Mina myskatter <3


 
 

Tisdag med dubbelpass

Var ledig igår, så var med mamma och pappa och fort runt i umeå och fixade en del saker. Mamma tog t.ex. nytt kort till sitt körkort, vi var på Ö&B, Rusta, Djurmagazinet och Willys :) Fick hjälp att välja ut nå bra kött att bara ha och steka. Måste ju som lära mig att laga mat så jag får en varierad kost. Fick även samtal från banken att mitt nya leg är färdig.
 
Idag har jag jobbat dubbelpass, så varit borta från 8 i morse till strax efter 17 ikväll. Väl hemma åt jag resterna från igår. Såg även två avsnitt av Teen Wolf, ett enda kvar och det är superspännande! Ikväll blir det samma som igår, strax Djurakuten, sedan Idol och sist Broadchurch.
 
I morgon ska jag ta bussen till teg och hämta mitt leg. Jag ska nog även höra med mormor om jag kan komma förbi där och kolla på hennes skärm. Se vad det är för hål på baksidan, då strömkabeln försvann i flytten behöver hon köpa en ny.
 
Nu: Fixa ihop något jag kan fika ikväll. Baka? Kanske får se. Annar blir det väl att tasista bullen som ligger i frysen :P
 
Lady igår, medans jag satt vid datorn
 
 

Bilduppdatering

11/8 Handdukar som jag valde då jag vann en tävling på jobbet denna dag
 
12/8 Lady och Pippi trängs på klösträdets högsta punkt
 
13/8 Sällskap då jag sitter vid datorn i köket
 
15/8 Pippi och Lady myser i fotöljen då jag kom hem från jobbet
 
15/8 sedan tog Lady Pippis plats
 
16/8 Gick en promenad på en timme och sedna blev det ca 2 ½ timme i hallonbuskarna
 
18/8 - Idag, Var putt-tävling på jobbet, sålde inte så bra, men satt den först putten. Så valde detta Body butter, det luktar riktigt gott!
 
Godnatt

Mammas födelsedag - gårdagen med Nolia - idag med jobb och LR-träff

I fredags fyllde mamma år. Så for dit först under dagen för att gå med hundarna. Satt och prata en stund med mamma och syrran sen for jag förbi affären, för behövde mjölk. Väl hemma fixade jag i ordning lite grejer sen for jag tillbaka till familjen.
Blev go grillat med potatisgratäng och prinsesstårta och kaffe till efterrätt. Var väl där till strax innan tio. Väl hemma såg jag på tv och sen var det dags att sova.
 
Igår blev det en dag på Nolia med Henrik och Oskar. Jag och Henrik var där strax efter elva så medans vi väntade på Oskar så gick vi och kollade på husvagnarna och husbilarna och jag plockade brochyrer åt pappa. Oskar slöt upp en stund senare. Blev det vanliga, gå runt i alla hallar och sedan äta något. Vi rundade av vid halv fyra. For hem, pratade med Henrik en stund och strax efter att han for hem fixade jag nå middag.
Efter det cyklade jag iväg till familjen, tog broschyrerna till pappa och hade köpt klistermärken till mamma och syrran. Jag och mamma bestämde också att jag skulle ta hem Pippi till mig. Så mamma körde henne till mig, så just nu bor Lady och Pippi hos mig.
 
Idag är det jobb som gäller, em-pass. Sen ska jag äta nå middag på stan, för att sedan bli hämtad av Jennifer vid kl.18:00 för att åka till Mimi där Jennifer ska hålla i en LR-träff.
 
Promenad med hundarna i fredags
 
Larv på vägen, som sedna Sune försökte äta upp :P
 
Vad mamma fick av mig i födelsedagspresent :)
 

Torsdag

Var jobb i morse, steg som vanligt upp sju då jag börjar jobba halv nio. Det börjar att inte vara så jobbigt längre, utan det går rätt utan problem. Dock var det en dålig dag på jobbet, sålde dåligt fram till paus, hade bett om hjälp och fått det men det blev inte så mycket bättre. Men det var inte bara jag, det gick inte så bra de andra som satt och sålde samma heller. Så efter paus fick vi byta till tidningar, gick förhållande vis bättre.
 
Väl hemma åt jag lunch och såg de två sista avsnitten i sesång 2 av Teen Wolf. Sen kände jag att det var för fint väder att sitta in. Så tog en lång promenad, typ runt hela östra ersboda. Gick även förbi tråggränd en sväng, drack vatten och bytte några ord med syrran, då mamma låg och vilade.
 
Väl hemma hade jag ingen aning om vad jag skulle äta, hade rester i kylskåpet och kunde även laga mat om jag orkade. Men bara en stund efter jag kommit hem ringde Oskar. Han funderade om jag hade ätit eller bestämt vad jag skulle äta. Och det hade jag inte, så åt gärna med honom. Så det blev tacobuffé på Nattöppet :) Riktigt mysigt ställe, har faktiskt aldrig varit där förut. Påminde om pubarna i england, med biljardbord bredvid borden där man åt.
 
Så kom hem för typ 45min min sen. Har fixat presenterna till mamma, hon fyller år i morgon. Och nu ska jag se tv till 22 sen blir det att sova. Och så klart mysa med Lady.
 
Bild från idag, under promenaden sprang/kröp denna filur över vägen
 

Onsdag

Blev en seg morgon, även fast det inte regnade utanför fönstret. Men när jag väl klätt på mig och ätit frunch så begav jag mig till tråggränd. Eftersom mitt leg gått ut var att hämta passet prio ett. Blev kvar där till strax efter fem.
 
Såg Pretty Little Liars med syrran och tog en fika. Pratade med mamma, tömde kattlåderna och gav hundarna middag.
Då mamma och pappa idag firar 20års bröllopsdag, så skulle de ut på restaurang ikväll. Därför blev jag kvar lite längre än jag tänkt. Efter jag varit där tänkte jag fara och handla, men var för hungrig så cyklade direkt hem. Behövde ändå bara nå mjölk och grädde, men löste det med att använda matlagningsgrädden, då jag inte kommer behöva hela den till soppan jag ska göra senare i veckan, eller typ i morgon. Och hade en ny öppnade liter mjölk hemma, så det räcker tills i morgon.
 
Nu ska jag gå en sväng till soprummet och sen blir det att slöa framför tv. Eller ska först leta rätt på nå papper, över litteraturen jag har och dagboken från england. Så jag kan skriva färdigt mejlet till Pat, min engelska mamma :) 
 
Lady
 

Ett tag sedan det uppdaterades här

Har varit fullt upp sen en vecka tillbaka. Efter syrrans födelsedag blev det fullt fokus på mormors flytt som var i torsdags. I helgen har jag väl typ städat och tagit det lugnt, i söndags jobbade jag. Har jobbat igår och idag, i morgon är det en ledig dag. Synd att det verkar bli regn eller i alla fall otrevligt väder, får hitta på något inne.
 
Jobb på torsdag, sedan mammas födelsedag på fredag, nog nolia på lördag och jobb och LR träff på söndag :) Veckan ut är planerad.
 
Nu: se film på tv11, Cyberbully, så länge jag orkar :P
 
Vad syrran fick i födelsedagspresent
 
Örhängerna är från England :)
 
Shopping på H&M i fredags
 
Penna, sudd och ring med mitt favvo, Delfin :)
 
Plockade även hallon i fredags, två till mig och tre till föräldrarna
 

RSS 2.0