inte skrivit på länge

Ja, jag har inte skrivit på ett tag. Alltså universitetet tar mycket fokus och kraft av mig. Känner att en del uppgifter bara hänger, liksom har ingen koll på dem. Och det gör att jag har svårt att vilja göra något annat. Visst det låter rätt så konstigt men på något sätt är det så. Hade ju tänkt träffa jennifer i veckan, men inte har jag haft ork för det. Är ju så trött. Dock känns det som bättre nu när snön har kommit och fortsätter att komma. Plus att temperaturen är under nollgradigt.
Ryggen krånglar och vill inte vara med. Så det drar ju också ned min ork och vad jag kan ta mig tid för.
Ska inte skriva mer nu :P Blir som bara ett babbel
 

depp

Hoppas dagen känns bättre efter Bonde söker fru och Grey's Anatomy, deppigt känns det nu. Over and ut.

Med ipren som kvällsfika säger jag godnatt

Har fått huvudvärk i kväll och ryggen har strejkat hela eftermiddagen. Plus att posten var grymt sen, så den läsningen jag hade tänkt få gjort idag blev inte av. Men hur som helst har jag fått upp mitt evengemang på facebook angående när jag fyller år. Dock 5 timmar för sent, annars hade Sara med säkerhet kunnat vara med. Men tyvärr är det ingen idé att gråta över spild mjölk.
 
Nu blir det att ta sig till sängen, inge mer bloggande eller facebookspelande.
 
Godnatt

Nu ska jag hopp i säng

Tänkte snabbt lägga upp ett inlägg, för måste i säng. Somnade till när jag låg och läste vid sju, men såg ändå Arne Dahl till 22:30 så ska skynda mig. Så gott jag kan i alla fall :P Har läste i engelskaböckerna det jag hade planerat att läsa så det känns skönt. Har även hunnit med att hitta lite julklappar. Vet, känns lite tidigt men kan hoppas på lite julkänslor, det är inte långt borta till julkalenderna börjar! :) Och bara för att jag har hittat vad jag ska ge bort behöver jag ju inte slå in och fixa allt än. Fast en del av julklapparna behöver lite framförhållning, så det är bra att jag fixar i tid.
 
Godnatt

Lördag

For till Henrik går så därför blev det inget inlägg. Efter jag kom hem från universitetet så åt jag lunch och sedan satt jag och sorterade helgens reklam. Sedan blev det och packa, jag satt även i kö hos cdon.se för att fråga om min order som jag beställde i måndags som de fortfarnade inte har skickat från lagret. Syrran var med och beställde The Sims som släpptes i torsdags så jag har väl lite tur att hon inte har frågat efter det än, men hon undrar nog.
I alla fall så satt jag där i kö och missade den ultrabuss jag hade tänkt ta, men kom precis fram och fick chatta med en kvinna så tänke "jag hinner med nästa". Då just när jag har ställt min fråga och hon fått mitt ordernummer så slungas jag ut ur chatten! ARGH!! Jag bara stängde av datorn, eftersom den skulle med, och skyndade iväg. Han med ultran och kom i bra tid för vännäsbussen. Tur, dock var jag något irriterad.
 
Väl  vännäs åt jag och henrik middag som vi lagat sedan blev det x-factor och ost och kex som henrik hade fixat. Läste på facebook att Dead By April skulle spela i vännäs den 14 december. Så när nyheterna var så travade vi iväg till Ikaros och jag köpte en biljett, 50kr, två förband från vännäs och sedan Dead By April! :D
 
Idag fick jag se Emils nya bil just precis innan bussen kom. Bussen var rätt så full men hittade ändå snabbt en ledig plats där jag kände att jag ville sitta. Väl hemma efter buss byte drog jag ut och delade reklamen. Kände att jag ville duscha ikväll och ville då inte dela i morgon.
 
