Regnet bara öser ner

Började dagen med att se tre avsnitt av PLL tillsammans med syrran. Sedan blev det rabarberkräm och tunnbrödsmörgås med gravadlax till lunch innan jag och mamma for och handlade.
Vi for först till djurmagazinet för att köpa klosax alltså tusan det finns typ tjugo sorters kammar och borstar medans det finns 5 sorters klosax. Och den vi köpte var inte ens mamma nöjd med och den var ändå den bästa för vårat behov. Sedan blev det rusta, där vi bara skulle köpa vanish egentligen men blev lite mer också. Så som Capri-sonne som det var sänkt pris på och min faster hade sådana en sommar när vi var där så därför köpte vi dem :) Sedan blev det Willys för att handla mjölk och sådant.
Pappa har nätat in balkongen idag så nu, när väl värmen kommer tillbaka, blir det att ha öppet balkongen så katterna får vara där och titta ut och spana.

Ikväll vart det att se Allsång på Skansen och Morden i Midsomer. Planen inför i morgon är att fara till universitetet och hämte ut min matematiktenata och sedan en sväng ner på stan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0