Tillbaka

Har inte bloggat för har inte kunnat logga in. Men nu är det fixat, så stort tack till kundservicen här på blogg.se :) Så det kommer komma upp före och efter bild på min klippning så fort jag får tid. Som jag inte har nu, för ska packa vilket jag inte gillar att göra när jag är stressade. Och sedan blir det bussen till vännäs.
 

Inte skrivit på länge

Ja som rubriken lyder har jag inte skrivit här på länge, och det är mest på grund av att jag inte ha varit hemma. Men nu ska jag ta fart med det här igen :) För det första är det mycket tankar som snurrar i mitt huvud som kan behöva komma ut. Men tycker även att det är rätt befriande att skriva. Detta inlägg blir inte så långt, har planer på att stöcka lite i mitt rum. Och vänja sig med nya blogg.se är ju en sak man måste göra. Lite förvirrande är det. Men hittar nog rätt till slut.
Har klippt mig idag, före och efter bilder kommer sedan :)
 

Grekland i morgon

I morgon bär det av, flyget från umeå går 09:50. Sedan cirka 5  timmar på arlanda innan flyget till Grekland går. Något om resfebern innfinner sig nu, eller det är mer känslan "har jag packat allt? jag vill inte glömma något". Därför skriver jag alltid en packlista många dagar innan. Och hoppas på att jag kommit på allt. Men eftersom vi inte ska bo på hotell utan hemmas hos henriks bror så kommer allt gå att lösa.
Så ska ta och sova typ snart, för att inte bli så stressad i morgon.
Får se om jag uppdaterar något från Grekland, kommer ju kunna låna dator.

Godnatt

long time no seen

Har haft fullt upp den senaste veckan. Är mycket att planera och göra, även mentalt innan avresan till Grekland på torsdag. Värsta res feben har börjat infina sig. Har tagit kort med mobilen som jag inte har lagt upp, så tänkte göra det nu :)












Skulle lägga upp bilder, men mobilUSBn är bortlagd i glömskan

Som rubriken lyder har jag just nu ingen vetskap över vars min USB till mobilen är, för har bilder på mobilen jag hade tänkt lägga upp men då får jag göra de sedan. Idag var det i alla fall en sväng ner till Forex och hämtade ut min och henriks resekassa som vi beställde igår. Eftersom euron var slut och kom in idag. Jag har även skrivit lite mer på packlistan. Börjar närma sig nu, en vecka i morgon.
I morgon ska jag se om jag får tid till att gå igenom den studentlitteratur som jag äger. Ska väl sälja iväg några böcker nu till terminstarten.

Ska fokusera på Tyst Vittne nu, sen sova.


Nya glasögon

Har haft dem ett tag och här kommer två bilder, en med dem gamla och en med dem nya

Gamla


Nya



RSS 2.0