Ikväll blir det Så Mycket Bättre och kanske någon film får se :)
 

Ryggen går av och ögonen igen

Haft heldag på universitetet och jag är död! Som rubriken lyder så har jag ont i ryggen och även nacken och sedan är jag trött så det känns som ögonen ska gå igen. Dock har jag ett gäng sidor av en avhandling som jag måste läsa på datorn tills i morgon. Känns riktigt skönt att jag fick gjort de med mer tanke verksta igår :P
Har börjat fundera vad jag ska ge mina närmaste i julklapp också, jag tycker det är så kul det är med jul. Att få ge bort julklappar och samtidigt får jag själv klappar. När någon fyller år är det ju bara envägsgåvor eller vad jag ska kalla det.
 
Men nope, nu fokus på plugg!
 

Nattliga krim kan vara ett härligt rim

Har läst rim som det är diskussion på i morgon. 09:00 till 16:00 på universitetet i morgon känns inte det roligaste. Men förhoppningsvis blir det bra diskussioner så dagen går fortare än vad jag tror. Ikväll blev det att se älskvärda och saknade Grey's Anatomy.
Nope, vill inte sitta nå länge vid datorn. Så ska packa ihop det jag ska ha med mig i morgon och sedan dra mig till sängen.
 
Godnatt

God dag

Sitter här vid datorn och har för ett tag sen ätit lunch och innan det varit ute med hundarna. Nu är det plugg som blir nästa "aktivitet".
Mamma for med Pärlan två gånger till veterinären igår, och andra gånger var igår kväll och då fick Pärlan stanna kvar där under natten. På kvällen igår ville hon inte vakna till efter narkosen från undersökningen som var under första veterinärbesöket. Så mamma och speciellt syrran blev orolig, eftersom vi hade försökt väcka upp henne, att hon inte bara skulle ligga och sova alltså. Så mamma for, och då redan när mamma kom fram till veterinären var Pärlan mer vaken. Så mamma ska fara och hämta hem henne i eftermiddag.
 
Nu: Fokus på Chambers modell och dikter :)

<3

Stay strong!
 


Tidig kväll

Planerar för en tidig kväll, hoppas jag kommer kunna hålla det. Hittar oftast på något att göra :P Och så kommer jag inte i säng, men nu ser jag Project Runway Sverige som jag missade igår. Sedan blir det att gå ner och fika. Ser väl lite på tv och sedan försöker jag komma i säng. Det blir allt från mig idag.
 

Årets Julvärd

Årets julvärd är alltså Sarah Dawn Finer :D Glad! Hon, hoppas jag, kommer vara hur bra som helst. Jag kan inget annat än älska att det blir Sarah. Hon har en sådan otroligt bra personlighet, vilket verkligen har visats när hon var programledar för Melodifestivalen.
 
 

Veckans Hjälte

Veckans Hjälte

Krister Andersson
 
Motivering

Stod emot buskörningen i Vännäs genom att ta ifrån en ung förare dennes bilnycklar. Den unga bilföraren var nära och köra på Kristers barnvagn i centrala Vännäs vid en korsning med dålig sikt. Visst nu upprättades två anmäler, en mot Krister och en mot den unga förare. Men en riktigt händelse sätter fler spår. Bra jobbat Krister!
 
Ur vk.se

Godnatt

Trevlig pratkväll med Jennifer! :D Måste göras om :) Tog en lugn och behaglig promenad hem, ingen stress här inte. Så skönt att gå ute när det är mörk och så tyst. Är van med så mycket bussar, bilar och folk. Kollade in stjärnhimlen eftersom det inte finns ett moln på himlen ikväll. Lilla Björnen har jag fullkoll på, trodde jag kunde andra också. Men hittar då inte de jag såg på internet, aja, ett stjärntecken/formation är bättre än inget :P
 
Godnatt

Läser, läser tills benen beger

Sitter och läser tills det blir tid att gå till Jennifer :)
 
 

Måndag

Fick VG på matematik tentan, 37 av 40 poäng! Glad är vad jag är! :D Och sedan var det kurstart på engelskan idag och det visar ju sig att de böcker jag behöver för kursen har jag redan :) Mindre minus i kassan helt enkelt.
Ikväll blir det spontantfika hos Jennifer, väntar på att hon ska ha tränat färdig och ätit :) Så medans ska jag läsa Kung Steves Självlysane HIP HOP Bibel :P Så förhoppningsvis kan Malin låna den av mig i morgon.
 
