kommer kunna hålla masken. Det är ändå ett sådant starkt ämne för mig just nu, håller så mycket inom mig. Är väl därför att jag kan inte riktigt fatta att jag skulle känna så här mycket efter Mufasas insomnande. Liksom bara i natt hade jag en hemsk dröm om det. Ursh! Det är på gott och ont jag har kunskaper om hur ett dött djur ser ut. Men på något sätt finns det inget annat ämne jag skulle villja argumentera om. Kan lägga upp anteckningarna för talet i morgon, för den som skulle villja ha mer koll på vad jag babblar på om just nu.
 
Till något relaterat, är jag konstig som är lite besviken på att ingen av mina kompisar(bortsett från Oskar och Mimi som fick veta, och brydde sig på nyårsnatten) bryr sig om att ens kommentera om Mufasa? Inte här eller på facebook. Men kanske är det för att han var mig så nära, att förlusten är så stor. Jag vet inte, men eftersom jag fortfarande bearbetar händelsen så är jag känsligare? Liksom att det inte är en sådan stor grej som jag gör det till...
 
Nej, bäst att sluta där. Ta och sova så jag är utvilad inför i morgon.
 
Efter att jag och mamma hade bakat idag, så var spisen varm ett bra tag. Perfekt tyckte Harry ;)
 
 

Måndag

Tillbaka till verkligheten i morgon, det som jag längtar mest till är att få träffa alla igen. Dock känner jag mig samtidigt orolig, england. Jag kan egentligen inte mer än bara längta, men ändå. Hade jag och henrik inte flygit själv till grekland hade jag nog inte klarat resa, eller jo, men hade varit som ett nervöst nervvrak innan. Detta med min rygg, att ha en risk att bli stoppad i metalldetektorn extra lång stund känns inte kul. Men det kommer nog gå bra, ska berätta för hela klassen så alla som är med på resan vet om det. Känns tryggast så.
 
Ska se slutet av CSI NY sedan sova.
 

Söndag

Sov pall till klockan tio, då var det bara att stiga upp. Åt frukost och segade på lite, men sedan tog jag tumen ur och byte kläder och gick ut för att dela helgens reklam. Så nu har jag gjort det, ätit lunch, snackat en stund med mamma medans hon badade Pärlan. Och ja, nu ska jag väl göra något viktigt, fixa landskap åt min "show and tell". Som jag för övrigt övande på medans jag jobbade, eftersom jag inte vill öva för mycket. Ett för väl intränat manus blir oftast bara skit. Då jag ändå kan hela sagan på svenska så kommer det inte vara några problem. Ska bara tänkta ut vad jag ska säga innan, om några ord som kanske ska förklaras. Uppgiften efter har jag redan tänkt ut, och kommer vara lite mer ämnesövergripande mot svenskan beroende på vilken årskurs saga berättas i.
 
Har förresten äntligen beställt en kursplan, har tänkt på att göra det länge. Men gjorde det till slut igår, det knepiga är att priset är utan moms(dock lätt att räkna ut) men sedan utan porto också. Så jag får helt enkelt se vad allt hamnade på när jag väl får hem den :P
 
Nu: fixa landskap

Fredag med julbortplockning

Har idag stöckat undan julen, katterna hade varit i julgranen i natt så det var bäst att handla snabbt. Så nu ligger allt ner plockat i sina lådor och ska väl snart upp på vinden. Har inte fått gjort nå plugg idag, bara lite i hjärnan. Speciellt det argumenterande talet, men när jag ska få ner några stödord och meningar så kommer det inte alls lika lätt som det går att babbla på inne i huvudet :P
Ska försöka läsa instruktionerna för hemtentan i svenska, inte för att vara elak, men vem fan har skrivit den? Skriv bra svenska för tusan så man fattar vad man ska göra. Vill ju inte tolka instruktionerna fel och måste göra om tentan :/ . Show and tell måste jag också fokusera på plus att fixa två landskap och en bro.
 
Henrik har kommit hit, så vi två ska äta pizza till middag. Ikväll blir det att se gladiatorerna och fixa ihop nå smoothies, inviga min nya stavmixer med andra ord :)
 

Bättre plugginsikter i morgon

Som rubriken lyder hoppas jag på bättre plugg ifrån min sida i morgon. Måste verkligen sätta igång med uppgiften som ska in den 14/1. Om den bara kunde vara mindre krånglig, och "show and tell" måste jag också få ordning på. Tränade förresten med hantlar igår, sådär lite försiktigt och låg på värmedynan efteråt, då ryggen kan bli värkande på en gång. Men faktiskt så fungerade det bra, kände i stället av träningen i rumpan, hehe. Så blir träning i morgon också, eller kan ju kalla det "tränning" :P
Allt för mig, godnatt!

Torsdag

Blev mindre pluggande gjort än vad jag hade velat. Men har i alla fall inte bara suttit inne :) Följde med mamma och kicki till djurmagazinet på mariedal. Vi hämtade upp kicki och hennes fralla sune, för att åka till mariedal och handla plus att Sune skulle till veterinären och besiktas.
Har i alla fall fått ordning på sagoberättandet, måste bara göra upp en plan så kommer det fungera bra. Lämnade in den uppgift jag hade gjort färdigt för några dagar sedan för att kunna bocka av något.
 
Sune Vit på djurmagazinet, han fick åka kundvagn
 
Lina hittade en bild på mig och henne när vi var typ 13år :) Gulliga!
 

Onsdag 2/1 2013

Idag blir det att försöka få ordning på sagoberättnadet som jag ska redovisa på engelskan den 8/1. Ska väl även fundera lite på den argumenterande texten som ska redovisas 11/1. De två uppgifterna får vara prio ett idag.
 
Dags att sätta igång!
 

Snabbt inlägg

Blev ett superbra nyårsfirande! Började i stan med middag hos Jennifer och Oscar med Sara & Ville, Mimi med flera. Vi körde två sorters scharader, ett av dem som jag ordnade då folk ville hitta på något. Där i mellan blev det även en stund norsk kareoke som jag gav som förslag också. Var trerättersmiddag, hemlagad, mest av Jennifer och Sara vad jag förstod, 50kr/person kan det bli mer underbart. Och vanlijpannacottan måste jag be att får receptet på för den var hur god som helsT! :)
 
Mimi skulle till vännäs så där vid, ja vad kan klockan varit, halv åtta så bestämde jag och henrik för att följa med. Henrik kände att han inte ville dricka något så vi lånade hans mors bil för att sedan ta oss hem. Så det blev att anlända på festen hos söjk där kring elva. Så fick fira in det nya året med grabbarna grus!
 
Efter dagen med sorgebesked, så kunde faktiskt inte dagen slutat bättre. Tack, mina helt underbara vänner! ♥
 
Idag var det väl lite av en baksi/trött-dag. Sett två hela filmer och sedan snuttar av typ två stycken :P Och ska nu avsluta dagen med en till film, första Alvin och Gänget blir det, då tv4 visar tvåan i morgon.
 
Avslutar med en bild på mitt hjärta i himlen, saknaden är stor.
 
Mufasa
 

RSS 2.0