Nu ska jag läsa!
 

Godnatt

Har sett på Arne Dahl med pappa, det har som blivit lite far och dotter tid för mig och honom. Inte för att vi pratar något eftersom det är på SVT1, alltså inga reklamer, men det är något bara jag och han ser i familjen.
 
Idag for henrik hem, han kom igår och vi såg Så Mycket Bättre på kvällen och även en film som gick på TV4. Den var bra men slutet fungerade inte, något i stil med "Va?! Varför såg jag den här filmen? Kunde ha sovit nu." var min syrras kommentar till den :P Men så dålig var den inte, riktigt bra faktiskt, men slutet fungerade som sagt inte.
När iaf henrik hade farit drog jag ut och jobbade, kändes riktigt kul. Att dela reklam som jag själv längtar efter att få läsa gör det hela mycket roligare :), delade reklam från Clas Ohlson om någon undrade.
Ska väl ta och börja dra mig mot sängen, läsa lite och sedan sova. Börjar 13:00 i morgon så det blir sovmorgon, skönt. Behöver fortfarande ta igen sömn från när jag såg de tre första Twilight filmerna tisdag, onsdag och torsdag eftersom de gick på kanal5 och jag inte hade sett dem förut. Eller ju slutet av Eclipse hade jag sett för ett år sedan, när vi hade viasat på tv när vi var nyinflyttade. Så nu måste jag se Breaking Dawn del1 och sedan 2 :)
 
Godnatt

Söndag

I fredags hade jag en trevligt kväll med folk från klassen + ett gäng till :) Vi hade maskerad, och jag har lovat Maja att lägga upp bilder så hon fick se hur jag såg ut se dessa finns nedan + de få bilder jag tog under kvällen :)
 
Nu har (eller egenltigen i morgon) har jag då börjat de två nya kurserna i engelska och svenskan. Det har varit struligt framt tillsi fredags då det har krockat i schemana, men det är fixat. Jag har suttit och kollat kurslitteratur och blir att beställa i morgon efter kurstarten på engelska. Har även lånat en skönlitterär bok som ska läsas tills på torsdag, och eftersom jag lånade nera på stadsbiblioteket så har jag nu ett vuxenkort på biblan :P Har inte haft det tidigare då jag har lånat på ersboda och där kollade de inte.
 
Har börjat knåpa på en önskelista, fyller år om cirka en månad och sedan är det ju inte heller länge kvar till julafton. Känns konstigt då det inte är nå snö ute, längtar! Liksom det är så mörkt på morgonen så det känns bara konstigt att stiga upp. När det hade kommit snö så var det ljusare eftersom det minsta lilla ljus som träffar snön reflekteras.
 
Nu kommer bildernan:
 
Liten sådär allvarlig minn :P
 
Målningen, notera att "blixten" såg mycket rödare ut i verkligheten
 
Andra kinden, bilden är tagen med mobilen :)
 
Elin "Snövit", Lisen "Rödluvan", Sofié "Cruella De Vil"
 
Malin "Rosa, Bondens bästa ko"
 
Linnéa "Zombien som känner sig vacker om hon har alla sina smycken"
 
Linus "Polis", Fredrik "Präst", Malin "Jävul"
 

Måndag

Har haft Matte3 tentan idag, det kändes bra, hoppas på ett VG. Skulle vara lite missnöjd med ett G men då får det vara så.
Har inte bloggat på länge, stressen över annat har jag inte tagit på allvar. Eller vet inte riktigt hur jag ska skriva, men när jag skriver här är jag säker på saker. Jag vet vad jag vill och har en åsikt som jag helhjärtat står för. Och hur ska jag veta vad jag vill? Känns som jag behöver hjälp, men ändå är det ett beslut jag måste ta själv. Varför ska det vara så svårt att veta vad som är rätt. Och rätt när? Är det nu eller sen? När ska jag göra det rätta och vad är det rätta att göra. Tusan!
Känns som om jag vill bli rensad från allt och få en ny syn på saker.
 
Lyssnar på lite musik av alla möjliga, sista här vid datorn blir:
 

 

RSS 2.0